En dogru ders ne olur bilmiyorum inanin..yaptiginiz yorumlar icinde cok sagolun. Sabah uyandigimda her tarafimin
tutulmus oldugunu anladim. Cok dusundum..oyleki basimin agrimasindan uyuyamadim. Halada agriyor..
Dun esimin yanina gidip bugun gidecegimi soyledim, umurumda bile degildi. ´Susmasini bileceksin, konusmayacaksin,
beni sinirlendirmeyeceksin´ diye soyluyor. ´Ben ne soylersem soyliim sende eline koluna hakim olacaktin´ diye soyledim.
Hicmi pisman degilsin diye sordum, hayir diye cevap verdi. Gidiyorum oyleyse diye soyledim o ise git, cekemem senin
gibisini zaten dedi.
Az once uyandi, umurunda bile degil ki kalkip yine cayini kahvesini alip o batasica bahcesine cekildi. Insanin bi aklina
dank eder dimi, sabah olmus..sakinlesmistir diye dusundum. Ama yok..pisman olsa kizlar ben yapacagimi bilirdim.
Benim sevgimden onu mahrum birakirdim vede bi psikologa gitmesini isterdim ama bunlara da gerek yok artik.
Birazdan onemli olan esyalarimi bi valize koyup gidecegim. Zaten ona da soylemistim, hafta ici de geri kalanlari
almaya gelirim. Seytanda bi taraftan durtukluyor, gidip polise dilekce yazdirmak geliyor icimden. Tazminat almak icimi
rahatlatmaz ama o pisman olmuyorsa rezil olmasini istiyorum.
Siz ne diyorsunuz?