- 7 Temmuz 2019
- 1.223
- 4.785
-
- Konu Sahibi Vahsi Kelebek
evet eşim kesinlikle hatalı beni dinlemediği için ama oda inanılmaz bunaldı bu meseleden 3 haftadır aralıksız çözüm arıyorHabersiz telefon almıstı konu kapandı yazmıssınız ya kapanmamıs.
Kapanmayacakta, surekli bu tip konularla ugrasacaksınız belki hacızle tanısacaksınız bir gun.
Niye biliyor musunuz, esınız olmamıs sizin.
Bu adamla zor.
Bu arada bencil olan Esınızın abisi degıl, sızı ve Evlılıgınızı huzurunuzu Rahatınızı düşünmeyen eşiniz.
Bosuna aramasın. 1100 tlık telefonda kırılmıs uzulmustunuz, gordu. Zarar suan 75bın oldu.evet eşim kesinlikle hatalı beni dinlemediği için ama oda inanılmaz bunaldı bu meseleden 3 haftadır aralıksız çözüm arıyor
bende hiç istemezdim öyle bir araba almasını bir an gaza gelip aldi bende ilerde ev peşinatı yaparız diye düşündüm bende böyle olacağını tahmin edemedimHem esnaf hem geliri 5 bin olan biri olarak kendini aşan borçlarin altına giriyor eşiniz. İnsanlarda ki cesarete hayret ediyorum doğrusu.
Arabayı 100 binlik almak zorunda miydiniz?
Abisinin, annesinin eşinize baskisi da tamamen kendi suçu. O yüzü eşinizden alıyorlar. Ha deyince 75 bin nasıl verilebilir ?
İlgi alaka hoştur ama evlilik için yeterli değil. Ayakları yere sağlam basmayan eş derttir her zaman.
Bır gazla araba almak hemde pahalı bir araba almak akıllı işimi sizce?bende hiç istemezdim öyle bir araba almasını bir an gaza gelip aldi bende ilerde ev peşinatı yaparız diye düşündüm bende böyle olacağını tahmin edemedim
Eşiniz bu işleri beceremiyor üstüne üstlük ailesi konusunda çok pasif olan size oluyor farkındaysanız.bende hiç istemezdim öyle bir araba almasını bir an gaza gelip aldi bende ilerde ev peşinatı yaparız diye düşündüm bende böyle olacağını tahmin edemedim
ailesine yaranma çabası olmasaydı bu kadar kötü olmayacaktı karlı çıkacaktı arsa işindenEşim maddi konularda bu kadar beceriksiz olduğunu bilsem para konulara çoktan el koymuştum. Kusura bakmayın esiniz bu işlerden belli ki anlamıyor
tabi ki değil ortağı destek olacağını söylemiş ama ortağı ev alınca işler değişti hesapsız iş yapıyor malesef bende bunaldımBır gazla araba almak hemde pahalı bir araba almak akıllı işimi sizce?
Boyle sızın gıbı sakın hanımefendi saygılı kadınların, bu tip adamlara denk gelmesine cok uzuluyorum ben.tabi ki değil ortağı destek olacağını söylemiş ama ortağı ev alınca işler değişti hesapsız iş yapıyor malesef bende bunaldım
ailesine yaranma çabası olmasaydı bu kadar kötü olmayacaktı karlı çıkacaktı arsa işinden
ticaret yapayım kazanayım derken hep bu hale geliyor aileside yumuşak karnı olunca durum böyle oluyor malesefEşinizin de ciddi kabahatleri var konuda.
Mesela arabasızlıga dayanamayan bir insanın 100 binlik araba ile işi nedir?
50 bine de pekala is gören bir araba alınabilirdi.
Abisine de arsayı satmayı kabul etmesi hiç isabetli bir karar değil. Abi ile iş yapıp da halinden memnun olana henüz tesadüf etmedim . Hele de parami vermezsen kendimi öldürürüm diyecek kadar çılgın bir abi ile
Kv ile kp nin de notu belli aslında...
Ama...
Kv kp ve kb bir kenara... Eşiniz resmen macera arıyor. Ayakları yorganının çok dışında kalıyor.
bende kv yi arayıp bişey söylemiyorum o da aramıyor arasa kendi tutamayıp söylerim.ama üstüne üstlük eşim onlarla kötü olma diyorEşiniz psikolojik açıdan bana göre böyle kararlar verecek pozisyonda biri değil. Cünkü sizin için en faydalı olanı yapmak yerine çocukluğundan kalan kirik yaranma komoleksinin kararının etkilenmesine izin veriyor. Bu eşinizden cok annesinin ve babasınin suçu, ama yinede esiniz artık yetişkin bunu kafasında çözmesi lazim. Madem esinizin parayı ödeme imkanı yok, tüm bunlara sebeb olan kv ve kp yardim etsin. Yok bizde anam babam diye ağlarlarsa "O zaman yapacak birsey yok, abisi zararına da olsa arsayi satmasi lazim. Yasal olarak size yapabikecegi zaten birşey yok. Kv ve kp dere de söyleyin" Siz sebep oldunuz tüm bunlara. Bundan sonra bizim islerimize karismayin! " diye
bende kv yi arayıp bişey söylemiyorum o da aramıyor arasa kendi tutamayıp söylerim.ama üstüne üstlük eşim onlarla kötü olma diyorbu yaptıklarından sonra hiç biriyle iyi olmak istemiyorum küstüm ama haberleri yok