• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin dedesi

Arkadaşlar tabiki idare ederim asla misafir yaşlı sevmeyen biri değilim gerçekten Allah biliyor. Benim kasttettiğim şey anlayış. Önce oğluna gitsin onlar daha müsaitler sonra bize gelsin rahatsızlık vermeyecek şekilde. Küçük bebeğim var yeri geliyo kendimize yapamıyorum yemek. Eşime ortalığı toparla desem toparlamaz zaten dağınık her yer her yerde. Valla anlayışlı insanlar biliyo nasıl davranacağını. Tamam yaşlı başımın üstünde tabi ama ne dedeler var. Hele eşim o zaten anlayış kıtı. Bide ben yalnız kalamam dedeyle napıcam ne konuşucam yani çocuğumu rahat emziremicem rahat giyinemicem vs sizce de saçma değil mi

Hayırlı gelin hayırlı damat lazım diyenler.. Bekara karı boşamak kolay. Biraz empati lütfen. Daha bu saat oldu bebeğim uyumadı oyun oynuyo, banyom salonum mutfağım dağınık. Bebeğimi tek bırakıp iş mi yapayım? Yoksa uyuyan kocayı mı uyandırayım? Yoksa uyuyup dinleneyim mi halihazırda yorgunken? Yoksa yemek mi yapayım? Napayım :(

Arkadaşlar tabiki idare ederim asla misafir yaşlı sevmeyen biri değilim gerçekten Allah biliyor. Benim kasttettiğim şey anlayış. Önce oğluna gitsin onlar daha müsaitler sonra bize gelsin rahatsızlık vermeyecek şekilde. Küçük bebeğim var yeri geliyo kendimize yapamıyorum yemek. Eşime ortalığı toparla desem toparlamaz zaten dağınık her yer her yerde. Valla anlayışlı insanlar biliyo nasıl davranacağını. Tamam yaşlı başımın üstünde tabi ama ne dedeler var. Hele eşim o zaten anlayış kıtı. Bide ben yalnız kalamam dedeyle napıcam ne konuşucam yani çocuğumu rahat emziremicem rahat giyinemicem vs sizce de saçma değil mi

7/4 demenin yanında oturmak zorunda değilsin. Gir yatak odasında emir çık.

Zaten kış günü açık saçık da giyinmezsin, giy eşofmanini otur ne olacak.

Neyse kimseyi yazdıracak istemem ama son kez söylüyorum Bugün var yarın yok..

Bir hafta giyinmiyiversen rahat olmasan nolur? Sabretsen çatlar mısın? Gün gelir sende torunlarınla zaman geçirmek istersinde emzirmesini dert ettiğin evlat seni eve sığdıramaz.
Yaz bunu bi köşeye lazım olur.

Sürekli gelip gitmiyorsa bence çok ayıp ediyorsunuz.Senede 1-2 kere geliyosa 1 hafta çekiverin nolucak yani.Sürekli rahat olmak istiyoduysanız niye evlendiniz.Ama diyorsanızki senede 5-6 kere geliyo hepsndede bizde kalıyo o zaman eşinize saydırıcam nasıl insanmış o da insan biraz karısını düşünür diye.Artık hangisiyse durum siz seçin cevabımı.
Her gelişinde bize geliyo

adamcağız tek başına yaşıyormuş.
ne var yani bir haftacık kalsa? bence çok abartıyorsun.
yarın bir gün tek başına kaldığını düşün, o zaman belki adamın halinde anlarsın.
sonuçta herşey bizim için bu kadar vicdansız olma.

Böyle şeyleri okuyunca içim bir tuhaf oluyor. Hepimiz yaşlanacağız, siz de öyle. Bizim de arkamızdan öyle mi diyecekler. Allah için bakacaksınız, yaşlı eşini de kaybetmiş yazık kıyamam. Herhalde evinize kamp kurmayacak adamcağız. Ne zaman bu kadar tahammülsüz olduk 1 hafta ya. Hayır 1 ay olsa ne yazar. 2 ay olsa ne yazar. Dede o ya, ha torunu ha oğlu? İkiside aynı değil mi, torun ne demek? Belki çok seviyor torununu onda kalmak istiyor. Çok ayıp bu düşünceler.

