Eşimin boşanmış arkadaşı

kocanla alakalı benimle aynı fikirde olan bir sürü üye var. önce kocana sahip çık. benim yorumlarım işine gelmiyor onu anladık ama benden başka bir sürü insan da benzer şeyleri söylemiş.
senin kocan gibi tipler yüzünden kadınlar sokaklarda rahat yürüyemez oldu.
evdeki karısı dururken gözü dışarıda fıldır fıldır gezen adamlardan bıktık. sahip çıkın şunlara.
Şimdide cevap verebilecek bişeyin kalmadı sırf karşılık olsun diye çamurunu bulaştırma bari üyelern yarısından çoğu normal bi biçimde benim gibi düşünüp yazmış düşünmeyenee güzel bi biçimde yazmış burda senden başka saldırgan yok bence belediyeyi ara sana sahip çıksınlar hadi öpüyorum başka oyalanıcak bişey bul :KK66:

Şimdide cevap verebilecek bişeyin kalmadı sırf karşılık olsun diye çamurunu bulaştırma bari üyelern yarısından çoğu normal bi biçimde benim gibi düşünüp yazmış düşünmeyenee güzel bi biçimde yazmış burda senden başka saldırgan yok bence belediyeyi ara sana sahip çıksınlar hadi öpüyorum başka oyalanıcak bişey bul :KK66:
boynuzların buradan bile gözüküyor haline üzülmekten ve sana acımaktan başka yapabilecek bişeyim kalmadı :KK43:

Merhaba arkadaşlar aklıma takılan bir şeyden bahsetmek istiyorum eşimin eskiden dershaneden tanıştığı kadın arkadaşı evimize gelmek istiyor daha önce hiç görüşüp tanışmadık bende hayır diyemedim ama aklıma takıldı bu durum artık kimseye güven olmuyor haliyle bu kişi düğünümüze bile gelmedi önceden ara sıra konuştuklarını söyledi eşim sizce nasıl davransam bilemiyorum…
Dugununuze bile gelmemiş yillardr gorusmuyolar güzel bı arkadaşlıkları da yok, ee niye gelmek istiyor yıllar sonraonu anlamadim .

boynuzların buradan bile gözüküyor haline üzülmekten ve sana acımaktan başka yapabilecek bişeyim kalmadı :KK43:
Böyle kendini avutmaya devam et hastasın vallahi burdaki diğer insanlar gibi aklı başında olmadığın kesin tamam canım öyle olsun bende boynuz var senin beyninde de su var sadece psikopat kadın :)

Eve gelmesi çok saçma ,ben kabul etmezdim Durduk yere alınan bu aksiyon hiç hoşuma gitmez.Sizi bilmem ama mevzu kadının evli ,bekar , boşanmış olması değil ,birden yerden bitmesi ve sizle samimiyet kurma çabası......

Böyle kendini avutmaya devam et hastasın vallahi burdaki diğer insanlar gibi aklı başında olmadığın kesin tamam canım öyle olsun bende boynuz var senin beyninde de su var sadece psikopat kadın :)
gerçekler ortaya çıktığı zaman anlarsın psikopat mıymışım yoksa haklı mıymışım.

gerçekler ortaya çıktığı zaman anlarsın psikopat mıymışım yoksa haklı mıymışım.
Noldu canım benim yerime dertlendin herhalde sen büyük aldatıldın hemen erkeklere çamur atma derdindesin sözde hemcinsini koruyorsun ama aslında tam tersi aşağı çekmeye çalışıyorsun karakter zayıflığı işte ortalık senin gibi hain kadınlarla dolu sizden korkulur

Noldu canım benim yerime dertlendin herhalde sen büyük aldatıldın hemen erkeklere çamur atma derdindesin sözde hemcinsini koruyorsun ama aslında tam tersi aşağı çekmeye çalışıyorsun karakter zayıflığı işte ortalık senin gibi hain kadınlarla dolu sizden korkulur
kocan bu kadının evinize gelmesini bu kadar çok istediğine göre kadın senden 10 kat falan daha güzel
ama bıktı bu kadınlar senin kocan gibi abaza heriflerden
gerçi sen o "hain"liğin en büyüğünü hak ediyorsun sana ne yapılsa müstehak

kocan bu kadının evinize gelmesini bu kadar çok istediğine göre kadın senden 10 kat falan daha güzel
ama bıktı bu kadınlar senin kocan gibi abaza heriflerden
gerçi sen o "hain"liğin en büyüğünü hak ediyorsun sana ne yapılsa müstehak
Ahaha kocamın çok istediğini nereden çıkardın? Kim dedi sana bunu olmayan şeyleri neden yazıyorsun hasta ruhlumusun😅 senin benle derdin var rahatsız şey

Merhaba arkadaşlar aklıma takılan bir şeyden bahsetmek istiyorum eşimin eskiden dershaneden tanıştığı kadın arkadaşı evimize gelmek istiyor daha önce hiç görüşüp tanışmadık bende hayır diyemedim ama aklıma takıldı bu durum artık kimseye güven olmuyor haliyle bu kişi düğünümüze bile gelmedi önceden ara sıra konuştuklarını söyledi eşim sizce nasıl davransam bilemiyorum…
Ben mantıklı bulmuyorum tanımıyorsun etmiyosun elin kızı niye gelsin size ? Samimiyet bile yok? Eşin kafayı sıyırmış olmalı dışarıda buluşun? Eve niye davet ediliyor kesinlikle önünü kesin bu iş uzarsa b*k yoluna gider net.

X