- 29 Mayıs 2021
- 13.318
- 86.326
- 36
-
- Konu Sahibi aradabirbende
Sadece sizin durum için değil, her durum için diyorum; erkekler saf değiller, kadının niyeti olsa da sonucu erkeğin sadakatine bağlıdır.Herkesle konuşan muhabbet etmeyi seven biri ama her kadın bunu masum algılamaz ki herkesin niyeti farklı
Eşinizin eski sevgilisi büyük ihtimalle. Düğüne de gelmemiş. Kadın evinize gelmek istiyor ama nazikçe reddedin, tanışmayın bence , eve gelir huzurunuzu bozarMerhaba arkadaşlar aklıma takılan bir şeyden bahsetmek istiyorum eşimin eskiden dershaneden tanıştığı kadın arkadaşı evimize gelmek istiyor daha önce hiç görüşüp tanışmadık bende hayır diyemedim ama aklıma takıldı bu durum artık kimseye güven olmuyor haliyle bu kişi düğünümüze bile gelmedi önceden ara sıra konuştuklarını söyledi eşim sizce nasıl davransam bilemiyorum…
Öyle yapacağımBoşanmış diye belirtmenizin sebebi heralde eşiyle gelmeyecek demek istemişsiniz. Kabul etmiş bulunmuşsunuz artık umarım bir gün ve saati belirlememişsinizdir eşin şu gün gelebilir mi derse hastayım de geçiştir bence
Aynen öyle bunu eşime söylesem önemsemiyor bana garip geliyor dediğiniz gibiArkadaşıysa hatta evine gelmek isteyecek kadar samimi arkadaşlarsa düğüne niye gelmemiş?
Eskiden dershane arkadaşı olduğuna emin misin? Kaç yıllık evlisin? Kişi görüşmediği insanın evine niye gitsin? Ayrıca boşanmış kadınlar sizin kocalarınıza aşık değil. Sizin kocalarınız y.vşak olunca sorun oluyor.Merhaba arkadaşlar aklıma takılan bir şeyden bahsetmek istiyorum eşimin eskiden dershaneden tanıştığı kadın arkadaşı evimize gelmek istiyor daha önce hiç görüşüp tanışmadık bende hayır diyemedim ama aklıma takıldı bu durum artık kimseye güven olmuyor haliyle bu kişi düğünümüze bile gelmedi önceden ara sıra konuştuklarını söyledi eşim sizce nasıl davransam bilemiyorum…
Çevremizde yakın akrabalardan da korkunç şeyler duyuyoruz. Boşanmış diye hemen kafanızda olumsuz bir şey oluşmasın. Bu toplumun bize dayattigi önyargı maalesef. Eşinize güveniniz tam olduktan sonra evli, boşanmış, bekar, dünya güzeli vb. gelse ne gelmese ne. Gelecek olan kişinin dugununuze bile gelmemiş olmasına rağmen evinize gelmesi saçma bence. Belki de hiç hoslanmayacaksiniz ne gerek var .Boşanmış olması tabiki kötü bir şey değil ama işte çevremde gördüklerimden sonra iyi düşünemiyorum
Siz evliyken arkadaşınız eşinizi mi ayarttı. İğrenç yaratıklar.Ben evliyken bekar arkadaşım eski eşimi ayartmıştı ki onunda ayarası varmış, şuan boşanmış biriyim ve bu konulara çok dikkat ederim herkesi aynı kefeye koymayın.
Ağzım açık kaldı bu nasıl bir vijdansizlik pisliklerValla ben artık insanlardan herşeyi bekliyorum.Arkadaşımın kocası iş arkadaşım diye bir kadını getirdi karısıyla tanıştırmaya.Biraz sohbet falan tam kalkarken beraber resim çekilelim demiş bu ikisi arkadaşımda şaşırmış ne alaka diye.Meğerse bunlar işi pişirmiş iş yerinde adları çıkınca, resmi gösterip bakın biz ailecek görüşüyoruz demek için o resmi ceķinmek için eve gelmişler.Sonrasında herşey patladı tabi evini yuvasını bırakıp gitti pislik.Öyle demiyorum ama o kadar samimilerdi bugune kadar niye gelmemiş yada en azından düğüne.Bence dışarda görüşün evinize tanımadığınız herkesi almayın.
