• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin arkadaşının kuzeni kocama asılıyor kocam farkında mı ???

qzhr

Ya Afüv
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
179
1
116
Merhaba kızlar. Eşimin arkadaşı yeni evlendi. e.... nin kuzeni kocama asılıyor resmen. Geçenlerde bizde tüm ark toplandık, yemek yedik saolsun yardım etti toparladık ettik çay faslına geldi sıra benim kuralım vardır eğer ev kalabalıksa kadınlar ayrı eşleri ayrı takılır. onlarda bu durumdan mennunlar o kız hariç. Eşim içerden çay istediinde o kız koştu çayını doldurdu bırak ben yapzarım desemde servisleri hep o yaptı. ay ben deli oldum, eşime ismiyle hitab etmesi de cabası abi desin en azından eşim ise odan büyük. Eşimin ark bi oyunu var el kızartmaca hep o oyunu oynarlar hanımefendide bunu hep merak eder gider kapı aralığından erkeklerin odasını süzer. Önceden kuruntu yaptığımı öle bişi olamayacağını düşünmeye başladıkça bu hep içimi kemiren bi şüphe olarak kaldı. Pazar günü pardesü almaya gittik eşimle yolda eşimin ark. e..... , eşi + bu kızla karşılaştık. Birlikte gittik aldık ordanda cafeye çaya gittik. Muhabetti derken ayrıldık eve geldik bana mesaj atmış ''eşin pardösüyü beyendimi ?'' Bende bu mesajı attım ''Sanane canım aaaa omu giyecek benmi hem onun beyenip beyenmemsi seni ne den meraklandırdı ki anlamış değilim altında bişimi arasam acep >:( '' attığı cevap şu'' hani çok karışır ya kıyafetlerine sadece sordum i geceler cnm '' yazmış. Dün arkadaşalrdaydık kuzeninin eşine mesajlar attış kim var bende gelmek istiyorum gelimmi beni neden çağırmadınız felan. Kuzenin eşi beni uyardı dedi ben yanlış anlıyorum eşine karşı çok yılışık erkekelrle çok samimi oluo sanki yıllardır tanıyormuş havası yaratıo. Ben bile yaşım müsaitken abi diosam onun abi demesi lazım deyince şok oldum. Akşam eve geçtiğimizde eşim sana bi fıkra anlatıcam dedi. fıkrada şu ''iki ark varmış birisinin karısının adı havva dğerinin çiçekmiş. ark biri ötekine demişki havanın alı patlak gibi, diğeride demiş çiçeklerde solmuş'' tam anlamdım ama böle bi fıkra bende sinir oldum kavga ettik. O kızın adı da havva dedim sizin aranızda bişimi geçti o sana çok ilgili sende havva die fıkra anlatıosun hayır dedi benim gözüm senden başkasını görmez görürse gözüm kör olsun ben yalnız seni seviyorum senden başka kimse olamaz hem kız i niyetli saçmalama dedi. Günahınıda almak istemiyorum ama tahammülde edemiyorum. tel den sildim faceden msn twitter den sildim hayatımdanda silmek istiyorum, karar verdim kendisiyle konuşacağım açık açık. İster kırılsın ister kırılmasın şimdi diyeceksiniz bu kadarcık olaydan bularımı çıkartın, hayır daha bir sürü olaylarda oldu kısaca anlatmak istedim hem kadın hissetmezmi kızlar çok mutsuz oldum kendimi toparlayamıyorum bu kızdan kurtulmam lazım. Bi YAKIN oturmasıda onu yolda görmek arkadaş ortamında bulunmak istemiyorum ne yapayım bana akıl verin. Eğer aralarında bir şey varsa ben nasıl anlarım, onları uzak tutmaya çalışırken gizli gizli yaklaşırlarmı eşime güvenmeliyim bu konuda ilk defa başıma gelio ne yapacağımı bilemiyorum yardım kızlar :43: bu arada eşimle konuşmuyoruz :43:

