Farkında mısınız 1000 liralık telefona kızarken siz şimdi 75 bin liralık zarara soktu eşiniz sizi. Bence eşinize yeterince tepkinizi koyamıyorsunuz. Bu huyu değişmeyecek eşinizin.
Ailesiyle kötü olmaktan ve onları kaybetmekten korkan eşiniz sizi ve sizinle kurduğu aileyi kaybetmekten korkmuyor. Esinizle kötü olun diye demiyorum, bazı erkekler maddi olarak da bildiğini yapıyor eşini asla dinlemiyor, bunu da biliyorum. Ama sizin bir şekilde tepkinizi eşinize göstermeniz lazım. Bir süre onunla konuşmayın mesela. Bu sıkıntılardan bıktım, işlerimiz kötü olup sıkıntı çeksek sesimi çıkartmam zor günlerinde yanında dururum ama sırf senin ailene yaranma sevdandan onların lafından çıkmaman yüzünden benimle çocuklarının rızkını boş yere çarçur etmenden bıktım deyip kendinizi biraz çekin. Sizin eşinizle aranızdaki iletişimi de bilmiyorum o yüzden pek önerim yok . Ancak eşinizi tanıyorsunuz , onun sizin gözünüzde bitmek üzere olduğunu ona hissettirmeniz lazım. Ailesiyle de kötü olmanızı istemeye hakkı yok, asıl suçlu ilerisini düşünmeden bu islere atlayan eşinizde. Ama ailesine de yeri gelirse fikrinizi söyleyin.
Ailesi yabancıya gitmesin diye arsayı abisine sattırmış, ama simdi abisi yabancı birine arsayı satıp kardeşini yani kocanızı kim bilir hangi adamlarla muhatap edecek. Bu muymuş onların zekası. Esinize de ailesine de bunu söyleyin derim. Kv ve kp abisini düşündükleri kadar kocanızı da düşünseler böyle olmazdı, büyük konuşmayı sevmiyorum ama böyle maddi konularda düşüncesiz adamlar altın olsa evde tutulmaz gibi geliyor bana. Ömrünüz kocanızın borçlarını ödemeye çalışmasıyla geçecek eğer ağır bir tavır göstermezseniz. Ben kazanıyorum ben ödüyorum demesine de fırsat vermeyin, sizde evde çocuklara bakıp evi döndürüyorsunuz. Kazandığı para onun kadar sizin de hakkınız. O yüzden karışma hakkınız var.