Esimin baskalariyla yazisma istegi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tanımadığı kişilerle,eski sevgiliyle mesajlaşmak nedir ya?asla normal değil ,normalleştirmeyinde.Gerci sizin de erkek arkadaşlarımız varmış .Siz de yazışıyorsaniz arada o da normal değil .Benim eşim arada kuzeniyle yazışır ona zor tahammül edyrm ben.

Sen yapmazsın diyo.ben ilkokul arkadaşlarını bulup yazıştık diye tepi attı düşün yani altınıza kaçırdığımız senelerden bahsediyorum. Ya ben napim diyorum sen eski kırımlarınla konuşuyorsun diyorum kaç kıyamet kopardım bilseniz.
İşte bir laf vardır biizm buralarda. Kendi .... olan herkesi .... sanırmış.

evli insanlar yalnızca birbirleriyle konuşur diye bir dünya yok.her insanın kendi arkadaşlıkları ve sosyal çevresi olur/olmalı.bu kafadan bir çıkın önce.tabiki evli insanlar karşı cinsle sohbet edebilir.ama sizin kocanıza gelirsek bu adamın gözü göz değil, eski sevgilisinin profiline bakıp mesajlaşmalar ay yok atmaya kıyamadım sana vereyimler, tanımadığı insanlara mesaj atmalar falan hayırdır? adam aranıyor resmen.evlilerin başkalarıyla sohbet bile etmemesi gerektiği konusunda çok katısınız (ki çok yanlış düşünüyorsunuz) ama adam resmen sizin burnunuza soka soka aldatıyor bu ne perhiz ne lahana turşusu?ayrıca akbaba kılıklı kadınlar diye tabir ettiğiniz kadınlar size sadakat sözü vermedi, size kocanız sadakat sözü verdi.kocan seni aldatsa ki alenen aldatıyor , adamı melek ilan edip kadını suçlayacaksın.yok öyle bir dünya, senin kocan sana karşı sorumlu ve ayrıca görünen o ki konudaki tek akbaba senin kocan.
Doğru söylüyosun vallahi. Biz kavga ettik diye gitti işyerindeki kıza slm nbr yazdı gece ben ağlarken. Ailesine söyledim kavga ettik. O kız benim kızkardeşim gibi dedi niyetim kötü değildi dedi

Tanımadığı kişilerle,eski sevgiliyle mesajlaşmak nedir ya?asla normal değil ,normalleştirmeyinde.Gerci sizin de erkek arkadaşlarımız varmış .Siz de yazışıyorsaniz arada o da normal değil .Benim eşim arada kuzeniyle yazışır ona zor tahammül edyrm ben.
Yok ben yazışmak asla. Onu kıskandırmak için kendini yerime koysun diye okul arkadaşlarını buldum yazıştık.ona tahammül edemedi

Eşinize hiç güvenmeyin. Yapılanlar çok ama çok yanlış . Tanımadığı insana selam yazan kimse iyi niyetli değildir, evli olduğu halde eski sevgilisiyle sürekli muhabbet eden biri de masum değildir. Suç kadınlarda değil kocanızda ; zira size bağlılıkla yükümlü olan kişi kendisi. Ben sizin yerinizde olsam (Sakin yapılı bir insan olmama rağmen) yer yerinden oynamıştı.

Sen adamın sevgisinden nasıl emin oluyorsun burda asıl mesele bu
Dışarı hayatı yok evden işe işten eve erkek arkadaşlarıyla bile buluşmaz beni yalnız bırakıp evden çıkmaz hep benimle vakit geçirir. Namusunu korur kollar ama ne bileyim. Başkalarıyla yazıdsan bir tek benim kocam mı diye öğrenmek için açtım bu konuyu

Eşinize hiç güvenmeyin. Yapılanlar çok ama çok yanlış . Tanımadığı insana selam yazan kimse iyi niyetli değildir, evli olduğu halde eski sevgilisiyle sürekli muhabbet eden biri de masum değildir. Suç kadınlarda değil kocanızda ; zira size bağlılıkla yükümlü olan kişi kendisi. Ben sizin yerinizde olsam (Sakin yapılı bir insan olmama rağmen) yer yerinden oynamıştı.
Evet haklisiniz eşimin sosyal medya hesapları bende.onun haberi yok. Şeytan diyo engelle o kadini

Sizin yazdıklarınız normal şeyler değil. Tanımadığı kadınlara merhaba selam bilmemne yazanlara abazan diyoruz biz.Resmen iş atıyor işte kadınlara.Eski kız arkadaşı mesaj yazmış buraya kadar tamam ama sonra konuşmayı sürdürmesi, sürekli profiline girmesi etik değil. Anlamsız ve güven sarsıcı ne alaka yani. Ben evliyim, bu tarz mesajlaşmayalım yazabilir.Çok saygısız bir eşin var ve fırsatını bulduğu an aldatır diye düşünüyorum. Hiç birşey yaşayamadan evlenmiş sanki oraya buraya saldırıyor evde eşi varken. Siz sinir hastası olursunuz bu insanla Allah kolaylık versin çekilecek bir cins değil.

Birde isin komik tarafi kizlara yazarken bizim heryerde profil resimlerimiz var yanak yanaga ve beni enayi yerine koymasi baska kadinlar demeyecek mı bak karısı var ve bana yaziyo

Eşinizin kadın arkadaşlarıyla konuşması değil ama tanımadığı kadınlarla muhabbet kurmaya çalışması gayet büyük bir problem bence. Yaptığının tek sebebi olabilir, eşiniz arayışta. İnsanların her cinsiyetten arkadaşı olabilir. Ama bu arkadaşları, hiç tanımadığımız insanlara sosyal medyadan bodoslama merhaba yazarak edinmiyoruz. Eşinizin yaptığını siz yapsanız, hiç alakanız olmayan adamlara merhaba, selam filan yazsanız, onun bu duruma tepkisi ne olurdu acaba?

Eşinizin kadın arkadaşlarıyla konuşması değil ama tanımadığı kadınlarla muhabbet kurmaya çalışması gayet büyük bir problem bence. Yaptığının tek sebebi olabilir, eşiniz arayışta. İnsanların her cinsiyetten arkadaşı olabilir. Ama bu arkadaşları, hiç tanımadığımız insanlara sosyal medyadan bodoslama merhaba yazarak edinmiyoruz. Eşinizin yaptığını siz yapsanız, hiç alakanız olmayan adamlara merhaba, selam filan yazsanız, onun bu duruma tepkisi ne olurdu acaba?
Kıyameti koparırdı eminim

birbirinizi mi çok seviyorsunuz yoksa sadece siz mi onu seviyorsunuz ?
sosyal ortamda elbette insanlar muhabbet eder karşı cinsle de.. iş arkadaşındır gün içerisinde konuşursunn vs vs.. ama sosyal medyada tanımadığı kadınlara selam vermek, eski sevgiliyle konuşmak saçma.
eşiniz arayışta..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X