Eşimin dedesi

benim etrafımda da sizin kadar beceriksizi yok.
allah kocanıza sabır versin.
Laflarına dikkat et terbiyesiz? Sizin gibi insanlar yüzünden erkek egemen toplumda yaşıyoruz ben onun hizmetçisi miyim o ne demek öyle, yardım edecek tabi. Yeri geldi ben de para kazandım aynı şartlar altındaydık o zaman da yapmıyodu? Hem işte çalışayım hem evde olduu. Ben saçlarımı kaybettim çalışcam diye. Sinirlerimi zıplatma benim. Saç tedavisi gördüm fazla çalışmaktan. Daha başka şeyler daha derdim de neyse!!!

Amma nazlısn çocuk ıvır zıvır bahane ediyorsun.
Çocuğu olan aileler hiç mi misafir agirlamiyor evinde.
Ayrıca acıkan dedenin önüne bi zahmet dedirtmeden yemeğini de koyuverin.

Saçma olan şu dediğin
Evde babydoll ile mi geziyorsun? Yoksa fantazi hemşire kostümleriyle falan mı?
Bir hafta da kot tişortle gez ne var ?
Cidden çok merak ettim, dedenin görmemesi gereken ne tür bir kıyafet giyiyorsun da dede gelecek giyemeyeceğim diye hayıflanıyorsun? Tarif etsene biraz...
Emzirme olayına gelince eviniz bir odalı sanırım, başka odası yok. Üzüldüm maddi durumunuzun bu kafar kötü olmasına. Yoksa gider yatak odanızda emzirirdiniz dede de görmezdi

öncelikle terbiyesiz sensin.
evet gayet de beceriksizsin. kocanıza cidden acıdım.
erkek egemen mi güldürme beni ya, hiç bir erkek de evinin kusura bakma da b.k götürmesini hak etmiyor. sizin gibi kadınlar yüzünden

Taktırmıyor ne demek ya
Siz onu eyleyeceğinize o sizi eyliyor sanırım
Bir sorun izin alın bakalım yemek yapmanıza müsade varmıymış

sen çok değiştirmişsin erkek egemen toplumu ondan kocan sabah akşam iş yapıyor töbe est yaa senin derdin kocanla ona bilen bilen gel burda elaleme laf saydır sinirini at oldu efendim yardım edecek tabiyse git kocana çemkir bana yardım edeceksin diye töbe yaa elalemin ne dertleri var bu burda ne diyo iki sevaba gircen adama yemek hazırlayarak ondan da ettin kendini

O kadar da değil kardeşim, o kadar da uzun boylu değil. Adam hiç bi halta elini sürmeyecek, totoyu devirip yatacak, sabırlar da ona verilecek. Dilin kemiği yok, biraz biz tutuverelim bu ne öfke noluyor

Konu başlığına dikkat ettin mi arkadaşım?

Eşinden şikayeti yok, eşinin dedesinden şikayeti var.

Ahh dedem ah.. Bize çıksa gelse günde 16 saat makineye bağlı kalması gereken annem bile misler gibi agarlar.

Yazık, cok yazık..

öncelikle terbiyesiz sensin.
evet gayet de beceriksizsin. kocanıza cidden acıdım.
erkek egemen mi güldürme beni ya, hiç bir erkek de evinin kusura bakma da b.k götürmesini hak etmiyor. sizin gibi kadınlar yüzünden
Canım benim. Bekarsın ve çalışmıyosun bence daha fazla konuşma emi :)

Eşinin 'dedesi' mi diyor sana 'gelin sofra kur' diye. Gelin diye hitap etmek ne seviyesizliktir ya, ''Benim adım gelin değil, kendi adım var'' diye bir tersleyiverin kendine gelsin. Ayrıca kendi çocukları varken gerçekten yersiz olmuş.

Konu sahibinin üstüne çok fazla gidilmiş bana göre.. Eşi yardım etmiyor, küçük bebeği var ve 1 hafta yatılı misafir evet onu zorlar.. Bunu söyledi diye yaşlılara karşı acımasız, anlayışsız biri ilan edilmiş.. Ben inanmıyorum açıkçası öyle bir durumda kimsenin sevinerek gelsin kalsın diyeceğini..

Gelin derken kendi adını burda yazmak istememis olabilir mi ?

ya yok yazdı ya hanımefendi eşim bana yardım etmiyor falan ona darlanmış bir de dede gelecek diye iyice darlanmış gelmiş bir de bizi darlıyor

Ne alaka adamın Gelin demesinde ne gibi sakınca var hakaret mi ediyor?
Kendi ismini söylemesinden daha samimi sıcak bi kelime bnce

Tüm samimiyetimle ben derim,benzer durumlarda diyorumda.Birgün yaşlanacağınızı hesaba katmıyosunuz.Yemek yapmak benim için yarım saatlik bir olay.Bilmiyorum ya ben pratiğim,ya kimisi yeteneksiz..

Gelin derken kendi adını burda yazmak istememis olabilir mi ?
Bilmem. Eğer öyle değilse çok çirkin. Yaşlılara bakmayı severim ama bazıları durumlarını kullanıp eziyet ediyorlar resmen. İyi niyetli yaşlıların başımın üstünde yeri var. Ama 'Gelin kalk yemek yap, gelin onu yıka gelin şunu ütüle' tarzı yaşlılar hürmeti haketmiyor benim gözümde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…