eşimin beni ezdirmesi

Kadını saydıran kocasıdır ne demek ya. Böyle saçma şey duymadım. Kv eltini seviyor seni sevmiyor, kocasıyla ilgisi yok bence. Bende mi hata var huyum mu kötü deme sen aman.. eltin senden iyi olmasın.

Neden insanlar birebir konusmayi tercih etmezler ???
Neden baskasini öne atip, beni niye savunmuyor diye yakinirlar ???
Neden insani rahatsiz eden seyler, gündeme gelmez ve birebir karsi insanla bu problem cözülmez ?
Konusahibi gercekten merakimdan soruyorum, beni aydinlatirsan sevinirim...nedir problemin, neden yapamiyorsun bunu ? Neden esinden medet umuyorsun hala ???
Yasin Kücük olsa anlarimda esin 32 yasindaysa sende en azindan 25 ve yukarisin ve evlisin ve kendini savunamiyorsun ??? Cok ilginc :KK57:
Dövseydin bari:)))

Iyi de herkes niye bana Yükleniyor bi derdim varki açmışım buraya çevremde dertleşenileceğim akıl alabileceğim pek kimse yok herkes beni yerden yere vuruyor daha Çok moral bozuyosunuz

Zaten susmuyorum ki bi şekilde tepkimi koymaya çalışıyorum olmuyor da olmuyor.eşim hemen annesinin kuklası oluveriyor. Bi tartışmamızda eşim annesinin yanında ben farklı bi Şehirde evimizdeyim yine kavga çıktı işte annesi eşimin tele el koydu arıyorum arıyorum annesi. 32 Yaşında bi erkek bunu yapıyorsa düşünün halimi
İşin zor o zaman arkadaşım, malesef eşin daha evlilik kavramını algılayamamış. Ben yaşı mı küçük acaba diyecektim ama gayette olgunlaşması gereken bir yaştaymış. Ezdirmemeye çalış kendini ve eşini al karşına konuş, açık açık tutumundaki hataları anlat..

Alinmana gerek yokki, cok sasirdim simdi bu tavrina. Senin derdine care ariyoruz, yorum yapiyoruz, düsüncelerimizi yaziyoruzki, sende düsünüp neyi münasip görürsen ona göre hareket et diye.
Ben diyorumki, neden direk, derdin oldugu insanlarla derdini cözmüyorsun ? Bunu hakaret olarakmi algiliyorsun ?
Olgun bir bayansin, problemin olan insanlarla neden birebir konusmuyorsun ? Sorum bu, ama cevabini alamadim hala.
Herhalde korkuyorsun ve esin seni savunsun istiyorsun, olabilir tabiki. Ama esin yapsaydi savunsaydi zaten bastan bunu yapardi. Ha, o yapmiyormu, o zaman sen kendini savun demek istedim arkadasim.

Iyi de herkes niye bana Yükleniyor bi derdim varki açmışım buraya çevremde dertleşenileceğim akıl alabileceğim pek kimse yok herkes beni yerden yere vuruyor daha Çok moral bozuyosunuz

boşver canım sen..sana çatıp stres atıyolar..ya tavsiye ver ya da moral bozma demi..
sana nacizane tavsiyem: resmiyet herzaman iyidir..birlikte yaşamıyosan eğer zorunlu kalmadıkça yoklar gibi davran..
eşine de bişey deme..aile olduğunu henüz anlayamamış..bebek olunca daha iyi anlar inşallah..şimdilik sabret ve uzak dur o cahillerden..

Ya Vedud oku,inan faydasını göreceksin.dünya dua ile ayakta.esma,ül hüsna sana yardım eder.sevmiyor falan değil de bazı erkekler bu konuda pasif olabiliyor ,dua et zamanla herşey yoluna girer umarım arkadaşım

boşver canım sen..sana çatıp stres atıyolar..ya tavsiye ver ya da moral bozma demi..
sana nacizane tavsiyem: resmiyet herzaman iyidir..birlikte yaşamıyosan eğer zorunlu kalmadıkça yoklar gibi davran..
eşine de bişey deme..aile olduğunu henüz anlayamamış..bebek olunca daha iyi anlar inşallah..şimdilik sabret ve uzak dur o cahillerden..
Size hiç katılmıyorum,eşler aile olduğunu çocuk sahibi olmadan anlamalı.Bebek doğsun anlar,bebek doğsun düzelir bunlar hikaye geliyor bana..Bebek yolunda giden bir evliliğe iyi gelir.

