- 2 Ekim 2023
- 3.252
- 12.717
- 128
- Konu Sahibi golldkahveemm
-
Aman Allah'ım öyle birşey yoktur inşallah ya hastalık kapma olasılığı gelince aklıma ateş basıyor beni. Çözmem lazım bu işi direk sormak geliyor aklıma cevabı ne olabilir ki. Nasıl bir yalan mantıklı açıklama olur diye de düşünüyorum.
O gün için hatırlamıyorum genelde 19.30 çıkış saati bazen gecikti oluyor tabiki.İş çıkış saati kaç ? Ödemeler peşin alınır otelde. Eğer oda ise yani.
Yemekse çıkışta öder. Oda tuttıysa girerken öder.
Mesela o güne ait bi konulmanız mesajınız var mı telefonda. Sizi aramış mı mesaj atmış mı
İşten çıkış ile 19:30 tutuyor mu
Yarın bi arayıp oda ücretini sorun bence. İnternette bulamadım deyin. Bana telefonda bi otel fiyat vermişti bir keresinde.O gün için hatırlamıyorum genelde 19.30 çıkış saati bazen gecikti oluyor tabiki.
Evet beklemedigi yerden gelince aptallasiyor ne yapacagini sasiriyor insan malesefYani bayram için değil başka bir gün için sorsun ama bişeyler yapsın konu sahibi aşırı sakin
Doğru yanıtı versin baksın yoluna ben ondan gizli bir otel ödemesi yapsam ne şekilde beni sorgular da o şekilde sorgulamak istiyorum ben olsaydım ne düşünürsünü ekleyerek konuşmayı düşünüyorum. Sessiz kalıp biraz daha takip etmek de istiyorum bir yandan da. Çok çok karışık düşünceler içindeyimSorunca doğru yanıt mı almak istiyorsunuz, yoksa sizi yatıştıracak cümleler mi duymak istiyorsunuz?
Ya ayrı evi olmayan ev bulamayan otel tutar buraya okeyim ama ben saatlik bir ödeme şekli olduğunu bilmiyordum valla şok oldumBen de sizin şaşırmanıza şaşırdımgenelde ayrı evi olmayan ya da tanıdık birinden boş ev ayarlamayanlar bunu tercih ediyor.
Eskort değilde sevgilisi de olabilir düzenli olarak gidiyor olabilir birkaç saat takılıp dönüyordur bilemeyiz kiBu otel orda o islerin yapildigindan haberdar midir acaba? Yani eskort isiyse acaba kizlar normalde de hep ayn otellerde mi yapiyorlar. Yani belki sacma olacak ama direkt Otelde oyle seyler yapiliyormusta fiyat ogrenmek icin falan aradiginizi soyleseniz, bir erkege aratsaniz bu durumu paylasabileceginiz. Gerci polis diye bile bilgi vermezler ki oyle olsa bile.
Doğru yanıtı versin baksın yoluna ben ondan gizli bir otel ödemesi yapsam ne şekilde beni sorgular da o şekilde sorgulamak istiyorum ben olsaydım ne düşünürsünü ekleyerek konuşmayı düşünüyorum. Sessiz kalıp biraz daha takip etmek de istiyorum bir yandan da. Çok çok karışık düşünceler içindeyim
Ay ne bilim dhhshshs :) bu kadar ayrıntılı düşünmedim :)Beş dakikada bitiyorsa işi neden bütün gün için odayı tutsun?
Gerçekten salaklaştım gibiyim ne alaka ya diyorum ne alaka otel? Hemde haberim yok Allah kahretsin ya.Evet beklemedigi yerden gelince aptallasiyor ne yapacagini sasiriyor insan malesef
Dogru ben otel olunca direkt eskort gitti aklim.Eskort değilde sevgilisi de olabilir düzenli olarak gidiyor olabilir birkaç saat takılıp dönüyordur bilemeyiz ki
Herkes biliyo ya şu an çok cahil hissettim gidip izlicemAy nasıl bilmezsin. Meryem can varya youtuber en kötü puanlı otel odalarını denedim gibi bir videosu var. Onu bulup bir izlesene odalari görünce neler döndüğünü anlayacaksinama tabi bunlara kurumsal otel demek yanlış olur. Konu sahibinin durumuyla alakası yoktur. Buralar daha farkli
Çok zor bir durum gerçekten ablam da bu şekilde öğrenmişti ama işi dolayısıyla kaldığını söyleyip, ki işi bu yalana çok uygun tek kaldığını söylemişti ablam da inanmak istediği için inanmıştı çok sürmedi radarına aldığı için ardı ardına olaylar patlak verdi zatenGerçekten salaklaştım gibiyim ne alaka ya diyorum ne alaka otel? Hemde haberim yok Allah kahretsin ya.
Gerçekten salaklaştım gibiyim ne alaka ya diyorum ne alaka otel? Hemde haberim yok Allah kahretsin yaEvet beklemedigi yerden gelince aptallasiyor ne yapacagini sasiriyor insan malesef
Bilmiyorum ayağına yatmak arkadaşım ödeme yapmış demek en bilindik yalan zaten kuş kadar beyinleriyle. Telefonundan ulaşacağım herhangi birşey varmı takipte kalacağım. Bir kaşık suda boğasım var şu anda.Bu şekilde sorup bir tek kişinin bile doğru yanıt alabildiğini ben henüz görmedim.
Aklınızı başınıza alın. Gidip sorarsanız davada sizi güçlendirecek delillere de erişemezsiniz.
Aynı şehirde yaşıyorum ama hiç görmediğim gitmediğim bir yer nasıl fikrim olsun ki tatil dışında otel araştırması yapmadım hiç. Aynı şehirde heleki. Ama artık araştırmak için sebebim var gerekirse gideceğim bile.siz o şehirde yaşamıyor musunuz?
otel nasıl bir yer hiç mi bir fikriniz yok anlamadım.
Gerçekten salaklaştım gibiyim ne alaka ya diyorum ne alaka otel? Hemde haberim yok Allah kahretsin ya
Bilmiyorum ayağına yatmak arkadaşım ödeme yapmış demek en bilindik yalan zaten kuş kadar beyinleriyle. Telefonundan ulaşacağım herhangi birşey varmı takipte kalacağım. Bir kaşık suda boğasım var şu anda.
Telefon arama kayıtları nasıl ise bile eğer hattı faturalıysa hattın mobil uygulamasından mesela Türk telekom mobil
Gerçekten salaklaştım gibiyim ne alaka ya diyorum ne alaka otel? Hemde haberim yok Allah kahretsin ya
Bilmiyorum ayağına yatmak arkadaşım ödeme yapmış demek en bilindik yalan zaten kuş kadar beyinleriyle. Telefonundan ulaşacağım herhangi birşey varmı takipte kalacağım. Bir kaşık suda boğasım var şu anda.
Benimde bunu aklım almıyor balık tutmaya gideceği gölü bile söylüyor off Allah'ım deli olacağım. İki çocuğum var. Eve geç saatlere gelir zaten kendisi son 2 yıldır bir Okey aşkı başladı artık bu saatten sonra okey mi derim bilemiyorum keşke valizini alıp defolup gitse tamamen.Arkadaşlar her şey açık, boşu boşuna konu sahibinin içini rahatlatmayın. Adam diyormuş oraya gittim buraya gittim diye, 3 kez otele gitmiş, neden hiç söylemedi? Üstelik de kahveye diye gidip hep konu sahibini yalnız bırakıyormuş. Umarım çocuk yoktur konu sahibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?