- Konu Sahibi Haymanaupk
-
o zaman daha konuşmayalım biz sen zaten kapalısın eleştiriyeKendime göre haklıyım
Çocuğu napayım peki tepemde oynuyo
Laflarına dikkat et terbiyesiz? Sizin gibi insanlar yüzünden erkek egemen toplumda yaşıyoruz ben onun hizmetçisi miyim o ne demek öyle, yardım edecek tabi. Yeri geldi ben de para kazandım aynı şartlar altındaydık o zaman da yapmıyodu? Hem işte çalışayım hem evde olduu. Ben saçlarımı kaybettim çalışcam diye. Sinirlerimi zıplatma benim. Saç tedavisi gördüm fazla çalışmaktan. Daha başka şeyler daha derdim de neyse!!!benim etrafımda da sizin kadar beceriksizi yok.
allah kocanıza sabır versin.
Arkadaşlar tabiki idare ederim asla misafir yaşlı sevmeyen biri değilim gerçekten Allah biliyor. Benim kasttettiğim şey anlayış. Önce oğluna gitsin onlar daha müsaitler sonra bize gelsin rahatsızlık vermeyecek şekilde. Küçük bebeğim var yeri geliyo kendimize yapamıyorum yemek. Eşime ortalığı toparla desem toparlamaz zaten dağınık her yer her yerde. Valla anlayışlı insanlar biliyo nasıl davranacağını. Tamam yaşlı başımın üstünde tabi ama ne dedeler var. Hele eşim o zaten anlayış kıtı. Bide ben yalnız kalamam dedeyle napıcam ne konuşucam yani çocuğumu rahat emziremicem rahat giyinemicem vs sizce de saçma değil mi
Sen de yazma o zamankaldır kocanı baksın o zaman bize neden çıkışıyorsun ki sen şimdi ay deli oluyorum böyle yardım edin diye konu açıp istediği cevabı alamayınca yazanlara çıkışıp savunmaya geçen konu sahiplerine yapmayın şunu yaa
öncelikle terbiyesiz sensin.Laflarına dikkat et terbiyesiz? Sizin gibi insanlar yüzünden erkek egemen toplumda yaşıyoruz ben onun hizmetçisi miyim o ne demek öyle, yardım edecek tabi. Yeri geldi ben de para kazandım aynı şartlar altındaydık o zaman da yapmıyodu? Hem işte çalışayım hem evde olduu. Ben saçlarımı kaybettim çalışcam diye. Sinirlerimi zıplatma benim. Saç tedavisi gördüm fazla çalışmaktan. Daha başka şeyler daha derdim de neyse!!!
10 aylık çocuğum. Emniyet kemeri varda taktırmıyo valla ister inanın ister inanmayın çocuğum huysuz. Kaç kere yataktan attı kendini. Yalnız bırakamıyorum bu seferde bişey bulup ağzına atıyor korkuyorum boğulur diye. Uyku sorunu var ve gece emerek uyuyo sık uyanıyo
sen çok değiştirmişsin erkek egemen toplumu ondan kocan sabah akşam iş yapıyor töbe est yaa senin derdin kocanla ona bilen bilen gel burda elaleme laf saydır sinirini at oldu efendim yardım edecek tabiyse git kocana çemkir bana yardım edeceksin diye töbe yaa elalemin ne dertleri var bu burda ne diyo iki sevaba gircen adama yemek hazırlayarak ondan da ettin kendiniLaflarına dikkat et terbiyesiz? Sizin gibi insanlar yüzünden erkek egemen toplumda yaşıyoruz ben onun hizmetçisi miyim o ne demek öyle, yardım edecek tabi. Yeri geldi ben de para kazandım aynı şartlar altındaydık o zaman da yapmıyodu? Hem işte çalışayım hem evde olduu. Ben saçlarımı kaybettim çalışcam diye. Sinirlerimi zıplatma benim. Saç tedavisi gördüm fazla çalışmaktan. Daha başka şeyler daha derdim de neyse!!!
O kadar da değil kardeşim, o kadar da uzun boylu değil. Adam hiç bi halta elini sürmeyecek, totoyu devirip yatacak, sabırlar da ona verilecek. Dilin kemiği yok, biraz biz tutuverelim bu ne öfke noluyor
Canım benim. Bekarsın ve çalışmıyosun bence daha fazla konuşma emi :)öncelikle terbiyesiz sensin.
evet gayet de beceriksizsin. kocanıza cidden acıdım.
erkek egemen mi güldürme beni ya, hiç bir erkek de evinin kusura bakma da b.k götürmesini hak etmiyor. sizin gibi kadınlar yüzünden
Taktırmıyor ne demek ya
Siz onu eyleyeceğinize o sizi eyliyor sanırım
Bir sorun izin alın bakalım yemek yapmanıza müsade varmıymış
Eşinin 'dedesi' mi diyor sana 'gelin sofra kur' diye. Gelin diye hitap etmek ne seviyesizliktir ya, ''Benim adım gelin değil, kendi adım var'' diye bir tersleyiverin kendine gelsin. Ayrıca kendi çocukları varken gerçekten yersiz olmuş.
ya yok yazdı ya hanımefendi eşim bana yardım etmiyor falan ona darlanmış bir de dede gelecek diye iyice darlanmış gelmiş bir de bizi darlıyorKonu başlığına dikkat ettin mi arkadaşım?
Eşinden şikayeti yok, eşinin dedesinden şikayeti var.
Ahh dedem ah.. Bize çıksa gelse günde 16 saat makineye bağlı kalması gereken annem bile misler gibi agarlar.
Yazık, cok yazık..
gayet de güzel çalışıyorum çok şükür.Canım benim. Bekarsın ve çalışmıyosun bence daha fazla konuşma emi :)
Ne alaka adamın Gelin demesinde ne gibi sakınca var hakaret mi ediyor?Eşinin 'dedesi' mi diyor sana 'gelin sofra kur' diye. Gelin diye hitap etmek ne seviyesizliktir ya, ''Benim adım gelin değil, kendi adım var'' diye bir tersleyiverin kendine gelsin. Ayrıca kendi çocukları varken gerçekten yersiz olmuş.
Bilmem. Eğer öyle değilse çok çirkin. Yaşlılara bakmayı severim ama bazıları durumlarını kullanıp eziyet ediyorlar resmen. İyi niyetli yaşlıların başımın üstünde yeri var. Ama 'Gelin kalk yemek yap, gelin onu yıka gelin şunu ütüle' tarzı yaşlılar hürmeti haketmiyor benim gözümde.Gelin derken kendi adını burda yazmak istememis olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?