- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
- Konu Sahibi ingilizceciii
-
Başta konduramadim. Sonra düşündükçe orada olanlara anlam verebildim. Sonuçta belli de edemiyorsunuz. Belli etseniz belki karşı taraf daha çok rahatsız olacak. Durup dururken değil binada karşılaşıyoruz vs ya da seslerini duyuyoruz hemen yorum yapıyor. Eşim hiç böyle biri değil. Yakıştıramıyorum konduramiyorum anlamlandiramiyorum. Aslında tam bir beyefendidir. Kimseye yanlış bir tavrını görmemiştim. Ama bu kıza olan yaklaşımı beni suphelendiriyor. Temiz düşünemiyorumDurup dururken mi kızı kötülüyor.
Konu aciyor
Öyleyse evet kesinlikle ilgi alaka var.
Kar topu atmakta ne munasebet.
O adami kardan adam diye dikerdim orta yere ben
Bir de biz evliyiz düşünün. Sert bir tavır takındim takinmasina ancak bir ilgisi varsa, çocuk değil ki tavrıma göre şekil alsın diye düşünüyorum. Koskoca adam. İlgisi olması bile bana bu evliliği bitirtir. Zorla birine olan ilgisinden vazgeçmesi çok nahoş bir durumÜff hakikaten neredeyse yeni ayrıldığım sevgilim de böyleydi. Kardeşim gibi seviyorum dediği kızla samimiyetlerini görseydiniz evli bile diyebilirdiniz. Sert bir tavır takınsanız iyi olur. Hoş değil gerçekten.
Öncelikle sonucu ne olursa olsun asla kendini üzme, sonra da eşinde azgın teke sendromu olma ihtimali çok yüksek olmakla beraber, senin hormonlarından dolayı bu şekilde düşünüyor olma ihtimalin de göz ardı edilemez.Merhabalar 4 yıllık evliyim. Şu anda hamileyim. Yeni bir eve taşındık ve burada genc bir kız komşumuz var. Biraz cilveli kendinden bahsettiren biraz da dışarıya açık bir kız. Kızla ilgili bir sorunum yok. Eşim normalde insanlara karşı nasıl davranmasını bilen biri. Özellikle de kadınlara. Ama bu kıza (onun hala bir çocuk olduğunu belirterek) gereğinden fazla samimi davranıyor. Çocuk dediğim 22 23 yaşında vardır bu arada. Eşim 37 yaşında. Arada ondan bahsediyor. Ne kadar çingene gibi laflar kullanıyor, tavırlarından hoşlanmadığını belirterek. Ancak bu sık oluyor. Hayatımızda bu kadar yeri olan biri değil kendisi. Samimiyetimizi de yok. Dün kar yağdığında yürüyüşe ciktik eşimle. O da diğer arkadaşlarıyla kar topu oynamaya inmiş. Eşim tuhaf bir şekilde sürekli ona kar topu attı. Yani öncesinde biz onlarla oynamayalim, yürüyüşe gidelim dediğim halde. Baktım kar topu atıyor. Tabi diğerlerine de attı ama ona daha çok attı. Kız da karşılık olarak eşim 10 attıysa o 5 atmıştır. söylemek istediğim bizim aramızda böyle bi samimiyet yok. Kızlara ben kar topu atmazken onun atması saçma geldi. Bu durumdan fazlasıyla şüphelendim. Eve gelince durumu anlattım böyle anlaşılacağı düşünmedim bilerek ona atmadım denk gelmiş ayrıca ondan mi kıskanıyorsun daha çocuk vs gibi şeyler söyledi. Ama benim içim rahatlamadı. Konuşmuyorum eşimle kafam çok karışık. Bu gibi bi durumu yaşayan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
İnanın ne desem bir elimde kalıyor. Biraz daha bekleyin olur da hala bu hareketlerine devam ederse sorgulayın. Madem çocuk gibi çocukla çocuk olma deyin. Niye çok taktın bu kıza bir şey mi var bile diyebilirsiniz. Cidden çok sinirlendim sizin adınıza...Bir de biz evliyiz düşünün. Sert bir tavır takındim takinmasina ancak bir ilgisi varsa, çocuk değil ki tavrıma göre şekil alsın diye düşünüyorum. Koskoca adam. İlgisi olması bile bana bu evliliği bitirtir. Zorla birine olan ilgisinden vazgeçmesi çok nahoş bir durum
