Çok üzüldüm...Aynı şeyi yaparsan giderim demişsin.Bence gitmelisin bir süreliğine.
Söylediğinin arkasında durup kuru bir tehdit olmadığını göster bence.
Kayınvalidenin desteği olması çok güzel.Gidişini ona da açıklayabilirsin.
Bir süre annende kalıp kafanı toparlarsın.
Bu arada eşin belki hatasını anlar,aileden onunla konuşanlar olur vs...Düzelir diye umuyorum.
Sagolun kizlar, yazdiklariniz cok onemli benim icin. Esim alkol kullanmaz sukur ama buda affedilir bisey degil.
Gitsem, bir daha geri donmemek uzere gitmeliyim diye dusunuyorum. Geri donersem tekrar iyi olacagini pek zannetmiyorum.
Bugunki olayin asil sebebi, esimin 4 gun tatili var ve ben esimle biraz daha vakit gecirmeyi istedigimi soyledim. Dun ve bugun butun
gundur disarida bahcenin duzenlemesiyle mesgul. Iceri dogru durust girmiyor bile, aslisveris yapmaya gittik..ben tavirliyim ona cunku ondan once
ufak bi tartismamiz oldu. Neyse, ben ona dedimki..beraber vakit gecirmiyoruz, biraz yururuyus yapalim, bi yerlere gidelim. Oyle tatil
falanda kast etmiyorum, ufak seyler yani kast ettigim..
Sonra dedimki, ´baska esler esine zaman ayirir, gezdirir ama sen yapmiyorsun´ diye soyledim. Sonra parladi bu lafa, bende devam ettim : 'iki gundur bahcedesin, anlasilan onumuzdeki gunlerde de bahceyle ugrasacaksin, sali gunu olsada calissan yine' dedim. Ondan sonra iceriye adimimi attigim gibi yere itti beni.
Sonrada bagirdim ona 'bir daha yaparsan giderim demistim, gidiyorum' dedim. O da defol git, gelirsen bir daha gelemezsin bu eve diye bagirdi cagirdi. Ben yukari cikiyorum o yanima gelip hirpalamaya devam ediyor..sastim kaldim.
Simdi de yatak odasindayim, o da asagida yemegini yapiyor. Keyfi yerinde anlayacaginiz, gelip ozur bile dilemiyor. Kendisini dusunuyor.. Seytan
diyorki al bavulu doldur esyayi cek git..insan bu kadarmi bencil olur?
Sagolun kizlar, yazdiklariniz cok onemli benim icin. Esim alkol kullanmaz sukur ama buda affedilir bisey degil.
Gitsem, bir daha geri donmemek uzere gitmeliyim diye dusunuyorum. Geri donersem tekrar iyi olacagini pek zannetmiyorum.
Bugunki olayin asil sebebi, esimin 4 gun tatili var ve ben esimle biraz daha vakit gecirmeyi istedigimi soyledim. Dun ve bugun butun
gundur disarida bahcenin duzenlemesiyle mesgul. Iceri dogru durust girmiyor bile, aslisveris yapmaya gittik..ben tavirliyim ona cunku ondan once
ufak bi tartismamiz oldu. Neyse, ben ona dedimki..beraber vakit gecirmiyoruz, biraz yururuyus yapalim, bi yerlere gidelim. Oyle tatil
Sonra dedimki, ´baska esler esine zaman ayirir, gezdirir ama sen yapmiyorsun´ diye soyledim. Sonra parladi bu lafa, bende devam ettim : 'iki gundur bahcedesin, anlasilan onumuzdeki gunlerde de bahceyle ugrasacaksin, sali gunu olsada calissan yine' dedim. Ondan sonra iceriye adimimi attigim gibi yere itti beni.
Sonrada bagirdim ona 'bir daha yaparsan giderim demistim, gidiyorum' dedim. O da defol git, gelirsen bir daha gelemezsin bu eve diye bagirdi cagirdi. Ben yukari cikiyorum o yanima gelip hirpalamaya devam ediyor..sastim kaldim.
Simdi de yatak odasindayim, o da asagida yemegini yapiyor. Keyfi yerinde anlayacaginiz, gelip ozur bile dilemiyor. Kendisini dusunuyor.. Seytan
yasayamayn bioemez allah da kimselere yasatmasin.. disaridan yorum yapmak ne kadar dogru bilemiyorum cunku cok hassas bir donemde oldugunuzu dusunuyorum..
genelde derlerki el bir kere kalkti mi bir daha hep kalkarmis... kotumser de olmak istemiyorum ama hadi elaleme kufuru vs bi nebze sabir gosterrilecek bisey olsa da sizi hirpalamasi heleki yazik gunah belinizde sorun varmis.. insanda bir gram vicdan olsa yapmaz..
umarim cocugunuz yoktur.
ayrilin barisin hic bir yorum yapamam..
sadece kendinizi dinleyin.. deger mi ve degecek mi diye kendiniz karar verin. umarim hayatiniz icin en dogru karari verir ve hayatinizin geri kalanina huzurla mutlulukla ve saglikla devam edersiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?