keşke eşine kızın tavırlarından rahatsız olduğunu yada kıskanmış olduğunu belli etmeseydin..
sadece o ortamda bulunmak istemediğini bazı kişilerden hoşlanmadığını söyleseydin..
yani şimdi kendini kıymete bindirecek..kıskanılmak hoşuna gidecek ve belkide umursamayacak senin düşüncelerini..
bence eşin sana yaklaşana kadar bekle..elbet konuşmak isteyecek fazla takmamış gibi görün ve kounuyu şuan için bi daha açma
sakın üstünede fazla gitme..biraz güvenmeyi dene..dediğin gibi uzak tutmak istedkçe tersi olmasn
içini dökmek istedğindede eşine değil buraya anlat..kızlar çok kalabalığız :1:

Son düzenleme:
canm birde kaç yıllık evlisiniz??

Kadınlar hisseder. Ama keşke mesajın karşılığı olarak "durumdan haberdarım senden rahatsızım" içerikli, onun eşinizi ayartacak potansiyeli olduğunu kabul ettiğiniz bir mesaj yerine "pardüseye bayıldı, beğenmese bile içinde ben olunca işler değişiyor tabii" diyerek en azından kendinize duyduğunuz güveni ona çaktırabilirdiniz.

Dostuna yakın ol ama düşmanına daha yakın ol demişler. Bence faceden falan silme..Konuşma muhatap olma ama gözünün önünde dursun. :ssz:

Eşinle kavga etmeden konuş zaten senin düşünceni biliyor bundan sonra eşin ona mesafe koymalı. Mesela onun yanında sana daha yakın davransın kızı 1-2 kere bozarsa sorun falan kalmaz.. Ama eşine açıkça söyle "huzursuzum,bu durumdan çok rahatsız oluyorum.sen mesafe koyarsan kendine gelir." gibi....

Canını sıkma bu kadar. Sakın gereksiz insanlar için kavga etmeyin,huzurunuzu kaçırmayın :34:

Kadınlar hisseder. Ama keşke mesajın karşılığı olarak "durumdan haberdarım senden rahatsızım" içerikli, onun eşinizi ayartacak potansiyeli olduğunu kabul ettiğiniz bir mesaj yerine "pardüseye bayıldı, beğenmese bile içinde ben olunca işler değişiyor tabii" diyerek en azından kendinize duyduğunuz güveni ona çaktırabilirdiniz.

evet içerik öyle olmuş çok doğru..

keşke eşine kızın tavırlarından rahatsız olduğunu yada kıskanmış olduğunu belli etmeseydin..
sadece o ortamda bulunmak istemediğini bazı kişilerden hoşlanmadığını söyleseydin..
yani şimdi kendini kıymete bindirecek..kıskanılmak hoşuna gidecek ve belkide umursamayacak senin düşüncelerini..
bence eşin sana yaklaşana kadar bekle..elbet konuşmak isteyecek fazla takmamış gibi görün ve kounuyu şuan için bi daha açma
sakın üstünede fazla gitme..biraz güvenmeyi dene..dediğin gibi uzak tutmak istedkçe tersi olmasn
içini dökmek istedğindede eşine değil buraya anlat..kızlar çok kalabalığız :1:

Haklısın canım ama o anki sinirimle fevri davrandım kıskandığımı zaten biliyor bu arada saol. birde 1,50 senelik evliyiz

Evet canım güzel fikir ama o anki refleks kahretsin ben kaybettimmi şimdi :18: keşke eşimle konuşmadan önce buraya konu açsaydım :17:

