Eşimin dedesi

Aaaa inanmıyorum nasıl dersiniz siz bunu ya onlar da anne baba. İnşallah sizin de sizin gibi evladınız olur.

eşin alsın oglunun yada kızının evıne bıraksın eşim hasta ilgilenemez senle desın

Aaaa inanmıyorum nasıl dersiniz siz bunu ya onlar da anne baba. İnşallah sizin de sizin gibi evladınız olur.

Hahahaaaa yazan evladı değil kuzum. Sen kendin sandın herkesi. Hahahaaa kız annesini değil eşinin dedesi ićin demiş. Herkes dedesi için dese, malum bazıları annesi ölsün diye neredeyse beddua edecek.

yazık fılan dıyorsunuzda kusura bakmayın yanı kv kp yeterınce gelınlerın tepesıne bınıyor dedesının çoluğu çocugu varken ne alaka yanı torununa gelmesi ben hak verıyorum konu sahıbıne kv den çektıgım için babasını hiç çekemem!

Tamam şimdi ki görgü kurallarına göre haklısın belki ama benim eşimin dedesi de öyle hitap eder gelinlerine, bana. Adam 85 yaşında. Onların yetişme usulüne göre gelin demek muhabbetten ötürü oluyor. Eşine hanım diye, kocasına bey diye hitap etmek saygı duyduğunu gösteriyor. O zamanin eğitiminden geçmiş bi yaşlı gelin diye hitap eder ona değer verdiğini, kabullendigini ifade ediyo. Mesela eşimin dedesi oğullarına bile ismiyle seslenmez. Oğlum der sadece. Kız torunlarına kızım der oğlanlara oğlum der. Onlara göre isimle hitap etmek seviyesizlik oluyo. Doğru veya yanlış demiyorum ama o yaşta ki bi adama benim bi adım var diyerek terslemek daha yanlış bence.

kaynanasında da akıl yok o zaman bu adamın ben olsam kaynatama arar baba istersen sizde klasın bebek var bizde gece gündüz belli degil derdim

kaynanasında da akıl yok o zaman bu adamın ben olsam kaynatama arar baba istersen sizde klasın bebek var bizde gece gündüz belli degil derdim
yok ben onu diyemezdim. artık mecbur bu seferlik çekecek. Bi dahakine eşinin gözünü. korkutsun kabul ettirmesin.

Hahahaaaa yazan evladı değil kuzum. Sen kendin sandın herkesi. Hahahaaa kız annesini değil eşinin dedesi ićin demiş. Herkes dedesi için dese, malum bazıları annesi ölsün diye neredeyse beddua edecek.

Çevir gazı yanmasın, sen de haklısın ne diyelim. Tabi dede olunca bütün anne babalık haklarından feragat etmiş oluyor Allah katında değil mi. Ah sizi gidi işine geldiği gibi davranan tatlı kadınlar sizi..

Gelin...diye başlayan emirler beni de zorlardı sanırım, yaşlı diye cevap vermemezlik de yapamam kendi adıma, 5 değil de 3 söylerim, bana yardım etmeyen üstüne bir de iş çıkaran esin hatrını da hiç gözetemem, o benim hatrımı ne kadar sayarsa o kadar, demekki elin de çabuk kuaföre gitmeden bir de yemek yapmışsın ben eli çabuk değilim mesela, Allah herkese çekebileceği derdi veriyo zaar,oğlum1.5 yaşında bana böyle misafir gelse haftada 3 gün dışardan yeriz o kesin

Aralıkta annem gelecek benimle yemek de yapar temizlik de,yapmasa gene dışardan yeriz

Eşimin dedesi memleketten düğün için geldi. Büyük kızının yanına uğramış aradım dede nerdesin düğüne gelecek misin diye. Sen beni misafir edersen geleceğim dedi. Tabi ki misafir ettim. Zaten kV, kp ile arası iyi değil. Belki eşinizin dedesi de çocuklarının evinde rahat edemediği için size geliyordur. Ayrıca kp bana kızım der gelin der hiç bu kelimelere takılmak aklıma gelmedi.
Zaten birkaç günlüğüne gelecekmış. Eşinizle kavga etmeye değer mi

Sen nerde hangi dünyadasın. Bütün ailenle düşmansın, annenle anlaşamıyorsun. Sürekli burda ailenle ilgili şikayetleri yazıyorsun. Psikolojim bozuk diyorsun. Olabilir bu normal ama kuzum psikatristler boşuna çalışmıyor. Yeri gelirse gideceksin. Psikolojisi bozuk olmak deli olmak değil. Rahat ol. Ama anladığım kadarıyla sen benim yazdıklarıma ön yargılı bakıyorsun. Nickimi nerde görsen düşmansın. Olsun dost çok varsın sen ve senin gibiler düşman olsun. Hahahaaa umrumda mısın kııızzz.

Ağzınıza sağlık,duygularıma tercüman olarak beni uzun uzun yazma zahmetinden kurtardın

Ay ne kadar pısırıksiniz ne olmus yani gelse kalsa cocuk durmuyormus bu bebek hic mi uyumaz alin o sirada bi yemek yapin olmezsiniz ya cok yapin yaninda hazir corba vs bi sey koyun Rabbim sizin gibilerin eline dùsûrmesin eger oraya gitmiyorsa demek ki adam orda rahataiz oluyo üzüldüm ya yalniz basina köyde kaliyor oda cocuklari oldugu halde bosuna demiyorlar bi ana yada baba 9 evladi bi odaya sigdirirda 9 evlat bi oda sigdaramaz ne anasini nede babasini yapmayin boyle kendi annenizi dusunun babanizi kolaymi ...

Konu sahibinden önce eşinin dedesinin hizmetini yapması gerekmez mi? Sonuçta kadınu dikkate almayıp davet eden adam. Eee adamın dedesi. Sizin deyiminizle yapıversin bi hazır çorba. Ama onu da yapmıyor. Burada suçlu kadın mıdır?

Ay kocasi yapmiyor ne olmus yani Allah Allah bi yapsin kendide Yazik ya adam bunlari duysa bi daha asla gelmez hem gercekten hanimefendi adamin yuzune gidib bunlari deyin bi daha yùzùnùze bakmaz òldùğù zamanda pismanlik duyarsiniz tabi insanlik duygusu varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…