alla ala dünde aynı konu açılmıştı noktası virgülüne aynı işin tuhaf yanı sadece önceen haberı vardıKaristirdiniz başka biriyle galiba çünkü ben daha yeni öğrendim bunu yemin ederim ama ispatlayamam size işte bilsem niye evleneyim böyle iğrenç birşeyi kabul eder miyim sizce
İçime hiç bir şekilde sinmiyor ama bana diyor ki senden önce oldu sen daha hayatımda yoktun ve nisanliyken soyleseydin beni birakirdin kaybetmekten korktum diyor senden sonra olan birşey değil falan diyerek aklımı çok karistiriyorSizin onunla gelecek planlarınızı değiştirecek nitelikte olan bir bilgiyi sizden saklamış. İçine siniyorsa yalanı kabul et etmiyorsa da boşan
Yok gerçekten haberim yoktu yani haberim olsa ve devam etsem bu benim karakterime yaptığım saygısızlık olurdu böyle birşey kabul edilirmi ama bana işte senden önce olan birşey sen daha hayatımda yoktun falan diyor ben düşünüyorum ben yokken olmuş bunun için evlilik bitermi sonra diyorum senden saklamış daha ne olsun kimseyede anlatamıyorumalla ala dünde aynı konu açılmıştı noktası virgülüne aynı işin tuhaf yanı sadece önceen haberı vardı
Yok gerçekten haberim yoktu yani haberim olsa ve devam etsem bu benim karakterime yaptığım saygısızlık olurdu böyle birşey kabul edilirmi ama bana işte senden önce olan birşey sen daha hayatımda yoktun falan diyor ben düşünüyorum ben yokken olmuş bunun için evlilik bitermi sonra diyorum senden saklamış daha ne olsun kimseyede anlatamıyorum
Bende öyle düşünüyorum ama işte etraftaki insanların konuşmasından çok korkuyorum dediğim gibi bizim 4 yıldır çocuğumuz olmuyor eşime hep derdim ben muayene oldum sende git bı görün dediğimde yok bende bir sknti yok falan derdi bende anlamazdim meğer beni salak yerine koyuyormustuSen olduğun için değil canı istemediği için görüşmüyor. Sen bahanesisin.
Hayatınız için önemli olan bir kararı değiştirecek bir bilgiyi senden saklamış, kocaman bir yalan yani. Bence çocuğuyla görüşüp görüşmemesinden ziyade evliliğinizi ve ilişkinizi gözden geçir derim.
Hayır işte paylasamiycam ama etraftaki insanların konuşmasından korkuyorumHer sey bir tarafa esiniz size yalan soylemis. Yalanci bir esle bu hayati paylasabilecek misiniz? Once bunu dusunun derim.
belki olmaması senin için daha iyidir kendi öz evladına sahip bile çıkmayan adam resmi nikahlı eşinin çoçuguna da aynı şekilde kötü ve uzak davranabilirBende öyle düşünüyorum ama işte etraftaki insanların konuşmasından çok korkuyorum dediğim gibi bizim 4 yıldır çocuğumuz olmuyor eşime hep derdim ben muayene oldum sende git bı görün dediğimde yok bende bir sknti yok falan derdi bende anlamazdim meğer beni salak yerine koyuyormustu
Hayır çoktan açmışım bu hesabı ama daha ilk konu actimDiğerini iptal edip yeni üyelik mi aldınız?
Çözüm çok basit, yalan söyleyen gizleyen insandan boşanmak dışında nasıl yorum bekliyorsunuz? Çocuğuna babalık yapmayan sahip çıkmayan erkekten size fayda gelir mi?
Evet kadın tatile Antalyaya geliyor eşimde Antalya'da çalışıyor orda tanışıyorlar falan hamile kalıyor 8 aylıkken kadın Rusya'ya gitmek istiyorum eşim diyor ben gidemem falan öyle geri ayrılıyorlar yani anlatılan bu banaBİr şeyi merak ettim neden ayrılmışlar, kadınla çocuk Rusya'da mı?