canııııııııııııııııııııııııııııım asla yanılmıosun dogru yoldasın bi kadın hısseder ki yaptıgı hareketler apacık ortada. aynısı benımde başımda vardı kıyametler kopardım kısaca anlatıyım bu bide benim öz be öz kuzenim(x diycem ona). eşimle tanısmamızı bu sagladı. biz evlilik kararı alınca kıyametler kopardı yokdaha yasın ne basın ne okan(kocam) iyi bı arkadas olabılır ama koca olucanı nerden bilcen vsvs vs. eşim bana aşk sarkıları gönderiridi sız ergenmısınız ya die satasırdı. neyse buna ragmen evlendik. gecen X, ben ve eşim dier evli kuzene gittik orda tabu oynuoruz sürekli bi yakınlasmaya calısıo sureklı okan bu böylemi okan su söylemi.. yemek yioruz eşim böreği cok begendi isteedi bende getircem direk atlamazmı ''aa dur benım tabagımdakini ye ben dokunmadım'' tuttu verdi . benim ipler zaten burda koptu. direk eşimi odaya cagırdım. ''eger buna mesafeni koymazsan tek bıkez daha sana sırnastıgını görürsem seni boşarım yaparım biliosun kendine gel dedim(adamında yaptıgı bişey yok konusmuo bile yinede tedbirimi alim dedim:1:) sonra işte eşim bu bişey diyince ters ters bakmay basladı hiç cevap vermedi fln. neyse bizim yalaka X anladı herlde biraz geri cekildi. eşimde tabı beni durmadan öpüo falan mal deil ya anlamıstır. o günden beri asla eşim ufacıkda olsa muattap olmaz hele bi olsun yemin ederim 2. kez dusunmem bile direk bosarım benim gucum yok ole sokak karılarıyla ugrasmaya aman kocamı elde tutuyim planları yapmaya kimle yılısıosa onu alır karısı yapar .huyumu bildigi için ödü kopuo ben X in lafını edince teyzemle falan konusurken sinirlenipte eşime sarcam die :1::1:.bizim X de sizinki gibi cevresınde bi insanın 3 4kız arkadası olmazmı ya hepsi erkek hepsi bi benim heralde bayan olarak hem kuzen hem ark. ve butun erkek arkadaslarının sevgılılerıde bunun yuzunden ya ayrılıo ya bunu sildirio. valla akrabam bıle olsa parcalarım. haddini bilicek. hislerinde haklısın ama o kızın tutumlarından cok eşinin tutumu cok onemlı benimki gibi yapıosa ne ala . ama onu savunup ıyı kız bılmem ne die sizle tartısıosa allah sabır versin:50:

Dostuna yakın ol ama düşmanına daha yakın ol demişler. Bence faceden falan silme..Konuşma muhatap olma ama gözünün önünde dursun. :ssz:

Eşinle kavga etmeden konuş zaten senin düşünceni biliyor bundan sonra eşin ona mesafe koymalı. Mesela onun yanında sana daha yakın davransın kızı 1-2 kere bozarsa sorun falan kalmaz.. Ama eşine açıkça söyle "huzursuzum,bu durumdan çok rahatsız oluyorum.sen mesafe koyarsan kendine gelir." gibi....

Canını sıkma bu kadar. Sakın gereksiz insanlar için kavga etmeyin,huzurunuzu kaçırmayın :34:

Çok teşekkür ederim canım benim ama kızın iyi niyetli olduğunu düşünüo bu konuda ne düşüyorsun peki :43:

