- 21 Mart 2015
- 567
- 1.263
- 33
- Konu Sahibi Haymanaupk
-
Ayyy aksam aksam sinirlerimi zıplattın.Ne tahammülü arkadaşım yatalak hastaya mı bakıyosun? Ki öylede olabilir,yarınımızın garantisi mi var? Altı üstü bi hafta yaşlı insanın önüne yemek koyacaksın.Ya sen kendi yaptıklarını çok büyük nimetten sayıyosun yada çok beceriksizsin.Herkez cocuk büyütüyo çalışıyo üstünede eve gelip temizlik yapıp yemek koyuyo ocağa.Ne kadar sevgisizsin ya yazıklar olsun.Arkadaşlar ne kötü insan olarak lanse edilmişim. Buraya beni kötüleyenlerin acaba kaçı gerçek hayatta böylesine tahammüllü? Ben gerçek hayatta böyle tahammüllü insan hiç görmedim çünkü. Bedenen ruhen yorgunum diyorum size daha nasıl inandırmalıyım? Misafir edicem tabiki kapıdan geri çevircek halim yok adamcağızı. Ama 3 öğün önüne sofra istiyo ve emrediyo yani sert biraz bende diyorum küçük bebeğimle kendimize zor hazırlıyoken tek öğünü, ona nasıl 3 öğün hazırlıycam?
ya daha gelmeden bebeğin uyurken hazırla yemekleri kaldır pratik şeyler hazırla buzluğa at ne bileyim kangurun varsa bebeğini ona koy öyle hazırla birini çağır yardıma ne bileyim düşününce çaresi çok ama bence senin derdin dededen çok eşinin yardım etmemesi umursamazlığı bu da seni doldurmuş yani ben bunu çıkardımArkadaşlar ne kötü insan olarak lanse edilmişim. Buraya beni kötüleyenlerin acaba kaçı gerçek hayatta böylesine tahammüllü? Ben gerçek hayatta böyle tahammüllü insan hiç görmedim çünkü. Bedenen ruhen yorgunum diyorum size daha nasıl inandırmalıyım? Misafir edicem tabiki kapıdan geri çevircek halim yok adamcağızı. Ama 3 öğün önüne sofra istiyo ve emrediyo yani sert biraz bende diyorum küçük bebeğimle kendimize zor hazırlıyoken tek öğünü, ona nasıl 3 öğün hazırlıycam?
Kim yapıyomuş öyle ben hiç rastlamadım canımcımAyyy aksam aksam sinirlerimi zıplattın.Ne tahammülü arkadaşım yatalak hastaya mı bakıyosun? Ki öylede olabilir,yarınımızın garantisi mi var? Altı üstü bi hafta yaşlı insanın önüne yemek koyacaksın.Ya sen kendi yaptıklarını çok büyük nimetten sayıyosun yada çok beceriksizsin.Herkez cocuk büyütüyo çalışıyo üstünede eve gelip temizlik yapıp yemek koyuyo ocağa.Ne kadar sevgisizsin ya yazıklar olsun.
ya bacım sen şimdi bizden ne istiyon bu kadar insan yazdı hepsi de hemfikir demek ki haksızsın e biz burdan sana yardım da edemeyiz haklısın doğrusun demiyoruz işte yanlışsın olay bu daha neyi tartışıyoruz ben anlamadım10 aylık çocuğum. Emniyet kemeri varda taktırmıyo valla ister inanın ister inanmayın çocuğum huysuz. Kaç kere yataktan attı kendini. Yalnız bırakamıyorum bu seferde bişey bulup ağzına atıyor korkuyorum boğulur diye. Uyku sorunu var ve gece emerek uyuyo sık uyanıyo
Arkadaşlar ne kötü insan olarak lanse edilmişim. Buraya beni kötüleyenlerin acaba kaçı gerçek hayatta böylesine tahammüllü? Ben gerçek hayatta böyle tahammüllü insan hiç görmedim çünkü. Bedenen ruhen yorgunum diyorum size daha nasıl inandırmalıyım? Misafir edicem tabiki kapıdan geri çevircek halim yok adamcağızı. Ama 3 öğün önüne sofra istiyo ve emrediyo yani sert biraz bende diyorum küçük bebeğimle kendimize zor hazırlıyoken tek öğünü, ona nasıl 3 öğün hazırlıycam?
Hay ağzına sağlık aynen öyle. Eşim yardımcı olsa üstesinden gelirim ama bütün yük benim omzumda. Ben çalışıyoken de yardım etmiyo şimdi çocuk var diye evdeyim şimdi de aynıya daha gelmeden bebeğin uyurken hazırla yemekleri kaldır pratik şeyler hazırla buzluğa at ne bileyim kangurun varsa bebeğini ona koy öyle hazırla birini çağır yardıma ne bileyim düşününce çaresi çok ama bence senin derdin dededen çok eşinin yardım etmemesi umursamazlığı bu da seni doldurmuş yani ben bunu çıkardım
benim etrafımda da sizin kadar beceriksizi yok.Kim yapıyomuş öyle ben hiç rastlamadım canımcım
Kendime göre haklıyımya bacım sen şimdi bizden ne istiyon bu kadar insan yazdı hepsi de hemfikir demek ki haksızsın e biz burdan sana yardım da edemeyiz haklısın doğrusun demiyoruz işte yanlışsın olay bu daha neyi tartışıyoruz ben anlamadım
Nerde yaşıyosun arkadaşım sen?Kim yapıyomuş öyle ben hiç rastlamadım canımcım
Çocuğu napayım peki tepemde oynuyoŞimdiye kadar mutfağı toplamıştın. Sen dedeyi sevmiyosun o yüzden istemiyosun. Sevdiğin biri gelse bu kadar erinmezdin. Bikaç gün sevdiğin biri gelmiş ve ona hizmet edermiş gibi düşünüp idare ediver.
e peki biz ne yapalım şimdi senin bunu eşinle konuşup çözmen gerekmez mi sorunum eşim yazsan kimse seni merhametsizlikle tahammülsüzükle suçlamazHay ağzına sağlık aynen öyle. Eşim yardımcı olsa üstesinden gelirim ama bütün yük benim omzumda. Ben çalışıyoken de yardım etmiyo şimdi çocuk var diye evdeyim şimdi de aynı
benim etrafımda da sizin kadar beceriksizi yok.
allah kocanıza sabır versin.
kaldır kocanı baksın o zaman bize neden çıkışıyorsun ki sen şimdi ay deli oluyorum böyle yardım edin diye konu açıp istediği cevabı alamayınca yazanlara çıkışıp savunmaya geçen konu sahiplerine yapmayın şunu yaaÇocuğu napayım peki tepemde oynuyo
öfkeyle falan söylenmiş birşey değil. evet benim etrafımda böyle bir tanecik çocukla evinin heryeri her yerde olan bir kadın yok.O kadar da değil kardeşim, o kadar da uzun boylu değil. Adam hiç bi halta elini sürmeyecek, totoyu devirip yatacak, sabırlar da ona verilecek. Dilin kemiği yok, biraz biz tutuverelim bu ne öfke noluyor
Çocuğu napayım peki tepemde oynuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?