- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
Merhaba arkadaşlar, geçenlerde bir konu açmıştım eşimin siniriyle ilgili konuşmadığımı ancak gerektiği zaman birkaç laf ettiğimi yazmıştım. Tavrımı hala sürdürüyorum eşimde 1 haftadır bayağı sakin ama ben tam olarak sakinleştiğinden emin olamadığım için tavrım devam ediyor. Neyse asıl konu; dün akşam kayınvalidemlerdeydik yemek yedik sonra bahçede çay içtik derken kalkacağımız zaman eşim kayınpederimin arabasını çalıştırdı bizim arabayı onun yerine çekti. Bizim arabayı neden bıraktın dedim köpeği getireceğim yarın bahçeye çocuklar istiyor diye dedi tamam dedim. Arabaya bindik yarın xxx arkadaşla köpeği denize götüreceğiz dedi, sözde xx arkadaşı köpeği denize sokacakmış. Az önce böyle bir şey söylemedin dedim yeni fırsatım oldu söylemeye dedi. Bende köpeği getireceğini söylerken fırsat bulamadın mı dedim sustum. Neyse eve kadar hiç konuşmadım. Eve geldik neden surat asıyorsun köpeği denize sokacağız alt tarafı dedi kim kim gideceksiniz dedim. xxx arkadaşından hariç 3 arkadaş ismi daha saydı. Yarın denize gidelim mi dediler bende tamam köpeği de götürür denize sokarız dedim ne var bunda dedi. Her şeyi planlayıp ayarlıyorsun ondan sonra bana söylüyorsun ve sonra da ne var bunda diyorsun, tamam bir şey yok sana yarın iyi eğlenceler artık seninle tartışmak istemiyorum dedim va yattım. Sabah kalktım başucumda oturuyor. Neden böyle yapıyorsun bu yaptığın kıskançlık buna ne gerek var 15 yıllık evliyiz biz dedi. Madem evli olduğunun farkındasın 4 bekar erkek arkadaşınla denizde ne işim var diye sordun mu kendine hiç dedim. Ayrıca bu kıskançlık değil bana hiçbir şey söylememem gizlemen son anda üstü kapalı anlatman ben sormasam o 3 arkadaşını da gizleyecektin dedim. Bir de ben bir arkadaşımla denize gitmek istediğimde (ki 2 çocuk onda 2 de bende onlarla birlikte olmasına rağmen) ne işiniz var denizle biz olmadan demiştin. Bunu sen deyince kıskançlık olmuyorda ben deyince mi kıskançlık oluyor adı dedim. Her zaman sinirlenen tavır yapan eşim eğilip yanağımdan öptü saçımı okşadı. Deniz şortunu bıraktı bunu almayacak mısın dedim yok aşkım almayacağım seni seviyorum dedi ve gitti. Adam bildiğin kendine çeki düzen vermeye başladı galiba ama ben acaba çok mu sıktım diye de düşünmeden edemedim. Sonra da o da aynı şekilde davranıyor diye kendimi teselli ettim filan. Kafam karıştı anlayacağınız sizce fazla mı tepki vermişim yoksa yerinde bir tepki mi olmuş? Bu arada iyiki varsınız...