Eşimin beni aşırı bunaltması

Valla gıcık bir durum. Benim ailemin yanında da garip garip şeyler yapmisligi var. Sanki annem kötü anne de bu çok iyi es gibi havalar. Ben bir dönem üstümü mu oetuyor fırlatıp atıyordum. Hasta olacaksın mi diyor tamam olayım ilk hasta ben miyim diyordum. Grupça da cikilmiyor diğer çift bu abidik gubidik davranışlardan rahatsız oluyor ya da kadın kocasına trip atıyor sen benimle böyle ilgilenmiyorsun diye. Bence benim eşim bağımlı kişilik. Böyle yapınca onu daha çok sevecekmisim gibi hissediyor. Çocuk olunca hem iyi tarafı oldu gerçekten ortak bakıyoruz( eşim yardımcı değil gerçek anlamda benim kadar bakıyor) kötü tarafı çocuk hastalanınca çocukla mi ilgileneyim yoksa onun telaşı ile mi bilmiyorum. Bu durum beni biraz donuklastirdi

Eskisen çok daha kötüydü.Terapiye gittikten sonra bu düzelmiş hali birde siz düşünün

Grupçada çıkılmıyor lafına o kadar çok katılıyorum ki.Bende sırf bu davranışlardan dolayı çift olarak arkadaşlarımla plan yapmaya çekiniyorum.Çünkü başlıyor onların yanındada insanlarda rahatsızlık duyuyor.İnsanların içinde sesimide yükseltemiyorum o bana karıştıkça kendi içimi yiyorum.Çocuk olunca biraz daha düzelmiş sizinki.Herkeste aynı çözüm olmayabilir bence.O sebeple çocukta istemiyorum artık

Benim eski sevgililerimden biri de böyleydi artık dayanamayıp ilişkiyi bitirdim. Gerçekten çok can sıkıcı

Hırka almak, üşümek, hasta olmak dışında üzerine düştüğü bir konu var mı? Eğer yoksa hastalıkla ilgili geçmişte yaşayıp da takıldığı korktuğu kötü bir tecrübesi olabilir.

Of, okurken ben bunaldım. Eski eşimde de vardı bu, hep bir sen yapamazsın, sen bilmezsin, kendine bakamazsın, ben seni düşünüyorum sana bakıyorum tavırları. Sürekli bir kontrol isteği. Dediğini yaptırana kadar bık bık bık ötmesi.

Farkında olmanıza çok sevindim. Hiç de sempatik bir durum değil, insan kendini, yetkinliğini sorguluyor bir yerden sonra. Ay hayatım usumussundur, al ceketimi centilmenligi değil bu, sen bilemezsin, benim istediğim olacak ısrarı.

Umarim düzelir ama terapistle düzelmiş hali buysa sizin için çok üzüldüm. Resmen hayatınız sürekli bir yönetim, baskı altında. Çekilecek gibi değil, hele ki o kadar üzüntünün, ağlamanın üstüne yine aynı şeyi yapıyorsa.

Sizin durum narsist olması. Konu sahibesinin durumunun aynı olmadığını düşünüyorum. Üzerüne düşme ve narsist olma bambaşka şeyler.

Konu sahibesi sonuçta eşin bunun farkında olup terapi alıyor. Bu sizin için çok önemli bir şey. Size düşen kardeşin bile olsa eşinin bu durumuna kimsenin laf edemeyecek konuma sokmanız. Beni düşünüyor eşim deyin, sussunlar.

Üzerine düşmek insanı boğarak olmaz yalnız. Narsistlik vardı benim eskisinde, ona itirazım yok, ama bu da üstüne düşme değil. Hanımefendi çocuk yerine konuyorum, hareketleri yüzünden psikolojim bozuldu, ben dediğini yapana kadar susmuyor, ağladım konuştum anlattım hissettiklerimi ama gene aynı diyor, bunun neresi üstüne düşmek allasen?

Gelse anlat birde konu sahibinin eşinin terapi görmüş hali gerçekten böyle ömür geçmez

Bence hic ozenilecek bir durum degil, fazlasiyla bunaltici.
Karisma bana diye ufak capli bir cinnet gecirdiniz mi daha once? Rahatsizliginizin boyutunu fark ediyor mu esiniz?

Bence terapisti ile siz de gorusun. Gerekirse cift terapisine de alsin sizi. Bu aslinda bir cift sorunu, ikinizin de yardima ihtiyaci var.

Zaten eşinin terapi almış halı bu

Çok tatlişmiş eşiniz bayıldımmm ama özgür ruhuma ve çok söyleme gelemem bende haklısınız.
Çözüm yok bebeğiniz olunca bu yönü çocuğa evrilir sizde harika eşinizin harika babalığının tadını çıkarırsınız

Böyle birini tanıyorum. Bu tür insanların genelde anksiyetesi oluyor. Ya da depresyonu. Böyle bir durum varsa psikolojik destek alırsa düzelebilir.

ay tam.çıldırmalık

Sözde bana kıskanç derler, bir allahın kulu da hak vermemiş kadıncağıza.evet, çok sinir bozucu bir durum ve tam cinnetlik.özenilecek bir tarafı da yok.öyle konuşarak, söyleyerek falan da hemen düzelecek bir sorun değil.elin ayağın titrer sinirden.tatlı bir eşi varmışmış. Dahilikle delilik arasındaki çizgi gibi, iyilik ve delilik arasında da böyle bir çizgi var.kadını malı sanmaya başlamış, uğraşıp duruyor saygısız adam.saygısız sevgi olmaz hep söylerim.sevgi kadar saygı da önemlidir.bu bildiğin saygısızlık.biri size çocuk muamelesi yapsa sinirlenmez misiniz? Kıskandılar, duyguları, mantıklarının önüne geçiyor şuan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…