tek bebeği olan sizsiniz sanki.
öyle bi anlatıyorsun ki, sanki bilmesek görmesek uzaydan inen bir iş sanacağız.
millet ikizi bakıyor. ya da çalışan kadınları düşünün bir de.
evde otururken bu kadar söyleniyorsunuz.
ay çok sinir oldum. iyi ki bizim ailenin gelini falan değilsiniz. direk dalardım size

ya kusura bakmayın da dede o dede azıcık saygınız olsun yaşlı başlı insan emreder huysuzlanır sizin yapmanız gereken onun yaşlı olduğunun farkına varıp hizmet hürmet etmek allah rızaı için olsun yapın bari bunu ben dedemi şu dünyadaki her insandan çok severim ve benim eşim dedemi evimde istemese mahvolurum allah göstermesin yani bir haftacık da dayanıverin o kadar üzülüyorum ki böyle şeyleri gördükçe gidip dedemin elini ayağını öpesim geliyor allahım onları bize bağışlasın anneme de derim böyle yaptıkça el kızısın ondan diye ama gerçekten de bu bir etken kendi dedenizmiş gibi görüp sevseniz böyle olmaz

Kendi çocuğunu ayıp olur diye kucağına alıp sevemeyen bir devrin babası o dede. Ne bilsin çocuk bakmanın zorluğunu. Ayıp diye öpemezlermiş bile çocuklarını. Çocuk görmemiş adam ne anlar senin halini. Hem bak eşi hayat arkadaşı vefat etmiş, annesi babası zaten yoktur. Allahım senin rızan için sabredeceğim desen bile ne çok sevap ne çok karşılık alırsın. O yaştaki adamdan kibarlık bekleme, gelin yemek hazırla derse gücenme. Çünkü onlar öyle büyüdü, sen idare ediver.

Hayırlı gelin hayırlı damat lazım diyenler.. Bekara karı boşamak kolay. Biraz empati lütfen. Daha bu saat oldu bebeğim uyumadı oyun oynuyo, banyom salonum mutfağım dağınık. Bebeğimi tek bırakıp iş mi yapayım? Yoksa uyuyan kocayı mı uyandırayım? Yoksa uyuyup dinleneyim mi halihazırda yorgunken? Yoksa yemek mi yapayım? Napayım :KK43:
valla bu saydıklarınızın hepsini dört dörtlük yapan çok becerekli ev hanımları var.
ha bunları yapıp üstüne çalışıp para kazanan kariyer sahibi kadınlar var.
siz beceremiyorsanız, sorun demek ki sizde.

Arkadaşlar ne kötü insan olarak lanse edilmişim. Buraya beni kötüleyenlerin acaba kaçı gerçek hayatta böylesine tahammüllü? Ben gerçek hayatta böyle tahammüllü insan hiç görmedim çünkü. Bedenen ruhen yorgunum diyorum size daha nasıl inandırmalıyım? Misafir edicem tabiki kapıdan geri çevircek halim yok adamcağızı. Ama 3 öğün önüne sofra istiyo ve emrediyo yani sert biraz bende diyorum küçük bebeğimle kendimize zor hazırlıyoken tek öğünü, ona nasıl 3 öğün hazırlıycam?

Valla konu sahibi hanimcim senin ev de mama sandalyesi yok mu ? Hah onu götür mutfağa 2 dk topla 2 tencere yemek koy bebisin de seni izlesin salona geç toplaRken şarkı söyle dikkatini çek. Madem misafirin gelecek. Bahane bence bizde bakıyoruz çocuk
Mama sandalyesinde durmuyo geçen hafta mama sandalyesinden düştü yemek yaparken

Herkese iyi geceler..
Şimdi eşimin dedesi köyde yalnız yaşıyo babaanneyi 4 ay önce kaybettik. Neyse. Yarın bi aile dostunun düğünü var ve dede şehire gelecekmiş eşimi arıyo beni garajdan al diye. Yani bu durumda bize gelecek demek. Benim kızdığım noktaysa Kayınpederim dururken eşimi arayıp emretmesi. Böyle bakınca bişey yok gibi. Ama benim huysuz bi bebeğim var yeri geliyo kendimize kahvaltı yemek vs hazırlayamıyorum. Karnı acıkınca gelin önüme sofra koy diye emrediyo. Kendi oğlu,kızı varken bize gelmesine acayip kıl oldum ya. Kendime çocuğuma zor bakıyorum zaten :KK43: üstelik eşimle de kavga ettik bu yüzden.
2 ay önce kardeşimin düğününe geldi tam kuaföre gidicem gelin karnım acıktı demez mi. Hazır yemek yok dedim yap dedi bide yemek yaptım kuaföre gitmeden. Of çok moralim bozuk kızlar. Ya bide bi hafta falan kalırsa naparım ben :KK43:
Şunu da belirteyim eşim ev işi, yemek için asla yardım etmez ve evim her yer her yerde. Toplamıcam bilerek napiim. Kalırsa napcam :KK43:
sen babane olsan, yalnız olsan, en sevdiğin torununu aramaz mısın?yardımistemez misin?neden yaşlıları kendmizden uzaklaştırıyoruz

Back