- 24 Eylül 2024
- 152
- 15
- 13
- 29
- Konu Sahibi Aneksenamunnnn
-
Her erkeğin isteyebileceği bir kız diyelim bu zamana bırakmazlardı arkadaşım sevince tam sever o yüzden biraz harcıyorlar.Ama demek ki eşimin beğendiği kız böyle bir kız e ozaman sorarlar ben niye yanındayım diye ne bileyimEşiniz boşboğazlık etmiş.
"Her erkeğin isteyebileceği bir kız" belki doğru bir tespit olabilir, erkeklerin %99.99u da öyle bir kızı isteyebilir de çok mu lazım bunu dillendirmek, bu tarzda olmayan eşinin yüzüne yüzüne istenesi bir kızı ilan etmek? :)) Kaç senelik evlisiniz? İnsan eşinin huyunu suyunu bilir de bir miktar ona göre konuşur. Adam kendi diliyle kendi aile huzurunu baltalamış. Aptallık.
Hali hazırda güven sorunları yaşıyorsanız, o kısmı size kalmış. İlkten boşboğazlık olarak yorarım ben.
Sen de benim gibi düşünüyorsun kocamın beğendiğini dimiFarz edelim ki başlığı açan o kadını kullandı, art niyetli. Kadında geldi kocanın gözünü boyuyor. Kocanın zaten ağzının suyu akıyor. Eee aşçı bahçivana, bahçivan şöföre, şöför uşağabiz neyi tartışıyoruz bacım.
Eşim takdir eder arkadaşlarımı ama kendisinin de isteyeceğini söylemiş oldu bunda o kötğBence takıldığınız nokta esınızın başkalarını övüp takdır etmesı
Bu kadın olmasa da esınız başkalarından bahsediyorsa o şöyle bu böyle dıye bu olay da tuz biber olmuştur.
Yani söylediklerinden tamamen bu çıkar. Bunu açıkça dile getirmeside rahatsız etti açıkçası. Ne kadar üzüldüğünü düşünebiliyorumSen de benim gibi düşünüyorsun kocamın beğendiğini dimi
Ben de sizin gibi düşünüyorum çünkü ben de böyleydi, mesela çocukluk arkadaşımın evine gitmiştim hani hiç misafir gibi davranmadım ve hizmet etmiştim bazı evlerde kendimizi rahat hissedemiyoruz ya da yük olduğumuzu düşünebiliyoruz , zamanla bu azaldı tabi artık yapmama ama toyken yapardım hiç kötü niyetim yoktuNeden o kadar ilgili davranmazdınız?
Yanlış anlaşılacağınızı mı düşünürdünüz yoksa eşinin size ilgi duyabileceğini mi?
Kız hem hizmet edip hem göze batmamalıydı.
Ben kızın yerine kendimi koyabiliyorum benzer aile örgüsüne sahiptim üstelik gerçekten saflık derecesinde iyilikseverdim.
Hani insanın bu işte bir hinlik var diyebileceği her türlü fedakarlığa vardım.
Bu da tabii abartılı bulunabilirdi.
Muhtemelen ona sorsak sizi ne kadar sevdiğini belli etmeye, eşinizi ne kadar abi gördüğünü anlatmaya, ailenizi benimsediğini ifade etmeye çalışıyordur aslında.
O da sonra öğrenecek.
İnsanın kabuksuz tüm şeffaflığıyla ortaya çıkmasının salyangozun evinin olmaması acısıyla eşdeğer olduğunu böyle kötü şeyleri yakıştıranlar olduğunu gördükçe öğrenecek.
İçinizi bilemem ama buradan o lafınız bana bile dokundu.
Umarım bunu duymaz.
Hoşlanmadıysanız yolları ayırmalıydınız çünkü.
O da meraklı değildir elin insanının bebeğine bakmaya, evinin, eşinin işini görmeye.
