Eşimin arkadaşım hakkında yorumları…

zaten belirttim özellikle, önce o kocayı atardım evden. Biraz değil anlatılana göre epey işgüzar. Ve bu kadar iş güzar biri lohusalıktada aynı şeyi yapar. Dediğim gibi ben böyle her halta atlayan benim önüme geçmeye çalışan insanda art niyet ararım. Herkesin kendi tercihi. Hoşlanmadığım insan tipidir kendisi. Herkes yerini bilsin.

Bebeğiniz şu an 7 aylık. Neden 7 ay önceki konuyu şu an açıyorsunuz ?

Nedir şu an son durum ? Arkadaşınız eşinizin kuzeniyle bir ilişkiye mi başladı ?
kuzenle yeni tanışıyorlar.eşim de arkadaşını tanıyınca peşinden ayrılmayacak dedi.tekrar bu tarz cümle kurunca artık takıldım ben de

Eşimin samimi söylemleri doğru değil evet peki ben bu durumda ne yapmalıydım hani konuyu açmanız doğru olmamış demişsiniz

dikiş tutturamadı birileriyle tanışıyor ama ne olduysa vazgeçiyorlar arkadaşımdan dedim
Yani niye arkadaşınızın vazgeçiyor olabileceğini istemeyeceğini düşünmüyorsunuz bu bir
İkincisi kocanız iltifat etti diye kıza niye hemen kuruluyorsunuz hiç hoş değil yaptığınız doğuma yardıma gelmiş bir de
Tamam devir kötü de yani sizin koca kendine sahip çıksın

Arkadaşını tanımaması imkansız hep böyleydi diyor konu sahibi . E kendine baktirirken iyiydi şimdi noldu ?, hiç sevmem böyle şeyleri . Hal hareketlerini begenmediysen arkadaşlık ettirme yallah hadi evine yine geldi oturt yerinde iş yaptirma yarım saat otursun gitsin . Hiç sevmem hayatındaki erkeğe kadın kötüleyen tipleri. Çok banel bir davranış .

Kadının zaten eşiyle ciddi sorunu var. Olmasa eşi gözüne soka soka kadını övmez.
Ama bu yinede arkadaşının yaptığını meşrulaştırmaz. Ben eşi dururken kimsenin eşine ay aman yok dur demem. Elbette kalkarım hizmet ederim. Ama bu derecesi art niyet arkadaşım. Bu eş ve arkadaş tam tencere kapak olmuş.

Erkek iş yapmaz şeklinde yetistirilmiş olsa bile misafir oldugu evde kadinin kocasinin çayina hizmetine bu kadar koşmakta cok geleneksel bir şey degildir bence ya
Cok garip buldum
Doğu kültürü hep böyle niye yadırgıyorsunuz benim ev arkadaşım da öyleydi hiç de garipsemez kıskanmazdım

Yakın arkadaşı bahsettiği kişi ve böyle bir kişilikte olduğunu biliyor.
Çağırmasaydı...
Hem işim görülsün hem de b*k atayım olmaz.
Sonunu, baştan bildiğin mevzulara girmeyeceksin.

Evet ben de bunun cevabını merak ediyorum herkes ister diyerek mantıken bana da kendisini de kattığı geliyor yoksa ben mi art niyetliyim diyorum bilemedim herkes de beni sorunlu bulmuş

Doğu kültürü hep böyle niye yadırgıyorsunuz benim ev arkadaşım da öyleydi hiç de garipsemez kıskanmazdım

Nebiliyim hiç görmedim doğulu arkadaşlarim oldu evine girip ciktigim ama böyle şey görmedim.
Konu sahibine evlenmek istedigini söylemiş bu arkadas ben de klasik ne kadar hamaratim görsünler kafasina girmiş olabilir belki diye dusundum acikcasi iyi ihtimal ama ilginc geldi yani bir üye daha yazmis annesi de öyleymiş. Bildigim bir sey degildi bunca sene.

