Bunlar yanlıs okumadım degil mi seks icin olan diyaloglariniz?ama sonra eşim sende boşal falan dedi o şekilde boşaldim ama hiç zevk almadan sonra eşim yatalım dedi bende hani ikiyi yapicaktim dedim yarın bakarız dedi
Erkekler normal de ilk sefer erken boşalıyor ya kadın da maalesef o kısa sürede boşalamıyor haliyle ikinci yapıldığı zaman erkek birazdaha geç boşalır kadıncağız da kendini ikinciye motive etmiş ama hevesi kursağında kalmışIkinciyi dusunerek bosalmadim nedir ya?
Nasil oluyor yani o?
Yok yani orgazm baslarsa baslar sanki bilerek baslatmamis gibi yazmis da konu sahibi ona sasirdim.Erkekler normal de ilk sefer erken boşalıyor ya kadın da maalesef o kısa sürede boşalamıyor haliyle ikinci yapıldığı zaman erkek birazdaha geç boşalır kadıncağız da kendini ikinciye motive etmiş ama hevesi kursağında kalmış
Aynen öyle oldu herşeyin içine etti sağolsunErkekler normal de ilk sefer erken boşalıyor ya kadın da maalesef o kısa sürede boşalamıyor haliyle ikinci yapıldığı zaman erkek birazdaha geç boşalır kadıncağız da kendini ikinciye motive etmiş ama hevesi kursağında kalmış
Bende belki ikinciyi bosalamaz zorlamayım ertesi güne kalsin diye düşündüm ama hevesimi kursağımda biraktiKendini tanıyor demek ki erkeklerin erken boşalmadaki süre kendine yetmiyecek ondan bende ilkinde erken boşalma olduğu zaman orgazm olamam ikinci daha uzun olduğu için daha rahat ederim
Bende çok sinirliyim yatağa da gitmedim koltukta yattımvereyim parasini ikinciyi yolla aşko deseydin tövbe tövbesinirlendim he adama
Yani aslında haftada 2 olsa belki daha geç olur ama hafta içi aman çok yorgunum ölüyorum bitiyorum diye yaklasmiyorHaftada 1 olduğu için oldu bittiyse geliyordur muhtemelen süreyi kısa tutarsanız eşinizin de süresi uzayacaktır
Çok mu komik ????Boşaldı boşalmadım boşaldı sen de boşal dedi ben de boşaldım boşaldı boşaldık boşaldılar..
Alla allaaa
Gülmüş müyüm?Çok mu komik ????