- 26 Aralık 2020
- 433
- -181
Selam arkadaslar. Eşimle tanışmadan önce bir kaza geçirmişti ve bununla ilgili dava açmıştı. Hala dava devam ediyor ve bu gidişle bir sene daha sürecekmis. Sonradan öğrendim ki avukatı denilen kadın 6 sene önce çıktığı, 3-4 ay sevgili kaldığı, ailesinin evine yemeğe götürdüğü bir kadınmış. Benimle sevgili iken o kadının telefonu Seda diye kayıtlı idi. Biz nişan yüzüğü bakarken bir keresinde o kadın aradı ve olay yeri incelemeyle ilgili bilgi verdi fakat eşime nasılsın canım diye sordu. Eşim de iyiyim canım sen nasılsın demişti. O an çok sinirlenip eşime kızmıştım. O bana canım deyince ben de refleks olarak canım dedim, özür dilerim demişti. Evlendikten sonra Avukat Seda oldu. Şimdi avukat değiştirmek istiyoruz ama maddi durumumuz maalesef yetmiyor yeni avukata. Napicaz bilmiyorum. Bir de geçen gün akşam 7 buçuk gibi eşime mesaj atmış whatsapptan. Selam müsait misin? Diye. Eşim de dedi ki aman boşver bir şey diyecekse arar dedi. Ertesi gün eşim işyerinde iken sabah eşimi aramış ve tazminat davası için para yatırmasini söylemiş. Bir haltlar var mı bilmiyorum. Hamileyim ve daha da şüphelenir oldum. Ne yapabilirim?