eşimin beni ezdirmesi

sadece yazmak istemek normaldir anlarımda hanimiş nerdeymiş ufaklık edasıyla yazınca insan bir celalleniyor haliyle..
hayatın matematiği elbette yoktur hesap kitapla yürümez işler her zaman bir sürprizle karşılaşmamız muhtemel,aksini savunmuyorum.
O zaman hayatın matematiği kuralı yoktur olacağına varır diye ağzımı açıp bekleyelim.Konu zaten baya yoldan çıktı uzatmanın gereği yok bence sen misafirlerinle ilgilen bende işimle zira konuyu sabote ettik.
Herkesin hakkında hayırlısı olsun.

Sende ne çenebaz çıktın.
Sana yazdığıma yazacağıma pişman oldum, konuyu sabote ettiğim falanda yok benim.
Naparsan yap.

Senin sevgisine emin olduğun gibi maşallah hemen herkezde sevmediğine emin olmuş net..
Belki Kocan seni seviyordur ama belkide sen haksızsındır o yüzden arkanda duramıyordur.
gerçi o kendisinide hiç savunmaz.annesi kızar bağırır cağırır hep sessiz kalır

iyide bi erkek neden böyle davranır ki
her erkek bir değil ki , seninkinin kişiliğide o , bi duruşu yok olay bundan ibaret asla da değişmez, bu sefer sen kendini savunacaksın sana düşman kesilecekler ana oğul , zor canım tedaviside yok...

Hep genel şeylerden bahsetmissiniz. Ne oldu da arkanızda durmadı.Siz, eşiniz ve başkaları neler söyledi.

Anladığım şu ''annem de böle söylüyor. kocam hakkında konuşmasına pek izin vermesemde anca bu şekilde yorumlar yapabiliyor'' siz ailenize olayları yansıtıyorsunuz.Eşiniz de olayları yansıtıyor.

Hep genel şeylerden bahsetmissiniz. Ne oldu da arkanızda durmadı.Siz, eşiniz ve başkaları neler söyledi.

Anladığım şu ''annem de böle söylüyor. kocam hakkında konuşmasına pek izin vermesemde anca bu şekilde yorumlar yapabiliyor'' siz ailenize olayları yansıtıyorsunuz.Eşiniz de olayları yansıtıyor.
yoo ben aileme bişey anlatmıyorum da onun ailesi ister istemez zaten bizimkileri de çekiyor işin içine.mesela düğüne bir hafta var kv ile ayrı şehirlerdeyiz.eşim davetiye dağitcakmış memleketine gitti.ben özel sektör izin alamıyorum. bi taraftan işe gidip geliyorum bi taraftan evin eksikleri geliyo usta mobilya halı perde vs onlarla ugraşıyorum. gelinlik kartı onla gitmiş diye gelinlikçi gelinliği vermiyor.eşim de düğün günü ailesi ile gelicek düşün niye ben erken gel demişim annesi esiyo gürlüyo bir sürü kavga annem işte cepten arıyolar kızın niye böle yapıyor kızına terbiye ver diye.babamı arıyorlar Allahtan duymamış teli de açmamış.Kimin numarası varsa herkesi arıyolar.kuzenim var onu arıyolar (kendisi bi baltaya sap olamamış sorumsuz bi kişilik) ona varıncasıya herkesi aramışlar
olay aynen böle ne eksik ne fazla

yoo ben aileme bişey anlatmıyorum da onun ailesi ister istemez zaten bizimkileri de çekiyor işin içine.mesela düğüne bir hafta var kv ile ayrı şehirlerdeyiz.eşim davetiye dağitcakmış memleketine gitti.ben özel sektör izin alamıyorum. bi taraftan işe gidip geliyorum bi taraftan evin eksikleri geliyo usta mobilya halı perde vs onlarla ugraşıyorum. gelinlik kartı onla gitmiş diye gelinlikçi gelinliği vermiyor.eşim de düğün günü ailesi ile gelicek düşün niye ben erken gel demişim annesi esiyo gürlüyo bir sürü kavga annem işte cepten arıyolar kızın niye böle yapıyor kızına terbiye ver diye.babamı arıyorlar Allahtan duymamış teli de açmamış.Kimin numarası varsa herkesi arıyolar.kuzenim var onu arıyolar (kendisi bi baltaya sap olamamış sorumsuz bi kişilik) ona varıncasıya herkesi aramışlar
olay aynen böle ne eksik ne fazla
düğün oldu yaoılan bileziklerimi istedim vermemek için yine kavga.zaten takılan takılardan kuruş vermedi.bide üstelik benim kızken yaptıgım bilezikler vardı aralarında yüz gramdan fazla.onlarıda düğünde takmıştım.onlarında üzerine konmak için yine bir sürü kavga

evliliğimizin ilk günleri hep kavga gürültü kayınvalide dirdirı ile geçti.ama hepsi eşimin yüzünden.hiç bizaman arkamda durmadı.hep kavga çıkartıp otaya beni ve ailemi attı.aradan dört yıl geçti hala aynı.beni sevdiğine kesin eminim oysaki.ama neden böle davranıyor.kardeşi ise hiç sevmeden evlenmiş olmasına rağmen okadar el üstünde tutıyor ki karısını. onların bu hallerinin görünce bana yapılanları yediremiyorum bi türlü kendime.kayınvalidem içine düşçek eltimin.neden kocası onun arkasında çünkü.eee kadını saydıranda kocası değilmidir.kızlar yardıma ihtiyacım var.içime atamıyorum artık

