Eşimin boşanmış arkadaşı

Tabii tabii, boşanmış insan bekar insandır benim nezdimde. İnsan karaktersizse her medeni halde de öyledir. Evlenip boşanmak onurlu insanları neden bozsun. Yüzyıllık algı, çoktan yıkılması gerekir..

Dediğim gibi suçlu arayan yokki zaten neyse mukayyet olurum tamam

Ben boşanmış kadınlar sorunlu mı dedim? Ne bu gerginlik sizdeki emin olun siz daha çok boşanmış lafına takmışsınız ve daha çok dile getirmişsiniz ben onu eşiyle beraber gelmeyecek anlamında söylemiştim siz fesatsınız bence

Evinize davet edin madem gelmek istemis
Gözlemlersiniz
Bizim dugune gelmis miydiniz o zaman telastan kim geldi kim gelmedi hatirlamiyorum dersiniz
Zaten ters birsey oldu mu biz kadinlar hissediyoruz
Kadin belki de evliyken cok sosyallesemeyen kocasi baskici biriydi ve bosandi arkadaslariyla sosyallesmek istiyor olabilir
Sizi tanimak istemesi de normal geldi bana
Dedigim gibi gozlemlersiniz duruma gore bakarsiniz
Onyargili olmaya gerek yok

bak aşağıda alıntıladığım yorumlar sana ait. senin yazdıkların. bana fesat diyene kadar kendi yazdıklarına bir bak istersen:
Boşanmış olması tabiki kötü bir şey değil ama işte çevremde gördüklerimden sonra iyi düşünemiyorum

Ben herkesi katmıyorum tabiki yanlış anlaşılmasın ama masum şeyler görmedim belki benim çevremle alakalıdır

Herkesle konuşan muhabbet etmeyi seven biri ama her kadın bunu masum algılamaz ki herkesin niyeti farklı
özellikle bu son alıntıda kocanı sütten çıkmış ak kaşık, konuştuğu kadınları da niyeti farklı, masum algılamaz ilan eden de sensin!!!

Kocam sütten çıkmış ak kaşık değil diyecek kadar bi yanlışı yok şu an bana saçmalıyorsunuz alıntıladığınız yorumların hepsinde hiç genelleme yapmadığımı dile getirmişim zaten bakar körsünüz herhalde :)

bakar kör değil sadece senin ucuz oyununa düşmeyecek kadar uyanığım.
sen kendini çok zeki, buradaki üyeleri de saf sanıyorsun herhalde.
ama insanların aklıyla alay ederken kendi zekanı baz aldığını unutma.
genelleme yapabilecek cesaretin yok zaten burada boşanmış kadınlarla alakalı.
o yüzden içindeki pisliği korka korka dile getirmişsin.
merak etme kimse senin sümüklü kocana bakmaz. hele o aklınca "kötü" ilan ettiğin boşanmış kadınlar hiç bakmaz senin kocana
ama senin kocan herkesle muhabbet etmeye meraklı bi tip, kocanın herkese baktığı kesin, kendi ağzınla söylediğine göre. zaten sen malını bildiğin için boşanmış kadını bahane edip kaygı seviyen tavan bir halde buraya konu açmışsın. derdin kadın değil, kocan.

Sende herkesi masum ilan edecek kadar saf ve temiz ama benim söylediklerime hala itiraz edecek kadarda şeytansın evet tek takıldığın nokta bir iki kelimem olmuş baya zoruna gitmiş vah vah canım benim baya dert edindin ben gayet normal bi biçimde açıklıyorum ama sen baya inat bi tipsin kendi kendine sinirlen klavye başında hadi güzelim:)

Boşanmış olması tabiki kötü bir şey değil ama işte çevremde gördüklerimden sonra iyi düşünemiyorum
Valla ben cevremde bosanmamis dort dortluk dini imaninda olan coluklu cocuklu bi ablanin yaptiginada sait oldum.
Gozumun icine baka baka flort ediyodu kadin resmen.

Ben tam 9 yil bosanmis bi kadindim. Kimsenin kocasinada gardasinada yan gozle bakmadim
Siz cevrenizde ne gordunuz bilmiyorum ama esra erolda muge anlida gayet evli olarak her b*ku yiyende var.

