- Konu Sahibi Haymanaupk
-
Yapma gözünü seveyim adı üstünde yaşlı ...Haklılar ama bu şekilde konuşmak çok kaba. ''Gelin yemek hazırla, gelin sofrayı kur.'' Gelin köle mi? ''Gelin hanım sofrayı hazırlar mısın'' demesi bile kabulümdür.
Bunlar sosyete kısmından anacım. Evlenecekleri zaman Gelin olcam diye sevinirler.
Dede Gelin dedi mi kıyametler kopar
Kendi annem de emrivaki konuşunca kızıyorum ama.Yapma gözünü seveyim adı üstünde yaşlı ...
Hoşlanmasak bile dile getirilmesi yazılara dökülmesi çok rahatsız edici.
Ayrıca bana da gelin derler severim ben gelin kelimesini .Yaşlı insan bana emretse ne rica etse ne .
Aynen canım aslında mutlu olması lazım, dededen diğer yakınlarına bir msj aslında bakın ufak bebekli gelinim bile ağırlıyor beni mesajıdır bu.ya çok haklısınız benim halam bir kez eşinin anneannesine banyo yaptırmış kadıncağız gidio gelip onu söylüyor dua ediyor ben bir keresnde dedemi bir günde dört beş ayrı doktora gösterip tüm gün koşturmuştum ikiyıl önce hala anlatır torunum beni şle doktorlara götürdü bana böyle baktı diye en çok seni seviyorum torunlarım arasında der çünkü ben de onu o derece sevip ilgi gösteryorum keşke şimdi de yanında olsam da ona baksam adamcağız da konu sahibinin evinde rahat etmiş ki oraya geliyor ne kadar güzel ama konu sahibi bunun farkında değil
Ay komşu mu bir de, hooooşşşştGelin denmesi bana da çok itici geliyor. Henüz evli değilim fakat nişanlıyım, kayınvalideme gittiğim bir gün komşusu gelin kalk bana çay koy demişti, ben de sizin gibi uyardım kibarca.. Emir verilmesinden zaten hoşlanmam bir de gelin başa eklendi mi kendimi tutamıştım :)
Sürekli olursa uyarırsın tabi ki , sık sık görmediğin biri üstelik yaşlı .Kendi annem de emrivaki konuşunca kızıyorum ama.
Ya hanımefendi size göre normal bana göre değil, napayım şimdi? Benim için sövmekle aynı şey eee siz napabilirsiniz ki bu konuda?Ay allah aşkına ya belki 80 küsür yaşındaki insanlardan bahsediyoruz Anadolu'nun neresine giderseniz gidin dedeler gelin der ne var bunda sanki sövdü de hayret bişey ya
Büyük ihtimalleSürekli olursa uyarırsın tabi ki , sık sık görmediğin biri üstelik yaşlı .
Sende idare ederdin eminim.
bence çok katı düşünüyorsunuz bu size bir yerde kaybettirir yaşlıya hürmet diye bir şey var bazılarının dedikleri kulak ardı edilmeli geniş çaplı düünülmeli sadece kendi açımzdan bakılmamalı benceYa hanımefendi size göre normal bana göre değil, napayım şimdi? Benim için sövmekle aynı şey eee siz napabilirsiniz ki bu konuda?
Ya hanımefendi size göre normal bana göre değil, napayım şimdi? Benim için sövmekle aynı şey eee siz napabilirsiniz ki bu konuda?
Adam gelirse ben hürmet ederim, sadece sürekli gördüğüm biriyse bana gelin gelin diye emrivaki yapsa kızarım. Ama arada sırada gördüğüm biriyse herhalde mecbur idare ederdim napayım.bence çok katı düşünüyorsunuz bu size bir yerde kaybettirir yaşlıya hürmet diye bir şey var bazılarının dedikleri kulak ardı edilmeli geniş çaplı düünülmeli sadece kendi açımzdan bakılmamalı bence
doğru düşünüyorsunuz zaten yapılması gereken de bu bence :)Adam gelirse ben hürmet ederim, sadece sürekli gördüğüm biriyse bana gelin gelin diye emrivaki yapsa kızarım. Ama arada sırada gördüğüm biriyse herhalde mecbur idare ederdim napayım.
Kızlar ablam adına yazıyorum.
Banlanmış.
Kendisi ismini yazamadığı için gelin yazmış, yoksa dede tabiki ismiyle hitap ediyor benden üye olup yazmamı talep etti.
Ablama sinir olacağınıza, gideceği yerleri son anda söyleyen sevgilinize, nerde oturacağınıza karışan kayınvalide adayınıza sinir olun zira bekarken sinir olduğunuz şeyler bile eften püften yani bekara karı boşamak kolaykaç gün kalacakki altı üstü.
yaşlı başlı adamdan ne yardımı bekliyorsunuz?birkaç gün misafir etmek ne kadar zor olabilir ya gece gece sinir oldum size he. eşinizden rica edin madem size yardımcı olsun.
Bir hafta giyinmiyiversen rahat olmasan nolur? Sabretsen çatlar mısın? Gün gelir sende torunlarınla zaman geçirmek istersinde emzirmesini dert ettiğin evlat seni eve sığdıramaz.
Yaz bunu bi köşeye lazım olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?