al işte canım seninle çok bensez durumdayız.düşükle sonuçlanan bi gebeliğim oldu. düşman olsa bukardar olmaz.kv laf soka soka hal oldu. iyiki bişey duymuş dış gebelik bu .dış gebelik bu. sancım var canım acıyor.moralim bozuk kv hala laf sokuyor.eşim ağzını açıp tek bi laf sölemedi annesineeşin arkanda durmadıkça sen sıkıntıdan patlayacan kardeşini örnek verme bak o karısına nasıl davranıyo diye sonra onun karısını kıskanıyon demeye başlar bende aynı sıkıntı var canım evlendiğim günden beri kavgamız eksik olmadı aynen kayınlarım eşlerinin üstüne dört dönüyor benimki beni ezdiriyor onların yanında laf söylüyor bütün işleri kv deyken eşim bana yaptırıyor yapmayınca onların yanında azarlıyor dış gebelik yaşadım güya geçmiş olsuna geldiler 16 kişi kahvaltıyı mevlüt yemeğini bana yaptırdılar ki 3 hafta önce iç kanama geçirmiş hareket etmemem gerekirken canım kv ev sahibi gitmiş içerde yatıyo demişti arkamdan yeni gelinin eşi ise hemen iş yapmasın diye evden alıp dışarı çıkarmıştı mevlüt bittince gelmiş bense ...... canım eşinin değişmesini bekleme değişmez en baştan nasılsa öyle devam eder bol bol dua et aklı başına gelsin diye ama kv eşine kendini ezdirme yeri geldiğinde lafını koy eşinden çekinmiyorlar bari senden çekinsinler
yaa onalrın ki mantık evliliği oldu.birbirleriyle diyologları sıfır desen yeri.ikiside sır küpü zaten.eltim de kimseyle muhatap olmaz sorarlarsa söler öle bi tippekı eltının kendı esıne yaklasımı nasıl bır de bu acıdan bakabılırız konuya aslında...
yanı daha acık sorayım eltının kocasına yaklasımıyla senın kocana yaklasımın arasındakı farklar neler ...
kocanın seni sevdiğinden eminsin ya hani,bende eminim sevmiyor sen bir daha düşün.[/QUOTE
seviyor bence sevmese insan anlar birşekilde
sevmese bi şekilde hissederdimyaa seviyo
aynen canım ben stresten dış gebelik oldum benim kaynanam öyle çok laf sokması yok ama kendi istediğini yaptırır eşime evlat ayrımı yapar daha önce bu sitede konu açmıştım bu yüzden....kv nin değerli 2 oğlu gökten zemminle inmişler sanki ve değerli eşleri var .....eşin değerliyse sende değerlisin eşin seni yüceltikçe sende otomatikmen herkesin gözünde yücelirsin gerçek bu canımal işte canım seninle çok bensez durumdayız.düşükle sonuçlanan bi gebeliğim oldu. düşman olsa bukardar olmaz.kv laf soka soka hal oldu. iyiki bişey duymuş dış gebelik bu .dış gebelik bu. sancım var canım acıyor.moralim bozuk kv hala laf sokuyor.eşim ağzını açıp tek bi laf sölemedi annesine
Önce kendini kendin saydıracaksın.Önce kendini kendin ezdirmeyeceksin.evliliğimizin ilk günleri hep kavga gürültü kayınvalide dirdirı ile geçti.ama hepsi eşimin yüzünden.hiç bizaman arkamda durmadı.hep kavga çıkartıp otaya beni ve ailemi attı.aradan dört yıl geçti hala aynı.beni sevdiğine kesin eminim oysaki.ama neden böle davranıyor.kardeşi ise hiç sevmeden evlenmiş olmasına rağmen okadar el üstünde tutıyor ki karısını. onların bu hallerinin görünce bana yapılanları yediremiyorum bi türlü kendime.kayınvalidem içine düşçek eltimin.neden kocası onun arkasında çünkü.eee kadını saydıranda kocası değilmidir.kızlar yardıma ihtiyacım var.içime atamıyorum artık
yaa onalrın ki mantık evliliği oldu.birbirleriyle diyologları sıfır desen yeri.ikiside sır küpü zaten.eltim de kimseyle muhatap olmaz sorarlarsa söler öle bi tip
al işte canım seninle çok bensez durumdayız.düşükle sonuçlanan bi gebeliğim oldu. düşman olsa bukardar olmaz.kv laf soka soka hal oldu. iyiki bişey duymuş dış gebelik bu .dış gebelik bu. sancım var canım acıyor.moralim bozuk kv hala laf sokuyor.eşim ağzını açıp tek bi laf sölemedi annesine
yaa seviyo
bırakın artık şu kadın sevildiğini hisseder geyiğini.sevmese bi şekilde hissederdim
arkadaşların çoğu kendini sen saydıracaksın yazmışlar.denemdeim çok denedim.her defasında terbiyesiz ben oldum.eşin senden yana olmadıkça nekadar çırpınsan boşşşaynen canım ben stresten dış gebelik oldum benim kaynanam öyle çok laf sokması yok ama kendi istediğini yaptırır eşime evlat ayrımı yapar daha önce bu sitede konu açmıştım bu yüzden....kv nin değerli 2 oğlu gökten zemminle inmişler sanki ve değerli eşleri var .....eşin değerliyse sende değerlisin eşin seni yüceltikçe sende otomatikmen herkesin gözünde yücelirsin gerçek bu canım
ee her evlilikte tartışma muhakkak olur.ama anneyi babayı karıştıran eşim napabilirim kiSizinki ne? Güya aşk evliliği, lafın bini bir para, evde her ne konuşuluyorsa ortaya dökülüyor, bütün aile kavgaların içinde, yüzgözlük had safhada..
