hayatının gerçekleri
1-eşin seni gerçekten çok sevse böyle bir şey yapmaz,korur kollar.Sevgi kısmında boşluklar olabilir.
2-kardeşi hiç sevmeden evlendi yazmışsın öyle bir dünya yok kimse hiççç sevmediği biriyle evlenmez vardır mutlaka bir kerameti senin bilmediğin.
3-eşim beni ezdiriyor demek önce ben kendimi ezdiriyorum sonra eşim de beni eziyor demek oluyor.
çünkü ilk etapta sen kendini ezdirmezsen eşin de dolayısıyla seni kimseye ezdiremez..
yok canım eşin seni seviyor ama öncelikli değil önceliği anne sevgisi sonra senin sevgin sevmese senle evli kalırmı benim eşimde beni seviyor sürekli söyler ama ailesi söz konusu olunca ben ikinci plandayım yapıları buyaa kızlar iyice doldurdunuz kocamın beni sevmediğini hiç düşünmemiştim daha önce.ya da düşünmek istememiştim
stresliyken çocuğa kalkışma ben kendimden biliyorum dış gebelik yaşadım mutlu olduğun dönemlerde denesuan çocuk için yalvarıyor.sen düzelmedikçe bi geleceğimiz yok diyorum
en basiti biz birbirimize çok düşkünüz aslında.beraber vakit geçirmeyi çok severiz.hiç sıkılmayız birbirimizden
ama eşinden bekleme seni korumasını önce sen kendini koru yapıcı olmak pısmak ne derlerse desin susmak değildir sınırların çizgin olmalı daima ve birileri o çizgiyi geçmek istediğinde başkasından destek beklemeden kendin koymalısın tavrını.3- evt ben kendimi ezdirdim. neden mi ? yapıcı olmaya çalıştı hep ben ve ailem .ağirlığını koyamadılar en baştan.
sevmeden evlendiler diyorum çok belli çünkü.anlaşılıyor herşey.hee ufak bi hoşlantıdır o ayrı .zaten birbirlerini en fazla 6 -7 kere gördüler evlenmeden önce2numaran için diyorum, bununne kerameti olabilir sevmediği biriyle evlenmiş işte: )))))
toysun henüz sen sanırım: ))
çünkü evlilik hayat böyle kurallara gelen bişey değildir, evlilik pazarlığa gelmez güzelim.
yaş kaç senin?
hayırdır sen niye bana atarlandın birden ??2numaran için diyorum, bununne kerameti olabilir sevmediği biriyle evlenmiş işte: )))))
toysun henüz sen sanırım: ))
çünkü evlilik hayat böyle kurallara gelen bişey değildir, evlilik pazarlığa gelmez güzelim.
yaş kaç senin?
hayırdır sen niye bana atarlandın birden ??
kendinle çelişiyorsun ayrıca
evlilik pazarlığa gelmezse eğer neden bir insan sevmediği biriyle evlenir??
IQ kaç güzelim ?
Evli değilim,yaşım 23Sen yaşını soyle ben sana IQmu söylerim.
Evli değilim,yaşım 23
Yani tam olarak senin beklediğin cevap
şimdi yaşımı nereye bağlayacağını merak ettim seni dinliyorum :)
yahu siz de bir hoşsunuz. onlar sevmeden evlendi ama adam karısını kimselere ezdirmiyor, siz aşkla evlendiniz ama sizin kocanız sizi ezdiriyor.sevmeden evlendiler diyorum çok belli çünkü.anlaşılıyor herşey.hee ufak bi hoşlantıdır o ayrı .zaten birbirlerini en fazla 6 -7 kere gördüler evlenmeden önce
sadece yazmak istemek normaldir anlarımda hanimiş nerdeymiş ufaklık edasıyla yazınca insan bir celalleniyor haliyle..Ozaman merakını gidereyim: )))
1ben sana atarlanmadım, tanımam etmem neyine atarlanacam sana, sadece toyca geldin evet oylede sayılırsın bence.
Ama akıllı zekisin bilgilisin ama toysun.
Gerçekten hayatın matematiği kuralı yoktur böyle, evlenince daha iyi anlarsın beni, Allah hayırlı kişiyle karşılaştırsın inş seni o ayrı bir konu.
Sadece yazmak istedim yazdım başka bir amacım yoktu: )
IQmda epeyce yüksek: DD
Bak misafirim gelicek birazdan ona rağmen 2ara 1derede cevap yazıyom sana: )))
evliliğimizin ilk günleri hep kavga gürültü kayınvalide dirdirı ile geçti.ama hepsi eşimin yüzünden.hiç bizaman arkamda durmadı.hep kavga çıkartıp otaya beni ve ailemi attı.aradan dört yıl geçti hala aynı.beni sevdiğine kesin eminim oysaki.ama neden böle davranıyor.kardeşi ise hiç sevmeden evlenmiş olmasına rağmen okadar el üstünde tutıyor ki karısını. onların bu hallerinin görünce bana yapılanları yediremiyorum bi türlü kendime.kayınvalidem içine düşçek eltimin.neden kocası onun arkasında çünkü.eee kadını saydıranda kocası değilmidir.kızlar yardıma ihtiyacım var.içime atamıyorum artık
ay aynı canım hayatımız bende düğün eşyalarını çoğunu bana yaptırdılar benden sonraki gelin kaçarak geldi kına malzemelerine kadar kv ve kaynım aldı hatta bazılarının parası bizden çıktı evden kaçmış kız ama ailede öyle değerliki keşke bende kaçsaymışım dedim herkesin içinde 10bin tl para harcadım çeyiz için bari param bana kalırdı dedim vay ben nasıl böyle dermişim düğün sabahı gelin bana edpsiz dedi kv görümcelerim ve diğer eltimin önünde sanki kaçan benim ve bana öyle laf söylediler ki eşimin önünde eşim ağzını açmadı ağlaya ağlaya geldim evime sonrasında birde eşimden azarlama vay ben nasıl olurda kardeşlerine annesine karşı konuşurmuşum ..... canım sus ve Allah a havale et