ben de benzer cumleler kuruyorum. KKda da bahsettiğim bir arkadasim var. Cocuk uluslar arasi ekonomi ile ilgili bir iste calisiyor, kac ulkede calisti - gitti mi kalacagi yere kadar isyeri ayarliyor. istanbulda deniz gören evi, güzel büyük arabasi var. boyu posu da guzel. her kadinin evlenmek isteyecegi bir insan ama kimseyi bulamiyor..biz de bir kursta tanismistik, o kursta da bir kiza yazacak gibo oldu kankaya baglandi. dans kursuna gitmis dans etmek istedigi kiz etmemis, yurtdışında ona yardimci olan tatli kiza tesekkur icin yemek yapma davetinde bulunmus kiz "ben senin bildiğin kizlardan degilim" demis falan
ben de zengin koca arayan cok guzel bir arkadasim vardi - hayatimda ilk defa ikisinin arasini yapmak istemistim uygun olduklarini düşündüğüm icin. ama elime yüzüme bulastirmistim. cocuk kizi beğenmedi - filtre makyajla kendini guzellestirmis sandi - kiz da yanimda okudu üzüldü incindi falan.
bu olayi anlatırken gayet de "her kizin isteyecegi bir erkek evi arabasi bilmemne bilmemne" diye anlatmistim :) sevgilim de hic bozulmadi - ki zaten kendimi o "her kiz" kategorisine soksam ben onla bir sey yasardim zamaninda. carsisi pazar olsun ilgi alanima girmeyen biri
sevgilim, esim buna alinsa onun özgüvensiz sacma bir insan oldugunu düşünürdüm