ayy tam tersine ben eşime yapıyorum eşim kavga çıkmasın diye odaya kaçar ben peşine gider bağırırımsonrada kedi gibi gider özür dilerim erkekler başkalarını örnek gösterip emri vaki konuşulmasından hoşlanmaz ben eşime hayatım sen işteyken seni çok özlüyorum gitmediğin zamanlar seninle vakit geçirmek istiyorum diyorum o da anlayışla karşılıyo çok şükür 15 gündür sorunumuz yok
Tabiki hırpalaması hoş değil.Hiç bir mazereti olmaz...(Gerçi ben de eşimi bazen hususi sinirlendiriyorum. Zaman zaman kavga dövüşü seviyorum sinirimi stresimi böyle atıyorum) Senin olayında sormak istediğim bazı noktalar var..Bu tatil planını birlikte mi yaptınız? Bi de böyle kıyaslamaları sürekli yapar mısınız? O bhçe işini seviyorsa siz de onla bahçede oyalanıp sonra biraz da benim istediğimi yapalım diye sunsaydınız kabul eder miydi
Bizde asagi yukari 9 aydir evliyiz.. Sanirim ben pek tatli konusamiyorum kisa zaman once beni uzdukten sonra. Emrivaki yapmak degildi niyetim ama guzel sozle soyledim anlamiyor.. Insan bahceyi birakip bir saat bile esiyle vakit gecirmezmi bide 4 gun tatilim var diye seviniyor. Allah mutlulugunuzu daim etsin canim.
teşekkür ederim bende yaklaşık 9 aylık evliyim 23 temmuz evlendim o bahçeyle uğraşıyosa sende git yanına beraber bişeyler yapın ama beraber bişeyler yapmak değil mi? hem sen o şekilde söylemezsin ama onlar o şekilde anlar inşallah mutlu olursunuz bizde çok zor günler geçirdik
kollarında morarıyor '' lafından sonra daha fazla okuyamadım.. inan şuan okadar üzlüdüm ki anlatamam.. çünkü bende yaşadım onları zaman zamna çok buyuk kavgalarımda yaşarımda.. o hırpalama dedğim döğmedir.. ama söylemeyii bırak daha yazmayı utanıyorsun.. buraya bunları yazarken bıle utanmışsındır... o lafları kfürleri duyduktan snra tıksınmışsındır eşimden ama mutlaka en ince damarından yakalar seni demogajısı mi duygusallıgımı aglmasımı yapmadıgı hiç bir şey kalmazz.. bide gidemiyizneden evlenmek yuva kurmak kolay değil herşeye rağmende seviyoruzdur hala ınanlızmaz bir şekilde.. allahım ne yapsak ne etekte biraz mutlu olsan.. birazda sen çemkirince susssa.. bizim sesimizz yukseldımı dahada çıldırılarr amannnnn.... vallah kan beynıme çıktı
esinin gonlunu hos tutmaktan once onun tedavi olmasini saglayip
kendini korumayi ogrenmen lazim
hadi tansiyonun dustu seni yere carptiginda basin duvara zemine carpti
ne olacak?
kendini bu sekil agresifliklerle ifade eden bir adamdan korkmak gerekir
dayak yememek icin sirnasmak her istegine "evimin erkegi ne derse o" diye boyun egmekmi gerek?
tedavi olmasi gerek ve kesinlikle bir daha sana vurmasina izin verme
ailen nasil sesini cikartmiyor kollarini bacaklarini morartan adama bunada sasirdim
Onca zamandir kadinlarkulubu´nu takib ederdim, hatta bekarken de burada yazilanlari okuyup uzulurdum..dua ederdim buradaki bayanlara. Kendimde korkardim bi taraftan; nasil bir evliligim olacak, nasil bir insanla karsilasacagim, evlendikten sonra degisirmi, iyi bir insan iken bir anda degisirmi diye. Cok duyardim etrafimdaki evli olanlardan, bir insanla beraber yasamadikca anlayamazmissin o insanin nasil bir insan oldugunu. Gercektende oyleymis, yada ben goremedim taniyamadim evlenmeden once esimi. Biz esimle bir yil icerisinde tanistik, nisanlandik ve evlendik.. ben 28 yasinda o ise 33. Bu yasima kadar kismetlerim oldu ama olmadi bi sekilde, bazi sebeblerden dolayi ayrildim. Bekledim, karsima beni samimi bi sekilde sevecek insani bekledim
Karsima cikti zannettim ama nisanliyken o kadar farkli davrandiki esim, evlendikten sonra ancak gorebildim bazi seyleri. Evliligimizin ilk aylarinda gormeye basladim esimin sinirli hallerini, sinirlendiginde ettigi kufurleri, beddualari.. Kufru, bedduayi hic sevmem..kimseye de etmemisimdir bu sekilde kotu soz ama gel gorun ki boyle bi insanmis.
