• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin beni aldattığını yazan bir mail aldım..

galtunceva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2012
18
0
36
İstanbul
Öncelikle herkese merhaba aranıza yeni katıldım çok dertliyim sizlerin fikirlerine ihtiyacım var.........
1 buçuk senelik bir evliliğim var 28 aralık çarşamba günü hamile olduğumu öğrendim henüz sevincimi tam yaşayamadan birgün sonra işyerime gelen bir maille dünyam resmen başıma yıkıldı eşimin gelen mailde eşimin beni 2 seneden beri aldattığı yazılıydı ve birlikte olduğu kişinin telefon numarası o numarayı aradım kadın ilişkilerinin olduğunu kabul etti eşim yılbaşı gününe kadar inkar etti yılbaşında doğruları açıkladı ben o anda yıkıldım yeni evliyim hamileyim hala şaşkınım düşündüğümde içim yanıyor kendime eşime konduramıyorum eşimle konuştuk sadece bir macera olduğunu 5 6 kere sadece cinsel birliktelik yaşadığını fantezileri olduğunu bana kıyamadığını beni çok sevdiğini bensiz yapamayacağını söyledi şimdi napıcağımı bilemiyorum kadını araştırdım fotoğraflarını gördüm kendimle kıyaslayamam bile gerçektende keşke benden güzel olsaydı en azından çok etkilendi derdim.üstelik eşim bana o kadınla her birlikte olduktan sonra midesinin bulandığını benden çok utandığını söyledi şimdi nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum eşimi seviyorum ayrılmak istemiyorum ve ilkkez onu bukadar çaresiz gördüm ama onu affedemiyorum ne yapmalıyım hanımlar bana yol gösterin lütfen..........

gelen mail ;

selam ...

sana söyleyeceklerim çok kolay şeyler degil ve kabullenmeside kolay degil .! ama gördüğüm kadarıyla sen hiçbirşeyin farkında degilsin ben sana çok üzüldüğüm için bu maili atarak bazı şeyleri seninde bilmen gerektiğini düşünerek yazıyorum .şuana kadar susarak sadece vicdan acabı yaşadım ben şunu bilmen gerekiyorki kocan S...N SENİ ALDATIYOR ! sen bunu biliyormusun ? annesi ablası abisi hatta kadar bütün aile biliyor p.....z....de annesi yapıyor. ve kızı kendi evinde bulıuşturuyor oğluyla ve kız senin evinede girip çıkıyor sen bunları biliyormusun ? belki inanmazsın ama eşyalarına kadar tarifte ediceğim koltukjların grı beyaz masan beyaz sandalyelerin vişne en acısıda yatak odan beyaz tüllerinde siyah hatta.Sen sabah işe gidiyorsun kız senin evine gidiyor yatagın dahi soğumadan ne acı degilmi ? hiçmi dikkatini çekmedi evindeki birşey ne bileyim bir koku falan çünkü kocan olacak adi adam yatagını paylaştı bu kızla ! hiçmi şüphelenmedin sen ya dedikleri gibi çok safmışsın ne yazıkki ! bu adam taaa seninle tanıştığından bu yana seni aldatıyor senle birlikteyken m...de birlikteydi annesin arkadaşı kızıylada ...vee cananlada hepsiyle evleneceğim diye çıkıyordu hatta cananla hiç ayrılmadı 2 yıldır hala birlikteler .hiçmi anlamadın kocanın bir sevgilisi olduğunu ? canan kim söleyim annesinin ablasının yiğeninin kuaförü yeride ümraniyede eminim canan isminide çok duymuşundur kaynanan olacak karektersiz telefonda konuşurken arkadaşımın kızı diye bahseder yalanını kimse anlamsın diye okadar karektersiz bir aileki midem bulanıyor bunlardan sana karşı çok güzel oynuyorlar hemde çok güzel birşey anlamayasın diye. sen nasıl bir adamla evlenmişsinki annesinin beyniyle yürüyor yazık etmişsin sen kendine kızım .. sen sabahın köründe işteyken kocan evde gününü gün ediyor.okadar midesiz ve genişler işte .eger bunları onlara söylersen hiçbirşeyi ispat edemezsin kızım çünkü kızn elindeki delilleri yok ederler sendew hiçbirşey ispat edemezsin eger biraz akıllıysan eger kızn numarası bu kızla konuş kendi gözlerinle gör ondan sonra ne yapacagına kendin karar ver

