- 14 Mayıs 2017
- 1.780
- 2.276
- Konu Sahibi Awomanisawoman
Sapık bir kocan var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlıyorum siz bence aile terapistine gitmekle daha doğru kararlar alırsınız burada kim ne söylerse boş keşke eşinizle beraber gidebilseniz herkes eşiyle benzer ya da daha farklı problemler yaşıyor eşinizi ve kendinizi tanıyan sizsiniz nasıl davranacağınız bi profesyonelin size söylediği birşeyle değiştirebilir ve eşinizin değişmesini sağlayabilirsiniz ( siz değişmezseniz karşınızdaki insan değişmez kuralı) (not: psikolog değilim aile terapisti deneyimlemiş biriyim) arkadaş aile çözemez bu konuyu çabalayın olmuyorsa o zaman karar verirsiniz boşanmaya ya da yürütmeyeTepki göstermediğimde nerden bileyim madem bozuluyordun söyleseydin dedi daha önce yani bu yolu denedim. Tutmadı.
Teşekkür ederim şimdi daha iyi ifade ettiniz ya da ben daha iyi anladım. Siz de çıkıştığım için kusura bakmayın lütfen.Hayır hiç öyle bir amacım yoktu,
Hatta anlattığınız gibi bir adamla 7 yıl geçirmiş, o adamdan 2 çocuk sahibi olmuş bekar bir kadınım.
Ve onun bu iğrenç tavırlarına sabrım bi gün kardeşimin yakasına gözünün kaydığını gördüğüm gün bitti.
Tecrübe sahibi biri olarak şunu söyleyebilirim;
Bu konuda empati yaptıramazsınız!
Siz baktıkça ona bakabilmesi için alan tanıyorsunuz ve yorulan, üzülen yine siz oluyorsunuz.
Konunuzu okuduğumda bacaklarım çekildi çünkü sizi o kadar iyi anlıyorum ki, birebir yaşadım.
Ama cevap yazdığım açıklamanızda ipin ucu o kadar kaçmış ki; o adam yüzünden karakterinizden ödün vermeye başlamış bi kadın gördüm karşımda.Bu hastalığa doğru gidecektir.
Sizin gibi bi kadını asla kırmak istemem, yorumum affola.
Sizden tek ricam çizginizi bozmayın, çizginizi bozan bi çizgisiz varsa etrafınızda ya onunla yaşamayı öğrenin, ya da def edin.
Rahatlayacaksınız.
Yoo aksine kocanız çok kurnaz.Çok teşekkür ederim tarafsız yorumunuz için. Benim de duraksadığım zamanlarda düşündüğüm bunlar eşim biraz da ya salak ya korkusuz. Saygısız olduğu konusunda hemfikirim zaten. Tekrar teşekkür ederim.
Açıkçası tatilin son günlerinde ben de iki adama baktım biri çok yakışıklıydı o sorun olmadı içerlese de çok yakışıklıydı bencede adam dedi. ikincisini de onun bana baktığını bile bile 5 bilemedin 6 saniye kadar baktım iyi kestin dediğinde plaja göre tipi iyiydi dedim sonra olanlar oldu tabi basit bi adama bile o kadar bakıyormuşum bu davetkarlıkmış adam yanıma gelse çekinmeden al götür bunu dermiş benim için. Öyle göz ayrılmadan bakılmazmış kaçamak bakılırmış o bana bunları anlatmadan bi kıza yüzü güzel diye 8-10 kez kaçamak bakış atmıştı ikinci olay da bunun üzerine cereyan etti sonra zaten senden intikamı alıcam diye bi kadını da yedi gözleriyle zoruma gitmedikçe daha çok baktı sonrada ben çektim gittim ordan zaten. Ben onun yaptığı gibi yapsam bunu benim kadar çekemeyeceğini daha önceden belli etti zaten. Çünkü o zaten bakınan biriymiş alışkanlığıymış benim öyle bir alışkanlığım yokmuş. Ve sana da bakıyorlar kısmı için şunu söyleyebilirim. Açana bakılır, herkes kendi kapısının önünü süpürsün laflarından sonra bana giydirmiyorsun sen bakıyorsun yok öyle dünya benim giymediğime sürmediğime sen de bakamazsın ben rahat giyinsem sen de naparsan yap dedim sanırım buna ithafen geldi o laf.
Bakın inFlamess yazdıkları doğru.Teşekkür ederim şimdi daha iyi ifade ettiniz ya da ben daha iyi anladım. Siz de çıkıştığım için kusura bakmayın lütfen.
Kizın yanina gidip onu rahatsiz etmenize gerek yok zaten. Kocaniz gozuyle rahatsiz ediyo siz sözlu etmis olurdunuz.Ben de daha ağır tepkiler vermediğime pişman oldum orda o kızın yanına gidip eşimin yanına gider misiniz size biraz daha yakından baksın astigmatı var sıkıntı yaşıyor böyle diye hadi dedim yine kendini de rezil etme. Ama sonra kavga ederken ertesi gün bayağı hakaret ettim hatta sortumu kıvırdım göbeğimi açtım al hani bana da baksınlar nasıl oluyormus diye tepindim. Ben sindiğimin farkındayım beni tutan bir şeyler oldu hep bugüne kadar biraz hareketlernden de korkuyorum açıkçası ikimizde öğretmeniz ayaklarımın üzerimde durabiliyorum kendimi anlayıp doğru olanı yapmaya çalışacağım psikolog da bunun ilk adımı belki ikincisi boşanmak olur bilemiyorum
İşte mesela benim bir deri pantolonum vardı mum kumaş daha doğrusu bunu bana giydirmemek için kendisinin daha önce deri giyenden tahrik olduğunu bana böyle bakacaklarını falan söyledi. Açık biri görünce neden bakıyorsun ne geçiyor kafandan dediğimde ilk başta beğeni sonra hayranlık sonra tahriğe dönüşüyor diye anlatmıştı e hal böyle olunca bende de her baktığında bu algı yapıştı kaldı. Sen olmasan öyle cinsel bakardım ama şimdi normal bakıyorum falan diyorda ben son olaydan beri hiç inanmıyorum.
Cidden o ne demek? Neyi anlatıyor “aşama aşama”
Tanımadığım bir adamdan tiksindim resmen, inşallah çevremizde böyle insanlar yoktur