- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.527
- Konu Sahibi istanbulaski
Konu sahibinin eski sevgilisi var mıdır ki böyle adamlar eski sevgilisi olan biriyle evlenir mi ? ZannetmemSiz de eski sevgilinizle konuşun o zaman ona hayır diyenem diyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu sahibinin eski sevgilisi var mıdır ki böyle adamlar eski sevgilisi olan biriyle evlenir mi ? ZannetmemSiz de eski sevgilinizle konuşun o zaman ona hayır diyenem diyin
Kocanıza güvenseniz akraba kılıklı hemcinslerinize güvenmeye gerek duymazdınız zaten.Merhaba arkadaşlar eşim bir kurumda çalışıyo bazen iş arkadaşlarıyla bazen de sosyal medyada tanımadığı kişilere selam mrb diye yazışmalar yapıyı içeriği asla kötü değil normal sohbet ama neden evliyken başkalarıyla konuşmak istesin sizce ben çok mu kilitliyorum eşimi eşime çok güveniyorum ama ben tepki gösterdiğim için ona yazan kızlar olunca ya da o yazınca mesajlari siliyo ben gorup ona kizmayayim tartismayalim diye. Mesela eski sevgilisi ona msj atmis asker künyen bende duruyo atmaya kıyamadım sana göndereyim diyor. Ben gördüm çok kızdım evlenmişiz hala yaziyo sürekli eski sevgilisinin profiline bakıyo face de.bazen yazışıyorlar güzel temennilerde bulunuyorlar birbirlerine ama ben rahatsız oluyorum. Biz birbirimizi çok seviyoruz. Siz de eşinize böyle baskı kuruyor musunuz evli erkekler baska kadinlarla normal sohbet bile edemez dusuncesi yanlis mi acaba onu bunaltmak da istemiyorum ama serbest de birakamam. Cunku cevresindeki akbaba kılıklı kadinlara hic guvenim yok.
Ne münasebet eski sevgilinin hala yazması?Merhaba arkadaşlar eşim bir kurumda çalışıyo bazen iş arkadaşlarıyla bazen de sosyal medyada tanımadığı kişilere selam mrb diye yazışmalar yapıyı içeriği asla kötü değil normal sohbet ama neden evliyken başkalarıyla konuşmak istesin sizce ben çok mu kilitliyorum eşimi eşime çok güveniyorum ama ben tepki gösterdiğim için ona yazan kızlar olunca ya da o yazınca mesajlari siliyo ben gorup ona kizmayayim tartismayalim diye. Mesela eski sevgilisi ona msj atmis asker künyen bende duruyo atmaya kıyamadım sana göndereyim diyor. Ben gördüm çok kızdım evlenmişiz hala yaziyo sürekli eski sevgilisinin profiline bakıyo face de.bazen yazışıyorlar güzel temennilerde bulunuyorlar birbirlerine ama ben rahatsız oluyorum. Biz birbirimizi çok seviyoruz. Siz de eşinize böyle baskı kuruyor musunuz evli erkekler baska kadinlarla normal sohbet bile edemez dusuncesi yanlis mi acaba onu bunaltmak da istemiyorum ama serbest de birakamam. Cunku cevresindeki akbaba kılıklı kadinlara hic guvenim yok.
Güvenmeye devam edin.Merhaba arkadaşlar eşim bir kurumda çalışıyo bazen iş arkadaşlarıyla bazen de sosyal medyada tanımadığı kişilere selam mrb diye yazışmalar yapıyı içeriği asla kötü değil normal sohbet ama neden evliyken başkalarıyla konuşmak istesin sizce ben çok mu kilitliyorum eşimi eşime çok güveniyorum ama ben tepki gösterdiğim için ona yazan kızlar olunca ya da o yazınca mesajlari siliyo ben gorup ona kizmayayim tartismayalim diye. Mesela eski sevgilisi ona msj atmis asker künyen bende duruyo atmaya kıyamadım sana göndereyim diyor. Ben gördüm çok kızdım evlenmişiz hala yaziyo sürekli eski sevgilisinin profiline bakıyo face de.bazen yazışıyorlar güzel temennilerde bulunuyorlar birbirlerine ama ben rahatsız oluyorum. Biz birbirimizi çok seviyoruz. Siz de eşinize böyle baskı kuruyor musunuz evli erkekler baska kadinlarla normal sohbet bile edemez dusuncesi yanlis mi acaba onu bunaltmak da istemiyorum ama serbest de birakamam. Cunku cevresindeki akbaba kılıklı kadinlara hic guvenim yok.