532 ............. bu numarayı istersen önce kocanın cebinden gir ve gör ne olarak kayıtlı şimdilik bukadar ....

siz olsaydınız ne yapardınız yuvamı yıkmalımıyım kadınla telefonda konuştum okadar basitki onun için değer mi ?

yazmayı unuttum okadar kafam doluki ailesinin haberi yok tarif ettiği eşyalar renkleri bazılarının da tutmuyor ama neolursa olsun aldatıldım ........

Son düzenleme:
buda sorulurmu allah aşkına kaçamak değilki bu adam düpedüz evde tezgahı kurmuş ... eğer doğruysa bunlar boşan tabiki ..aileye bak sabah sabah benimde midem bulandı gercekten

Geçmiş olsun?
Peki gerçekten hiç mi bişey anlamadınız?

Annesiyle konuştunuz mu hani o aracılık ediyormuş filan yazmış ya mailde onu sordunuz mu?

yazmayı unuttum okadar kafam doluki ailesinin haberi yok tarif ettiği eşyalar renkleri bazılarının da tutmuyor ama neolursa olsun aldatıldım ........

Doğru okudum ben değil mi :S Eşinin bütün ailesi de bu işin içinde yani onun seni aldatmasına izin veriyorlar hatta el ayak oluyorlar buluşturuyorlar. Bunların hepsini doğru anladıysam lütfen hanımefendi seviyorum felan demeyin koşarak kaçın. Böyle şey mi olurmuş canım?? Şoklardayım.

Doğru okudum ben değil mi :S Eşinin bütün ailesi de bu işin içinde yani onun seni aldatmasına izin veriyorlar hatta el ayak oluyorlar buluşturuyorlar. Bunların hepsini doğru anladıysam lütfen hanımefendi seviyorum felan demeyin koşarak kaçın. Böyle şey mi olurmuş canım?? Şoklardayım. Ayrıca sorunuz " Nasıl unutulursa?" Unutulmaz.

daha hala soruyormusun ayrılayım mı diye?
bu ne ya hadi eşin kabul etmemiş olsa seni çekemeyen birileride uydurmuş olabilir dicem ama eşinde kabul etmiş,senin yattıgın yatağa kadar herşeyini biliyorlar resmen tecavüz bu ya
bir an önce uzaklaş bu aileden

eğer o bayanın yazdıkları doğruysa eşin olacak kişi için söylenecek söz yok.
Umarım kendin için doğru olan kararı verirsin ama artık aç gözünü bence

Geçmiş olsun?
Peki gerçekten hiç mi bişey anlamadınız?

Annesiyle konuştunuz mu hani o aracılık ediyormuş filan yazmış ya mailde onu sordunuz mu?

hayır hiç anlamadım eşimle severek evlendik yani hala konduramıyorum ailesinin haberi yok bu olaydan kadın bilerek o şekilde yazmış diye tahmin ediyorum zaten olsaydı bukadar kötülemezdi die düşündüm

ah canım öncelikle çok üzüldüm ama bu konunun hiçbir şekilde telafisi olamaz
nasıl bir ş...zliktir bu yaaa
senin evin,yatağın,kocan,....
lanet olsun hepsine

bu ne yaaa
bu erkekler nasıl bişey oldular
biri karısının geceliğini giyer,diğeri eşini kendi yatak odasında aldatır
offfffffffffffff

daha hala soruyormusun ayrılayım mı diye?
bu ne ya hadi eşin kabul etmemiş olsa seni çekemeyen birileride uydurmuş olabilir dicem ama eşinde kabul etmiş,senin yattıgın yatağa kadar herşeyini biliyorlar resmen tecavüz bu ya
bir an önce uzaklaş bu aileden

evdeki eşyaların renkleri turmuyor

ufff. tüm ailenin haberi var. eşinin seni aldattığını. sen eşini seviyorsun hala haa. ve kadına basit diyorsun. kadın mı suçlu sadece?? eşin olacak adam suçsuz mu?.

