Kadınlar hisseder. Ama keşke mesajın karşılığı olarak "durumdan haberdarım senden rahatsızım" içerikli, onun eşinizi ayartacak potansiyeli olduğunu kabul ettiğiniz bir mesaj yerine "pardüseye bayıldı, beğenmese bile içinde ben olunca işler değişiyor tabii" diyerek en azından kendinize duyduğunuz güveni ona çaktırabilirdiniz.
keşke eşine kızın tavırlarından rahatsız olduğunu yada kıskanmış olduğunu belli etmeseydin..
sadece o ortamda bulunmak istemediğini bazı kişilerden hoşlanmadığını söyleseydin..
yani şimdi kendini kıymete bindirecek..kıskanılmak hoşuna gidecek ve belkide umursamayacak senin düşüncelerini..
bence eşin sana yaklaşana kadar bekle..elbet konuşmak isteyecek fazla takmamış gibi görün ve kounuyu şuan için bi daha açma
sakın üstünede fazla gitme..biraz güvenmeyi dene..dediğin gibi uzak tutmak istedkçe tersi olmasn
içini dökmek istedğindede eşine değil buraya anlat..kızlar çok kalabalığız
Kadınlar hisseder. Ama keşke mesajın karşılığı olarak "durumdan haberdarım senden rahatsızım" içerikli, onun eşinizi ayartacak potansiyeli olduğunu kabul ettiğiniz bir mesaj yerine "pardüseye bayıldı, beğenmese bile içinde ben olunca işler değişiyor tabii" diyerek en azından kendinize duyduğunuz güveni ona çaktırabilirdiniz.
Dostuna yakın ol ama düşmanına daha yakın ol demişler. Bence faceden falan silme..Konuşma muhatap olma ama gözünün önünde dursun.
Eşinle kavga etmeden konuş zaten senin düşünceni biliyor bundan sonra eşin ona mesafe koymalı. Mesela onun yanında sana daha yakın davransın kızı 1-2 kere bozarsa sorun falan kalmaz.. Ama eşine açıkça söyle "huzursuzum,bu durumdan çok rahatsız oluyorum.sen mesafe koyarsan kendine gelir." gibi....
Canını sıkma bu kadar. Sakın gereksiz insanlar için kavga etmeyin,huzurunuzu kaçırmayın
Dostuna yakın ol ama düşmanına daha yakın ol demişler. Bence faceden falan silme..Konuşma muhatap olma ama gözünün önünde dursun.
Eşinle kavga etmeden konuş zaten senin düşünceni biliyor bundan sonra eşin ona mesafe koymalı. Mesela onun yanında sana daha yakın davransın kızı 1-2 kere bozarsa sorun falan kalmaz.. Ama eşine açıkça söyle "huzursuzum,bu durumdan çok rahatsız oluyorum.sen mesafe koyarsan kendine gelir." gibi....
Canını sıkma bu kadar. Sakın gereksiz insanlar için kavga etmeyin,huzurunuzu kaçırmayın
fevri davranmak bizim en büyük hatamız aslında..kendini tut arkadaşım sen yaklaşmaya çalışma ona..Allah öyle kötü niyetli insanlrdan korusun bizi..Haklısın canım ama o anki sinirimle fevri davrandım kıskandığımı zaten biliyor bu arada saol. birde 1,50 senelik evliyiz
canııııııııııııııııııııııııııııım asla yanılmıosun dogru yoldasın bi kadın hısseder ki yaptıgı hareketler apacık ortada. aynısı benımde başımda vardı kıyametler kopardım kısaca anlatıyım bu bide benim öz be öz kuzenim(x diycem ona). eşimle tanısmamızı bu sagladı. biz evlilik kararı alınca kıyametler kopardı yokdaha yasın ne basın ne okan(kocam) iyi bı arkadas olabılır ama koca olucanı nerden bilcen vsvs vs. eşim bana aşk sarkıları gönderiridi sız ergenmısınız ya die satasırdı. neyse buna ragmen evlendik. gecen X, ben ve eşim dier evli kuzene gittik orda tabu oynuoruz sürekli bi yakınlasmaya calısıo sureklı okan bu böylemi okan su söylemi.. yemek yioruz eşim böreği cok begendi isteedi bende getircem direk atlamazmı ''aa dur benım tabagımdakini