- 25 Ocak 2015
- 360
- 458
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dövseydin bari:)))Neden insanlar birebir konusmayi tercih etmezler ???
Neden baskasini öne atip, beni niye savunmuyor diye yakinirlar ???
Neden insani rahatsiz eden seyler, gündeme gelmez ve birebir karsi insanla bu problem cözülmez ?
Konusahibi gercekten merakimdan soruyorum, beni aydinlatirsan sevinirim...nedir problemin, neden yapamiyorsun bunu ? Neden esinden medet umuyorsun hala ???
Yasin Kücük olsa anlarimda esin 32 yasindaysa sende en azindan 25 ve yukarisin ve evlisin ve kendini savunamiyorsun ??? Cok ilginc
İşin zor o zaman arkadaşım, malesef eşin daha evlilik kavramını algılayamamış. Ben yaşı mı küçük acaba diyecektim ama gayette olgunlaşması gereken bir yaştaymış. Ezdirmemeye çalış kendini ve eşini al karşına konuş, açık açık tutumundaki hataları anlat..Zaten susmuyorum ki bi şekilde tepkimi koymaya çalışıyorum olmuyor da olmuyor.eşim hemen annesinin kuklası oluveriyor. Bi tartışmamızda eşim annesinin yanında ben farklı bi Şehirde evimizdeyim yine kavga çıktı işte annesi eşimin tele el koydu arıyorum arıyorum annesi. 32 Yaşında bi erkek bunu yapıyorsa düşünün halimi
Iyi de herkes niye bana Yükleniyor bi derdim varki açmışım buraya çevremde dertleşenileceğim akıl alabileceğim pek kimse yok herkes beni yerden yere vuruyor daha Çok moral bozuyosunuz
Size hiç katılmıyorum,eşler aile olduğunu çocuk sahibi olmadan anlamalı.Bebek doğsun anlar,bebek doğsun düzelir bunlar hikaye geliyor bana..Bebek yolunda giden bir evliliğe iyi gelir.boşver canım sen..sana çatıp stres atıyolar..ya tavsiye ver ya da moral bozma demi..
sana nacizane tavsiyem: resmiyet herzaman iyidir..birlikte yaşamıyosan eğer zorunlu kalmadıkça yoklar gibi davran..
eşine de bişey deme..aile olduğunu henüz anlayamamış..bebek olunca daha iyi anlar inşallah..şimdilik sabret ve uzak dur o cahillerden..
canım eminim sen evli değilsin ozaman nedemek istediğimi anlardınKadını saydıran kocasıdır ne demek ya. Böyle saçma şey duymadım. Kv eltini seviyor seni sevmiyor, kocasıyla ilgisi yok bence. Bende mi hata var huyum mu kötü deme sen aman.. eltin senden iyi olmasın.
canım konuşmayı denemdedim mi sanıyorsun.kaç kez denedim.ayrıca alındıpım filan yokta herkes aynı seyi sölüyor.iyide eşim konuştırmuyor ki diğerleri ciddiye alsın .ailesi ne yapsa ne etse haklıdır ona göre.ben el kızıyım kendi annem babam değilki onlara nazım geçsinAlinmana gerek yokki, cok sasirdim simdi bu tavrina. Senin derdine care ariyoruz, yorum yapiyoruz, düsüncelerimizi yaziyoruzki, sende düsünüp neyi münasip görürsen ona göre hareket et diye.
Ben diyorumki, neden direk, derdin oldugu insanlarla derdini cözmüyorsun ? Bunu hakaret olarakmi algiliyorsun ?
Olgun bir bayansin, problemin olan insanlarla neden birebir konusmuyorsun ? Sorum bu, ama cevabini alamadim hala.
Herhalde korkuyorsun ve esin seni savunsun istiyorsun, olabilir tabiki. Ama esin yapsaydi savunsaydi zaten bastan bunu yapardi. Ha, o yapmiyormu, o zaman sen kendini savun demek istedim arkadasim.
Iyi de herkes niye bana Yükleniyor bi derdim varki açmışım buraya çevremde dertleşenileceğim akıl alabileceğim pek kimse yok herkes beni yerden yere vuruyor daha Çok moral bozuyosunuz
ama sen verilen her öneriye bir bahane sunuyorsun, bak canım kimse seni yerden yere vurmuyor, kimse senin kötülüğünü de istemiyor. lütfen bu kendini çaresiz görme alışkanlığından vazgeç, burada bile aynı şeyi yapıyorsun. sen bizden bir akıl istedin biz de verdik.canım konuşmayı denemdedim mi sanıyorsun.kaç kez denedim.ayrıca alındıpım filan yokta herkes aynı seyi sölüyor.iyide eşim konuştırmuyor ki diğerleri ciddiye alsın .ailesi ne yapsa ne etse haklıdır ona göre.ben el kızıyım kendi annem babam değilki onlara nazım geçsin
Aaahhh, Allah razi olsun Marilyn yoruldum vallahiiii.