Aynen çok kötü bir bosluktayim hiç istemiyorum evliliği yürütmek ama etraftaki insanların konuşmasından korkuyorumo ne demek yavv
hiç bir evlenip boşanan bi daha evlenemesin o zaman
herkes ömründe tek 1 tane bedene dokunma hakkına mı sahip?
ortada bir çocuk var adam görüntülü bile konuşmuyor o kadar gamsız, o kadar sorumsuz
+ çevrenizde çoğu insan biliyor siz 4 senelik evlisiniz herhalde 1 günde de de evlenmediğinize göre bi' 5 senedir gözünüzün içine baka baka herkes bunu sizden saklıyor
vay anasını be.
nasıl bir cehenneme düştüm derim ben olsam...
Hayır işte paylasamiycam ama etraftaki insanların konuşmasından korkuyorum
Ya Allah için şu diğer konuyu gosterirmisinz bana ya ben bu konuyu ilk defa açtım ve vallahi haberim yoktu ya niye bile bile kendimi ateşe atayım lütfen bilmeden bu kadar yadirgamayinBen nedense haberiniz olmadigina inanmadim.
Diger konuda tepki fazla gelince bu sefer kendinizi daha masum gösterip yeniden konu actinizi düsünüyorum.
Böyle bi insanla hala nasil ayni yastaga bas koyuyorsunuz anlamis degilim. Yarin birgün cocugunuz oldugunda aynisini size yapmayacagi ne malum? Hic mi korkmuyorsun?
Bu tarz olaylar tatil bölgelerinde çok sık yaşanıyor hatta birkaç dizi filme bile konu olmuşluğu var. Yabancı kadınlar için baba önemli değil tek başına çocuk büyütebiliyorlar. Türkiyedeki gibi zor değil. Size bunu en başından söylemeliydi. Ben olsam boşanır mıydım bilmiyorum ama benden sakladığı için burnundan getirirdim ve içimde hep bu olurdu. Eskisi gibi yakın olabileceğimi zannetmiyorum. O yüzden sanırım sonu boşanmaya giderdi.Evet kadın tatile Antalyaya geliyor eşimde Antalya'da çalışıyor orda tanışıyorlar falan hamile kalıyor 8 aylıkken kadın Rusya'ya gitmek istiyorum eşim diyor ben gidemem falan öyle geri ayrılıyorlar yani anlatılan bu bana
Evet artık bende öyle düşünüyorumbelki olmaması senin için daha iyidir kendi öz evladına sahip bile çıkmayan adam resmi nikahlı eşinin çoçuguna da aynı şekilde kötü ve uzak davranabilir
Ya Allah için şu diğer konuyu gosterirmisinz bana ya ben bu konuyu ilk defa açtım ve vallahi haberim yoktu ya niye bile bile kendimi ateşe atayım lütfen bilmeden bu kadar yadirgamayin
Evet kadın tatile Antalyaya geliyor eşimde Antalya'da çalışıyor orda tanışıyorlar falan hamile kalıyor 8 aylıkken kadın Rusya'ya gitmek istiyorum eşim diyor ben gidemem falan öyle geri ayrılıyorlar yani anlatılan bu bana
Eşiniz sizden önce de şeref yoksunuymuş şimdi de. Çocuğa yazık.Öncelikle merhaba hanımlar lütfen bana yardım edin işin içinden çıkamıyorum çünkü ben 4 yıldır evliyim çocuğumuz olmadı geçen yıl yani evliliğimizin 3 . yılında eşim bana bir kız çocuğunun olduğunu söyledi Rus sevgilisinden olmuş ve benden önce daha ben hayatına girmemisken 8 aylık hamileyken geri ayrılmışlar nikah falan olmamış yani tabi bunu ben yeni öğreniyorum çevremdeki çoğu insanda biliyormuş kızıyla görüşmüyor ama kadın sürekli görüntülü arıyor kızının fotoğrafını atıyor sürekli rahatsız ediyor ve bende diyorum ki git kızına sahip çık babalık yap ama kendisi bunu reddediyor ve ben vicdan yapıyorum ben olduğum için konuşmuyor işte ben hayatına girdiğim için aramıyor falan düşünüyorum sizce ne yapmalıyım yardım edin nolur beynim allak bullak böyle birşey olduğunu bilseydim zaten evlenmedim bile ama şu an gerçekten akıla ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?