Eşimin banka hesabında bir otele yapılmış 3 farklı güne ait ödeme gördüm..

Dünden beri şaşkınlıkla okuyorum mesajları, herkes de çok ponçik...

Insan kac senelik eşinin nerelerde takilacagini bilir.
Eşim nerde ne yer içer ben bilirim cunku birden fazla defa ugradigi bi yerse oralara mutlaka birlikte de gitmişizdir gideriz. Turkiyedeyken iş arkadaslariyla iftara bi yere gitmisti mesela orasi hoşuna gitmiş hemen birlikte gidelim diye gelmisti.

Ya da spaya bilmem neye gitse bilmeme ihtimalim olamaz ki zaten daha gitmeden soyler bunun muhabbetinin gecmeme olasiligi yok surekli rutinde yapilan bir sey degilse sonucta. Devamli yalniz da gitmez.

O poncik senaryolarin olmasi icin cidden ayni evdeki insanlarin birbirinden hiç mi hiç haberinin olmamasi lazim birak kari kocaligi iletisim sifir olmasi lazim o da normal bir sey degil zaten.

Dünden beri şaşkınlıkla okuyorum mesajları, herkes de çok ponçik...
Hayır herkes çok ponçik değil. Konu sahibi en başta "otelin adını internette arattım; adı çıkmış, fuhuş için kullanılan bir yermiş vb" dedi de konuya yazanlar olayı yumuşatmaya mı çalıştı insanlar ?

Konuya yazarken konu sahibi sadece "otel adı geçen bir harcama" dediği için insanlar da kendi tecrübelerini paylaştı haliyle.

evlilik cüzdanı istenmesi olayına şaşırılmasına şaşırdım ben de. Bazıları şok olmış hayır istenmiyor diyip 😅
Şahsiyet dizisinde bile Haluk Bilginer ile Şenay Gürler'e aynı oda verilmemişti. İmam nikahı var dediler yine vermedi farklı odalar verildi
Yani bayağı yaygın bir şey aslında
Çünkü bizden istenmedi. Kendi tecrübemize değil diziye mi inanalım?

Evet gittim ama seni de seviyorum diyecek halı yok ya. Allah'ın cezası ne halt yediyse artık gitsin tutan yok onu hayatında. Çok öfkeliyim Allah'ım sen yardım et.
Eee gittiyse seni sevmiyordur zaten. Bosanmayso goze aldiysan' sor ve kurcala dedim.
Yukarida bir suru ssey yazmışlar 'onlara ihtimal vdrmiyor musun?

Mesela 'baska bir yere gidip 'pos cihazinda farkli bir yer cikmasi gibi.
Aklina direkt aldatma geliyorsa, sormak en guzeli dedim.
Allah yardimcin olsun

Insan kac senelik eşinin nerelerde takilacagini bilir.
Eşim nerde ne yer içer ben bilirim cunku birden fazla defa ugradigi bi yerse oralara mutlaka birlikte de gitmişizdir gideriz. Turkiyedeyken iş arkadaslariyla iftara bi yere gitmisti mesela orasi hoşuna gitmiş hemen birlikte gidelim diye gelmisti.

Ya da spaya bilmem neye gitse bilmeme ihtimalim olamaz ki zaten daha gitmeden soyler bunun muhabbetinin gecmeme olasiligi yok surekli rutinde yapilan bir sey degilse sonucta. Devamli yalniz da gitmez.

O poncik senaryolarin olmasi icin cidden ayni evdeki insanlarin birbirinden hiç mi hiç haberinin olmamasi lazim birak kari kocaligi iletisim sifir olmasi lazim o da normal bir sey degil zaten.
Yahu bi de adam hamamdan gelse insan kocasının mentollü head&shoulders kokusunu almaz mı 😂 Bi de karşımızda salon beyefendisi varmış gibi yok spaya gitmiştir yok caramel latte içmiştir 🙄 Bu adam kahve köşesinde takılan, çocuktan sonra evini esini boşlayan dümdüz yurdum esnafı işte.
Tek oluru tek postan başka işletmeler için para çekilmesi olabilirdi.

