Eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz ne yapacağınıza da kendiniz karar verin bence.
Kimi iyi yaptın der devam edersin başın ağrır kötü yapmışsın der geri çekilirsin yine başın ağrır.
Benim anladığım kadarıyla eşiniz sizi gerçekten seviyor ve sizin ani çıkışlarınız sebebiyle size genelde som dakika da söylüyor çünkü öncesinde söylerse surat yapmanızdan tartışma çıkmasındam çekiniyor gibi.
Eşinizi biraz rahat bırakın bence.Onun attığı her olumlu adım da sizde ona olumlu bir adım atın onun her yanlışın fa sizde ona göre tepki verin derim.
Kemdimden örnej vereyim eşim her yıl arkadaşlarıyla Antalya Karadeniz turu vs yapar 10 gün gider gezer hatta tatil planını beraber hazırlarız.İsterim ki eşim kafasını dinlesin rahatlasın birbirimizi önleyelim vs.
Geçen yıl eşim Sinop'a gitti akşam saat 23 gibi aradım uzunca çaldı ancak açtı nasıl bir gürültü anlatamam dışarı çıktı konuşmak için nerdesin dedim Bar'a geldik arkadaşlarla dansöz çıkmıştı onu seyrediyorduk dedi
Bende o zaman kapatayım telefonu sen izle beni ararsın dedim gece saat 1 de aradı nasıl eğlendiklerini bir arkadaşının dansözle karşılıklı nasış oynadığını falan anlattı vs. Bende sen oymamadınmı aşkım bari para yapıştırsaydın dedim
Dansözün göğsüne para koymuş tabi.
Eşim anlattıkça ben sin sin güldüm içimden.
Çünkü eşim çok nalet huysuz aksi sinirli bir adamdır ve asla alkol kullanmaz sigara da kullanmaz öyle ortamları da sevmez sırf arkadaşları için gittiğini biliyorum ve arkadaşının oynaması dansözden daha çok keyif vermiş belli ki.
Sonuç; Eşim mutluysa bende mutlu olurum.
Ben eşime hesap sormam ama o bana gelip herşeyi detaylıca anlatır.
Bu yıl hamile olduğum için beni bırakığ gitmek istemedi bende erkek kardeşimin yıllık iznini yanımda geçirmesi için İstanbuldan çağırdım eşimin tatil planını yaptım uçak biletlerini falan aldım "Hadi sen çok sıkıldın git biraz değişiklik olsun" dedim yarın gidiyor hayırlısı ile.
Aynı şekilde bende arkadaşlarımla taile giderim kuzenlerimle giderim bişey demez.
Evlilikte karşılıklı güven çok önemlidir birde kişinin kendine plan güveni çok önemlidir.Belki ben bir Adriana Lima değilim ama eşim de Bred Pitt değil sonuçta
Kadınların hepsi sıraya girip eşimi de bekliyor değiller
Yapacağı varsa da kendine yapar Allah'tan korkmayan kuldan utanmaz