canııııııııııııııııııııııııııııım asla yanılmıosun dogru yoldasın bi kadın hısseder ki yaptıgı hareketler apacık ortada. aynısı benımde başımda vardı kıyametler kopardım kısaca anlatıyım bu bide benim öz be öz kuzenim(x diycem ona). eşimle tanısmamızı bu sagladı. biz evlilik kararı alınca kıyametler kopardı yokdaha yasın ne basın ne okan(kocam) iyi bı arkadas olabılır ama koca olucanı nerden bilcen vsvs vs. eşim bana aşk sarkıları gönderiridi sız ergenmısınız ya die satasırdı. neyse buna ragmen evlendik. gecen X, ben ve eşim dier evli kuzene gittik orda tabu oynuoruz sürekli bi yakınlasmaya calısıo sureklı okan bu böylemi okan su söylemi.. yemek yioruz eşim böreği cok begendi isteedi bende getircem direk atlamazmı ''aa dur benım tabagımdakini ye ben dokunmadım'' tuttu verdi . benim ipler zaten burda koptu. direk eşimi odaya cagırdım. ''eger buna mesafeni koymazsan tek bıkez daha sana sırnastıgını görürsem seni boşarım yaparım biliosun kendine gel dedim(adamında yaptıgı bişey yok konusmuo bile yinede tedbirimi alim dedim:1:) sonra işte eşim bu bişey diyince ters ters bakmay basladı hiç cevap vermedi fln. neyse bizim yalaka X anladı herlde biraz geri cekildi. eşimde tabı beni durmadan öpüo falan mal deil ya anlamıstır. o günden beri asla eşim ufacıkda olsa muattap olmaz hele bi olsun yemin ederim 2. kez dusunmem bile direk bosarım benim gucum yok ole sokak karılarıyla ugrasmaya aman kocamı elde tutuyim planları yapmaya kimle yılısıosa onu alır karısı yapar .huyumu bildigi için ödü kopuo ben X in lafını edince teyzemle falan konusurken sinirlenipte eşime sarcam die :1::1:.bizim X de sizinki gibi cevresınde bi insanın 3 4kız arkadası olmazmı ya hepsi erkek hepsi bi benim heralde bayan olarak hem kuzen hem ark. ve butun erkek arkadaslarının sevgılılerıde bunun yuzunden ya ayrılıo ya bunu sildirio. valla akrabam bıle olsa parcalarım. haddini bilicek. hislerinde haklısın ama o kızın tutumlarından cok eşinin tutumu cok onemlı benimki gibi yapıosa ne ala . ama onu savunup ıyı kız bılmem ne die sizle tartısıosa allah sabır versin:50:

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim canım benim ama kızın iyi niyetli olduğunu düşünüo bu konuda ne düşüyorsun peki :43:

Haklısın canım ama o anki sinirimle fevri davrandım kıskandığımı zaten biliyor bu arada saol. birde 1,50 senelik evliyiz
fevri davranmak bizim en büyük hatamız aslında..kendini tut arkadaşım sen yaklaşmaya çalışma ona..Allah öyle kötü niyetli insanlrdan korusun bizi..
umarım herşey yoluna girer canım..

Vay be canım helal sana bak benim başıma ilk defa geldi o benim kocam ya nasıl kıskanmam 3. 4. 5. keisnlikle tahammül edemem eşimde benim huyumu bilir o kız eşimin en yakın ark kuzeni ya karşılaşırlarsa illaki karşılaşacakaler benim sorum şu ben onunla ipleri koparırsam gizli gizli bi haltlar yermi ? yada ark gibi davransam bu seferde baş edemem die kokuyorum kahretsin bi sünepe yüzünden ben kendimi kötü hissediyorum kendimi toparlamalı ve sizlerinde sayesinde bi çözüm bulmalıyım koca bulsam ona evlenip gitse :9: :9: :9: ya telefonla felan ararsa faceden mesaj atarsa :18: yaaaaaaaaa ağlarım ama ben dayanamammm ki amaaa :43: :43: :43: kendimi güçsüz hissediyorum korkuyorum ya eşimi ayartırsa gerçi o yapmaz pas vermez öle herkeze sınırını korur ama bana dediki saçmalıyorsun kız iyi niyetli dedi :(

İyi niyetli olup-olmaması bir şeyi değiştirmez..Sen mi önemlisin o mu?! Sonuçta sen bu durumdan mutsuzsun değil mi.. Sadece senin için bile olsa tavır koymalı,soğuk davranmalı..

"Kadının iç güdüleri bu konularda şaşmaz,asla.." de..

Ben de bu iyi niyetli lafına gıcık oluyorum..İyi niyetliyse kocana değil başkasına iyi niyetli olsun. Kocan sadece gereksiz kabalık yapmak,gerginlik çıkartmak istemiyor olabilir ama tavır koyması,soğuk davranması şart..

Dilanokan arkadaş süper anlatmış olay bu çözüm bu :))))

Son düzenleme:
fevri davranmak bizim en büyük hatamız aslında..kendini tut arkadaşım sen yaklaşmaya çalışma ona..Allah öyle kötü niyetli insanlrdan korusun bizi..
umarım herşey yoluna girer canım..

