- 17 Nisan 2012
- 1.896
- 2.559
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim e havale et canım bak ben düğünden dönüşte eşimle ne kavgalar ettik boşanacak kadar ve o ay hamile kaldım dış gebelik oldu sonra canım o kadar yandı ki hepsini Allah a havale ettim bazı şeyler yaşadı beni üzenler beddua etme havale et yapacak birşey yok boşanamıyoruz zaten havale et keser döner sap döner bir gün gelir hesap döner demişleriçime atıyorum işte nereye kadarsa
annesine beddua bile ettirdi bana unutamıyorum geçmişi.kolay değil kiRabbim e havale et canım bak ben düğünden dönüşte eşimle ne kavgalar ettik boşanacak kadar ve o ay hamile kaldım dış gebelik oldu sonra canım o kadar yandı ki hepsini Allah a havale ettim bazı şeyler yaşadı beni üzenler beddua etme havale et yapacak birşey yok boşanamıyoruz zaten havale et keser döner sap döner bir gün gelir hesap döner demişler
en basiti biz birbirimize çok düşkünüz aslında.beraber vakit geçirmeyi çok severiz.hiç sıkılmayız birbirimizdensevmese bir şekilde anlardım diyorsunuz ya, sevdiğini nasıl anlıyorsunuz biraz örnek versenize
ama iş anneye gelince birden çok farklı biri oluveriyoren basiti biz birbirimize çok düşkünüz aslında.beraber vakit geçirmeyi çok severiz.hiç sıkılmayız birbirimizden
valla benim ki ben öyle değilim kendi karalarımı kendim alırım der ama kv şuna yardım et bunu yap dedimi yapar dış gebelik te ailene söyleme dedim kimse bilmesin dedim kendi aileme bile söylemedim yememiş içmemiş tamam dediği halde ilk şu eşi bana laf sokan kardeşine yetiştirmiş arayıp geçmiş olsun bile demedi eşi sonra annesi ve diğerleri hepsi öğrendi ama hiç biri arayıp geçmiş olsun demediçok anneci.resmen anne kuklası.kv ne derse o olur.herşeyimizi bilir .o karar verir
o nasıl olmuş ya bedduayı hak etmiş bir şey yapmadıysan beddua döner sahibini bulur içini rahat tut Allah akıl fikir versin senin eşine de benimkine deannesine beddua bile ettirdi bana unutamıyorum geçmişi.kolay değil ki
suan çocuk için yalvarıyor.sen düzelmedikçe bi geleceğimiz yok diyorumvalla benim ki ben öyle değilim kendi karalarımı kendim alırım der ama kv şuna yardım et bunu yap dedimi yapar dış gebelik te ailene söyleme dedim kimse bilmesin dedim kendi aileme bile söylemedim yememiş içmemiş tamam dediği halde ilk şu eşi bana laf sokan kardeşine yetiştirmiş arayıp geçmiş olsun bile demedi eşi sonra annesi ve diğerleri hepsi öğrendi ama hiç biri arayıp geçmiş olsun demedi
Mantık dersi tümdengelim gibi olmuşseven sevdiğine kıyamaz.
kocan sana kıyıyorsa sevmediğinden kıyıyor.
yani kocan seni sevmiyor.
ya biraz daha belkicem belki düzelir umuduyla.sonrası Allahkerimeşinin seni sevmediği gibi..bunu düzelmesinide bekleme..ya bırakacaksın yada ömür boyu böyle çekeceksin..çekeceksende piskolojini bozulmasına razı olacaksın..
napim sevgisinden çok eminim yazmışMantık dersi tümdengelim gibi olmuş
bekle sen bekle daha çok beklicen bu gidişleya biraz daha belkicem belki düzelir umuduyla.sonrası Allahkerim
hayatının gerçekleri
1-eşin seni gerçekten çok sevse böyle bir şey yapmaz,korur kollar.Sevgi kısmında boşluklar olabilir.
2-kardeşi hiç sevmeden evlendi yazmışsın öyle bir dünya yok kimse hiççç sevmediği biriyle evlenmez vardır mutlaka bir kerameti senin bilmediğin.
3-eşim beni ezdiriyor demek önce ben kendimi ezdiriyorum sonra eşim de beni eziyor demek oluyor.
çünkü ilk etapta sen kendini ezdirmezsen eşin de dolayısıyla seni kimseye ezdiremez..
3- evt ben kendimi ezdirdim. neden mi ? yapıcı olmaya çalıştı hep ben ve ailem .ağirlığını koyamadılar en baştan.hayatının gerçekleri
1-eşin seni gerçekten çok sevse böyle bir şey yapmaz,korur kollar.Sevgi kısmında boşluklar olabilir.
2-kardeşi hiç sevmeden evlendi yazmışsın öyle bir dünya yok kimse hiççç sevmediği biriyle evlenmez vardır mutlaka bir kerameti senin bilmediğin.
3-eşim beni ezdiriyor demek önce ben kendimi ezdiriyorum sonra eşim de beni eziyor demek oluyor.
çünkü ilk etapta sen kendini ezdirmezsen eşin de dolayısıyla seni kimseye ezdiremez..