- 14 Aralık 2024
- 12
- -21
- 27
-
- Konu Sahibi aradabirbende
Merhaba arkadaşlar aklıma takılan bir şeyden bahsetmek istiyorum eşimin eskiden dershaneden tanıştığı kadın arkadaşı evimize gelmek istiyor daha önce hiç görüşüp tanışmadık bende hayır diyemedim ama aklıma takıldı bu durum artık kimseye güven olmuyor haliyle bu kişi düğünümüze bile gelmedi önceden ara sıra konuştuklarını söyledi eşim sizce nasıl davransam bilemiyorum…
Niye ev? Dışarıda bir kahve için beraber olsun bitsinMerhaba arkadaşlar aklıma takılan bir şeyden bahsetmek istiyorum eşimin eskiden dershaneden tanıştığı kadın arkadaşı evimize gelmek istiyor daha önce hiç görüşüp tanışmadık bende hayır diyemedim ama aklıma takıldı bu durum artık kimseye güven olmuyor haliyle bu kişi düğünümüze bile gelmedi önceden ara sıra konuştuklarını söyledi eşim sizce nasıl davransam bilemiyorum…
Hiçbir tanışıklığım olmayan arkadaşı kadın erkek evli bekar fark etmeksizin önce eve almazdım. İlk başta bir dışarıda tanışırdım.Merhaba arkadaşlar aklıma takılan bir şeyden bahsetmek istiyorum eşimin eskiden dershaneden tanıştığı kadın arkadaşı evimize gelmek istiyor daha önce hiç görüşüp tanışmadık bende hayır diyemedim ama aklıma takıldı bu durum artık kimseye güven olmuyor haliyle bu kişi düğünümüze bile gelmedi önceden ara sıra konuştuklarını söyledi eşim sizce nasıl davransam bilemiyorum…
Boşanmış olması tabiki kötü bir şey değil ama işte çevremde gördüklerimden sonra iyi düşünemiyorumBosanmis olmasının konuyla ilgisini yazmamissiniz?
Ben bu konularda biraz pasif kalıyorum sanırım hemen kabul ettim ısrarlar gelmek istiyor diye pişman oldumHiçbir tanışıklığım olmayan arkadaşı kadın erkek evli bekar fark etmeksizin önce eve almazdım. İlk başta bir dışarıda tanışırdım.
ne gördünüz boşanmış kadınlarla alakalı? gercekten merak ettim?Boşanmış olması tabiki kötü bir şey değil ama işte çevremde gördüklerimden sonra iyi düşünemiyorum
Onun için konu sahibinin zihnini okuyacağız. Hımmm kadın boşanmış, kocasının arkadaşı ve evlerine gelmek istiyor.Bosanmis olmasının konuyla ilgisini yazmamissiniz?
Eşime aynısını söyledim ama o gelmek istiyor diyince kıramadımNeden ev, dışarıda görüşün, kahve için. Senle tanışmak istiyor olabilir dışarıda tanışıp, daha sonra eve davet etmek daha doğru olur gibi.
Merhaba arkadaşlar aklıma takılan bir şeyden bahsetmek istiyorum eşimin eskiden dershaneden tanıştığı kadın arkadaşı evimize gelmek istiyor daha önce hiç görüşüp tanışmadık bende hayır diyemedim ama aklıma takıldı bu durum artık kimseye güven olmuyor haliyle bu kişi düğünümüze bile gelmedi önceden ara sıra konuştuklarını söyledi eşim sizce nasıl davransam bilemiyorum…
Ben herkesi katmıyorum tabiki yanlış anlaşılmasın ama masum şeyler görmedim belki benim çevremle alakalıdırne gördünüz boşanmış kadınlarla alakalı? gercekten merak ettim?
Eşime aynısını söyledim ama o gelmek istiyor diyince kıramadım
Kadının medeni halinden bağımsız olarak, kendi tercih etmediğiniz kimseyle arkadaş olmak, tanışmak veya misafir olarak ağırlamak zorunda değilsiniz.Ben bu konularda biraz pasif kalıyorum sanırım hemen kabul ettim ısrarlar gelmek istiyor diye pişman oldum
Benim saflığımdan galibaNiye ev? Dışarıda bir kahve için beraber olsun bitsin
Eşiniz de tuhaf aktif görüşmüyor ise niye ikiniz bu ısrara he deyip sallamıyorsunuz?
Ben herkesi katmıyorum tabiki yanlış anlaşılmasın ama masum şeyler görmedim belki benim çevremle alakalıdır