Esimin beni hirpalamasi..

morluklarin varsa en ufak bir iz varsa vucunda
git rapor al!
pisman olmadigini ustune basa basa soyluyor bu adam
pisman olacak ama simdi degil!
"senin erkekligin kendinden gucsuzleri ezmekse bende adalete siginirim"
diyip kapiyi carpip gitmek
yapabilecekmisin?
sen kendi degerini bilmezsen o hic bilmez bunuda unutma!

bencede rapor al hiç acıma o sana yaparken acımıyor sen de ona acıma sinir oldum yaaa pişman değilmiş ben senin yerinde olsam 1 sn durmam!!!!!!!!!!!!

Cok dogru bir karar almissiniz bence. Ailemiz bizi el bebek gül bebek büyütüyor. Nicin? Bir el oglu gelipte bizi dövsün diyemi? Onlar bize dokunmaya kiyamazken esim, hayat arkadasim dediginiz adam sizin heryerinizi morartiyor. Sizde gidip o darp raporunu alin ve mahkemede sürüm sürüm süründürün onu.

Son düzenleme:
evden gitmeye kararlıysan al darp raporunu,
biz türk kadınları ,o kadar utanmaya müsait yetiştiriliyoruz ki,adam dövdüğüne utanmaz,biz şikayet etmeye utanırız,
çünkü rezil oluruz,halbuki rezil olacak da utanacak da onlar.
mutlaka şikayet et hayatım,hatta koruma iste.
eşini evden uzaklaştırsınlar.
ya görsün anya yı ,konya yı adam olsun,yada boşanırsın.

İyice karar verin,gidip de dönmek daha kötüsü..

Ya kalıp onunla konuşup tedavi olmasını isteyeceksiniz ,siz de onu kışkırtmamaya çalışacaksınız ya da eşyalarınızı toplayıp,darp raporu alıp onu sikayet edeceksiniz..

Bu gidişin dönüşü olmayabilir,iyice karar verin,gidip sonra döndüğünüz vakit giderim demenizin bir hükmü kalmayacakdır..

Lütfen hemen gidip biran evvel darp raporunu alın
kendinize dürüst olun ben dünden beri sizin tüm yorumlarınızı okudum ve objektif değerlendiriyorumki üzgünüm canım ama bu adam sizi sevmiyor seven insan sevdiğine bir fiske vurmaz olduda sinirine hakim olamadı vurdu diyelim sonrasında bin pişman olur gönül alır bu pişman bile olmamış bide üstüne git seni çekemem demiş kusura bakma ama eğer bu adamla kalmaya devam edersen saçmalamış olursun
ne kadar aşığım ölüyorum desende böyle aşk olmazzzzz düşün canım canmı cananmı?
inş daha ömründen daha fazla zaman harcamadan o adamdan ayrılırsın inş seni gerçekten seven değer veren bir erkekle evlenirsin Allah yardımcın olsun

Her halükarda darp raporunuzu alın, raporla hemen şikayet etmeniz gerekmez. Ama ilerde şikayet etmediğinize pişman olur da hakkınızı aramak isterseniz darp izleri silineceğinden hiçbir şey ispatlayamazsınız. Rapor bir kenar da dursun, kanıtınız olsun.

size katiliyorum...

zaten problemi olduğunu düşünse sizin söylemenize bile gerek kalmadan gidip tedavi olacaktır.hep psikoloğa giden kadınlar oluyor.sanki kadınlqara gitte tedavi olmu deniyor.yooo.evden gitmeyin gidip darp raporu alın ve evden uzaklaştırın derim.o sevgili bahçesinden uzak kalsın.erkeklerin bu güç denemelerini anlamıyorum.zaten bu bi gerçek sizi hastanelik edene kadar dövebilecek güce sahipler.bunu ispatlama gereği duyuyorlar malesef.dışardada kedi gibidir allah bilir.herkes onu melek sanır.kayınvalidene kızmıyorum kadıncağız onu görmüş onu bilir.yuvanız dağılmasın ister elbette.benim kayınvalidemde der ben neler çektim nelere sabrettim ama yuvamı dağıtmadım die.ben dedim geçende annecim keşke katlanmasaydın hadi şimdi o güzelim yıllarını geri getir bakalım geliyormu.ve balık baştan kokar.korku filmi sona doğru aşk filmine dönüşmüyor.yinede sizin kararınız iyi düşünün ve asla aldığınız karardan pişman olmayınız.

Darp raporu alın ayrıca evinize muhtardan alacağını aile konutu şerhi koydurun. Satması muhtemel eşyalar varsa onlara da şerh koydurun. Boşanmada tarafların alacağı miktar azaltılabiliyor, donuna kadar alın bence o insan(!)ın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…