Eşimin banka hesabında bir otele yapılmış 3 farklı güne ait ödeme gördüm..

arastirmam icin benimle paylasti konu sahibi.
otel dedigi seyin statusu otel degil saatlik de kiralanan bir apart.
foursquareda eskortlarin uygunsuz fotograflarla kendi reklamini yaptigi , erkeklerin "sabaha kadar eslik edecek bayan gonderin" yazdigi, duzgun sitelerdeki yorumlarda "her sey gizlilik icinde" yazip 5 yildiz verenlerin - "fuhusun baskenti" - yazanlarin oldugu, bilmeden giden yabancılarin bile otelin icindeki eskortlardan rahatsiz olduğunu bildirdigi mimli bir yer .
oraya evli bir erkek sadece tek bir sebeple gider o da kahve icmek, spaya gitmek degil.
konu sahibinin iki kizi varmis. insallah onlar icin affetmez ve insallah serefsizden bir hastalik kapmamistir. eskortla yatan adamdan her sey beklenir .bence ilk disi devlet hastanesi kadin doğumdan smear versin ve bulasici hastalik testi istesin. adami da sinsi sinsi takip edip ispat edip donuna kadar alsin

büyük konaklama işletmelerinde istenir yazmış arkadaş da öyle bir şey yok tabi asıl turizm ruhsatlı, büyük yerler istemez
ama küçük, turizm ruhsatı olmayan yerler bir de mesela kamu misafirhaneleri filan evli olmayan çiftleri almıyor. hatta manyak misafirhane öğretmenevi vs. müdürleri vardır bir odadan diğerine giden olduğunu görürsem kovarım filan diyen. :D

ha bir de büyük işletme de olsa, turizm ruhsatlı da olsa bazı muhafazakar yerlerdeki oteller de bekar çifti almıyorlar, bu kısım şehrine oteline göre keyfekeder bir şey esasen yasal değil. (mesela turizm bölgelerinde de bazı oteller erkek kotası uygulayabiliyor onun gibi)

bir de tabii ki kimse kimseden fiili olarak evlilik cüzdanı istemiyor canım
zaten kimlikte evli yazıyorsa, soyadından da belliyse ortada yani evlisiniz.
Soyadım çok çok bilinen kullanılan bir soyad. O soyad dan birini bulup gitmek mümkün yani 😈
Evlilik cüzdanımı 20 yıl sonra bir arayayım bari inanın nerde bilmiyorum

foursquareda eskortlarin uygunsuz fotograflarla kendi reklamini yaptigi , erkeklerin "sabaha kadar eslik edecek bayan gonderin" yazdigi, duzgun sitelerdeki yorumlarda "her sey gizlilik icinde" yazip 5 yildiz verenlerin - "fuhusun baskenti" - yazanlarin oldugu, bilmeden giden yabancılarin bile otelin icindeki eskortlardan rahatsiz olduğunu bildirdigi mimli bir yer .
oraya evli bir erkek sadece tek bir sebeple gider o da kahve icmek, spaya gitmek degil.
konu sahibinin iki kizi varmis. insallah onlar icin affetmez ve insallah serefsizden bir hastalik kapmamistir. eskortla yatan adamdan her sey beklenir .bence ilk disi devlet hastanesi kadin doğumdan smear versin ve bulasici hastalik testi istesin. adami da sinsi sinsi takip edip ispat edip donuna kadar alsin
🥹 ciddi mi ya

Umarim bosanir

Düzgün oteller cüzdan sormaz. Bu zamana kadar ne bekarken kaldığımda sordular ne de evliyken gittiğimde.
Ancak böyle apart falan tarzı yerde soruyorsa soruyorlardır bilemem. Ama turizm bakanlığına bağlı hiç bir otel soramaz.
Daha önce sevgilimle gittiğim otel de hiç evlilik cüzdanı falan sormamıştı. Sadece kimlik isteniyor. Burda bazı kişiler cüzdan şartı var yazınca şaşırdım.