Bir konuda emin olmasa bile karsisindaki insanla inatlasir, tartisir.. Kufurleri sadece baskalarina degil, bana da sarf eder o sozleri. Kac defa ozur diledi, bir daha yapmicam dedi tekrar sarf etti ayni sozleri. Bunlar bi kenara..beni hirpalamasi beni mahf ediyor. Babamdan, erkek kardesimden, kimseden gormedigim hirpalamayi esimden goruyorum.
Hirpalama nasil oluyor diye soracaksiniz, beni tuttugu gibi yere firlatir..iter beni. Kollarim, bacaklarim morarir.. Belimden rahatsizligim var normalde zaten, bu olaylardan sonra daha kotu oluyor belim. Seven insan bunu yaparmi, size soruyorum? Birincisinde affettim zar zor, sonra yine yapti, yine ayni seyi yapti. En son yaptiginda bir daha yaparsan ayni seyi gidecegim diye soyledim. Bugun yine yapti..ve ben kayinvalidemle annemi aradim. Kayinvalidem eve geldi ve sabret dedi, oglumun bu davranislarini bilseydim evlendirmezdim diyor. Pisman olur esin diye soyluyor.. Annem, karari benim vermemi istiyor..gel, ayril kizim diyemiyor, demek istemiyor cunku kararin benden cikmasini istiyor.
Ben ise ne yapacagimi sasirdim, bunu her yaptiginda ondan daha da uzaklasip soguyorum.
Iyi oldugunda da inanin, o bu insanmi diye sasirirsiniz..sevgisini gostermekten cekinmez.
Ama ben biktim..seven insan sinirlense bile, kizsa bile bu sekilde davranirmi?
Ya gidecegim..yada af dilese bile sevgi gostermicem. Sevgisizlikle cezalandiracagim..
Bu insan duzelirmi, hic etrafinizda bu sekilde olup duzelen oldumu?
Bana kalirsa psikolojik tedaviye de ihtiyaci var..ancak duzelirmi bilemem.
Fikirleriniz beni aydinlatir umarim cunku ne dusunecegimi sasirdim..
Okudukca yazini agladim..aynen oyle hirpalamak dedigimiz sey dovmedir aslinda. Yazamadim o sekilde, utandim..konduramadim. Sen yazmissin benim yerime, hislerime tercuman oldun arkadasim. Cok uzgunum anlatamam.. Af ettirmek icin su anda yaptigi bisey yok, yapsa yinede affetmicem. Gitsem giderim..ah bi ne yapacagima karar verebilsem. Allah´a sukur meslegim var ama su anda issizim bir haftadir. O adama muhtac degilim sukur..ama yinede zor karar vermek. Senin icinde cok uzuldum, su anda kac yildir esinle berabersin? Kayinvalidemin bide 'birkac yil sabret, gor bak cok guzel olacak hersey' demesi yokmu.. Dedimki bende; ben onca zaman bu kotu muamaleyi nasil sineye cekecegim? Basim catliyor, o ise asagida yemegini yedi cay keyfi yapiyor..
Okudukca yazini agladim..aynen oyle hirpalamak dedigimiz sey dovmedir aslinda. Yazamadim o sekilde, utandim..konduramadim. Sen yazmissin benim yerime, hislerime tercuman oldun arkadasim. Cok uzgunum anlatamam.. Af ettirmek icin su anda yaptigi bisey yok, yapsa yinede affetmicem. Gitsem giderim..ah bi ne yapacagima karar verebilsem. Allah´a sukur meslegim var ama su anda issizim bir haftadir. O adama muhtac degilim sukur..ama yinede zor karar vermek. Senin icinde cok uzuldum, su anda kac yildir esinle berabersin? Kayinvalidemin bide 'birkac yil sabret, gor bak cok guzel olacak hersey' demesi yokmu.. Dedimki bende; ben onca zaman bu kotu muamaleyi nasil sineye cekecegim? Basim catliyor, o ise asagida yemegini yedi cay keyfi yapiyor..
ben 3 yıldır.. ama bende moratma olmadı hiç çok buyuk hakaretler itelemeler yere atmalar.. bzen bndan ılerı gitti bişey yapamadım.. Hepimiz geçken bana vurcak adamı anında boşarım demişizdir ama öyle olmuyomrmuş .. Kaynınvalidenın dediğine sadece pes diyorum nasıl bir zıhnıyete sahıp acabam...!
Vay anam vayy bugunun yarınıda var.. bu dunya varsa ahirette var unutmasınlaarrr. eden bulur dıye boşuna dememişler. burda yaptıkları orda fitil fitil burnundan gelir. ozamnda sen çay kahve içersin bacım.. alllahıma havale ediyorum desek senın yaşadıkarın ne olcak kıme ne anlata bilcenki.. ahh ahh nelere kadirsin diyorum bazen allaha nezman istersen benimle konuşa bilrsin özelden msn adresimi atarım ıstersen ekelyıp konuşrz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?