Hatrınızı saymış, gelmiş, elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışmış, muhtemelen siz de otur ben yaparım deseydiniz ona da hayır diyecek yapıda biri belli ki.
Kalbinizi karartmayın.
Sever demek istemiş, ne var bunda?
Başka şeyleri varsa eşinizin bilemem, siz sanki eşinizden yeterli sevgiyi görmeyen bir kadınsınız gibi hissettim.
Haddi olmayan şeylerde fazla yorumda bulunmuş eşiniz. Bunlar kadınların arasında konuştuğu konular ve bi erkeğin araya girmesine gerek yok diye düşünüyorum. Arkadaşınız da olsa evinize çok girip çıkmasına izin vermeyin. Dünya halidir kimin ne olduğunu bilemezsiniz. Arkadaşınız kendine birini bulmaya çalışsın ama siz evde bunun konusunu açıp durmayın. Eşeğin aklına da karpuz kabuğu sokmayın.Benim çok tatlı bir çocukluk arkadaşım var.Bekar ve evlenmek istiyor.Doğumumda benimle kaldı hastanede bana çok yardımcı oldu sonrasında eve de geldi 1-2 gün yardımcı oldu sağ olsun.Annemi istemedim çünkü annemle anlaşamıyoruz,arkadaşım bana iyi geldi.Arkadaşım evlenmek istiyor eşime de esprisine bulalım dedim birini.Öyle iş arkadaşlarından gösterdi eşim ama çok kafamıza yatan olmadı.Arkadaşım da ailesi de çok misafirperver.Yalnız bize geldiğinde eşime aşırı derecede sürekli bir şey ister misin işte istemem demesine rağmen hizmetler.İşte ayağa kalksa hemen ne oldu ben yapayımlar.Sen açsın sen de yoruldun sen yapma ben yapayım gibi.Çayı biter bitmez hemen koşup doldurma gibi.Hatta bir ara eşim ya tmm elim var ayağım var ben yaparım dedi esprisine.Bunlar bana biraz fazla geldi ama ailesini yetişme ortamını bildiğim için takılmadım ama ben olsam arkadaşımın eşine böyle bu kadar ilgili davranmazdım.Sonrasında aradan zaman geçti ben de dedim dikiş tutturamadı birileriyle tanışıyor ama ne olduysa vazgeçiyorlar arkadaşımdan dedim.Eşim de ‘Her erkeğin isteyebileceği bir kız,erkekler rahata alışmayı sever hizmeti vs’dedi.O her erkek kelimesine takıldım ben ama neyse dedim.Aradan aylar geçti kayınvalidem doğumda görmüştü arkadaşımı ben onu çok sevdim benim yeğenime olur mu dedi.Sonrasında eşim kuzenine söyledi işte takipkeştiler.Biz de dün bunun üzerine konuşurken kuzeni için arkadaşını tanısın peşinden ayrılmaz dedi.Ben de konuşmalarının abartı olduğunu daha önceden de böyle her erkek ister dediğini hoş bulmadığımı söyledim.O da üzüldü hatalı bir cümle kurmuşum evet ama ben evlenmek isteyenler için dedim Koray da arkadaşın gibi bir kız istediği için öyle dedim dedi.Kıskandın mı falan diye sarılmak istedi ama içimden gelmedi özür diledi bak içime oturdu falan dedi ama düzelemedim.Arkadaşımı kıskanma gibi bir durumum yok çocukluktan beri arkadaşız yani kendimle kıyaslamam.Ama eşimin bu tarz cümlelerini siz olsanız neye yorardınız
Ben de sizin gibi düşünüyorum çünkü ben de böyleydi, mesela çocukluk arkadaşımın evine gitmiştim hani hiç misafir gibi davranmadım ve hizmet etmiştim bazı evlerde kendimizi rahat hissedemiyoruz ya da yük olduğumuzu düşünebiliyoruz , zamanla bu azaldı tabi artık yapmama ama toyken yapardım hiç kötü niyetim yoktu
