- 28 Mart 2020
- 21.310
- 64.642
- Konu Sahibi isimizbayan
Başlıkta haberiniz yok gibi yazmışsınız. Kınamak istemiyorum ama bu karaktersizle bile bile evlenmişsiniz. Kendi canından olan çocuğa bunu yapan size de sizden doğana da neler yapmaz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayir herkes hata yapar dedim , ben yurtdisinda yaşıyorum burda esrar kullanma yasagi yok savunmuyorum asla ama yemisler bi bok , benimde cok hatalarim oldu yargilmadim ama sahip cokavgina soz verdi bende ona inandigim icin kabull ettimUyuşturucu kullanan ve bunu bahane edip bir kadını iğfal eden , doğan çocuğa pic muamelesi yapan şeref yoksunu bir adamı nasıl sevdiniz???? insan yüzüne baktıkça migdesi bulanır siz kendinize koca etmişsiniz.Tabi karşıdaki kadın kötü, yollu olunca koca kişisi gözünüze çok minnoş gelmiş
ben esimden ayrilmak istiyorum sadece .. cocuk esimden biliyorum . sizce ayrilmak icin gecmi kaldimDNA testi mi yapılmış nasıl ortaya çıkmış tek gecelikse? Kadınla hiç konuştunuz mu? Bence konuşmalısınız
Hala asik degilseniz birakin, ama sadece cocuguna sahip cikmadigi icin degil boyle insanlarla dusup kalktigi icinevet rastgele bi kadindan oldu merak etme arastirdim ve gercek bu , kadinda esrar kullanan biriymis zaten tanindik biri ben yurtdisinda yaşıyorum kadin yabanci , tek gecelik iliskide oluyor butun bunlar . ister inanin ister inanmayin ama ben cok seviyordum esime asiktim bana yardim et deyince onu birakmadim ve dediklerimi yap sahip cik dedim ve yapicagini soyledi. artik evlendik askimda sevgimde azalmaya basladi bu adam ayrilmak istiyorum cocuk dogurmaya korkuyorum istemiyorum bu gercekler
Konu o kadar acı ki ben aldatıldığını farkedememişim bile bebeğe ve annesine üzülmekten.Bir de seninle evlilik yolundayken başkasını hamile bırakmış.. o çocuğa sahip çıkmaması konusundan önce sorgulaman gereken başka şeyler yok mu?
Hanımefendi kusura bakmayın ama siz naif misiniz? Esr*r içen kadınlarla düşüp kalkan adamın ağzına sürmediğine sizi ikna eden şey neydi? Siz tam da bu yüzden boşanmak istiyorsunuz değil mi, bu adam ot içmeyen, sorumluluk sahibi biri olsa bi yerlerde sahip çıkmadığı bir çocuğu varmış çok kafanıza takılmazdı, takılsaydı zaten evlenmezdiniz. Bile bile kabul edilen hiçbir şey boşanma sebebi olmuyor kimsenin, genelde çok farklı şeylerden boşanılıyor. Çocuğu bilmenize rağmen evlenmişsiniz ama ot sürpriz olmuş.ben varken butun bunlar yoktu esrar falan kullanmiyordu yani. ayrilma kararim gecmi kaldim?
beni aldatmadi 4yil once olmis benimde tanismadan once, farketmiyor gerci ayrilmak istiyorum ben artik surekli aklimda cikmiyorSizi aldatmış, çocuğu olmuş çocuğuna sahip çıkmayan onu çocuğu gibi görmeyen bi insanla evlenmişsiniz zaten. Başlarım sevgisine sen beni aldattın ne halin varsa gör der ayrılırdım en başında. Ama siz ödül verir gibi bide üstüne evlenmissiniz ne diyelim.
Esrar+gayrimeşru ve sahip çıkılmayan bir çocuk (kim bilir daha neler vardır) hayatınızın hiç mi değeri yok ya nasıl evlenebiliyorsunuz şöyle adamlarla.ben yoktum benimle tanismadan 4 yil once olmus ikiside esrar kullanmis hamile kalmis kiz. ben evlenmeden once sahip cikmasi gerektigini anlattim soyledim oda tmm yapcam herseyi bana yardim et dedi bende salak gibi sevdigimden inandim evlendim ama yardim falan yok 1,5 yil oldu ayrilmayi dusunuyorum
Yine yargılayan biz olduk ne diyelim hanımefendi? Biz psikolog muyuz? Kendimizce yorumluyoruz yanlışa da yanlış diyoruz.ne cok seviyorsunuz yargilmayi, benim ne yasadigimi nerden bilceksen kendi ozelimi? ben kendimi zaten yargiliyorum suclu buluyorum oyuzden yardim istiyorum sizden beni yargilayin diye sormadim ben bunlari
Ne alaka? Yurt dışında olması neyi değiştiriyor?turkiyede yasamiyorum merak etmeyin
ot icmiyor artik yargilamayin artik o donemde oldu bunlar. ot ictigi icin degil o cocuk benim aklimdan cikmadigi icin ayrilmak istiyorum ben sadece yardim istedim ya ilk kez soru soruyordum burda kimseyle paylasamadigim icin sormak istedimHanımefendi kusura bakmayın ama siz naif misiniz? Esr*r içen kadınlarla düşüp kalkan adamın ağzına sürmediğine sizi ikna eden şey neydi? Siz tam da bu yüzden boşanmak istiyorsunuz değil mi, bu adam ot içmeyen, sorumluluk sahibi biri olsa bi yerlerde sahip çıkmadığı bir çocuğu varmış çok kafanıza takılmazdı, takılsaydı zaten evlenmezdiniz. Bile bile kabul edilen hiçbir şey boşanma sebebi olmuyor kimsenin, genelde çok farklı şeylerden boşanılıyor. Çocuğu bilmenize rağmen evlenmişsiniz ama ot sürpriz olmuş.
Ha ha kesin ondandır.ot icmiyor artik yargilamayin artik o donemde oldu bunlar. ot ictigi icin degil o cocuk benim aklimdan cikmadigi icin ayrilmak istiyorum ben sadece yardim istedim ya ilk kez soru soruyordum burda kimseyle paylasamadigim icin sormak istedim
aldatilmadim, benimle tanismadan 4 yil once olduKonu o kadar acı ki ben aldatıldığını farkedememişim bile bebeğe ve annesine üzülmekten.
4 sene once deyip durma yeter. Yalanını bari aklinda tut.esimle evlilik yolundayken (sevgiliyken) tek gecelik iliski yasayip hamile biraktigini ogrendim cocugu varmis
yalan degil gercek.4 sene once deyip durma yeter. Yalanını bari aklinda tut.