canım bu konuyu okurken çok ama çok sinirlendim...hem sana hem de çevrendeki herşeye herkese.. 1.si sen herşeyi bile bile gidip evlenmişsin gözün kapalı pembe hayallerin peşinden gitmişsin sorunlar bu yüzden başlamış zaten.. neyse hadi sen seviyordun aşıktın mantıklı düşünemedin diyelim peki baban??? o neden geri çekildi de seni engellemedi...bunlar artık geçmişte kalan ve asla düzeltilemeyecek sorunlar...
ben bir okulda psikolojik danşman olarak çalışıyorum... üvey oğlunun yaşında 100lerce öğrencim var..ve ben sana onların durumunu anlatsam seninki yanlarında melek gibi kalırlar.. bu çocuklar kendi öz anne babalarını bile nasıl üzüyorlar anlatamam.. istemedikleri herşeyi yapıyorlar asla sözlerini tutumuyorlar vs. vs.. ve onlarda kendi öz çocuklarına verdikleri emeklerin boşa gidişini karşımda ağlayarak anlatıyorlar.. bence ergenlik dönemindeki çoğu çocukta böyle şeylerin olması doğal.. bak zaten yaşı epey büyümüş yakında sizin evinizden gider.. bu kadar emek verdiğin evliliğini biraz daha sabret ve kurtarmaya çalış..bence o çocukla konuşman asla bi işe yaramayacak deneme bile.. sadece biraz daha sabret.. sende emeklerinin boşa gitmesinin hayal kırıklığı var ama insanlara yaptığın yardımıları düşünme.. benim annem de çok iyidir melek gibi.. ama kimse ona onun davrandığı gibi davranmaz.. o da yıllarca bu hayal kırıklığıile yaşaya yaşaya kendini hasta etti..tuvalet konusunda eşin demiş ya GÖRME diye sende görme o zaman..sorarsa da görmedim dersin.. sen eşinle bişeyler yapamıyorsan hafta sonu kendi bebeğinle çık yap kendine zaman ayır.. eğer hayatın bizi yönetmesini beklersek asla mutlu olamayız.. akıl ve irade sahibi insanlar olarak hayatı bizim yönetmemiz gerek.. lütfen üzerindeki tükenmişliği at kendini üzmeyi bırak.. herkesin hayatı mükemmel değil. herkesin başında kaldırabileceği kadar sıkıntı var.. ama önemli olan onlarla yaşayabilmek..eşin de anladığım kadarı ileoğluna yaşşattığı parçalanmış aile hissini çok taviz vererek güya fedakarlık yaparak seni ezerek gidermeye çalışıyor ama sen kendini geri çek derim. ilgilenme hiç bişeyi de yüzlerine vurma.. hııı de geç..allahım sana bol sabır ve hayatını kurtarmak için irade verin inş..
biraz uzun oldu ama umarım okursun
eşinin küçük oğlunu daha 3 yaşındaki küçük bebeği hiçe sayıyor ki etrafımdakiler kendi çocukları olmadığı halde eğer küçük bir bebekle şakalaşırsa sert bir şekilde büyük olanı azarlıyor ki annesi babası çocuk bu sen büyüksün diyeve canı yanan büyüğü küçüğü farketmiyor küçük küçüktür diyor ebeveyn bile siz ergenlikten bahsediyorsunuz burda asıl problem çocuktan ziyade eş ve bu küçük çocuğun gelecekte pısırık kendine güveni olmayan biri olarak büyüyecek olması çünkü üvey abiden gördüğü muamele yetmez gibi birde babası da onu sevmeyip birşey olduğunda abisini tutması hep önünde engel teşkil edecek ve daha 3 yaşında böyle davranan baba biraz daha büyüsün tokatı abisi yüzünden şaplatınca kendinize gelirsiniz hanımefendi
Tskkr ederim yorumlariniz icin..
icinden cikilacak bi mesele degil biliyorum.
" Ya bu deveyi gudeceksin yada bu diyardan gideceksin " bunu anladim
Nacizene tavsiyem konu basligim degismis ama 1 defa degil 1000 defa dusunsun boyle evlilik yapacak olanlar.
Cunku siz kanatli bir melekte olsaniz karsinizdakiler sadece kanadinizi kirip elinize veriyor.
Sonra elinizdeki tuylerine kadar yolunmus kanatlarinizla baba evine donuyrsunuz.
Esimle konusmak istedigimi soyledim az once, donme kararimi bildirip, donecegim ailemin yanina.
Uvey evlat muamelesi yapmadim ama uvey es muamelesi gordum cok yazik..
Tskkr ederim sizlerede..
Konum kaldirilabilir cunku okuyup okuyup bunlari nasil yasadim diye agliyorum..
o cocugun annesine gicik oldum ve ayrica cocugada, tamam belki 14 yasinda ergenlik cagi ama bu kadarda olmaz ki klozetin etrafina buyuk idrar yapmasini gerektirmez sizi ne yerine koyuyor ??? o yasta bir cocugun pisligini temizlettirmesi ne demek oluyor ??? sizi assagiliyor !!! o kadar iyi davranmaniza karsilik bunu yapmasi o cocugun psikolojisinde bir sorun oldugunu gosteriyor ... annesi her ne kadar doldursada size karsi o cocugu ...... ve ayrica size onerim oturup hem o cocukla konusun hemde esinizle elinizde bi cep telefonu varsa tuvaletten cikar cikmaz video cekin esinizede gosterin , esiniz cok simartmis onu sizde onu kendi evladiniz gibi sahiplenmissiniz, siz kole degilsiniz hizmetcide degilsiniz 3 yasindaki cocugunuzu dusunun size bsey olsa mazallah kim bakar ona !!! muhattap olmayin o cocukla kendi haline birakin
size bir sorum olacak o cocuk sizin cocugunuza karsi nasil bi davranis icerisinde kiskanclik, vurma, bagirma .... gibi hareketleri var mi ???
canım benım cok üzüldüm ınan kendımı senın yerıne koydum bır an benım de sözlum var hıc evlenmemıs ama gayrı mesru bıtane oglu var 11 yasında bızde evlılık dusunuyoruz ama yazdıklarını okuyunca cok korktum acıkcası sözlum benı cok sevıyor ustume dusuyor ama aynı evde yanı evlıyken durum ne olur bılmıorum zor durumdayım sevıyorum da ayrılamıyorum oda ustume cok dusuyorr.. tecrubenız var benı anlıcagınızı umuyorum .. k. bakmayın sızınde basınızı sısrdımm hep dusune dusune sacım beyazladı ben ne yapıyorum ? nereye gıdıyorum ? kım ıcın herseyı karsıma alıyorum ?? bunları sormaktan yoruldum artık
ne saçma birşey,annesi niye almıyor yanına çocuğunu...ne kadar anne olduğu burdan belli zaten...çok sinir oldum kadına...ilk aklıma gelen şey eve kamera taktırmak oldu...eşinin sana inanmadığı yerlerde açıp izletirsin...sen de kötü üvey anne ol canım ya...evliya değilsin ki ölümüne sabredesin...o çocuk sana kötü davranıyorsa sen de kötü davran,ilgilenme bile...mecburmusun...yazık sana da bebeğine de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?