- 18 Temmuz 2011
- 179
- 1
- 116
Merhaba kızlar. Eşimin arkadaşı yeni evlendi. e.... nin kuzeni kocama asılıyor resmen. Geçenlerde bizde tüm ark toplandık, yemek yedik saolsun yardım etti toparladık ettik çay faslına geldi sıra benim kuralım vardır eğer ev kalabalıksa kadınlar ayrı eşleri ayrı takılır. onlarda bu durumdan mennunlar o kız hariç. Eşim içerden çay istediinde o kız koştu çayını doldurdu bırak ben yapzarım desemde servisleri hep o yaptı. ay ben deli oldum, eşime ismiyle hitab etmesi de cabası abi desin en azından eşim ise odan büyük. Eşimin ark bi oyunu var el kızartmaca hep o oyunu oynarlar hanımefendide bunu hep merak eder gider kapı aralığından erkeklerin odasını süzer. Önceden kuruntu yaptığımı öle bişi olamayacağını düşünmeye başladıkça bu hep içimi kemiren bi şüphe olarak kaldı. Pazar günü pardesü almaya gittik eşimle yolda eşimin ark. e..... , eşi + bu kızla karşılaştık. Birlikte gittik aldık ordanda cafeye çaya gittik. Muhabetti derken ayrıldık eve geldik bana mesaj atmış ''eşin pardösüyü beyendimi ?'' Bende bu mesajı attım ''Sanane canım aaaa omu giyecek benmi hem onun beyenip beyenmemsi seni ne den meraklandırdı ki anlamış değilim altında bişimi arasam acep '' attığı cevap şu'' hani çok karışır ya kıyafetlerine sadece sordum i geceler cnm '' yazmış. Dün arkadaşalrdaydık kuzeninin eşine mesajlar attış kim var bende gelmek istiyorum gelimmi beni neden çağırmadınız felan. Kuzenin eşi beni uyardı dedi ben yanlış anlıyorum eşine karşı çok yılışık erkekelrle çok samimi oluo sanki yıllardır tanıyormuş havası yaratıo. Ben bile yaşım müsaitken abi diosam onun abi demesi lazım deyince şok oldum. Akşam eve geçtiğimizde eşim sana bi fıkra anlatıcam dedi. fıkrada şu ''iki ark varmış birisinin karısının adı havva dğerinin çiçekmiş. ark biri ötekine demişki havanın alı patlak gibi, diğeride demiş çiçeklerde solmuş'' tam anlamdım ama böle bi fıkra bende sinir oldum kavga ettik. O kızın adı da havva dedim sizin aranızda bişimi geçti o sana çok ilgili sende havva die fıkra anlatıosun hayır dedi benim gözüm senden başkasını görmez görürse gözüm kör olsun ben yalnız seni seviyorum senden başka kimse olamaz hem kız i niyetli saçmalama dedi. Günahınıda almak istemiyorum ama tahammülde edemiyorum. tel den sildim faceden msn twitter den sildim hayatımdanda silmek istiyorum, karar verdim kendisiyle konuşacağım açık açık. İster kırılsın ister kırılmasın şimdi diyeceksiniz bu kadarcık olaydan bularımı çıkartın, hayır daha bir sürü olaylarda oldu kısaca anlatmak istedim hem kadın hissetmezmi kızlar çok mutsuz oldum kendimi toparlayamıyorum bu kızdan kurtulmam lazım. Bi YAKIN oturmasıda onu yolda görmek arkadaş ortamında bulunmak istemiyorum ne yapayım bana akıl verin. Eğer aralarında bir şey varsa ben nasıl anlarım, onları uzak tutmaya çalışırken gizli gizli yaklaşırlarmı eşime güvenmeliyim bu konuda ilk defa başıma gelio ne yapacağımı bilemiyorum yardım kızlar bu arada eşimle konuşmuyoruz