BENDE HEP BÖYLE DÜŞÜNÜYORDUM İNSANI SAYDIRAN KOCASIDIR DİYORDUM.
EŞİMLE BİR GÜN ÖYLE FENA TARTIŞTIK Kİ BENDE HEP SENİN YÜZÜNDEN BUNLAR,BENİ SAYDIRTMIYORSUN ONLARDA BARTTIKÇA BARTIYORLAR DEDİM.
EŞİM AİLESİYLE GÖRÜŞTÜ EŞİMİ SEVMEYEN , KENDİNİ ONA SEVDİRTMEYEN BENLE GÖRÜŞMESİN DEDİ.SANDIM Kİ AKILLANIP DOĞRU DÜZGÜN DAVRANACAKLAR..NERDEEE...AYLARDIR OĞULLARINI ARAMADILAR.SEVMİYORLARSA SEVMİYORLAR İŞTE SAYDIRTMAYLA İLGİSİ YOKMUŞ YENİ ANLADIM

EŞİMLE BİR GÜN ÖYLE FENA TARTIŞTIK Kİ BENDE HEP SENİN YÜZÜNDEN BUNLAR,BENİ SAYDIRTMIYORSUN ONLARDA BARTTIKÇA BARTIYORLAR DEDİM.
EŞİM AİLESİYLE GÖRÜŞTÜ EŞİMİ SEVMEYEN , KENDİNİ ONA SEVDİRTMEYEN BENLE GÖRÜŞMESİN DEDİ.SANDIM Kİ AKILLANIP DOĞRU DÜZGÜN DAVRANACAKLAR..NERDEEE...AYLARDIR OĞULLARINI ARAMADILAR.SEVMİYORLARSA SEVMİYORLAR İŞTE SAYDIRTMAYLA İLGİSİ YOKMUŞ YENİ ANLADIM
mesela geçen hafta kaynım ve eltim ailesini yanındaydılar onlar oradayken ne beni nee onu kimse halhatır sormak için bile aramadı. diyorum bak böle yapma ikimizide aşağılatıyorsun böle davranarak anlamıyor ki

mesela geçen hafta kaynım ve eltim ailesini yanındaydılar onlar oradayken ne beni nee onu kimse halhatır sormak için bile aramadı. diyorum bak böle yapma ikimizide aşağılatıyorsun böle davranarak anlamıyor ki
Anlıyorum canım seni ama kocan rest çeksede akıllanmayabilirler.
Eedepsiz insan akıllanmıyor bence.Ama sevmese bile formaliteden yapabilirler sana karşı.
Erkekler bu konularda bazı şeyleri anlamamakta ısrarcılar nedense.

Sende ne çenebaz çıktın.
Sana yazdığıma yazacağıma pişman oldum, konuyu sabote ettiğim falanda yok benim.
Naparsan yap.
heaahh bende diyordum ne zaman salon kadını çizgisinden çıkacak diye..
hah şöyle içinde tutma olgun kardeşim at böle kinini dert sahibi olursun bak...

Koskoca kadin olmussun, kocanin arkasina gececegine birey ol da kendi kendini ezdirme.
Hic bir sey de tek tarafli olmuyor. Bu insanlar sana tavirli ama diger geline iyiyse vardir bir sebebi. Kara kasindan kara gozunden degildir yani. Sen biraz da igneyi kendine batir bence.

sizin yerinize insanlarla iletişimi kocanız mı yapıyor...

çeyizimden tut da annemin aldıgı herşeye kadar kv kıskandığı için problem yapmiştı.eltim bi çay kaşıgı getirmedi üstelik babasının 30 bin borcunu ödüyor.iki sene filan kalmıştır.ona kimse laf söz diyemiyor.kv her fırsatta hala daha laf sokuyor.eşyalar eskidi ama laflar bitmedi
eşime diyorum yapma böle bak aslında böle yaparak kendini de ezdiriyorsun anlamıyor işte.anlamıycakta.
ne kadar küçük hesaplar peşindesiniz. Allah kolaylık versin size zor işiniz...

Ko
Koskoca kadin olmussun, kocanin arkasina gececegine birey ol da kendi kendini ezdirme.
Hic bir sey de tek tarafli olmuyor. Bu insanlar sana tavirli ama diger geline iyiyse vardir bir sebebi. Kara kasindan kara gozunden degildir yani. Sen biraz da igneyi kendine batir bence.
konu dağıldı biraz ama Yargılama yapmadan konuyu iyice anlamanızı tavsiye ederim siZe

X