manyak mı bu adamDoğru söylüyosun vallahi. Biz kavga ettik diye gitti işyerindeki kıza slm nbr yazdı gece ben ağlarken. Ailesine söyledim kavga ettik. O kız benim kızkardeşim gibi dedi niyetim kötü değildi dedi
Sizde yapın aynısını madem bu kadar normal ve masum geliyor. Rastgele erkeklere mesaj atın bakalım ne olacak. Sizin dediğiniz kadar masum değil durum aklınızı başınıza devşirin. Eşiniz baya baya gizlemeden, saklamadan ve sizi de çok sallamadan kadınlarla mesajlaşıyor. Siz hala biz birbirimizi çok seviyoruz diye sayıklıyorsunuz.Merhaba arkadaşlar eşim bir kurumda çalışıyo bazen iş arkadaşlarıyla bazen de sosyal medyada tanımadığı kişilere selam mrb diye yazışmalar yapıyı içeriği asla kötü değil normal sohbet ama neden evliyken başkalarıyla konuşmak istesin sizce ben çok mu kilitliyorum eşimi eşime çok güveniyorum ama ben tepki gösterdiğim için ona yazan kızlar olunca ya da o yazınca mesajlari siliyo ben gorup ona kizmayayim tartismayalim diye. Mesela eski sevgilisi ona msj atmis asker künyen bende duruyo atmaya kıyamadım sana göndereyim diyor. Ben gördüm çok kızdım evlenmişiz hala yaziyo sürekli eski sevgilisinin profiline bakıyo face de.bazen yazışıyorlar güzel temennilerde bulunuyorlar birbirlerine ama ben rahatsız oluyorum. Biz birbirimizi çok seviyoruz. Siz de eşinize böyle baskı kuruyor musunuz evli erkekler baska kadinlarla normal sohbet bile edemez dusuncesi yanlis mi acaba onu bunaltmak da istemiyorum ama serbest de birakamam. Cunku cevresindeki akbaba kılıklı kadinlara hic guvenim yok.
size ağız dolusu bir şen kahkaha gönderiyorum HAHHHH-HAAAAAHHHHHH-HAAAAAHHHHH-HAAAAAAAAAAACunku cevresindeki akbaba kılıklı kadinlara hic guvenim yok.
Eski sevgilisini tanıyor ama sıkı dostlarını tanımıyor oluşunuz da ilginç.Kızlar eşimin tek hatası eski sevgilisine cevap vermek konuşmak. Diğer yarıştığı kızlar işyerindeki tanıdığı abla ve birkaç şıkı dostuymuş galiba günahını aldım her önüne gelen kıza yazıyor diye iftira atmış oldum. Sizi de öfkelenirdim. Tek hatası eski sevgilisinin yazdıklarına cevap vermesiydi o da eski sevgilisini 2 gün önce engellemiş zaten. Bunu da ispatlamış oldu. Çok üzgünüm eşime haksızlık etti.
ya sen gerçekten bizle dalga geçmeye konu açmışsın.sana kıymetli kocişinle mutluluklar...Kızlar eşimin tek hatası eski sevgilisine cevap vermek konuşmak. Diğer yarıştığı kızlar işyerindeki tanıdığı abla ve birkaç şıkı dostuymuş galiba günahını aldım her önüne gelen kıza yazıyor diye iftira atmış oldum. Sizi de öfkelenirdim. Tek hatası eski sevgilisinin yazdıklarına cevap vermesiydi o da eski sevgilisini 2 gün önce engellemiş zaten. Bunu da ispatlamış oldu. Çok üzgünüm eşime haksızlık etti.
Aaayyy gerçekten miiii??? Bizde kocişinin burada o kadar günahını aldık görüyor musun Evet haklısın haksızlık ettin eşinee mutluluklar cnmKızlar eşimin tek hatası eski sevgilisine cevap vermek konuşmak. Diğer yarıştığı kızlar işyerindeki tanıdığı abla ve birkaç şıkı dostuymuş galiba günahını aldım her önüne gelen kıza yazıyor diye iftira atmış oldum. Sizi de öfkelenirdim. Tek hatası eski sevgilisinin yazdıklarına cevap vermesiydi o da eski sevgilisini 2 gün önce engellemiş zaten. Bunu da ispatlamış oldu. Çok üzgünüm eşime haksızlık etti.