Eşimin arkadaşım hakkında yorumları…

Ne için çağırmış?

Yeni doğum yapmış kadın, arkadaşını yanında kalsın da dedikodu yapsınlar diye mi çağırmış?
Valla ben doğuma hastaneye gelmis arkadasi onu bi anlatmış samimiyetini gostermek için anladim
Belirli bir zamandan sonraları arkadasini normal oturmaya eve çağırmış diye okumuş anlamışım
Şimdi tekrar baktım da yanlış okuyup anlamışım
E tabi doğumdan hemen sonra yardıma diye çağırdığın arkadaş o zaman yine yardım amaçlı çaya da atlar ,ev sahibi gibi de olur
Size doğumdan sonra yardıma diye cagirmissiniz eve
Oturup dursa "güya yardıma gelmisti eşimle çene çaldı durdu " dersiniz
Ay tamamen yanlış anlama ile yanlış şeyi savunmuşum

Kocasına güvenmiyor, adamın gözü dışarda aklı çıkıyor birisini beğenecek diye o yüzden de mis gibi kıza b..k atmış, ben iyiliğe olan inancımı kaybettim artık, insanlara iyilik yaramaz ...

Çok haklısın sultanım keşke kızın tanıdığı filan olsakta mal mısın sen diyebilsek. Buna insan gibi davranmasa dedirtti konu Önce onun gözünü açmak lazım bizimki açılalı çok oldu

İşin kötüsü hayalkırıklığına uğrar, artık herkesin gözü gayet açık hatta bir video gördüm sosyal medyada kadın diyor ki eşimden beklediğim performans: smokinli İtalyan erkeği çok şık bir sofraya spagetti servis ediyor. Gerçekte olan: tavada sucuklu yumurta çevirirken her yere sıçratan bir beyaz atletli hayaller hayatlar bizim için de geçerli bazen

Evine hizmet için cagirmamis ki
Hastanede kaldirmayacak o ayrı
Evinde kız evin hanımı moduna girmis
Ben istemesem hicbir arkadaşm evimden kaşık kaldıramaz, işine gelmiş hizmet etmesi , işi bitince de yok şöyle yol böyle diyor, kocamın gözü dışarda demiyor da ...

Annemle anlaşamıyorum diye doğum yapınca yardıma arkadaşını çağırmak mı daha garip doğum yapan arkadaşına yardıma diye gidip evinde kalıp ona bakmak mı daha garip karar veremedim. Kızın anası babası da mı hayırdır sen napıyorsun dememiş. Garip gurup şeyler

Hiç sevmem böyle herşeye atlayan iyilik yapicam diye vazifesi olmayan şeyleri yapanları.ben olsam böyle biriyle bu şekilde samimi olmazdım.siz önce yolu acmissiniz sonra da niye böyle diyosunuz

Kıskanacaksanız bu kadar yakın tutmayın yahu. Basbayağı rahatsız olmuşsunuz.

Aynı şeye ben bir kaç defa ben maruz kaldım. Arkadaşlarımın kocası da bana iltifat etti aşırı ilgilendi sohbet ederken ısrarcı bir fikir verme halleri falan. patavatsızlık düpedüz. Erkeklerin düşüncesizliği. Sadece patavatsızlık olarak görürdüm. Arkadaşımdan etkilendi mi acaba diye kuruntu yapmazdım.

Öncelikle dogumda arkadaşın neden evinde kaliyor sonra kendi adima esi varken arkadasimin evinde öyle saatlerce oturmam merhaba der cikarim arkadasin senin evin esine karisi gibi ilgi gösteriyor ne alaka yani?Esine kendini beğendirmeye çalışmis, hizmet vs ilgisiyle ki basarmis da.Eee haliyle esinin de o hizmet hosuna gitmis.
Kisaca araya mesafe koyun derim ve size ne sürekli arkadasiniz icin birini bul demek vs esinize?

Her konunuz ayni, kiskanclik. Siz mi paranoyaksiniz yoksa adam mi bir haltlar yiyor bunca konu actiniz anlayamadim

Arkadaşının eşine o derece hizmet etmesi aşırı saçma geldi bana ben rahatsız olurdum eşinin de onu övmesi çok doğru gelmedi yine de soylememeliydi niyetini bilemem tabi

Hayır madem böyke en ufak şeye bile takılacaksınız nefen o kadar burnunuzun dibine sokuyorsunuz. Kıza üzüldüm. İyilik yapayım derken arkasından edilen muhabbete bak.
Ben nereden bilebilirim benim evimde böyle davranacağını.Hastanede bana refakatçı oldu.Sonrasında eşim izin almıştı zaten yanımdaydı üstelik arkadaşım Eve yardıma gelmedi bebeği görmeye geldi 40 ı falan çıkmıştı benim dikişlerim iyi durumdaydı

Bunları kendi evinde yapması normal ama başkasının evinde orada eşime bu kadar hizmet etmeye çalışması saçma geldi.Neyini anlamıyorsunuz anlamıyorum ben hastaneye yardım için çağırdım evet ama eve bebeği görmeye geldi ben artık iyiydim bile yani kocama sorsam ben sorabilirdim onca şeyi.Konu zaten bu değil eşimin övmesi

Bir daha arkadaşınızı yardıma çağırmayın. Eşinizle de bir araya getirmeyin. Hatta mümkünse hiç görüşmeyin. Hem içiniz rahat etsin hem de kız kurtulsun.
Ben arkadaşımı eşime hizmet etsin diye çağırmadım.Hastaneye yardım için çağırdım sağ olsun geldi çok da ilgilendi.Ama eve bebeği görmeye geldi ben artık iyileşmeye başlamıştım zaten

bir iki günde evde yardım etti yazmışsınız konunuzda. farklı şekilde anlatırsanız daha çok üstünüze gelinir. bana göre rahatsız olmakta haklısınız, özellikle eşinizin saçma üslubuyla rahatsız olmamanız imkansız zaten.

Arkadaşınız abartmış. Evlenirse koca biti olur böylesi..

Kocanız da suyunu çıkarmış. Sanki dili şişmiş arkadaşınızı öve öve bitiremeyecek gibi.
.
Tavsiyem. Ne kadar yılların dostu da olsanız. Evinize, çekirdek ailenize her insanı sokmayın. Özelinize şahit etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…