Kadın hissederse doğrudur diyorum.Başta konduramadim. Sonra düşündükçe orada olanlara anlam verebildim. Sonuçta belli de edemiyorsunuz. Belli etseniz belki karşı taraf daha çok rahatsız olacak. Durup dururken değil binada karşılaşıyoruz vs ya da seslerini duyuyoruz hemen yorum yapıyor. Eşim hiç böyle biri değil. Yakıştıramıyorum konduramiyorum anlamlandiramiyorum. Aslında tam bir beyefendidir. Kimseye yanlış bir tavrını görmemiştim. Ama bu kıza olan yaklaşımı beni suphelendiriyor. Temiz düşünemiyorum
Nedense aklima boyle bir konu geldi ayni sekilde karsi komsusunun kardesi vardi
kocasi onunla ilgili cocuk felan diyodu
daha sonra konu Sahibi supheleniyodu arastiriyodu asagida o kizin esini bekledigini goruyodu
sonra mesajlarini yakaladi en son ayrilicaklardi baya bi olaylari olmustu aklima o geldi nedense baya etkilenmistim o konudan
Hamilelik psikolojisi olabilir sizinki. Uyarınızı da yapmışsınız zaten üzülmeyin düşünüp yıpratmayın ne kendinizi ne karnınızdaki yavrunuzu.Merhabalar 4 yıllık evliyim. Şu anda hamileyim. Yeni bir eve taşındık ve burada genc bir kız komşumuz var. Biraz cilveli kendinden bahsettiren biraz da dışarıya açık bir kız. Kızla ilgili bir sorunum yok. Eşim normalde insanlara karşı nasıl davranmasını bilen biri. Özellikle de kadınlara. Ama bu kıza (onun hala bir çocuk olduğunu belirterek) gereğinden fazla samimi davranıyor. Çocuk dediğim 22 23 yaşında vardır bu arada. Eşim 37 yaşında. Arada ondan bahsediyor. Ne kadar çingene gibi laflar kullanıyor, tavırlarından hoşlanmadığını belirterek. Ancak bu sık oluyor. Hayatımızda bu kadar yeri olan biri değil kendisi. Samimiyetimizi de yok. Dün kar yağdığında yürüyüşe ciktik eşimle. O da diğer arkadaşlarıyla kar topu oynamaya inmiş. Eşim tuhaf bir şekilde sürekli ona kar topu attı. Yani öncesinde biz onlarla oynamayalim, yürüyüşe gidelim dediğim halde. Baktım kar topu atıyor. Tabi diğerlerine de attı ama ona daha çok attı. Kız da karşılık olarak eşim 10 attıysa o 5 atmıştır. söylemek istediğim bizim aramızda böyle bi samimiyet yok. Kızlara ben kar topu atmazken onun atması saçma geldi. Bu durumdan fazlasıyla şüphelendim. Eve gelince durumu anlattım böyle anlaşılacağı düşünmedim bilerek ona atmadım denk gelmiş ayrıca ondan mi kıskanıyorsun daha çocuk vs gibi şeyler söyledi. Ama benim içim rahatlamadı. Konuşmuyorum eşimle kafam çok karışık. Bu gibi bi durumu yaşayan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
böyle durumlarda hemen kesin kanıya varmak tehlikeli canım ama eşin biraz fazla samimi olmuş gibi belki fark etmedi böyle karşılayacağını anlamadı konuşarak halledebilirsiniz inşallahMerhabalar 4 yıllık evliyim. Şu anda hamileyim. Yeni bir eve taşındık ve burada genc bir kız komşumuz var. Biraz cilveli kendinden bahsettiren biraz da dışarıya açık bir kız. Kızla ilgili bir sorunum yok. Eşim normalde insanlara karşı nasıl davranmasını bilen biri. Özellikle de kadınlara. Ama bu kıza (onun hala bir çocuk olduğunu belirterek) gereğinden fazla samimi davranıyor. Çocuk dediğim 22 23 yaşında vardır bu arada. Eşim 37 yaşında. Arada ondan bahsediyor. Ne kadar çingene gibi laflar kullanıyor, tavırlarından hoşlanmadığını belirterek. Ancak bu sık oluyor. Hayatımızda bu kadar yeri olan biri değil kendisi. Samimiyetimizi de yok. Dün kar yağdığında yürüyüşe ciktik eşimle. O da diğer arkadaşlarıyla kar topu oynamaya inmiş. Eşim tuhaf bir şekilde sürekli ona kar topu attı. Yani öncesinde biz onlarla oynamayalim, yürüyüşe gidelim dediğim halde. Baktım kar topu atıyor. Tabi diğerlerine de attı ama ona daha çok attı. Kız da karşılık olarak eşim 10 attıysa o 5 atmıştır. söylemek istediğim bizim aramızda böyle bi samimiyet yok. Kızlara ben kar topu atmazken onun atması saçma geldi. Bu durumdan fazlasıyla şüphelendim. Eve gelince durumu anlattım böyle anlaşılacağı düşünmedim bilerek ona atmadım denk gelmiş ayrıca ondan mi kıskanıyorsun daha çocuk vs gibi şeyler söyledi. Ama benim içim rahatlamadı. Konuşmuyorum eşimle kafam çok karışık. Bu gibi bi durumu yaşayan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