bu ne yaaa
bu erkekler nasıl bişey oldular
biri karısının geceliğini giyer,diğeri eşini kendi yatak odasında aldatır
offfffffffffffff

sende mi ordasın gerçekten nereye gidiyoruz bilmiyorum...

Arkdaşım allah yardımcın olsun diyim bi bekar olarak koca boşamak benim için kolay olur ondan bişey diyemem bide hamileymişsin.. Bu bi oyunda olabilir dikkat et banada yaptılar eşim olmasa sevgilimle ilgili hep mailler alıyodum 3 yıldır bizi ayırmak için herşeyi yaptılar ama aslı astarı olmadığını öğrendim.. Bence önce araştır ondan sonra napıcaksan yap bence maili ailesine ve eşine göster bırak dedili kaldırırlar diye zaten kabul etmiş eşin. Bilemedim ben şimdi zor bi durum.

Rezalet
Ailesinin bilmedigini nerden cikardin esyalarin tarifi uymasa ne ki
Igrenc 5,6kez oyle mi hic inandirici degil miden alacak mi
Ama sen ayrilmaya degil affetmeye meyillisin
Kendi dusen aglamaz

Öncelikle herkese merhaba aranıza yeni katıldım çok dertliyim sizlerin fikirlerine ihtiyacım var.........
1 buçuk senelik bir evliliğim var 28 aralık çarşamba günü hamile olduğumu öğrendim henüz sevincimi tam yaşayamadan birgün sonra işyerime gelen bir maille dünyam resmen başıma yıkıldı eşimin gelen mailde eşimin beni 2 seneden beri aldattığı yazılıydı ve birlikte olduğu kişinin telefon numarası o numarayı aradım kadın ilişkilerinin olduğunu kabul etti eşim yılbaşı gününe kadar inkar etti yılbaşında doğruları açıkladı ben o anda yıkıldım yeni evliyim hamileyim hala şaşkınım düşündüğümde içim yanıyor kendime eşime konduramıyorum eşimle konuştuk sadece bir macera olduğunu 5 6 kere sadece cinsel birliktelik yaşadığını fantezileri olduğunu bana kıyamadığını beni çok sevdiğini bensiz yapamayacağını söyledi şimdi napıcağımı bilemiyorum kadını araştırdım fotoğraflarını gördüm kendimle kıyaslayamam bile gerçektende keşke benden güzel olsaydı en azından çok etkilendi derdim.üstelik eşim bana o kadınla her birlikte olduktan sonra midesinin bulandığını benden çok utandığını söyledi şimdi nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum eşimi seviyorum ayrılmak istemiyorum ve ilkkez onu bukadar çaresiz gördüm ama onu affedemiyorum ne yapmalıyım hanımlar bana yol gösterin lütfen..........

gelen mail ;

selam Gamze...

