Ben şöyle düşünüyorum,bütün yorumları okudum,kimisi boşan diyor kimisi boşanma diyor.Bakın bende bankacıyım benim çalıştığım katta 3 erkek var ve tek bayan benim,geçenlerde erkeklerin aldatmaları ile ilgili bir konu döndü,bu 3 erkek arkadaş üçü de evli.birtek ben bekarım.diyorlar ki,erkek yapar diyorlar.Bende erkek arkadaşıma çok güveniyorum ama 3 erkeğin 3 ü de ''kendini öyle şartlandırırsan çok üzülürsün,erkekleri %95 i aldatır,ama tek gecelik,ama devamlı,ama mutlaka aldatır'' diyorlar ama şu dikkatimi çekti,erkekler kendilerini öyle bir şartlandırmışlar ki,erkektir yapar,erkeklerin hepsi yapar,erkeğin 3 nefsi var sahip çıkamazmış,kadının 9 nefsi varmış sahip çıkarlarmış,doğamızda var diyerek kendilerini inandırmışlar ve inandıkları şey de işlerine geldiği için yapmışlar ve yapıyorlar,saf kadınlara da aynı şeyi empoze etmişler,kadınlar bakmış ki aa hakikaten erkeklerin doğasında varmış erkektir yapar mantığına kadın da inanmış,ben bu konuda kesinlikle taviz vermeyeceğimi herşeyi affedebileceğimi ama ihaneti asla affedemeyeceğimi,bunun tamamen erkeklerin safsatası olduğunu söylediğimde kararlılığıma şaşırdılar ve ilerde çok üzüleceksin dediler......Hayır hayır hayır,kadın aldatınca nasıl o... oluyorsa erkek aldatınca da o yafta ona da yapıştırılmalı ve kesinlikle evlilik/nişanlılık/sevgililik bitmeli kesinliklee....nasıl ki aldatmak namussuzluksa bu kadın için de erkek için de aynı,dünya üzerinde kadın kadar saf başka bir varlık yok,kendi için yaşamayan,hep eşi için,hep çocuğu için yaşayan hep fedakarlık eden kadın değil mi,her ne kadar ben de onlara inat benim erkek arkadaşım yapmaz güveniyorum desem de içimde kaldı hiç mi aldatmayan erkek yok ya,evde seni bekleyen tertemiz eşin,sana ömrünü vermiş,çocuk vermiş,tertemiz bir yürekle sadece sana bağlı,nasıl yapabiliyorsun nasıl vicdanın sızlamıyor,nasıl rahat uyuyorsun gece...
Neyse fazlasıyla uzattım benim naçizane tavsiyem ayrılmanız...Bunlar timsah gözyaşları,o sizi kaybetmenin yanında,rezil olmaktan korkuyor en çok,bankadaki kariyeri tehlikeye girecek,çevresinde herkes sorular soracak,aa öylemi yaptın böylemi yaptın falan filan omnlarla uğraşmaktan rezil olmaktan da korkuyor...Etrafına vereceği cevaplardan korkuyor...Ben affetmemenizi tavsiye ederim,ama yine hayat sizin karar sizin,ekonomik durumunuz da yerinde arkanıza bile bakmayın,yanlış yönlendirmek istemem ama ben olsaydım o arkadaşıma da bi güzel ders verirdim,dünya aleme rezil ederdim...