Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapma be güzelim peki ne zamanmış zamanı ya birde sadece yanlış yaptım diyo sana davranışları tavırları nasıl peki?
meraba arkaaşlar ,psikolojik olarak çökmüş durumdayım ,neler yazdınız okumadım ama eminim desteklediniz beni biliyorum..olaylar oluyor sedef hemen gelip buraya yazıyor gibi yorumlar vardı daha önce ,evet yazıyorum başka yapacağım bişey yok çünkü,dört duvar ,eş yok dost yok ,ne yapabilirim bende sizin yorumlarınızı beklediğim için gelip yazıyorum yoksa aaaa bugünde bu olay oldu yarında şöyle olacak demeye gelmiyorum..biliyorum bi çok arkadaş merak etti , ne oldu diye ,evet öğlende görüştüm x bayanla ,artık ona arkadaşım demek bile istemiyorum benim için bitmiştir ,evet herşeyi anlattı suçun kendisine olduğunu eşim birgün bile benim isteğime devap vermedi ,çok dürüst bi kocan var ,sana bağlı seni seven biri ,evet yalan değil gönlüm kaydı ama aramızda hiçbişey olmadı inan buna ne duygusal ne fiziksel dedi..kendime yeni hayat kurucam biraz borçlarım var onlar bitene kadar çalışıp sonra istifa edicem,bu zaman zarfında da başka şubeye atama istiycem hayatınızdan çıkıcam dedi..tabi o bunları konuşurken ben aval aval dinlemedim,hakaretler ettim .dışarda görüştük evinde kavga çıkacağından korkmuş olmalıki dışarıda görüşelim dedi..
eşimle sabah etraflıca yine konuştuk,sen gelmeyeceksin ben yalnız gidicem dedim.bugün bu olayın çözülmesi gerek,kavga gürültü çıktım evden.neyse daha fazla uzatmıycam neticede neye inanacağımı şaşırdım..
yaklaşık 1 saat kadar konuştuk kadınla ,işte çok etkilenmiştim falan filan ayakları ,ettiğim hakaretlere ne desen haklısın demeler sinirlendim en son çektim geldim eve ,tek kelime konuşmadım eşimle ,o sadece rahatladın mı dedi,cevap vermedim..
sacılığa yazılı dilekçe ile başvurduğunuzda çıkartabilirsiniz. canım hem gelenleri hem de gidenleri...telefon dökümlerini isteyemem ki kontürlü telefon kullanıyor ,