sana söyleyeceklerim çok kolay şeyler degil ve kabullenmeside kolay degil .! ama gördüğüm kadarıyla sen hiçbirşeyin farkında degilsin ben sana çok üzüldüğüm için bu maili atarak bazı şeyleri seninde bilmen gerektiğini düşünerek yazıyorum .şuana kadar susarak sadece vicdan acabı yaşadım ben şunu bilmen gerekiyorki kocan SERTAN SENİ ALDATIYOR ! sen bunu biliyormusun ? annesi sevim ablası serap abisi serkan hatta damlaya kadar bütün aile biliyor p.....z....de annesi yapıyor. ve kızı kendi evinde bulıuşturuyor oğluyla ve kız senin evinede girip çıkıyor sen bunları biliyormusun ? belki inanmazsın ama eşyalarına kadar tarifte ediceğim koltukjların grı beyaz masan beyaz sandalyelerin vişne en acısıda yatak odan beyaz tüllerinde siyah hatta.Sen sabah işe gidiyorsun kız senin evine gidiyor yatagın dahi soğumadan ne acı degilmi ? hiçmi dikkatini çekmedi evindeki birşey ne bileyim bir koku falan çünkü kocan olacak adi adam yatagını paylaştı bu kızla ! hiçmi şüphelenmedin sen ya dedikleri gibi çok safmışsın ne yazıkki ! bu adam taaa seninle tanıştığından bu yana seni aldatıyor senle birlikteyken mineylede birlikteydi annesin arkadaşı cevriyenin kızıylada ...vee cananlada hepsiyle evleneceğim diye çıkıyordu hatta cananla hiç ayrılmadı 2 yıldır hala birlikteler .hiçmi anlamadın kocanın bir sevgilisi olduğunu ? canan kim söleyim annesinin ablasının yiğeninin kuaförü yeride ümraniyede eminim canan isminide çok duymuşundur kaynanan olacak karektersiz telefonda konuşurken arkadaşımın kızı diye bahseder yalanını kimse anlamsın diye okadar karektersiz bir aileki midem bulanıyor bunlardan sana karşı çok güzel oynuyorlar hemde çok güzel birşey anlamayasın diye. sen nasıl bir adamla evlenmişsinki annesinin beyniyle yürüyor yazık etmişsin sen kendine kızım .. sen sabahın köründe işteyken kocan evde gününü gün ediyor.okadar midesiz ve genişler işte .eger bunları onlara söylersen hiçbirşeyi ispat edemezsin kızım çünkü kızn elindeki delilleri yok ederler sendew hiçbirşey ispat edemezsin eger biraz akıllıysan eger kızn numarası bu kızla konuş kendi gözlerinle gör ondan sonra ne yapacagına kendin karar ver

532 ............. bu numarayı istersen önce kocanın cebinden gir ve gör ne olarak kayıtlı şimdilik bukadar ....

siz olsaydınız ne yapardınız yuvamı yıkmalımıyım kadınla telefonda konuştum okadar basitki onun için değer mi ?

Ben olsaydım yuvamı yıkmayı bırak tazminat davası da açar donuna kadar almaya çalışırdım. Benim yatağımda, benim mis kokulu sabunlarla kurutup sakladığım çarşaflarımda başka bir kadının teninin pisliği kalacak ve ben bunu bile bile "kadın basit, değmez" diyerek kocamın ve ailesinin yüzüne bakacağım... Asla. Allah o günleri bana göstermesin.

kadın tüm sülaleyi tanıyor cevriyenin kızı canan falan filan demekki tanıdık biri iftirada olabilir diyeceğim ama eşin zaten kabul etmiş öyle karaktersiz birinin yanında bebek büyütmektense ailenin evine dönmelisin ... dediğim gibi kaçamak değil bu

hadi diyelim mail uydurma, ailesi de işin içinde değil ama kocanız yaptım diyor. başka aldatılan kadınlar da okuduk burda. kadınlar şok geçirmiş, yıkılmış, üzgün. hatta evi terkedip gitmişler. siz kocamı seviyorum ayrılmak istemiyorum diyorsunuz. yani bizim "ne var canım devam et erkek yapar" dememizi bekler gibi bir haliniz var.

hazmedebiliyorsanız yuvanızı yıkmayın. ama kocanız bir daha yapmaması gerektiğini anlasın. sizi kaybetmekten korksun. tepkili davranın ona yoksa yine yapar. çünkü fantazileri varmış. bir süre bekler siz yatışırsınız bebeğiniz olur onla ilgilenirken bu adam tekrar heyecan isteyebilir.

hamilesiniz çok üzüldüm, dikkat edin kendinize, değerinizi de bilin bildirin. basit bir olay değil bu.

Back
X