eşimin beni ezdirmesi

içime atıyorum işte nereye kadarsa
Rabbim e havale et canım bak ben düğünden dönüşte eşimle ne kavgalar ettik boşanacak kadar ve o ay hamile kaldım dış gebelik oldu sonra canım o kadar yandı ki hepsini Allah a havale ettim bazı şeyler yaşadı beni üzenler beddua etme havale et yapacak birşey yok boşanamıyoruz zaten havale et keser döner sap döner bir gün gelir hesap döner demişler

çok anneci.resmen anne kuklası.kv ne derse o olur.herşeyimizi bilir .o karar verir

Rabbim e havale et canım bak ben düğünden dönüşte eşimle ne kavgalar ettik boşanacak kadar ve o ay hamile kaldım dış gebelik oldu sonra canım o kadar yandı ki hepsini Allah a havale ettim bazı şeyler yaşadı beni üzenler beddua etme havale et yapacak birşey yok boşanamıyoruz zaten havale et keser döner sap döner bir gün gelir hesap döner demişler
annesine beddua bile ettirdi bana unutamıyorum geçmişi.kolay değil ki

sevmese bir şekilde anlardım diyorsunuz ya, sevdiğini nasıl anlıyorsunuz biraz örnek versenize
en basiti biz birbirimize çok düşkünüz aslında.beraber vakit geçirmeyi çok severiz.hiç sıkılmayız birbirimizden

çok anneci.resmen anne kuklası.kv ne derse o olur.herşeyimizi bilir .o karar verir
valla benim ki ben öyle değilim kendi karalarımı kendim alırım der ama kv şuna yardım et bunu yap dedimi yapar dış gebelik te ailene söyleme dedim kimse bilmesin dedim kendi aileme bile söylemedim yememiş içmemiş tamam dediği halde ilk şu eşi bana laf sokan kardeşine yetiştirmiş arayıp geçmiş olsun bile demedi eşi sonra annesi ve diğerleri hepsi öğrendi ama hiç biri arayıp geçmiş olsun demedi

Vallahi cnm benim eski esim Ana kuzusuydu yeri geldi beni ezdirdi, yeri geri geldi savundu cok nadir olsada hakkini yemeyeyim simdi lakin ailesiyle beni ayiramadi.. siz 4 sene iyi dayanmissiniz .. ben tekmeyi vurdum gitti.. su an full HUZUR benligimi kaybetmistim resmen .. seviyormuydu onu bile bilmiyorum cozemedim inanki..

annesine beddua bile ettirdi bana unutamıyorum geçmişi.kolay değil ki
o nasıl olmuş ya bedduayı hak etmiş bir şey yapmadıysan beddua döner sahibini bulur içini rahat tut Allah akıl fikir versin senin eşine de benimkine de

Malesef tatlım kocan seni sevmiyor bende aynı durumdayım şöyle kaynanam büyük eltimi çok sever tabi onun ki sevgiyse eşimin dediğine göre birbirlerinden nefret ederlermiş ama ben gittiğimde sanki ana kız allahtan başka şehirdeler de ayda yılda bir görüyorum he Napıyon dersen hiç ilgilenmiyorum onlar bişey sorunca cvp veriyorum takmıyorum yani senin durumun daha farklı allah yardımcın olsun canım

eşinin seni sevmediği gibi..bunu düzelmesinide bekleme..ya bırakacaksın yada ömür boyu böyle çekeceksin..çekeceksende piskolojini bozulmasına razı olacaksın..

valla benim ki ben öyle değilim kendi karalarımı kendim alırım der ama kv şuna yardım et bunu yap dedimi yapar dış gebelik te ailene söyleme dedim kimse bilmesin dedim kendi aileme bile söylemedim yememiş içmemiş tamam dediği halde ilk şu eşi bana laf sokan kardeşine yetiştirmiş arayıp geçmiş olsun bile demedi eşi sonra annesi ve diğerleri hepsi öğrendi ama hiç biri arayıp geçmiş olsun demedi
suan çocuk için yalvarıyor.sen düzelmedikçe bi geleceğimiz yok diyorum

eşinin seni sevmediği gibi..bunu düzelmesinide bekleme..ya bırakacaksın yada ömür boyu böyle çekeceksin..çekeceksende piskolojini bozulmasına razı olacaksın..
ya biraz daha belkicem belki düzelir umuduyla.sonrası Allahkerim

hayatının gerçekleri
1-eşin seni gerçekten çok sevse böyle bir şey yapmaz,korur kollar.Sevgi kısmında boşluklar olabilir.
2-kardeşi hiç sevmeden evlendi yazmışsın öyle bir dünya yok kimse hiççç sevmediği biriyle evlenmez vardır mutlaka bir kerameti senin bilmediğin.
3-eşim beni ezdiriyor demek önce ben kendimi ezdiriyorum sonra eşim de beni eziyor demek oluyor.
çünkü ilk etapta sen kendini ezdirmezsen eşin de dolayısıyla seni kimseye ezdiremez..

yaa kızlar iyice doldurdunuz kocamın beni sevmediğini hiç düşünmemiştim daha önce.ya da düşünmek istememiştim

hayatının gerçekleri
1-eşin seni gerçekten çok sevse böyle bir şey yapmaz,korur kollar.Sevgi kısmında boşluklar olabilir.
2-kardeşi hiç sevmeden evlendi yazmışsın öyle bir dünya yok kimse hiççç sevmediği biriyle evlenmez vardır mutlaka bir kerameti senin bilmediğin.
3-eşim beni ezdiriyor demek önce ben kendimi ezdiriyorum sonra eşim de beni eziyor demek oluyor.
çünkü ilk etapta sen kendini ezdirmezsen eşin de dolayısıyla seni kimseye ezdiremez..
hayatının gerçekleri
3- evt ben kendimi ezdirdim. neden mi ? yapıcı olmaya çalıştı hep ben ve ailem .ağirlığını koyamadılar en baştan.

Valla adam seviyosa hertürlü arka çıkar eşine. Ki hele haklıysan ozaman asla sana laf söyletmemeli.

X