Neyse konunuza gelirsek; ne diyecektim onuda unuttum konunuzada gelmiyorum vazgectim

Evet ya eve gelip adamı alttan alta tehdit eden tipler var. Zevk mi aliyorlar anlamadım, manyak dolu..

ilginç

ben herkesi masum ilan etmedim
ancak sen neyin ne olduğunu anlayabilecek hayat deneyimine sahip değilsin
yorumların o kadar çocukça ki. büyü de gel o zaman laf anlatırız sana.
sen burada milletle kavga etmeye devam ederken birden bire kadın arkadaşları ortaya çıkıveren karakterdeki kocan seni kaçıncı kez kimlerle aldatıyor acaba :) ayakta uyumak çok güzel aynen böyle devam et.
yarın öbür gün sen burada aldatıldım diye konu açtığında konuna ilk ben yazacağım :)

Ev ikinizin evi tanımadığınız birini (cinsiyet fark etmez) eve kabul etmek zorunda değilsiniz.Çok istiyorlarsa dışarıda bir buluşma ayarlanabilir.Taviz tavizi doğurur.Ben olsan kabul etmezdim.Kadının yaptığı resmen emrivaki ve hiç hoş değil

Ne münasebet ? Sizin düğününüze bile gelmemiş, sizi tanımıyor ama eve gelmek istiyor. Boşanmış olması detayına yorum yapmayacağım. Eşinle tanışmak istiyorum diyerek gelecekse -ki öyle olmalı, önce ev dışında bir cafede falan tanışmanız daha uygun. Ara sıra konuşulan samimi olunmayan bir insanın evinizde ne işi var ?
Ben olsam itiraz ederdim.

Artık olmuş bir şey. Evinize buyur edin. Madem içinize sinmeyen bişey var kadın gelince haline hareketlerine dikkat edin. Ona göre bir yol çizersiniz. Hemen önyargılı olmayın derim

Ayrıca önce eşinizin karakterine bakmanız gerekiyor. Eşinize güvenmeyip mi almak istemiyorsunuz yoksa kadını tanımadığınız için mi ? İkinci seçenek en doğal hakkınız fakat kocanız gözü dışarda biriyse evli ya da bekar farketmez öyleleri için.

Ahahaha tamam canım sen aldatıldığıma öyle inanmışsınki kocamın arkamdan iş çevirdiğine o kadar inanıyorsunki emin ol ilk sana haber veririm öyle bir şey olursa bu nasıl bi fesatlık hainlik ya bravo valla kimseyle kavga etmeye çalışmıyorum sen kavga etmeye çalışıyorsun benle bence psikolojin hiç iyi değil bi tedavi ol sen olmayan şeyleri olmuş gibi gösterme çabası ancak hastalarda olur :)

Keşke cımbızla çektiğin yorumlarımdan diğer yorumlarımıda okuma fırsatıj olsaymış birdenbire çıkan arkadaş değil ayrıca bekarkende biliyordum eski arkadaşı olduğunu yazmıştım ama nadir görüşüyorlar demek istemiştim sen çok farklı anlamışsın bi kere olayı ama bu senin tarzın işte canım napalım:)

kocanla alakalı benimle aynı fikirde olan bir sürü üye var. önce kocana sahip çık. benim yorumlarım işine gelmiyor onu anladık ama benden başka bir sürü insan da benzer şeyleri söylemiş.
senin kocan gibi tipler yüzünden kadınlar sokaklarda rahat yürüyemez oldu.
evdeki karısı dururken gözü dışarıda fıldır fıldır gezen adamlardan bıktık. sahip çıkın şunlara.

Kabul etmezdim, irdelerdim.

Zaten eşimin samimi arkadaşı olsa ben bilirdim ve düğünüme de gelirdi. Sonradan nereden çıkmış bu samimiyet ve eve gelme sevdası?

Boşanma detayı da benim için şöyle önemli olurdu; kendi evliylen gelip gitmemişler de, boşanınca mı çıkmış bu gelme meselesi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…