- 9 Mayıs 2015
- 1.216
- 3.287
- 133
- Konu Sahibi Aneksenamunnnn
-
ben bekar değilim.bebeğim ve küçük kızım var.kendime zor zaman ayırıyorum nasıl öyle olabilirim.olmak zorunda da hissetmiyorum.eşim öyle birilerini istiyorsa tabi ki gidip bulabilir.Çok kıskandıysanız siz de öyle olun.
Hizmet etmesi normal abartmasını ve ısrarcı olmasını normal bulmadım.Düşündğğünşz gibi bir insan olsam başkalarında da bu sorunu çıkarırdım.Bir sürü arkadaşım var hepsiyle de görüşüyoruz çay da doldururlar yeri gelir herhalde normal.Arkadaşımınki abartıydıSiz pis zihniyetli bir insansınız. O arkadaşınız umarım sizin yüzünüzü görür ve sizden uzaklaşır.
Misafirliğe gittiği evde hizmet etmesi normal değil mi? Siz yan gelip yatarsınız heralde ama insan olan kalkar çayı da doldurur bardakta getirir.
Kendini öyle iyi hissediyordur.
Eşinizi kıskanıyorsunuz evinize çağırmayın arkadaşınızı o zaman.
Eşimi kıskanmıyorum yazmış ama bu konuya da bakılırsa ağır kıskanç aslında
Bebeğiniz şu an 7 aylık. Neden 7 ay önceki konuyu şu an açıyorsunuz ?Hizmet etmesi normal abartmasını ve ısrarcı olmasını normal bulmadım.Düşündğğünşz gibi bir insan olsam başkalarında da bu sorunu çıkarırdım.Bir sürü arkadaşım var hepsiyle de görüşüyoruz çay da doldururlar yeri gelir herhalde normal.Arkadaşımınki abartıydı
Bizim buralarda bir laf var ama buraya yazılmaz. Ne ne bağlacıyla kurulan bir cümle.ben bekar değilim.bebeğim ve küçük kızım var.kendime zor zaman ayırıyorum nasıl öyle olabilirim.olmak zorunda da hissetmiyorum.eşim öyle birilerini istiyorsa tabi ki gidip bulabilir.
Zor zamanda size destek olan güzel bir arkadaş amaannemle anlaşamıyoruz,arkadaşım bana iyi geldi
Belli ki dozu ayarlayamıyor, eşinizle olduğu gibi çok verici her şeye atılıyor herkese yardımcı olmaya çalışıyor. Bu özelliği destek alarak düzeltilmeli. Kendisi için dozu ayarlamayı öğrenmesi lazım. Verici olmanın kendisine zararı var.tutturamadı birileriyle tanışıyor ama ne olduysa vazgeçiyorlar arkadaşımdan dedim.
1.Baştan aşağı yanlış zaten eşinin evde olduğu zaman ne gerek vardi gelmesineBenim çok tatlı bir çocukluk arkadaşım var.Bekar ve evlenmek istiyor.Doğumumda benimle kaldı hastanede bana çok yardımcı oldu sonrasında eve de geldi 1-2 gün yardımcı oldu sağ olsun.Annemi istemedim çünkü annemle anlaşamıyoruz,arkadaşım bana iyi geldi.Arkadaşım evlenmek istiyor eşime de esprisine bulalım dedim birini.Öyle iş arkadaşlarından gösterdi eşim ama çok kafamıza yatan olmadı.Arkadaşım da ailesi de çok misafirperver.Yalnız bize geldiğinde eşime aşırı derecede sürekli bir şey ister misin işte istemem demesine rağmen hizmetler.İşte ayağa kalksa hemen ne oldu ben yapayımlar.Sen açsın sen de yoruldun sen yapma ben yapayım gibi.Çayı biter bitmez hemen koşup doldurma gibi.Hatta bir ara eşim ya tmm elim var ayağım var ben yaparım dedi esprisine.Bunlar bana biraz fazla geldi ama ailesini yetişme ortamını bildiğim için takılmadım ama ben olsam arkadaşımın eşine böyle bu kadar ilgili davranmazdım.Sonrasında aradan zaman geçti ben de dedim dikiş tutturamadı birileriyle tanışıyor ama ne olduysa vazgeçiyorlar arkadaşımdan dedim.Eşim de ‘Her erkeğin isteyebileceği bir kız,erkekler rahata alışmayı sever hizmeti vs’dedi.O her erkek kelimesine takıldım ben ama neyse dedim.Aradan aylar geçti kayınvalidem doğumda görmüştü arkadaşımı ben onu çok sevdim benim yeğenime olur mu dedi.Sonrasında eşim kuzenine söyledi işte takipkeştiler.Biz de dün bunun üzerine konuşurken kuzeni için arkadaşını tanısın peşinden ayrılmaz dedi.Ben de konuşmalarının abartı olduğunu daha önceden de böyle her erkek ister dediğini hoş bulmadığımı söyledim.O da üzüldü hatalı bir cümle kurmuşum evet ama ben evlenmek isteyenler için dedim Koray da arkadaşın gibi bir kız istediği için öyle dedim dedi.Kıskandın mı falan diye sarılmak istedi ama içimden gelmedi özür diledi bak içime oturdu falan dedi ama düzelemedim.Arkadaşımı kıskanma gibi bir durumum yok çocukluktan beri arkadaşız yani kendimle kıyaslamam.Ama eşimin bu tarz cümlelerini siz olsanız neye yorardınız
Ne düşünmüşüm arkadaşım hakkındaYa kusura bakmayın ama doğumda yanınızda kalan, her türlü çilenizi çeken arkadaşınız hakkında nasıl böyle düşünebiliyorsunuz? Anneniniz yapmadığı fedakarlığı yapmış. Konunun alt metni çok iğrenç.