Normal bir insan evladına davranır gibi davranabilirsin ,dışarda görüşün...Merhaba arkadaşlar aklıma takılan bir şeyden bahsetmek istiyorum eşimin eskiden dershaneden tanıştığı kadın arkadaşı evimize gelmek istiyor daha önce hiç görüşüp tanışmadık bende hayır diyemedim ama aklıma takıldı bu durum artık kimseye güven olmuyor haliyle bu kişi düğünümüze bile gelmedi önceden ara sıra konuştuklarını söyledi eşim sizce nasıl davransam bilemiyorum…
Eski arkadaşı diye herhalde bir şey diyemiyor eşim pek takılmaz böyle şeylere erkekler az çok bilirsiniz bende bir şey diyemedim gözünde kimseyi istemeyen misafirperver olmayan biri olmamak için.. kendi açımdan düşündüm bende kimseye böyle yapamazdım samimi olsam zaten eşiyle çoktan tanışırdım insanlar çok rahat olmuşlar artıkSiz "kadının hayatında biri artık yok diye korkuyorum" demek istemişsiniz, ama şimdi "boşanmış" kelimesi için duyara gelecekler...
Evinize niye gelmek istiyor? Yani insan tanışmadığı insanın evine niye emri vaki yaparak gelir ki? Başkasına asla böyle yapamazdım, bana yapılsa huzursuz olurdum. Eşiniz ara sıra konuştuğu ve düğüne davetli olmayan "eski dershaneden" arkadaşının evinize gelmesinden rahatsız değil mi? Çok mu misafirperver bir adam?
Neden özellikle boşanmış diye başlıkta belirttiniz :)Merhaba arkadaşlar aklıma takılan bir şeyden bahsetmek istiyorum eşimin eskiden dershaneden tanıştığı kadın arkadaşı evimize gelmek istiyor daha önce hiç görüşüp tanışmadık bende hayır diyemedim ama aklıma takıldı bu durum artık kimseye güven olmuyor haliyle bu kişi düğünümüze bile gelmedi önceden ara sıra konuştuklarını söyledi eşim sizce nasıl davransam bilemiyorum…
Erkekler misafir sevmez diye kodlanmış benim beynime.Eski arkadaşı diye herhalde bir şey diyemiyor eşim pek takılmaz böyle şeylere erkekler az çok bilirsiniz bende bir şey diyemedim gözünde kimseyi istemeyen misafirperver olmayan biri olmamak için.. kendi açımdan düşündüm bende kimseye böyle yapamazdım samimi olsam zaten eşiyle çoktan tanışırdım insanlar çok rahat olmuşlar artık
Evet bana da düğüne gelmemesi ve aniden ortaya çıkması tuhaf geldi. Fakat boşanmış detayı çok saçmaKadının boşanıp boşanmamasına değil de sevgiliyken düğünde vs hiçbir şekilde hayatımıza dahil olmadan pat diye badozlama eve gelmek istemesi bana tuhaf geldi. Ben olsam kabul etmezdim.
Herkes burada kadına boşanmış dediniz diye takılmış ama eminim çoğu kadın aynı durumda olsa daha büyük bir tepki verirdi. Ben eşime güvenirim ama kimseye yüzde yüz kefil olmam hepimiz insanız. Kadının boşanmış olması değil ama bekar olması elbette sorun. Kimse kimseye göz koydu demiyorum elbette ama tabii ki evli kadınla aynı değil evli biri olsa ya da ilişkisi olsa partnerini alır gelir daha uygun bir ortam olur. Belki kadın partneriyle gelir bu arada onu sordunuz mu. Tek geleceği kesin mi yani. Laf arasında onu sorabilirsiniz tek mi gelecek yoksa birisi var mıymış hayatında diyebilirsiniz.Eski arkadaşı diye herhalde bir şey diyemiyor eşim pek takılmaz böyle şeylere erkekler az çok bilirsiniz bende bir şey diyemedim gözünde kimseyi istemeyen misafirperver olmayan biri olmamak için.. kendi açımdan düşündüm bende kimseye böyle yapamazdım samimi olsam zaten eşiyle çoktan tanışırdım insanlar çok rahat olmuşlar artık