eşimin beni ezdirmesi

zennubee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
452
78
evliliğimizin ilk günleri hep kavga gürültü kayınvalide dirdirı ile geçti.ama hepsi eşimin yüzünden.hiç bizaman arkamda durmadı.hep kavga çıkartıp otaya beni ve ailemi attı.aradan dört yıl geçti hala aynı.beni sevdiğine kesin eminim oysaki.ama neden böle davranıyor.kardeşi ise hiç sevmeden evlenmiş olmasına rağmen okadar el üstünde tutıyor ki karısını. onların bu hallerinin görünce bana yapılanları yediremiyorum bi türlü kendime.kayınvalidem içine düşçek eltimin.neden kocası onun arkasında çünkü.eee kadını saydıranda kocası değilmidir.kızlar yardıma ihtiyacım var.içime atamıyorum artık

Ne kadar eminsin???böyle davranan bi adam sevebilir mi??

Hadi eşin seni ezdiriyor, sen niye kendini ezdiriyorsun? Onlar kavga çıkarıyorsa sen de karşılık ver. Eşinden boşanamayacağına göre en azından hırsını alır, karşı tarafı korkutursun. Önce senin kendini ezdirmemen lazım. Sen eşin olmadan kendini savunamıyor musun? Ondan ayrı bir bireysin. Bunun farkına varmalısın eşini suçlamadan önce.

ezdirdiğinizden süpheniz yok sevgisinden de ben anlamdım bu işi

kadını saydıran kocası değildir kendisidir..

adam resmen seni görmüyor ne fena bir durum sende aileye sıcak ol onların gönlünü kazan bakalım onlar nasıl olcak sana

pekı eltının kendı esıne yaklasımı nasıl bır de bu acıdan bakabılırız konuya aslında...
yanı daha acık sorayım eltının kocasına yaklasımıyla senın kocana yaklasımın arasındakı farklar neler ...

belikıde ondan ogrenecegın seyler vardır.yargılamak istedıgımı dusunmeyın lutfen zıra bende de benzer problemler vardı.
ben bu yolla cozdum dıyebılırım

her kavganızı k v biliyor mu anlamıyorum ya maydonoz gibi ortaya atıyorsunuz yoksayın ya

Ben kv olsam düz mantık bakarım olaya; evlerinde kavga çıkmayanın yanında olurum, bunlar bensiz de idare edebiliyorlar aman el üstünde tutayım da aralarının bozulması benden olmasın diye düşünürüm.

O yüzden artık şu çalışmayan sevgi ölçerinizi bir kenara bırakın, kimin sevip sevmediği konusunda bence sizi yanlış çıkarımlara itiyor sizi. Kaynınız ve eşinin birbirlerini sevip sevmedikleri onları bağlar. Kayınvalideniz de içine düşüyorsa eltinizle arasını bozmak istemiyordur, oğlundan çekindiği falan yoktur. Ne yapar eder ezmek için bir yolunu bulurdu çünkü.

eşin arkanda durmadıkça sen sıkıntıdan patlayacan kardeşini örnek verme bak o karısına nasıl davranıyo diye sonra onun karısını kıskanıyon demeye başlar bende aynı sıkıntı var canım evlendiğim günden beri kavgamız eksik olmadı aynen kayınlarım eşlerinin üstüne dört dönüyor benimki beni ezdiriyor onların yanında laf söylüyor bütün işleri kv deyken eşim bana yaptırıyor yapmayınca onların yanında azarlıyor dış gebelik yaşadım güya geçmiş olsuna geldiler 16 kişi kahvaltıyı mevlüt yemeğini bana yaptırdılar ki 3 hafta önce iç kanama geçirmiş hareket etmemem gerekirken canım kv ev sahibi gitmiş içerde yatıyo demişti arkamdan yeni gelinin eşi ise hemen iş yapmasın diye evden alıp dışarı çıkarmıştı mevlüt bittince gelmiş bense ...... canım eşinin değişmesini bekleme değişmez en baştan nasılsa öyle devam eder bol bol dua et aklı başına gelsin diye ama kv eşine kendini ezdirme yeri geldiğinde lafını koy eşinden çekinmiyorlar bari senden çekinsinler

arada kalmak kadar kötüsü yok..annesi bir taraf sen bir taraf..bence sen dişli ol biraz..ağlayıp sızlayacağına gerektiği yerde taşı gediğine koy geç..sen böyle boynu bükükleri oynadığın sürece ezenin çok olur zaten..

Kardeşi görücü usulüyle evlendiği için onu kayırırlar tabi ki ama siz severek evlendiğiniz için her şeye seve seve katlanır gözüyle bakarlar özetle her şey sizin kv ve kp'nin dolduruşuyla patlak verir , ben de başta böyleydim en sonki tartışmamızda yengen abinin karısıysa ben ortalık malı mıyım BEN DE SENİN KARINIM, HAAA BENİM İÇİN YENGEMİN YERİ SENDEN DAHA ÖTEDİR DİYORSAN CEKETİNİ ALIR GİDERSİN, MAHKEMEDE BİLE YÜZÜMÜ GÖREMEZSİN dedim resti çektim ve maşallah deyim eşim kendine geldi, ben de zaten onların tarafa mesafeliydim mesafeyi biraz daha açtım

kocanın seni sevdiğinden eminsin ya hani,bende eminim sevmiyor sen bir daha düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…