Eltinizden öğrenecekleriniz var yani. Bunu ona belli etmek zorunda değilsiniz ama örnek alın. Kayınvalideye kocasının cevap vermesini beklemiyordur en basitinden. Yeri geldiğinde; sorulunca cevap veriyordur, kafası da rahattır.
ay aynı canım hayatımız bende düğün eşyalarını çoğunu bana yaptırdılar benden sonraki gelin kaçarak geldi kına malzemelerine kadar kv ve kaynım aldı hatta bazılarının parası bizden çıktı evden kaçmış kız ama ailede öyle değerliki keşke bende kaçsaymışım dedim herkesin içinde 10bin tl para harcadım çeyiz için bari param bana kalırdı dedim vay ben nasıl böyle dermişim düğün sabahı gelin bana edpsiz dedi kv görümcelerim ve diğer eltimin önünde sanki kaçan benim ve bana öyle laf söylediler ki eşimin önünde eşim ağzını açmadı ağlaya ağlaya geldim evime sonrasında birde eşimden azarlama vay ben nasıl olurda kardeşlerine annesine karşı konuşurmuşum ..... canım sus ve Allah a havale etçeyizimden tut da annemin aldıgı herşeye kadar kv kıskandığı için problem yapmiştı.eltim bi çay kaşıgı getirmedi üstelik babasının 30 bin borcunu ödüyor.iki sene filan kalmıştır.ona kimse laf söz diyemiyor.kv her fırsatta hala daha laf sokuyor.eşyalar eskidi ama laflar bitmedi
eşime diyorum yapma böle bak aslında böle yaparak kendini de ezdiriyorsun anlamıyor işte.anlamıycakta.
kesinlikle öyle eşin yanında olsun bütün dünya karşında olsun ....arkadaşların çoğu kendini sen saydıracaksın yazmışlar.denemdeim çok denedim.her defasında terbiyesiz ben oldum.eşin senden yana olmadıkça nekadar çırpınsan boşşş
içime atıyorum işte nereye kadarsaay aynı canım hayatımız bende düğün eşyalarını çoğunu bana yaptırdılar benden sonraki gelin kaçarak geldi kına malzemelerine kadar kv ve kaynım aldı hatta bazılarının parası bizden çıktı evden kaçmış kız ama ailede öyle değerliki keşke bende kaçsaymışım dedim herkesin içinde 10bin tl para harcadım çeyiz için bari param bana kalırdı dedim vay ben nasıl böyle dermişim düğün sabahı gelin bana edpsiz dedi kv görümcelerim ve diğer eltimin önünde sanki kaçan benim ve bana öyle laf söylediler ki eşimin önünde eşim ağzını açmadı ağlaya ağlaya geldim evime sonrasında birde eşimden azarlama vay ben nasıl olurda kardeşlerine annesine karşı konuşurmuşum ..... canım sus ve Allah a havale et
ee her evlilikte tartışma muhakkak olur.ama anneyi babayı karıştıran eşim napabilirim ki
benimkin de aynen dediğn gibi canım.ama çözemediğimiz problemlerimiz var.Valla seven insan karisina laf soyletmez. Biz boyle mutluyuz der kapatir milletin cenesini.
Ya senin sevgi anlayisin degisik ya bizimki.. Benim sevgi anlayisimda esler birbirine sahip cikar.
4 sene neden beklediniz demişsiniz anlayamadım bu cümleyibenim anlamadığım baştan böyleydi dediniz bir sene sonunda siz ve sizin taraf patlamadı mı? yani hadi sen tepkini koymadın yada koyamadın sizin taraf senin ezilmene hep mi sessiz kaldı.eltin konusunda belki görünen öyledir size herkesin bir kötü huyu vardır.sevdiğinden şüphe ediyorsanız 4 sene neden beklediniz.
Kavgalara ailesini karistirmamasini tembihledin mi?benimkin de aynen dediğn gibi canım.ama çözemediğimiz problemlerimiz var.