Gecenin onikisinde kahvehane düşkünü kocanın kahve içmek veya spa için(ahahaha) otelde işi ne? Konu sahibine kendini kandirmasina sebep olacak mantıksız bahaneler bulmaya gerek yok. Bu adamın ne için otele gittiği açık. Konu sahibi çocuğum var diye boşanmakta tereddütlüysen, tüm akşamını kahvehanede geçiren adam ne kadar babalık yapıyor? Bari iyi bir baba olsaydi. Boşansanız size hırsından daha iyi babalık yapar.

Son düzenleme:
Bunlari da kucuk ilceler garic bu fiyata bulmak mumkun degil
yalnız eskort için de 600 TL ucuz değil mi ya
ne biliyim, bana ucuz geldi.

eskort parasını ayrı peşin alıyordur (ay bir de eskortlar da POSlu çalışmaya başlarsa yakında BDVde ne konular okuruz) bu otelin parasıdır. onu anlıyorum da yine de ne biliyim.

Dizi fantastik dizi değil ki.
Kendi tecrübeniz yok diye hiç olmuyor sanmanıza şaşırdım
Kural net kedi.
Bir otel 3 yıldızdan yüksekse turizm bakanlığına bağlıdır ve onlar da cüzdan soramaz.
Düşük otellerde sorarlar yani. Onlar da belediyeye bağlı olduğu için/

Dizi fantastik dizi değil ki.
Kendi tecrübeniz yok diye hiç olmuyor sanmanıza şaşırdım
Gerçek hayat tecrübesiyle diziyi mi karşılaştırıyorsunuz? Yukarıda da defalarca yazılmış turizm bakanlığına bağlı tesislerde sorulması yasak. Konuda otele gitti deniyor. Sorulur mu? Hayır sorulmaz. Komşu evini günlük kiraya veriyor. Sorabilir mi? Evet sorabilir.

arastirmam icin benimle paylasti konu sahibi.
otel dedigi seyin statusu otel degil saatlik de kiralanan bir apart.
foursquareda eskortlarin uygunsuz fotograflarla kendi reklamini yaptigi , erkeklerin "sabaha kadar eslik edecek bayan gonderin" yazdigi, duzgun sitelerdeki yorumlarda "her sey gizlilik icinde" yazip 5 yildiz verenlerin - "fuhusun baskenti" - yazanlarin oldugu, bilmeden giden yabancılarin bile otelin icindeki eskortlardan rahatsiz olduğunu bildirdigi mimli bir yer .
oraya evli bir erkek sadece tek bir sebeple gider o da kahve icmek, spaya gitmek degil.
konu sahibinin iki kizi varmis. insallah onlar icin affetmez ve insallah serefsizden bir hastalik kapmamistir. eskortla yatan adamdan her sey beklenir .bence ilk disi devlet hastanesi kadin doğumdan smear versin ve bulasici hastalik testi istesin. adami da sinsi sinsi takip edip ispat edip donuna kadar alsin
Yengecin şu mesajından sonra daha bahaneye gerek var mı ? Spa, Yemek vs diye durum gayet net. Umarım konu sahibi hastalık kapmamıştır

Hanımlar çok üzgün ve kafam karışık fikir almak beklide sağlıklı düşünmeme mantıklı hareket etmeme sebep olur.
Bugün telefon faturasısını ödemem için eşim internet bankacılığına girdi zil çalınca bana bıraktı ödemeyi yaptıktan sonra dikatimi çeken 29 Ocak tarihinde bir otele 600 TL ödeme yapmış! !
Biraz aşağılara doğru indiğimde yaklaşık 15 20 gün önce, yine aynı otele 600 TL bir ödeme Aralık ayında 500 TL ödeme görünüyor sadece.
Oda desem otel fiyatlarından haberim yok ama okadar olacağını sanmıyorum başka ne için ödeme yapılabilir ki??
Otele gitsem bilgi alma şansım olur mu?
Bakıyordum daha kayınpederim aradı eşimi kliniğe gitmek için verdim telefonu çıkıp gitti götürmek için hiçbir şey soramadım.. serum takılmış kp onu bekliyorlar.
Şimdi sorsam inkar etse içim içimi yiyecek.. Neyin nesi olduğunu nasıl öğrenebilirim. Otel çalışanı herhangi bilgi verirmi.?
Telefonuna bakacağım başka birşey varmı diye hiç öyle birşey beklemediğim için bakmıyordum hiç. Kendinden emin bir şekilde faturayı ödemem için bana vermesi ne anlam veremedim. Otel olayı işin içine girince içim içimi kemiriyor. Son 2 yıldır mutsuz giden bir evliliğimiz var bide bana diyor çok stresli dönem geçiriyorum seni ihmal ettim düzeltmek istiyorum kendimi iyi bir aile terapisi araştır diyor. Keşke bakmasaydım diyorum... Bakmasaydım salak yerine konacaktım diyorum kafam çok karışık yardımcı olun lütfen. Şimdi ben ne yapacağım..😔
Bence aranız kötü giderken tek gecelik ilişkiler yaşamış yani aldatmış. Aklıma başka bisey gelmedi...

