Ne kadar eminsin???böyle davranan bi adam sevebilir mi??evliliğimizin ilk günleri hep kavga gürültü kayınvalide dirdirı ile geçti.ama hepsi eşimin yüzünden.hiç bizaman arkamda durmadı.hep kavga çıkartıp otaya beni ve ailemi attı.aradan dört yıl geçti hala aynı.beni sevdiğine kesin eminim oysaki.ama neden böle davranıyor.kardeşi ise hiç sevmeden evlenmiş olmasına rağmen okadar el üstünde tutıyor ki karısını. onların bu hallerinin görünce bana yapılanları yediremiyorum bi türlü kendime.kayınvalidem içine düşçek eltimin.neden kocası onun arkasında çünkü.eee kadını saydıranda kocası değilmidir.kızlar yardıma ihtiyacım var.içime atamıyorum artık
Hadi eşin seni ezdiriyor, sen niye kendini ezdiriyorsun? Onlar kavga çıkarıyorsa sen de karşılık ver. Eşinden boşanamayacağına göre en azından hırsını alır, karşı tarafı korkutursun. Önce senin kendini ezdirmemen lazım. Sen eşin olmadan kendini savunamıyor musun? Ondan ayrı bir bireysin. Bunun farkına varmalısın eşini suçlamadan önce.evliliğimizin ilk günleri hep kavga gürültü kayınvalide dirdirı ile geçti.ama hepsi eşimin yüzünden.hiç bizaman arkamda durmadı.hep kavga çıkartıp otaya beni ve ailemi attı.aradan dört yıl geçti hala aynı.beni sevdiğine kesin eminim oysaki.ama neden böle davranıyor.kardeşi ise hiç sevmeden evlenmiş olmasına rağmen okadar el üstünde tutıyor ki karısını. onların bu hallerinin görünce bana yapılanları yediremiyorum bi türlü kendime.kayınvalidem içine düşçek eltimin.neden kocası onun arkasında çünkü.eee kadını saydıranda kocası değilmidir.kızlar yardıma ihtiyacım var.içime atamıyorum artık
kadını saydıran kocası değildir kendisidir..evliliğimizin ilk günleri hep kavga gürültü kayınvalide dirdirı ile geçti.ama hepsi eşimin yüzünden.hiç bizaman arkamda durmadı.hep kavga çıkartıp otaya beni ve ailemi attı.aradan dört yıl geçti hala aynı.beni sevdiğine kesin eminim oysaki.ama neden böle davranıyor.kardeşi ise hiç sevmeden evlenmiş olmasına rağmen okadar el üstünde tutıyor ki karısını. onların bu hallerinin görünce bana yapılanları yediremiyorum bi türlü kendime.kayınvalidem içine düşçek eltimin.neden kocası onun arkasında çünkü.eee kadını saydıranda kocası değilmidir.kızlar yardıma ihtiyacım var.içime atamıyorum artık
adam resmen seni görmüyor ne fena bir durum sende aileye sıcak ol onların gönlünü kazan bakalım onlar nasıl olcak sanaevliliğimizin ilk günleri hep kavga gürültü kayınvalide dirdirı ile geçti.ama hepsi eşimin yüzünden.hiç bizaman arkamda durmadı.hep kavga çıkartıp otaya beni ve ailemi attı.aradan dört yıl geçti hala aynı.beni sevdiğine kesin eminim oysaki.ama neden böle davranıyor.kardeşi ise hiç sevmeden evlenmiş olmasına rağmen okadar el üstünde tutıyor ki karısını. onların bu hallerinin görünce bana yapılanları yediremiyorum bi türlü kendime.kayınvalidem içine düşçek eltimin.neden kocası onun arkasında çünkü.eee kadını saydıranda kocası değilmidir.kızlar yardıma ihtiyacım var.içime atamıyorum artık
Kardeşi görücü usulüyle evlendiği için onu kayırırlar tabi kievliliğimizin ilk günleri hep kavga gürültü kayınvalide dirdirı ile geçti.ama hepsi eşimin yüzünden.hiç bizaman arkamda durmadı.hep kavga çıkartıp otaya beni ve ailemi attı.aradan dört yıl geçti hala aynı.beni sevdiğine kesin eminim oysaki.ama neden böle davranıyor.kardeşi ise hiç sevmeden evlenmiş olmasına rağmen okadar el üstünde tutıyor ki karısını. onların bu hallerinin görünce bana yapılanları yediremiyorum bi türlü kendime.kayınvalidem içine düşçek eltimin.neden kocası onun arkasında çünkü.eee kadını saydıranda kocası değilmidir.kızlar yardıma ihtiyacım var.içime atamıyorum artık
kocanın seni sevdiğinden eminsin ya hani,bende eminim sevmiyor sen bir daha düşün.evliliğimizin ilk günleri hep kavga gürültü kayınvalide dirdirı ile geçti.ama hepsi eşimin yüzünden.hiç bizaman arkamda durmadı.hep kavga çıkartıp otaya beni ve ailemi attı.aradan dört yıl geçti hala aynı.beni sevdiğine kesin eminim oysaki.ama neden böle davranıyor.kardeşi ise hiç sevmeden evlenmiş olmasına rağmen okadar el üstünde tutıyor ki karısını. onların bu hallerinin görünce bana yapılanları yediremiyorum bi türlü kendime.kayınvalidem içine düşçek eltimin.neden kocası onun arkasında çünkü.eee kadını saydıranda kocası değilmidir.kızlar yardıma ihtiyacım var.içime atamıyorum artık