• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bir tek hatası !!!

yıllar geçmiş üstünden..
unutamayacak kadar etkilenmiş olabilirsin belki ama tavsiyem kendini doldurma bu konuda daha fazla..
geçmişi değiştirmek mümkün değil ne yazıkki....

Valla ben sorun nedır tam anlayamadım??? evet dugun oncesı bazı kucuk olaylar olmuş ama uzerınden 5 yıl gecmıs!!!....

geçmişi pişirip pişirip kendi önüne neden getiriyorsun ki 5 koca yıl geçmiş üstelik yavrunuz var tamam yaşanmışlıklar unutulmuyor ama sizin şimdi eşinizle birlikte bebeğinize odaklanıp mutlu olmanız gereken en güzel günleriniz neden kendinizi mutsuz etmek için çaba sarf ediyosunuz anlamdım doğrusu...

ya yanlış anlamayın da,sizin anlatmak istediğiniz ne ki?sorun kaynanan kullanacağın bikaç eşyayı senin adına beğenmiş o mu?Allah aşkına yaa dert aramayın,ne güzel çoluğa çocuğa karışmışsın,geriye dönüp dönüp eline ne geçiyo kendi kendini eşini yıpratıyon boşuna!!ben yaşadıklarımı anlatsam intihar edersin,hatta istersen anlatayım daa yani 3 günlük dünya taktığın şeyler öyle basit ki değmeeezzz

Geçmişte yaşadığımız o kadar üzücü şeyler var ki dert etmek istesek inanın gözümüzden yaş gönlümüzden kin eksik olmaz. .

Olan olmuş ve üzerinden bayağı uzun bir süre geçmiş üzülmeye değer mi diye kendine sor be arkadaşım. .

canım benim salla gitsin. beş yıl geçmiş üzerinden unut artık. benim yada burdaki birçok arkadaşımız gibi olsan napıcaksın. biz hala aynı şeyleri yaşıyoruz. benim yerimde olsan her gün ağlardın demekki. eşya mobilya dediğin nedir ki zaten yakında eskirler yavaş yavaş değiştirrisn.

bir kere iki kere hata yapar insan. insandır sonuçda. eşinin kıymetini bil bence.

yok zaten eşyasında değilim ben eşim iyi davranıyor bana sorun yo onda sorun bende ben takıntılıyım bu durumdan nasıl kurtulurum nasıl unuturum gururum incindihatırladıkçada kötü oluyorum

E yani el insaf kardeşim aradan 5 yıl geçmiş adama sormazlar mı aklın nerdeydi diye madem öyle düğün iptal dediğinde babanı falan araya sokmasaydın asıl cevap bu olurdu onlara ama şimdi yapacak birşey yok ileriye bakacaksınız yok gece gündüz aklımdan çıkmıyor derseniz yardım alacaksınız ama bu şekilde hayatı hem kendinize hem eşinize zehretmeyin ilerde de buna üzülürsünüz geçmiş geçmişde kalmıştır Rabbim bizlere unutma nimetini bahşetmiş değil mi ? Hangi acı sonsuza dem sürmüş ki insanlar neler yaşıyor ben dahil inanın neleri unutup yok saymak zorunda kalıyoruz halinize şükredin Rabbim bugünümüzden geri koymasın amin

senin her gün yatağına, yorganına, yemeğine, giydiğine, gezdiğine karışan bir kaynanan, annem ama napabilrim ki diyen bir eşin yokta ondan unutamıyorsun. yoksa yeni gündemlerden aklına bile gelmezdi beş yıl önceki olaylar. haline şükretmen lazım. unutamıyorum dersen unutamazsın tabi ki.

ben eşimi seviyorum. o da beni seviyor. hayatım süper çok şükür diyeceksin. kendini böyle telkin edersen. unutursun.

Yeni derdiniz olmadigindan buna sarmissiniz bence. Ben,hergun yeni sorun oldugundan gecen ayki sorunlarimi bile hatirlamiyorum :)

herkesın dediği gibi unutun gitsin eşinize kınlenmeyın düğün üzeri pekte sağlıklı düşünenemeiş olsa gerek kendınızı ınandırın bir şekilde isteyerek yapmadığına

boşu boşuna evliliğinizi yıpratmayın siziin durumunuz aldatıldıktan sonra eşini affeden kadınlara dönmüş artık siz bir yola girmişsiniz ozaman gözünüzüe batmamış kabul etmişsiniz şimdide unutmak zorundasınız

NLP yöntemiyle içinizdeki öfkeden kurtulmanız mümkün,bir araştırın derim...
Bir tanıdığım da yirmi yıllık kininden kurtulmak amacıyla NLP terapisine gitmişti,sonuç ne tam hatırlayamıyorum,sizi yanlış yönlendirmek istemem...Ama bi alternatif olarak düşünün derim ^^

Takıntı haline getirmişsinzi bence acilen söküp atmanız lazım bu olayı arkanızda bırakmanız lazım artık :26:

eşiniz size değer veriyormuş birlikte 5 yıl geçirip bir bebek dünyaya getirmişsiniz, eşinizi bu konuda yıpratırsanız ve bunca alışkanlığın üzerine size kötülük yaparsa daha mı iyi olur. yıpratmayın ilişkinizi, affedin gitsin... psikologa gidin affedemiyorsanız, rahatlarsınız hem

bazı insanlar acıyla beslenmeyi seviyor,bu nedenle 5 yıl önceki olayı ısıtıp ısıtıp ortaya koyuyor,allah başka dert vermesin:ssz:

Evet bir tek hata bütün doğruları, artıları, güzel olanı siler bazen..:ssz:
Benim de 8 aydır unutamadığım benzer bir vaka var.
Ama senin 5 yıl olmuş üstüne çocuk bile yapmışsın be canım.
Unut artık yani..
Şahsen ben bu olayı unutmadan, yani krizi atlatmadan çocuk düşünemem..:31:

kolay..
bu yükten kurtulmak için eşi ve eşinin ailesi bölümündeki konları okuyn :31::31::31:

Son düzenleme:
Eskileri düşünüp kendinizi ve yuvanızı huzursuz edersiniz kimsenin evliliği mükemmel olmadı belki de ...

Eski defterleri karıştırıp durursanız hiç mutlu olamazsınız. Eşimin tek hatası diyorsunuz burada neler okuyoruz , ne eşlere tanık oluyoruz ..

Mutlu yuvanızın kıymetini bilin .

Back