Çağırmasaydı...
Eee yani bu hikayede herkes suçlu. Ama siz yukarılarda böyle düşündüğü için kadını suçlayıp arkadaşı aklamışsınız. Kusura bakmayın, hiç bir şey bu durumu aklamaz. Doğru değil. Üçüde çarpık bir ilişki içinde. Hiç birinin savunulacak yanı yok.

Ben suçlu arkadaşım mı dedim ya okuma yazmanız yok mu eşimin söylediği cümlelere takıldım dedim.Herkes kendisi gibi zannediyor bence çünkü ben arkadaşımla ilgili bir soru sormadım herkes arkadaşıma taktı kafayı

Eşimin samimi söylemleri doğru değil evet peki ben bu durumda ne yapmalıydım hani konuyu açmanız doğru olmamış demişsiniz
Eşinize ve arkadaşınıza güveniniz var ise bu konuşma ve söylemleri dile getirmeyin. Onlarida bu derece samimi olacakları ortamlara özellikle getirmeyin.
Eşiniz evde yokken gelsin arkadaşınız veya siz kizkiza oturun. Kuzeninizle evlendiginde zaten onlarda aile olacak o zaman hep birlikte oturanilirsiniz. Hem suizan gibi durumlar ortaya çıkmaz hem de mesafe iyidir.
Ne geliyorsa başımıza ya iyi niyetten (arkadaşınız gibi) ya da mesafesizlikten ( eşinizin söylemleri gibi) geliyor.

Sizin anneniz yerine arkadaşınızı refakatçi seçmeniz, arkadaşınızın da eşinize kölesiymiş gibi hizmet etmeye hevesli oluşu rahatsız etti. Arkadaşsa sizin arkadaşınız eşinize karşı tutumunu hiç hoş bulmadım. Misafirperverlik kendi evinde yapılır elalemin evinde değil. Siz de bundan sonra akıllanırsınız artık. Kıskanacağınız durumlara zemin hazırlamış sonra da haklı gibi trip atmışsınız.

Çağırmasaydı...
Farz edelim ki başlığı açan o kadını kullandı, art niyetli. Kadında geldi kocanın gözünü boyuyor. Kocanın zaten ağzının suyu akıyor. Eee aşçı bahçivana, bahçivan şöföre, şöför uşağa biz neyi tartışıyoruz bacım.

Burada hani arkadaşım nankör bencil çıktı doğurdum bi çorba getirmedi filan konuları oluyor ya ben o konularda yerin dibine batırılan kadınları anlıyorum. İnsanlık arkadaşlık yapıp doğumda yardıma gidiyorsun sonra kocasından kıskanıp arıza çıkıyor. Kocanız bu kadar kıymetli aklı çelinecek biriyse burnunun dibine kadın sokmayım hanımefendi

Ay evet herkes de kadına yüklenmiş. Ömrümde duymadığım şey ne münasebet
Ben,kocası da sevsin beni, burda kalıyoken varlığım batmasın, gözüne gireyim gibi algıladım bu hareketleri, bi de öyle yetişmiş, benim kuzenim de böyledir küçüğe büyüğe ayırt etmeden hizmet etmekle geçti ömrü. Bi de önüne koyduğunu yiyip içmezsen, sen getirme ben alırım desen küser gücenir, beğenmedin diye darlar dalan, ay daraldım şuvan bdbdh

Son düzenleme:
Eşiniz boşboğazlık etmiş.
"Her erkeğin isteyebileceği bir kız" belki doğru bir tespit olabilir, erkeklerin %99.99u da öyle bir kızı isteyebilir de çok mu lazım bunu dillendirmek, bu tarzda olmayan eşinin yüzüne yüzüne istenesi bir kızı ilan etmek? :)) Kaç senelik evlisiniz? İnsan eşinin huyunu suyunu bilir de bir miktar ona göre konuşur. Adam kendi diliyle kendi aile huzurunu baltalamış. Aptallık.

Hali hazırda güven sorunları yaşıyorsanız, o kısmı size kalmış. İlkten boşboğazlık olarak yorarım ben.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…