Hanımlar çok üzgün ve kafam karışık fikir almak beklide sağlıklı düşünmeme mantıklı hareket etmeme sebep olur.
Bugün telefon faturasısını ödemem için eşim internet bankacılığına girdi zil çalınca bana bıraktı ödemeyi yaptıktan sonra dikatimi çeken 29 Ocak tarihinde bir otele 600 TL ödeme yapmış! !
Biraz aşağılara doğru indiğimde yaklaşık 15 20 gün önce, yine aynı otele 600 TL bir ödeme Aralık ayında 500 TL ödeme görünüyor sadece.
Oda desem otel fiyatlarından haberim yok ama okadar olacağını sanmıyorum başka ne için ödeme yapılabilir ki??
Otele gitsem bilgi alma şansım olur mu?
Bakıyordum daha kayınpederim aradı eşimi kliniğe gitmek için verdim telefonu çıkıp gitti götürmek için hiçbir şey soramadım.. serum takılmış kp onu bekliyorlar.
Şimdi sorsam inkar etse içim içimi yiyecek.. Neyin nesi olduğunu nasıl öğrenebilirim. Otel çalışanı herhangi bilgi verirmi.?
Telefonuna bakacağım başka birşey varmı diye hiç öyle birşey beklemediğim için bakmıyordum hiç. Kendinden emin bir şekilde faturayı ödemem için bana vermesi ne anlam veremedim. Otel olayı işin içine girince içim içimi kemiriyor. Son 2 yıldır mutsuz giden bir evliliğimiz var bide bana diyor çok stresli dönem geçiriyorum seni ihmal ettim düzeltmek istiyorum kendimi iyi bir aile terapisi araştır diyor. Keşke bakmasaydım diyorum... Bakmasaydım salak yerine konacaktım diyorum kafam çok karışık yardımcı olun lütfen. Şimdi ben ne yapacağım..😔
Açık açık sorsanız mı bilemedim ki?

Benim sürekli benzin aldığım istasyon bir otelin arazisinde hemen yanında, işletmecileri de muhtemelen aynı. Ekstrede x otelcilik olarak geçiyor benzin harcamalarım. Öyle bir şey var mı otelin yakınında?
Bunu yazmaya gelmiştim. Benim de başıma geldi çünkü.

Oteli aradım ücret bilgisi vermedi ama internetten baktım öyle lüks bir otel değil normal bir otel konaklama yeme içme kahvaltı vs yazıyor ama öyle aile cüzdanı soracak bir yer değil.
Ben size hayret ediyorum. Sakinliğinize imrendim aslında.
Ben olsam otele çoktan gitmiştim. Bana kişisel bilgileri versinler diye değil tabi ki. Oteli görmek için. Otel nasıl bir mahallede, nasıl bir otel, kafesi var mı sauna hamamı var mı? Yani otel aile otelimi eskortlsrın gittiği 10. Sınıf bir yer mi bir araştırırım.

Çok üzücü bir durum. 😕😕Kadın 2 çocuğuna baksın, ev işleriyle uğraşıp eşine yemek yapsın, çamaşırlarını yıkasın , sevsin yıllarca emek versin ve sonucu aldatılmak...

Konu sahibi siz de muhtemelen bu yorumları gördünüz ama konduramadınız.

Ben de belki cafesi falan vardır diyecektim ama bu yorumdan sonra pek olumlu düşünemiyorum. Sorulmuş ama cevaplamamışsınız galiba, aslında o saatlerdeki yazışmalardan falan bile az çok hatırlamanız lazım.

Siz iyisi mi sağlığınız için gerekli tedbirleri alın her ihtimale karşı.

