Eşimin dedesi

Ayyy aksam aksam sinirlerimi zıplattın.Ne tahammülü arkadaşım yatalak hastaya mı bakıyosun? Ki öylede olabilir,yarınımızın garantisi mi var? Altı üstü bi hafta yaşlı insanın önüne yemek koyacaksın.Ya sen kendi yaptıklarını çok büyük nimetten sayıyosun yada çok beceriksizsin.Herkez cocuk büyütüyo çalışıyo üstünede eve gelip temizlik yapıp yemek koyuyo ocağa.Ne kadar sevgisizsin ya yazıklar olsun.

10 aylık çocuğum. Emniyet kemeri varda taktırmıyo valla ister inanın ister inanmayın çocuğum huysuz. Kaç kere yataktan attı kendini. Yalnız bırakamıyorum bu seferde bişey bulup ağzına atıyor korkuyorum boğulur diye. Uyku sorunu var ve gece emerek uyuyo sık uyanıyo

ya daha gelmeden bebeğin uyurken hazırla yemekleri kaldır pratik şeyler hazırla buzluğa at ne bileyim kangurun varsa bebeğini ona koy öyle hazırla birini çağır yardıma ne bileyim düşününce çaresi çok ama bence senin derdin dededen çok eşinin yardım etmemesi umursamazlığı bu da seni doldurmuş yani ben bunu çıkardım

Kim yapıyomuş öyle ben hiç rastlamadım canımcım

ya bacım sen şimdi bizden ne istiyon bu kadar insan yazdı hepsi de hemfikir demek ki haksızsın e biz burdan sana yardım da edemeyiz haklısın doğrusun demiyoruz işte yanlışsın olay bu daha neyi tartışıyoruz ben anlamadım

Ben tahammulluyum hatta hiç hoslanmadigim kayinvalideme karşı bile tahammulluyum ve asla da eşime geliyor diye tartışma yaratmam oğlunun evi heralde gelecek. Benle anlasamiyo diye oğlunu da mı gormeyecek hiç mi akraba ziyaret etmeyecek. Şubat tatilinde kaynanam ve eşimin babaanesi gelecek mesela eşime söyledim babaannede geliyomus bu tatilde diye niye dedi ne demek niye dedim bende sormadin mi dedi Oha dedim gelecem diyen adama pardon ama niçin geliosunuz diye sorulur mu dedi. Sonradan kayinvalidem söyledi rahatsizmis hastaneye geliomus ve Dee gelin beni götürür oğlan calisiyo demiş ahanda Bingo götürürüm sirtimda tasimicam her türlü hastaneye De postaneye de götürür üstüne bide yemek yedirip getirirm. Uzun oldu ama k bakmayin

Hay ağzına sağlık aynen öyle. Eşim yardımcı olsa üstesinden gelirim ama bütün yük benim omzumda. Ben çalışıyoken de yardım etmiyo şimdi çocuk var diye evdeyim şimdi de aynı

Şimdiye kadar mutfağı toplamıştın. Sen dedeyi sevmiyosun o yüzden istemiyosun. Sevdiğin biri gelse bu kadar erinmezdin. Bikaç gün sevdiğin biri gelmiş ve ona hizmet edermiş gibi düşünüp idare ediver.

çok tahammülsüzsün benim 2 tane küçük bebeğim var şimdi 2.sini uyutmaya çalışıyorum evimin herşeyinede yetişiyorum çok şükür bir hafta kalıcakmış bu kadar problem yapma bizde yaşlanıcaz

Kim yapıyomuş öyle ben hiç rastlamadım canımcım
Nerde yaşıyosun arkadaşım sen?
Türkiyeden bahsediyorum ben sen uzayda falan mısın? Bugunlerde bizim ülkemizde merdiven sileninden doktoruna avukatına aşçısına kadar birçok sektörde bayanlar aktif olarak çalışıyoruz,çocukta büyütüyoruz,yemekte yapıyoruz.

Hay ağzına sağlık aynen öyle. Eşim yardımcı olsa üstesinden gelirim ama bütün yük benim omzumda. Ben çalışıyoken de yardım etmiyo şimdi çocuk var diye evdeyim şimdi de aynı
e peki biz ne yapalım şimdi senin bunu eşinle konuşup çözmen gerekmez mi sorunum eşim yazsan kimse seni merhametsizlikle tahammülsüzükle suçlamaz

benim etrafımda da sizin kadar beceriksizi yok.
allah kocanıza sabır versin.

O kadar da değil kardeşim, o kadar da uzun boylu değil. Adam hiç bi halta elini sürmeyecek, totoyu devirip yatacak, sabırlar da ona verilecek. Dilin kemiği yok, biraz biz tutuverelim bu ne öfke noluyor

Benim de bebeğim huysuz biraz.seni anlayabiliyorum.eşim hiçbir şeye yardım etmezse benim de sinirlerim zıplardı.bebekli evde misafir ağırlamak çok zordur.eşimin dedesi gelse belirli süreliğine sorun etmezdim çünkü eşim hemen hemen herşeyi yapar.aksi durumda bencilce olabilir ama oğlunun evinde kalmasını ister,eşimin de kafasının etini yerdim.

O kadar da değil kardeşim, o kadar da uzun boylu değil. Adam hiç bi halta elini sürmeyecek, totoyu devirip yatacak, sabırlar da ona verilecek. Dilin kemiği yok, biraz biz tutuverelim bu ne öfke noluyor
öfkeyle falan söylenmiş birşey değil. evet benim etrafımda böyle bir tanecik çocukla evinin heryeri her yerde olan bir kadın yok.
ayrıca hangi adam karısı çalışmadan evde oturuyorsa gelip iş yapıyor allah aşkına.
şöyle uzayda yaşıyormuş gibi gelip buraya yazmayın.
uzun boylusundan bahsetmiyoruz. gayet hayatın içinden örnekler veriyoruz biz de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…