Eşimin banka hesabında bir otele yapılmış 3 farklı güne ait ödeme gördüm..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sorunca doğru yanıt mı almak istiyorsunuz, yoksa sizi yatıştıracak cümleler mi duymak istiyorsunuz?

O gün için hatırlamıyorum genelde 19.30 çıkış saati bazen gecikti oluyor tabiki.

O gün için hatırlamıyorum genelde 19.30 çıkış saati bazen gecikti oluyor tabiki.
Yarın bi arayıp oda ücretini sorun bence. İnternette bulamadım deyin. Bana telefonda bi otel fiyat vermişti bir keresinde.
Ondan sonra buraya yazın bakalım tekrar yorumlayalım

Bu otel orda o islerin yapildigindan haberdar midir acaba? Yani eskort isiyse acaba kizlar normalde de hep ayn otellerde mi yapiyorlar. Yani belki sacma olacak ama direkt Otelde oyle seyler yapiliyormusta fiyat ogrenmek icin falan aradiginizi soyleseniz, bir erkege aratsaniz bu durumu paylasabileceginiz. Gerci polis diye bile bilgi vermezler ki oyle olsa bile.

Sorunca doğru yanıt mı almak istiyorsunuz, yoksa sizi yatıştıracak cümleler mi duymak istiyorsunuz?
Doğru yanıtı versin baksın yoluna ben ondan gizli bir otel ödemesi yapsam ne şekilde beni sorgular da o şekilde sorgulamak istiyorum ben olsaydım ne düşünürsünü ekleyerek konuşmayı düşünüyorum. Sessiz kalıp biraz daha takip etmek de istiyorum bir yandan da. Çok çok karışık düşünceler içindeyim

Ben de sizin şaşırmanıza şaşırdım genelde ayrı evi olmayan ya da tanıdık birinden boş ev ayarlamayanlar bunu tercih ediyor.
Ya ayrı evi olmayan ev bulamayan otel tutar buraya okeyim ama ben saatlik bir ödeme şekli olduğunu bilmiyordum valla şok oldum

Eskort değilde sevgilisi de olabilir düzenli olarak gidiyor olabilir birkaç saat takılıp dönüyordur bilemeyiz ki

Bu şekilde sorup bir tek kişinin bile doğru yanıt alabildiğini ben henüz görmedim.
Aklınızı başınıza alın. Gidip sorarsanız davada sizi güçlendirecek delillere de erişemezsiniz.

Herkes biliyo ya şu an çok cahil hissettim gidip izlicem

Gerçekten salaklaştım gibiyim ne alaka ya diyorum ne alaka otel? Hemde haberim yok Allah kahretsin ya.
Çok zor bir durum gerçekten ablam da bu şekilde öğrenmişti ama işi dolayısıyla kaldığını söyleyip, ki işi bu yalana çok uygun tek kaldığını söylemişti ablam da inanmak istediği için inanmıştı çok sürmedi radarına aldığı için ardı ardına olaylar patlak verdi zaten umuyorum ki siz öyle bir şey yaşamazsınız

Evet beklemedigi yerden gelince aptallasiyor ne yapacagini sasiriyor insan malesef
Gerçekten salaklaştım gibiyim ne alaka ya diyorum ne alaka otel? Hemde haberim yok Allah kahretsin ya
Bu şekilde sorup bir tek kişinin bile doğru yanıt alabildiğini ben henüz görmedim.
Aklınızı başınıza alın. Gidip sorarsanız davada sizi güçlendirecek delillere de erişemezsiniz.
Bilmiyorum ayağına yatmak arkadaşım ödeme yapmış demek en bilindik yalan zaten kuş kadar beyinleriyle. Telefonundan ulaşacağım herhangi birşey varmı takipte kalacağım. Bir kaşık suda boğasım var şu anda.

siz o şehirde yaşamıyor musunuz?
otel nasıl bir yer hiç mi bir fikriniz yok anlamadım.
Aynı şehirde yaşıyorum ama hiç görmediğim gitmediğim bir yer nasıl fikrim olsun ki tatil dışında otel araştırması yapmadım hiç. Aynı şehirde heleki. Ama artık araştırmak için sebebim var gerekirse gideceğim bile.

Telefon arama kayıtları nasıl ise bile eğer hattı faturalıysa hattın mobil uygulamasından mesela Türk telekom mobil

Telefon arama kayıtlarını siliyor olabilir ki yüksek ihtimalle aldatma durumu varsa siliyordur mesela Vodafone mobil ya da Türk telekom mobil uygulamasından eğer hattı faturalıysa konuştuğu numaraları görebilirsiniz muhtemelen bir çok farklı numara çıkar zaten ama en azından en sık iletişim kurduğunu anlayıp numarayı bulup sorgulayabilirsiniz bazı uygulamalardan

Benimde bunu aklım almıyor balık tutmaya gideceği gölü bile söylüyor off Allah'ım deli olacağım. İki çocuğum var. Eve geç saatlere gelir zaten kendisi son 2 yıldır bir Okey aşkı başladı artık bu saatten sonra okey mi derim bilemiyorum keşke valizini alıp defolup gitse tamamen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…