Alinmana gerek yokki, cok sasirdim simdi bu tavrina. Senin derdine care ariyoruz, yorum yapiyoruz, düsüncelerimizi yaziyoruzki, sende düsünüp neyi münasip görürsen ona göre hareket et diye.
Ben diyorumki, neden direk, derdin oldugu insanlarla derdini cözmüyorsun ? Bunu hakaret olarakmi algiliyorsun ?
Olgun bir bayansin, problemin olan insanlarla neden birebir konusmuyorsun ? Sorum bu, ama cevabini alamadim hala.
Herhalde korkuyorsun ve esin seni savunsun istiyorsun, olabilir tabiki. Ama esin yapsaydi savunsaydi zaten bastan bunu yapardi. Ha, o yapmiyormu, o zaman sen kendini savun demek istedim arkadasim.
canım konuşmayı denemdedim mi sanıyorsun.kaç kez denedim.ayrıca alındıpım filan yokta herkes aynı seyi sölüyor.iyide eşim konuştırmuyor ki diğerleri ciddiye alsın .ailesi ne yapsa ne etse haklıdır ona göre.ben el kızıyım kendi annem babam değilki onlara nazım geçsin

Sen böyle görürsen, tabiki karsi tarafda seni yok sayar. Sanki sen yokmussun gibi senin üzerinden kararlar verirler.
Bende diyorumki, bu isin nazim gecsinle alakasi yok. Bir derdin veya bir problemin oldugu Zaman, bunu birebir o kisiyle konus ve derdinizi ve probleminizi cözün. Bu kötü birsey degilki. Ben demiyorumki al eline terligi önüne geleni döv veya küfür et. Insan gibi al karsina veya git yanina ve konus. Neden böyle yaptiklarini sor, acaba benmi yanlis anladim diye sor.
Cözüm üretmek istersen, bunun pesinde sen kosacaksin.
Senin tavrin, 100 sene önceki tavirlar. Ben konusmam, cünkü ben bir gelinim, el kiziyim falan gibi laflar bu zamanda Dogru degil. Sende o evin bir ferdisin !

konu shibi konuyu günler önce açtın dert hala aynı dert öneri hala aynı öneri.
canım konuşmayı denemdedim mi sanıyorsun.kaç kez denedim.ayrıca alındıpım filan yokta herkes aynı seyi sölüyor.iyide eşim konuştırmuyor ki diğerleri ciddiye alsın .ailesi ne yapsa ne etse haklıdır ona göre.ben el kızıyım kendi annem babam değilki onlara nazım geçsin
ama sen verilen her öneriye bir bahane sunuyorsun, bak canım kimse seni yerden yere vurmuyor, kimse senin kötülüğünü de istemiyor. lütfen bu kendini çaresiz görme alışkanlığından vazgeç, burada bile aynı şeyi yapıyorsun. sen bizden bir akıl istedin biz de verdik.
kimi ya sabır çek dedi, kimi bebek yap dedi, biz de kendin konuş kocandan medet umma dedik.
eğer derdin kocamı nasıl yola getirebilirim ise anası ona çok büyük bir şey yapmadıktan sonra kocan yola gelmez ana kuzusu çünkü.
çare sensin.
eşin seni konuşturmuyor mu? sen de onu sustur, seni ailesinin yanında bozuyor mu, sen susma, alttan alma ya da meşrebine göre eve dönmeyi bekle evde gerekirse hakkın için kavga et. ama sesin çıksın, kocan anasından çekindiği kadar gerekiyorsa senden de çekinsin. 407629 nasılsa unutur 2 güne kadar anamla aramı bozmayayım demesin.
hem ne demek el kızı? bırak böyle arabesk lafları, sen o adamın karısısın, hayat arkadaşısın. siz artık bir ailesiniz. eşine bir şey olsa sen hem tıbben hem de hukuken ilk söz sahibi insansın, hakkını savun lütfen.
"ama ben el kızıyım ne yapayım?" bunlar çaresiz laflar.
sen haklı olduğunda "ben haklıyım ve davamdan geri dönmeyeceğim" dediğinde hiç kimse karşısında duramaz. ha eşinden çok mu şikayetçisin, düzelmiyor mu, aile mahkemesi orada ama bu radikal bir çözüm, inanıyorum ki biraz dişini göstersen koca paşa paşa senin de bir birey olduğunu kabul edecek. ama bunu sen yapacaksın önce. ben bir bireyim ve beni de dinlemek zorundasınız diyeceksin.
söylenenler senin kötülüğüne değil, inan ki değil.

cok üzülüyorum gercekten, cünkü biliyorumki konusahibi kalbi Temiz ve cok iyi niyetli.
Ne yazikki ama iyi niyetle bir yere varilmiyor bu gibi durumlarda.
Konusahibi sakin alinma veya kirilma. Benim bu cümlelerim bile sana cok faydasi oldugunu biliyorum. Artik biraz daha savasci ve hakkini arayan olacaksin, bundan eminim. Hani bir laf vardir, dost aci söyler diye. Benimkide öyle oldu.
Eger, aaaa tabiki kocan seni savunmasi lazim gibi laflar etsem, ne sana nede cevrene bir hayri olacak.
Bende sana söyledigim gibi hareket ediyorum hayatimda ve herkesle birebir problemleri cözdügüm icin, Hayat bana cok kolay geliyor. Kafamda, acabalar kalmiyor, ön yargilar kalmiyor...Yani tecrüben dolayi yazdim bunlari.

X