- 24 Ocak 2021
- 12.529
- 28.865
- 548
- Konu Sahibi golldkahveemm
-
Ya zaten buraya yazmasına bile gerek yok ki otel için, böyle oteller bellidir zaten , google ismini yazsa direk yorumları bulurdu, konu sahibesi sadece bu otel olaylarını sindirmek ve normalize etmek istiyor kendi içinde, burada birilerinin sen yanlış anlamışsın demesini bekliyor içten içe, boşanmak gibi bir planı yok , adam ilk defa aldatmıyor e zaten başka sorunlar da var , adam evinden, çocuğundan bihaber...Ee bunu yaşayan insan ne diye otelin nasil bir yer oldugunun peşine düşürdü herkesi. Ha ben ilk dk ne olduğunu tahmin etmiştim de yani konu sahibi hala ilk kez böyle birsey yaşamış gibi konu açıyor anlamıyorum ben
Belli ki ilk vukuat degil boşanmiyor kabul ediyor. Burda laf duymak hoşuna mı gidiyor anlamadım ki ben.
Kesinlikle öyle, o araba ile tavlamıştır eskortları, pahalı müşteri sanıp her istegini yapmışlardır...İşin başka kötü tarafı o tazminat lüks araç için verildi. O otelde eşi eskortla buluşmuşsa lüks arabayla kadınları tavlayıp da koyunlarına giren sırf onlara ulaşabilmek için o tarz arabaları tercih eden erkeklerden onun eşi de. Ben en çok bu tazminat işine üzüldüm
Kesinlikle öyle, o araba ile tavlamıştır eskortları, pahalı müşteri sanıp her istegini yapmışlardır...
Doğru lakin benim bahsettiğim şey başkaydı, böyle eskortlar zengin müsteriye sınırları aşacak derecede cinsellik ve fantazi satıyor, yok yok yani , adam cix takılıp üst düzey müşteri hizmeti almıştır en fazla , olan tazminata olmuşeskortu tavlamaya gerek yok. parasını verdiğinde hizmetini alır zaten. müşteri seçmek gibi lüksü olan eskortlar da öyle şehrin izbe pansiyonlarında hizmet vermez. dolayısıyla adama parasını da boşu boşuna vermiş oldu.
Doğru lakin benim bahsettiğim şey başkaydı, böyle eskortlar zengin müsteriye sınırları aşacak derecede cinsellik ve fantazi satıyor, yok yok yani , adam cix takılıp üst düzey müşteri hizmeti almıştır en fazla , olan tazminata olmuş
Veya burada herkes kocasına sayıp sövsün, içinin yağları erisin de istiyor olabilir.Ya zaten buraya yazmasına bile gerek yok ki otel için, böyle oteller bellidir zaten , google ismini yazsa direk yorumları bulurdu, konu sahibesi sadece bu otel olaylarını sindirmek ve normalize etmek istiyor kendi içinde, burada birilerinin sen yanlış anlamışsın demesini bekliyor içten içe, boşanmak gibi bir planı yok , adam ilk defa aldatmıyor e zaten başka sorunlar da var , adam evinden, çocuğundan bihaber...
sanımıyorum ben yaİşin başka kötü tarafı o tazminat lüks araç için verildi. O otelde eşi eskortla buluşmuşsa lüks arabayla kadınları tavlayıp da koyunlarına giren sırf onlara ulaşabilmek için o tarz arabaları tercih eden erkeklerden onun eşi de. Ben en çok bu tazminat işine üzüldüm
Ben de bunları kastettim zaten. Eskortla yatan onlarla da yatar. Çapkınlık yapan biri için araba detayı da önemli oluyoreskort olmayan türde gözü oynaşta küçük çaplı avcı kızı tavlamaya yarar.
Zaten illa gözleriyle görmesine gerek yok.Uzun süredir herşeyin farkındaymışsınız zaten neden yeni öğrenmiş gibi davranıyorsunuz, burda bir arkadaşım diyerek aynı detayları barındıran konular açmışsınız zaten , bence sizin derdiniz boşanmak degil hala kocayı nasıl elde tutarım çırpınışları gibi daha çok, hani bilmeseniz anlarım da o konular ne ...
tabi onlarda işe yarar.Ben de bunları kastettim zaten. Eskortla yatan onlarla da yatar. Çapkınlık yapan biri için araba detayı da önemli oluyor
Eskort için arabaya gerek yok torosun da olsa parasını verirsen gelir.
Evet oymuş. Bende araştırıp baktım. Maalesef. Biz kadınlarımıza fedakar olmamayı bir öğretemedik.Ay inanmıyorum
O konu bu konu sahibinin miydi?
Vallahi bravo nereye gittiği belli olmayan,gece kaclara kadar eve dönmeyen adama tazminatıni mi verdin konu sahibi?
Kadinlar olarak ne zaman duygusalliktan vazgeçip mantıklı davranacaz?
