Eşimin beni hiç yerine koyması tüketti beni..

Bu işleri baştan konuşsaydınız ve keşke evlnemeden ev ortamını görme şa sınız olsaydı e tabiki çocukla da zaman geçirme fırsatınız belki de oldu bilemiyorum ama olmamış gibi sanki.
Bende aynı durumdayım ama eşimin oğlu annesi ile yaşıyor ve annesi sorun çıkaracak bir tip değil küçükken haftasonları gelirdi sevgili iken hep yanımızda idi ve eşim hep onun önceliklerini düşünürdü beni geri plana atardı sevgili iken oldu bunlar ama biz başbaşa kalabiliyor ve birlikte birşeyler yapabiliyorum o dönem dede, sonra evlendik bizimde kızımız oldu, zaten yaş büyüdükçe oğlu da bize gelmemeye başladı ama eşim her daim görür hergün arar ihtiyaçlarını giderir yani onlar görüşüyor biz görüşmüyoruz bir araya gelmiyoruz.
Ben en başından mesafe mi koydum annesi değilim annesi gibi davranamam ve sorumluluğunu alamam beni bağlamaz benim tek sorumluluğum kendi çocuğuma karşı, sevgim de kendi doğurduğuma sonsuz, onu ise severim ama benim için dışarıdaki herhangi bir çocuktan farkı yok.
Onunla ilgili meselelere maddi manevi karışmam sormam hiç eşimin sorunu o kısım.

Sadece neden çocuğunuza kıyıp gidemiyorsunuz?
Kendinizi kandırmayın orada bu muamele ye uğrayınca çocuğunuz un aklı kesince ona kıymamış mı olacaksınız

Fazla fedakarlık kişinin kendi kul hakkına girmesidir,
Kesinlikle kesinlikle boşanma ama süründür oyle bir anlasınlar ki değerini, git Annen gile kal 1 ay
O evin düzeni dönemeyişi onlara nasıl batacak
Eşin okadar pasif ki, sana herseyi yapıyorlar biliyorlar ki sonunda sen yine evde onlara hizmet ediyorsun.
Kolay lokma olmuşsun lutfen kendini biraz geri çek...

P Patianne lütfen siz açıyorsunuz eski konuları bıktık artık yapmayın yeni konular a yorum yazın neden insanların eski konularını hortlatıp yaralarını deşiyorsunuz zevkimi alıyorsun belki anmak hatırlamak istemiyor ama siz ısrarla horlatıyorsunuz özelden yazın çok merak ediyorsan

Cok yanlis yoldasin.elalemin cocuguna sahip cikamassin. 14 yasinda cocuk degil. Gondereceksin annesi bakacak. Ne drmrk cocugumun cani onu istedi onu yap bunu yap. Hizmetci olmussun haberin yok. Al cocugunu biraz dinlenmek istyorum de turkiyeye gel birnsure gitme kiymetin bilinsin. Ama o isigi goremiyorum adamda bunu bildigidi icin seni eziuor. Haberin olsun biraz buralarda takil gor heopimizin gozu cok gec acildi. Deveyi diken insani bilmem ne yapanin yarandigini gec anladik. Kiymete bindik. Tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…