foursquareda eskortlarin uygunsuz fotograflarla kendi reklamini yaptigi , erkeklerin "sabaha kadar eslik edecek bayan gonderin" yazdigi, duzgun sitelerdeki yorumlarda "her sey gizlilik icinde" yazip 5 yildiz verenlerin - "fuhusun baskenti" - yazanlarin oldugu, bilmeden giden yabancılarin bile otelin icindeki eskortlardan rahatsiz olduğunu bildirdigi mimli bir yer .
oraya evli bir erkek sadece tek bir sebeple gider o da kahve icmek, spaya gitmek degil.
konu sahibinin iki kizi varmis. insallah onlar icin affetmez ve insallah serefsizden bir hastalik kapmamistir. eskortla yatan adamdan her sey beklenir .bence ilk disi devlet hastanesi kadin doğumdan smear versin ve bulasici hastalik testi istesin. adami da sinsi sinsi takip edip ispat edip donuna kadar alsin
Geri zekalı adam böyle bir yer için karttan geçmiş…

yalnız eskort için de 600 TL ucuz değil mi ya
ne biliyim, bana ucuz geldi.

eskort parasını ayrı peşin alıyordur (ay bir de eskortlar da POSlu çalışmaya başlarsa yakında BDVde ne konular okuruz) bu otelin parasıdır. onu anlıyorum da yine de ne biliyim.
Ben bu yorumu spa hamam gibi otelin olanaklari icin yaptim. Biri dislike atmis ama ben net yazmadigim icin oldu sanirim

Bilemedim ne için gitmiştir,herkes kocasını tanır yani. Aldatabilme potansiyeli var diyorsanız vardır. Benim kocanın aldatacak vakti yok misal. Ama sosyal çevresi çok geniş. Günün herhangi bir saatinde otele gitme ihtimali olan kocam değildir benimdir misal;)

Aile terapisti ara demiş size,aldatan adam bunu da istemez bence. 250bin liralık altın size iki çocuğunuzla beraber asla yetmez. O parayla yeni bir hayat kuramazsınız. İşe girseniz çocukları bırakacak kimseniz var mı? İş bulsanız çocukları kreşe verebilecek misiniz? Önce hayat koşullarınızı ayarlayın. Ondan sonra boşanma için düğmeye basın derim.

Aldatmış şe...re..fsiz herif hemde defalarca , kesinlikle boşanmalı, umarım kadına hastalık bulaştırmamıştır iğrenç herif ...

Ya iyi de geçen ağustosta da kocasının otel mevzularını yakalamış. Boşanacağı falan yok konu sahibinin, sözde “kuzeninin” konusuydu da detaylardan belli yani kendi konusuydu o da. Adamla ilgili bin tane konusu var, eve gelmiyo otellerden çıkmıyo aldattığını da gizlemiyor resmen yakalanıp durduğuna göre. Daha sanki boşanacakmış gibi neyi zorluyorsun ki konu sahibi ya gerçekten boşan ya da kurcalama artık hastalık kapmamaya çalış

Gerçek hayat tecrübesiyle diziyi mi karşılaştırıyorsunuz? Yukarıda da defalarca yazılmış turizm bakanlığına bağlı tesislerde sorulması yasak. Konuda otele gitti deniyor. Sorulur mu? Hayır sorulmaz. Komşu evini günlük kiraya veriyor. Sorabilir mi? Evet sorabilir.
Gerçek hayatta kimlik sorma olmasa diziye kendileri mi ekleyecekler? Yani burdan ne gibi bi gerginlik çıkardığınızı anlayamadım sadece hiç sorulmuyor hayır denmiş ben de soranlar da var diyorum, bu kadar.
Gerçek hayat tecrübesi olarak sorulması olayını yaşayanlar da yazmış ayrıca

Back
X