Bizim bölgede de erkekler kalkar çayını koyar kadın hizmetçi değildir.Ayrıca 1-2 çay koydu diye demedim ben abarttı koşturdu ısrarcı davrandı eşim bile ya tmm ben kendim koyarım dedi dedim.Ama onların yörede böyle normalleri böyle dedim.İçiniz çok kötü...
Annenizin yapmadığı fedakarlığı yapmış arkadaşınız, size ve bebeğinize bakmış, siz yorulmayın diye eşinize de hizmet etmiş.
Ve karşılığı bu mu?
Rahatsız oluyorsanız kalkıp kendiniz yapsaydınız.
Bizim yaşadığımız bölgede de erkeğin çayı bitmişse gören herhangi biri kalkar doldurur. Kalksın kendisi doldursun diye beklenmez.
Siz çok rahatsız olduysanız otur kendisi yapsın deseydiniz.
Ya ben sizin geçmiş konularınıza baktım da, bence sizin sorununuz eşinizle.Bizim bölgede de erkekler kalkar çayını koyar kadın hizmetçi değildir.Ayrıca 1-2 çay koydu diye demedim ben abarttı koşturdu ısrarcı davrandı eşim bile ya tmm ben kendim koyarım dedi dedim.Ama onların yörede böyle normalleri böyle dedim.
Bu kadar kıskanç ve kudurmskta haklı ise neden lohusayken kızcagiz yardımına gitmiş madem ? Aile büyüğü bir kadın gelseymis. Kızda suç yok evet biraz işgüzar ama bu adamın şahsına yönelik bir isguzarlik değil . Belliki konu sahibi eşine güvenmiyor eski konulardan da çok belliYani şurada yorum yapanların yarısının evine gitse birisi, kocasına bu hareketleri yapsa, kıskançlıktan kudurur ama burada kadına ahkâm kesmek ne kolay. Vallahi ben önce o kocayı, sonra o sözde arkadaşı atardım evimden.zaten adam alenen herkes beğenir diyerek kendi beğenisini dile getirmiş.
Benim yakın arkadaşım konumunda birisi beni aşşağı çekecek, içime kuşku düşürecek herhangi bir pozisyonun içinde zaten olmaz. Olursa da arkadaşım olmaz. Burada bu hareketi savunan herkese aynı arkadaştan bol bol versin rabbim. Kocasıda akşam ağzının suyunu akıta akıta anlataın bu hanımlaramissss..
Arkadasinizin eşinize karşıda bu denli hizmet etmesi kısmı benim hayat gorusumce çok saçma. Bu kadar samimiyete gerek yok.Benim çok tatlı bir çocukluk arkadaşım var.Bekar ve evlenmek istiyor.Doğumumda benimle kaldı hastanede bana çok yardımcı oldu sonrasında eve de geldi 1-2 gün yardımcı oldu sağ olsun.Annemi istemedim çünkü annemle anlaşamıyoruz,arkadaşım bana iyi geldi.Arkadaşım evlenmek istiyor eşime de esprisine bulalım dedim birini.Öyle iş arkadaşlarından gösterdi eşim ama çok kafamıza yatan olmadı.Arkadaşım da ailesi de çok misafirperver.Yalnız bize geldiğinde eşime aşırı derecede sürekli bir şey ister misin işte istemem demesine rağmen hizmetler.İşte ayağa kalksa hemen ne oldu ben yapayımlar.Sen açsın sen de yoruldun sen yapma ben yapayım gibi.Çayı biter bitmez hemen koşup doldurma gibi.Hatta bir ara eşim ya tmm elim var ayağım var ben yaparım dedi esprisine.Bunlar bana biraz fazla geldi ama ailesini yetişme ortamını bildiğim için takılmadım ama ben olsam arkadaşımın eşine böyle bu kadar ilgili davranmazdım.Sonrasında aradan zaman geçti ben de dedim dikiş tutturamadı birileriyle tanışıyor ama ne olduysa vazgeçiyorlar arkadaşımdan dedim.Eşim de ‘Her erkeğin isteyebileceği bir kız,erkekler rahata alışmayı sever hizmeti vs’dedi.O her erkek kelimesine takıldım ben ama neyse dedim.Aradan aylar geçti kayınvalidem doğumda görmüştü arkadaşımı ben onu çok sevdim benim yeğenime olur mu dedi.Sonrasında eşim kuzenine söyledi işte takipkeştiler.Biz de dün bunun üzerine konuşurken kuzeni için arkadaşını tanısın peşinden ayrılmaz dedi.Ben de konuşmalarının abartı olduğunu daha önceden de böyle her erkek ister dediğini hoş bulmadığımı söyledim.O da üzüldü hatalı bir cümle kurmuşum evet ama ben evlenmek isteyenler için dedim Koray da arkadaşın gibi bir kız istediği için öyle dedim dedi.Kıskandın mı falan diye sarılmak istedi ama içimden gelmedi özür diledi bak içime oturdu falan dedi ama düzelemedim.Arkadaşımı kıskanma gibi bir durumum yok çocukluktan beri arkadaşız yani kendimle kıyaslamam.Ama eşimin bu tarz cümlelerini siz olsanız neye yorardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?