Çok ilginç ya.Ya kanıt bulamazsa ve hastalık kapmışsa...Hasta olduğunu gösterse kocası benden geçtiği ne malum dese😦okuduğumda bile tüylerim diken diken oluyor çok zor durum

Bu çok iğrenç ya. Evde de eşin var ne açgözlülük

Soyadım çok çok bilinen kullanılan bir soyad. O soyad dan birini bulup gitmek mümkün yani 😈
Evlilik cüzdanımı 20 yıl sonra bir arayayım bari inanın nerde bilmiyorum
aahaha
evet, yılmaz filansa soyadınız, 3. kişi olan erkek de evliyse, neden olmasın? tutuyor mu tutuyor. 2 taraf da evli mi evli.

eskiden zina eşe karşı kusur değil, direkt suçtu.
o zamanki filmlere bakın, evli adam çapkınlık yapıyor mesela, manitasına sahte nüfus cüzdanı çıkarmış, kızkardeşi gibi. ihbar ediyor karısı, polis geliyor (ama restauranttalar daha yatakta değiller) diyor polis bey, hanfendi kardeşim. olmuştur yani bu kesin, filmi bile yapılmış.

Eh ben öyle bir yer olduğunu söylemiştim. Sasirmadim. Konu sahibi bence sen once bir jinekologa git ve test yaptir onu bir aradan çıkar. Sonra şu telefonunu ele gecir illaki birseyler vardır. Ortalığı ayağa kaldırıp vazgececeksen ama bunları hiç yapma. Ama boşanacaksan da donuna kadar alırsın umarim. Aldatan insan zaten karaktersizdir ama igrenc bir otel odasında eskorta gidecek kadar pislik kötünün en kötüsü bence.

Hanımlar çok üzgün ve kafam karışık fikir almak beklide sağlıklı düşünmeme mantıklı hareket etmeme sebep olur.
Bugün telefon faturasısını ödemem için eşim internet bankacılığına girdi zil çalınca bana bıraktı ödemeyi yaptıktan sonra dikatimi çeken 29 Ocak tarihinde bir otele 600 TL ödeme yapmış! !
Biraz aşağılara doğru indiğimde yaklaşık 15 20 gün önce, yine aynı otele 600 TL bir ödeme Aralık ayında 500 TL ödeme görünüyor sadece.
Oda desem otel fiyatlarından haberim yok ama okadar olacağını sanmıyorum başka ne için ödeme yapılabilir ki??
Otele gitsem bilgi alma şansım olur mu?
Bakıyordum daha kayınpederim aradı eşimi kliniğe gitmek için verdim telefonu çıkıp gitti götürmek için hiçbir şey soramadım.. serum takılmış kp onu bekliyorlar.
Şimdi sorsam inkar etse içim içimi yiyecek.. Neyin nesi olduğunu nasıl öğrenebilirim. Otel çalışanı herhangi bilgi verirmi.?
Telefonuna bakacağım başka birşey varmı diye hiç öyle birşey beklemediğim için bakmıyordum hiç. Kendinden emin bir şekilde faturayı ödemem için bana vermesi ne anlam veremedim. Otel olayı işin içine girince içim içimi kemiriyor. Son 2 yıldır mutsuz giden bir evliliğimiz var bide bana diyor çok stresli dönem geçiriyorum seni ihmal ettim düzeltmek istiyorum kendimi iyi bir aile terapisi araştır diyor. Keşke bakmasaydım diyorum... Bakmasaydım salak yerine konacaktım diyorum kafam çok karışık yardımcı olun lütfen. Şimdi ben ne yapacağım..😔
Otel size bilgi vermez ama otelin restoranti varsa oraya harcamış olabilir. Naçizane tavsiyem eşinize sorun.

saatlik oda kiralama denen şey bence her otelde yoktur, genelde bu işi iş edinmiş otellerde vardır diye düşünüyorum. zaten otelin adı sizde varsa, otelden falan da anlarsınız bence nasıl bir otel olduğunu.
ben olsam oteli arar, müşteri gibi sorardım, saatlik kiralama vs var mı, günlük ücret nedir falan.

Insan niye kahve icmeye otele gitsin surekli? Hamam masaj cart curt hizmeti aldiysa da insan eşine de bundan bahseder illa ki ve birlikte gitmek ister. Terapist bul diyecegine otelde suanaya masaja tek gitmek yerine eşine de soyler birlkte giderler.
Bi defalik bir sey de degil duzenli 3 ödeme var. Bu kadar zorlama Pollyanna olmaya gerek yok bence. 🙄
Dünden beri şaşkınlıkla okuyorum mesajları, herkes de çok ponçik...

Back
X