İşte seninde dediğin gibi hata yaptım öle davranmakla ama birde neye kızıyorum biliyormusun kızı sevmiştim o ana kadar şimdi saçını yolasım geliyor. İnşallah canım allah öle insanların şerrinden korusun hepimizi evliliğimizi yuvamızı

Evet canım güzel fikir ama o anki refleks kahretsin ben kaybettimmi şimdi :18: keşke eşimle konuşmadan önce buraya konu açsaydım :17:

Öyle oluyor tabii... Başa gelince insan ne yapacağını bilemiyor bazen. Ama kesinlikle kaybetme olarak düşünmeyin. Siz sadece böyle bir durumdan ötürü rahatsız oldunuz ve bu sizin en büyük hakkınız hepsi bu. Bir arkadaş demiş ya sokak karılarıyla uğraşamam vs. bak kocası nasıl almış gardını. Soğukkanlı ve güçlü durmak lazım. Karşınızdaki kişi zayıf olduğunuzu görürse zaten daha önünü alamazsınız.

Vay be canım helal sana bak benim başıma ilk defa geldi o benim kocam ya nasıl kıskanmam 3. 4. 5. keisnlikle tahammül edemem eşimde benim huyumu bilir o kız eşimin en yakın ark kuzeni ya karşılaşırlarsa illaki karşılaşacakaler benim sorum şu ben onunla ipleri koparırsam gizli gizli bi haltlar yermi ? yada ark gibi davransam bu seferde baş edemem die kokuyorum kahretsin bi sünepe yüzünden ben kendimi kötü hissediyorum kendimi toparlamalı ve sizlerinde sayesinde bi çözüm bulmalıyım koca bulsam ona evlenip gitse :9: :9: :9: ya telefonla felan ararsa faceden mesaj atarsa :18: yaaaaaaaaa ağlarım ama ben dayanamammm ki amaaa :43: :43: :43: kendimi güçsüz hissediyorum korkuyorum ya eşimi ayartırsa gerçi o yapmaz pas vermez öle herkeze sınırını korur ama bana dediki saçmalıyorsun kız iyi niyetli dedi :(
sende o zaman şey de ister iyi niyetli olsun ister kötü ben bu durumdan raharsızım senin ıcın onemli olan benım huzursuz rahatsız olmam değilmi ? seçimini yap ya karının huzursuz olmasına ragmen o coooooook iyi niyetli kızcagızla muhattap olursun beni kaybedersin yada karımın huzuru mutlulugu der dışkapının mandalı bi beyınsızı çıkarır atarsın hayatımızdan? tercıh senın de

sende o zaman şey de ister iyi niyetli olsun ister kötü ben bu durumdan raharsızım senin ıcın onemli olan benım huzursuz rahatsız olmam değilmi ? seçimini yap ya karının huzursuz olmasına ragmen o coooooook iyi niyetli kızcagızla muhattap olursun beni kaybedersin yada karımın huzuru mutlulugu der dışkapının mandalı bi beyınsızı çıkarır atarsın hayatımızdan? tercıh senın de

Çok haklısın dur demenn vakti geldi yılanın başını küçükken ezeceksinki yarın bana dert getirmesin hepiniz çok saolun allah razı olsun kızlar iiiikiii varsınız siz bitanesinz :16:

canım yaa senı ne kadar ıyı anlıyorum..Her hareketı gozunde battıkca, dıdıkledıkce.. esınınde gozune hos gorunecektır..Evli, bekar farketmıyor cıddı cıddı cılvelesır ve ılıskınızı sorgular halde davranısları bi yere kadar tahammul edılebılıyor..Esınıze bı daha hatırlatmayın bu durumu..Neden gelmedıgınızı sorgularsa hareketlerı hosuna gıtmedıgı gerekcesıyle gorusmek ıstemedıgınızı belırtırsenız umarım esınız bu durumu Makul karsılar..Sız elestırdıkce haksız oluyorsunuz ve o sahsıyet esınızın gozunde buyuyor..Yazıklar olsun bu tur ınsanlara.. Ayrıca aldırmadıgınıda karsı tarafada gostermelısın...Kaale aldıgını önemsedıgını dusunurse daha cok saldıracaktır Karaktersiz..

Back