Yazdıklarınızın çoğunda haklısınız fakat 8 Yıldır böyle olan bir durum var yazmadım ben ikinci bebeğime hamilelik sürecinde son aylarda riski olduğu için 1 ay kadar annemlerde kalmıştım ondan sonra doğum lohusalık derken koptu gitti evlilik. Boşanan insanların mutlu güzel günleri yok muydu hiç bende öncesinde evde yardımcı olan çocuğumu yıkayıp altını değiştiren bir eşe sahiptim. Aldatılıp ikinci çocuğu yapmadım ikinci bebeğim için asla pişman değilim ikisine de bakarım kimse kimsenin iç durumunu bilmiyor gerçekten keşke her kadın aynı şartlarda olsaydı. Bu şekilde devam etmiycem çıkış yolu arıyorum kendime.Konu sahibi boşanmaz uzun süredir aldatıldığını biliyor ve hatta bile bile 2. Çocuğu yapmış, zaten boşanacak kadın o otelin ne b...ktan bir yer olduğunu anlar anlamaz davayı açar ortalığı yangın yerine çevirirdi ve hala bayram diyerek bu gerçeği öteliyor ve kabul etmek istemiyor, insnalar ona tepki göstermesin diye de gururlu , boşanmak isteyen kadını oynuyor ama eski mesajlarından ve yorumlarından sonra asla o vibe alamadım kendisinden, kendisine yazık etmiş , bu adam yeni böyle değil ki 8 yıldır böyleymiş, adam o kadar çok tölerans görmüş ki karısından artık aldattığını bile gizleme gereği duymuyor, ne sevgi kalmış adam da ne de saygı ama bu evlilik hep devam etmiş, konu sahibi sen boşanmazsın ortalığı karıştırma durduk yere ...
Çok pişman oldum da en azından tazminatı aldığı için 50 gr bilezik almıştı bana o annemde.Evet oymuş. Bende araştırıp baktım. Maalesef. Biz kadınlarımıza fedakar olmamayı bir öğretemedik.
Gerçekten burada böyle yüzüme tüm gerçeklerin vurulması daha da kendimden nefret etmeme sebep oldu yemin ederim ki boşanmak istiyorum .. Eve geç geliyor ilgisiz dediğimde çevrem iki kız çocuğuyla pişman olursun baskısını çok çok yaşıyorumVe ayrıca hiçbir eş ailesi kolay kolay oğullarının yediği haltları kabul etmez, en iyisi bile oğlunu aklamaya çalışır, ya hu senin eş ailesi bile pes etmiş oğullarını savunmuyorlar bile, belli ki bu adam insanların gözüne soka soka yapıyor herşeyi, ne hikmetse bir tek karısının gözü görmez kulağı duymaz olmuş, ailesi bile herseyin farkında ki senin gazını alarak oğullarını boşamaman için laf cambazlığı yapıyorlar, kolay kolay kimse ayranım eksi demez, ailesi bile kabul etmiş ve sen hala 8 yıldır delil kovalıyorsun , pes yani bir de bu adama çalışma tazminatını vermişsin, böyle devam edersen çocuklarınla beraber donsuz bir şekilde ortada kalacaksın, aç gözünü be kadın...
Çevre hep konuşur, ama onlar sizin yaşadığınız hayatı yaşamıyorlar. Sadece uzaktan neler yaşadığınızı konuşur dururlar, sizi yönlendirmeye çalışırlar. Bu yaptıkları da bomboş yani herhangi bir amacı yok. Çevrenin laflarına aldırmayın bu hayatı siz yaşıyorsunuz, onlar değil.çevrem iki kız çocuğuyla pişman olursun baskısını çok çok yaşıyorum
Kocayı elde tutma çırpınışları değil çaresiz hissettiren çevre iki kızınla daha kötü olur boşanmış kadın olmak zor. Dayak yüzünden boşanan bir yakınımız anneme dert yanıyor keşke boşanmak yerine otursaydım yuvamı kurtarsaydım gibi şeyler çok korkutuyor beni. Bana kızgınlığınızı anlıyorum fakat koca değil derdim şu anda nefret ediyorum ondanUzun süredir herşeyin farkındaymışsınız zaten neden yeni öğrenmiş gibi davranıyorsunuz, burda bir arkadaşım diyerek aynı detayları barındıran konular açmışsınız zaten , bence sizin derdiniz boşanmak degil hala kocayı nasıl elde tutarım çırpınışları gibi daha çok, hani bilmeseniz anlarım da o konular ne ...
Mutsuzluğumu ikiside hissediyor kızım anne kek yapalım mutlu olur musun diyor nekadar gizlesem de anlıyor. Daha güçlü özgür ayakta duran çalışıp kimseye muhtaç olmayan bir anne olmak için çabalıyorum. Çünkü dediğiniz gibi ömrüm bitiyor hemde bir hiç uğruna.Çevre hep konuşur, ama onlar sizin yaşadığınız hayatı yaşamıyorlar. Sadece uzaktan neler yaşadığınızı konuşur dururlar, sizi yönlendirmeye çalışırlar. Bu yaptıkları da bomboş yani herhangi bir amacı yok. Çevrenin laflarına aldırmayın bu hayatı siz yaşıyorsunuz, onlar değil.
Mesela benim zorlu bir iş hayatım vardı. O çevre dediğimiz kişiler sorar sorar dururdu ama sadece sormak, laf kalabalığı. Ondan sonra işten çıktım hayatım daha huzurluydu, bu süreçte sormayı kestiler. Maalesef acı kıyası yapan insanlar var. Karşısındakinin kötü durumda olduğunu duyunca kendi hayatı ile kıyaslayıp içlerini rahatlatıyorlar.
Siz böyle biriyle ömrünüzü heba etmeyin. Çocuklarınızın mutlu ve güçlü bir anneye ihtiyacı var, huzursuz bir yuvada büyümeye değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?