İnşallah halledebiliriz bir şey hissediyorsa konuşarak cozebilecegimizi düşünmüyorum en çok da bu koyuyorböyle durumlarda hemen kesin kanıya varmak tehlikeli canım ama eşin biraz fazla samimi olmuş gibi belki fark etmedi böyle karşılayacağını anlamadı konuşarak halledebilirsiniz inşallah
Telefonu falan hep elimde yani bilemiyorum ki o kadarını beklemiyorum açıkçası. Ne ondan ne karşıdaki kızdan. Ama incelemekte fayda var neler görüyoruz çok sevsem de gözüm kapalı güvenememSeninle ayni durumda olan bir yazi vardi esi askerdi sanırım 17 18 yasinda guzel bir kiz devamini okuyamadkm ama esi onunla evlenmisti sanırım kadin cok olay yasamisti oda esine güveniyordu aynisini yazmissin vala uzak tut strese girme rahatsiz olduğunu belirt ciddi anlamda
Teşekkür ederim beni korkutan bir ilgisi olması. Ben uyardıktan sonra zaten bir daha yapmaz ama içinde bir şeyler varken evliliğimize devam etmesi çok koyar banaHamilelik psikolojisi olabilir sizinki. Uyarınızı da yapmışsınız zaten üzülmeyin düşünüp yıpratmayın ne kendinizi ne karnınızdaki yavrunuzu.
Çocuk dediğin eline çocuk verir derler bizim burda. Aklıma geldi.Merhabalar 4 yıllık evliyim. Şu anda hamileyim. Yeni bir eve taşındık ve burada genc bir kız komşumuz var. Biraz cilveli kendinden bahsettiren biraz da dışarıya açık bir kız. Kızla ilgili bir sorunum yok. Eşim normalde insanlara karşı nasıl davranmasını bilen biri. Özellikle de kadınlara. Ama bu kıza (onun hala bir çocuk olduğunu belirterek) gereğinden fazla samimi davranıyor. Çocuk dediğim 22 23 yaşında vardır bu arada. Eşim 37 yaşında. Arada ondan bahsediyor. Ne kadar çingene gibi laflar kullanıyor, tavırlarından hoşlanmadığını belirterek. Ancak bu sık oluyor. Hayatımızda bu kadar yeri olan biri değil kendisi. Samimiyetimizi de yok. Dün kar yağdığında yürüyüşe ciktik eşimle. O da diğer arkadaşlarıyla kar topu oynamaya inmiş. Eşim tuhaf bir şekilde sürekli ona kar topu attı. Yani öncesinde biz onlarla oynamayalim, yürüyüşe gidelim dediğim halde. Baktım kar topu atıyor. Tabi diğerlerine de attı ama ona daha çok attı. Kız da karşılık olarak eşim 10 attıysa o 5 atmıştır. söylemek istediğim bizim aramızda böyle bi samimiyet yok. Kızlara ben kar topu atmazken onun atması saçma geldi. Bu durumdan fazlasıyla şüphelendim. Eve gelince durumu anlattım böyle anlaşılacağı düşünmedim bilerek ona atmadım denk gelmiş ayrıca ondan mi kıskanıyorsun daha çocuk vs gibi şeyler söyledi. Ama benim içim rahatlamadı. Konuşmuyorum eşimle kafam çok karışık. Bu gibi bi durumu yaşayan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
O konuyu hatirlamayan bizden degildirEvet bende hatırlıyorum ,
adamın tepkiside aynı konu sahibinin eşi gibi ,
O '' kız çocuğu '' hamile kalmış, boşandı o üye, şimdi o kız çocuğunun bebesi ayaklanmış bezden kurtulmuş, anaokuluna falan gidiyordur.O konuyu hatirlamayan bizden degildir
bazen girip uye aktif olmusmu diye bakiyorum
o kadar merak ediyorum sonucu
kocasi cok pismandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?