Eşimin beni görmezden gelmesi

E_geli_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2020
86
39
34
Eşimle genelde haftada 1 kez birlikte oluyoruz ve benim için bu süreç çok kısa oldu bittiye geliyor dün duşa giricektim gel beraber duş alalım dedim arkamdan geldi (kusura bakmayın anlasilmak için detaya girdim ) sonra denedik falan duş dar olunca yatakta devam edelim dedi gene oldu bitti ye geldi ben eşim boşalmadan önce boşal ikinciyi yaparız dedim bu arada hiç o ikiyi yapmadık 7 senelik evliyim sonra eşim boşaldı ben ikinciyi duusnerek bosalmadim ama sonra eşim sende boşal falan dedi o şekilde boşaldim ama hiç zevk almadan sonra eşim yatalım dedi bende hani ikiyi yapicaktim dedim yarın bakarız dedi ustelemedim bugün laf arasında bana sözün vardı dedim planımda odaya loş ışık vermek gecelik giymek falandı benim çok uykum var hem ben sana bakarız dedim dedi lafta bıraktı tüm hevesinde kaçtı ve her zaman aynı şey oluyor 1 hafta bekliyorum resmen yaklassin diye o hafta hep oldu bittiye geliyor şu saatte oturup ağlamak istiyorum bıktım artık hep aynı şeyi yaşamaktan ne yapmam lazım

ama sonra eşim sende boşal falan dedi o şekilde boşaldim ama hiç zevk almadan sonra eşim yatalım dedi bende hani ikiyi yapicaktim dedim yarın bakarız dedi
Bunlar yanlıs okumadım degil mi seks icin olan diyaloglariniz?

Yav arkadas.Sen de bosal nedir?planlı programlı is mi ki bu ikisi üçü hesabi tutuluyor bir de anlamadım ki..yarın bakarız diyerekte lütfetmis kıymetli filan bayagi herhalde satin almiyoruz deyin bari kıyamiyorsa..ey yarabbi ya kusura bakmayin geriliyorum bu tarz düsünce yapisinda ki erkekleri duyunca.

İsteyen degilde istenen taraf olun madem artik.İsteyecegi dikkatini cekebilecek her türlü moda girip yarın bakariz kafasini yasatin.

Haftada 1 olduğu için oldu bittiyse geliyordur muhtemelen süreyi kısa tutarsanız eşinizin de süresi uzayacaktır

Ikinciyi dusunerek bosalmadim nedir ya?
Nasil oluyor yani o?
Erkekler normal de ilk sefer erken boşalıyor ya kadın da maalesef o kısa sürede boşalamıyor haliyle ikinci yapıldığı zaman erkek birazdaha geç boşalır kadıncağız da kendini ikinciye motive etmiş ama hevesi kursağında kalmış

Yok yani orgazm baslarsa baslar sanki bilerek baslatmamis gibi yazmis da konu sahibi ona sasirdim.

Kendini tanıyor demek ki erkeklerin erken boşalmadaki süre kendine yetmiyecek ondan bende ilkinde erken boşalma olduğu zaman orgazm olamam ikinci daha uzun olduğu için daha rahat ederim

Aynen öyle oldu herşeyin içine etti sağolsun

Kendini tanıyor demek ki erkeklerin erken boşalmadaki süre kendine yetmiyecek ondan bende ilkinde erken boşalma olduğu zaman orgazm olamam ikinci daha uzun olduğu için daha rahat ederim
Bende belki ikinciyi bosalamaz zorlamayım ertesi güne kalsin diye düşündüm ama hevesimi kursağımda birakti

Benim eşimde erken boşalıyor 9 senelik evliyim bir kez bile ben ikinciyi istiyorum demedim kendisi ikinciyi yapar her zaman yani demek istediğim erkeğin bunu düşünmesi lazım siz söylemeden sonuçta kendisi rahatlıyor siz öyle mi kalacaksınız düşününce sizi mutlu etse kendiside mutlu olur benim eşim öyle. Sorunlu bir insan Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…