• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eşimin bebek sevgisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

dyguuus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2020
52
53
38
Arkadaşlar cok şükür evliliğimiz cok güzel hamile kalsam eşim bana cok iyi bakacağına inanıyorum ama eşim bebek pek sevmiyor sesinden rahatsız oluyor korkuyor bebek bakmaktan acaba ilerde ısınır mı 😊

Genelde erkekler de var öyle bişey ama kucağına alınca geçer ☺️ bebek bı başka evin neşesi

Ben hamileyken bile eşim, aşkım çocuklara ben düşkün değilim biliyorsun (yeğenlerini evden kovarmış sez oluyor dye) acaba kendi çocuğumu çok sever miyim diyordu. Şimdi deli oluyor oğlu için ikinciye hamileyim kendisi diyor cinsiyet belli olsada alışverişe gitsek dye ve yeğenlerine bakış açısı çok değişti baba olduktan sonra gerçekten bir evlat gözüyle bakıyorlar çocuklara yani için rahat olsun erkekler bizim gibi doğuştan o şevkate sahip değiller ancak kucaklarına alınca anlıyorlar biz doğuştan anaç olduğumuz için farklıyız ama sen hiç doğuştan babaç duydunmu çünkü pek yokk😅😅

Back
X