ye ben dokunmadım'' tuttu verdi . benim ipler zaten burda koptu. direk eşimi odaya cagırdım. ''eger buna mesafeni koymazsan tek bıkez daha sana sırnastıgını görürsem seni boşarım yaparım biliosun kendine gel dedim(adamında yaptıgı bişey yok konusmuo bile yinede tedbirimi alim dedim) sonra işte eşim bu bişey diyince ters ters bakmay basladı hiç cevap vermedi fln. neyse bizim yalaka X anladı herlde biraz geri cekildi. eşimde tabı beni durmadan öpüo falan mal deil ya anlamıstır. o günden beri asla eşim ufacıkda olsa muattap olmaz hele bi olsun yemin ederim 2. kez dusunmem bile direk bosarım benim gucum yok ole sokak karılarıyla ugrasmaya aman kocamı elde tutuyim planları yapmaya kimle yılısıosa onu alır karısı yapar .huyumu bildigi için ödü kopuo ben X in lafını edince teyzemle falan konusurken sinirlenipte eşime sarcam die .bizim X de sizinki gibi cevresınde bi insanın 3 4kız arkadası olmazmı ya hepsi erkek hepsi bi benim heralde bayan olarak hem kuzen hem ark. ve butun erkek arkadaslarının sevgılılerıde bunun yuzunden ya ayrılıo ya bunu sildirio. valla akrabam bıle olsa parcalarım. haddini bilicek. hislerinde haklısın ama o kızın tutumlarından cok eşinin tutumu cok onemlı benimki gibi yapıosa ne ala . ama onu savunup ıyı kız bılmem ne die sizle tartısıosa allah sabır versin
Çok teşekkür ederim canım benim ama kızın iyi niyetli olduğunu düşünüo bu konuda ne düşüyorsun peki
fevri davranmak bizim en büyük hatamız aslında..kendini tut arkadaşım sen yaklaşmaya çalışma ona..Allah öyle kötü niyetli insanlrdan korusun bizi..
umarım herşey yoluna girer canım..
Evet canım güzel fikir ama o anki refleks kahretsin ben kaybettimmi şimdi :18: keşke eşimle konuşmadan önce buraya konu açsaydım
sende o zaman şey de ister iyi niyetli olsun ister kötü ben bu durumdan raharsızım senin ıcın onemli olan benım huzursuz rahatsız olmam değilmi ? seçimini yap ya karının huzursuz olmasına ragmen o coooooook iyi niyetli kızcagızla muhattap olursun beni kaybedersin yada karımın huzuru mutlulugu der dışkapının mandalı bi beyınsızı çıkarır atarsın hayatımızdan? tercıh senın deVay be canım helal sana bak benim başıma ilk defa geldi o benim kocam ya nasıl kıskanmam 3. 4. 5. keisnlikle tahammül edemem eşimde benim huyumu bilir o kız eşimin en yakın ark kuzeni ya karşılaşırlarsa illaki karşılaşacakaler benim sorum şu ben onunla ipleri koparırsam gizli gizli bi haltlar yermi ? yada ark gibi davransam bu seferde baş edemem die kokuyorum kahretsin bi sünepe yüzünden ben kendimi kötü hissediyorum kendimi toparlamalı ve sizlerinde sayesinde bi çözüm bulmalıyım koca bulsam ona evlenip gitseya telefonla felan ararsa faceden mesaj atarsa :18: yaaaaaaaaa ağlarım ama ben dayanamammm ki amaaa kendimi güçsüz hissediyorum korkuyorum ya eşimi ayartırsa gerçi o yapmaz pas vermez öle herkeze sınırını korur ama bana dediki saçmalıyorsun kız iyi niyetli dedi
sende o zaman şey de ister iyi niyetli olsun ister kötü ben bu durumdan raharsızım senin ıcın onemli olan benım huzursuz rahatsız olmam değilmi ? seçimini yap ya karının huzursuz olmasına ragmen o coooooook iyi niyetli kızcagızla muhattap olursun beni kaybedersin yada karımın huzuru mutlulugu der dışkapının mandalı bi beyınsızı çıkarır atarsın hayatımızdan? tercıh senın de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?