Ay bak hala ne diyorsunuzHer erkeğin isteyebileceği bir kız diyelim bu zamana bırakmazlardı arkadaşım sevince tam sever o yüzden biraz harcıyorlar.Ama demek ki eşimin beğendiği kız böyle bir kız e ozaman sorarlar ben niye yanındayım diye ne bileyim
Büyüğünüz olarak söylüyorum Kardeşiniz ile bile çok samimiyet gidip gelme vb doğru değildir.İşte aşırı görüşme vb de defolar ortaya çıkıyor yanlış anlamalar oluyor.Benim çok tatlı bir çocukluk arkadaşım var.Bekar ve evlenmek istiyor.Doğumumda benimle kaldı hastanede bana çok yardımcı oldu sonrasında eve de geldi 1-2 gün yardımcı oldu sağ olsun.Annemi istemedim çünkü annemle anlaşamıyoruz,arkadaşım bana iyi geldi.Arkadaşım evlenmek istiyor eşime de esprisine bulalım dedim birini.Öyle iş arkadaşlarından gösterdi eşim ama çok kafamıza yatan olmadı.Arkadaşım da ailesi de çok misafirperver.Yalnız bize geldiğinde eşime aşırı derecede sürekli bir şey ister misin işte istemem demesine rağmen hizmetler.İşte ayağa kalksa hemen ne oldu ben yapayımlar.Sen açsın sen de yoruldun sen yapma ben yapayım gibi.Çayı biter bitmez hemen koşup doldurma gibi.Hatta bir ara eşim ya tmm elim var ayağım var ben yaparım dedi esprisine.Bunlar bana biraz fazla geldi ama ailesini yetişme ortamını bildiğim için takılmadım ama ben olsam arkadaşımın eşine böyle bu kadar ilgili davranmazdım.Sonrasında aradan zaman geçti ben de dedim dikiş tutturamadı birileriyle tanışıyor ama ne olduysa vazgeçiyorlar arkadaşımdan dedim.Eşim de ‘Her erkeğin isteyebileceği bir kız,erkekler rahata alışmayı sever hizmeti vs’dedi.O her erkek kelimesine takıldım ben ama neyse dedim.Aradan aylar geçti kayınvalidem doğumda görmüştü arkadaşımı ben onu çok sevdim benim yeğenime olur mu dedi.Sonrasında eşim kuzenine söyledi işte takipkeştiler.Biz de dün bunun üzerine konuşurken kuzeni için arkadaşını tanısın peşinden ayrılmaz dedi.Ben de konuşmalarının abartı olduğunu daha önceden de böyle her erkek ister dediğini hoş bulmadığımı söyledim.O da üzüldü hatalı bir cümle kurmuşum evet ama ben evlenmek isteyenler için dedim Koray da arkadaşın gibi bir kız istediği için öyle dedim dedi.Kıskandın mı falan diye sarılmak istedi ama içimden gelmedi özür diledi bak içime oturdu falan dedi ama düzelemedim.Arkadaşımı kıskanma gibi bir durumum yok çocukluktan beri arkadaşız yani kendimle kıyaslamam.Ama eşimin bu tarz cümlelerini siz olsanız neye yorardınız
Benim bir komşum ilk taşındığımda gel git evimden çıkmak istemedi.Hiç sevmem böyle şeyleri zaten yoğun çalışan biriydim.İzin vermedim zaten.Kadın binada pek çok kişi ile bunu yaptı inanın herkesle kötü oldu.Her şeyin bir sınırı vardır.Büyüğünüz olarak söylüyorum Kardeşiniz ile bile çok samimiyet gidip gelme vb doğru değildir.İşte aşırı görüşme vb de defolar ortaya çıkıyor yanlış anlamalar oluyor.
Bunu hayat prensibi edinin derim size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?