Eşimin arkadaşım hakkında yorumları…

Ben arkadaşınızın sizi methetmek için yüceltmek için sizi önemsediği için sizin eşinize hizmet ettiğini düşünüyorum açıkçası eşinize güveniyorsanız ve daha önce aldatma gibi bir durum yaşanmadıysa bence eşinizin de günahına almayın çok kırılabilir bu duruma ve kırılmış belli kive bu duruma kırılmanızdan dolayı bile kendini kötü hissetmiş

Hizmet etmesi normal abartmasını ve ısrarcı olmasını normal bulmadım.Düşündğğünşz gibi bir insan olsam başkalarında da bu sorunu çıkarırdım.Bir sürü arkadaşım var hepsiyle de görüşüyoruz çay da doldururlar yeri gelir herhalde normal.Arkadaşımınki abartıydı

Eşimi kıskanmıyorum yazmış ama bu konuya da bakılırsa ağır kıskanç aslında

Ay eski konulara bi göz attım da. Yok eşi.yemek yapmana gerek yoktu demişmiş, yok gece uyandığında eşi yüzüne bakıyormuş ama değişik bakıyormuş, yok öperken yüzü değişmiş.
Eşinin başka kadınların ilgisini çekmekten hoşlandığını da yazmış üstelik.

Bu kadar takıntılı insan neden arkadaşını evine çağırır ki ikide bir.
Arkadaşının fazladan kendini parçalanması pek normal değil evet ama konu sahibi ve eşi esas problem bence.

Bebeğiniz şu an 7 aylık. Neden 7 ay önceki konuyu şu an açıyorsunuz ?

Nedir şu an son durum ? Arkadaşınız eşinizin kuzeniyle bir ilişkiye mi başladı ?

En başında arkadaşınıza uygun kısmet bulma işine eşinizin müdahil olmaması gerekiyor bence.Hani siz arkadaşısınız da eşinize ne ? Siz adamı bu işe müdahil ederseniz o da her yorumu yapar valla.Şahsen bende rahatsız olurdum çünkü kıskanç birisiyim kendimi tanıyorum. Müdahil etmez yanında konusunu açmazdım.

Açmadığım halde o her erkeğin isteyeceği bir kız derse de hayırdır göz mu koydun arkadaşıma derdim.Arkadaşınız da ne alaka yani siz varken sen otur ben yaparım diye her şeye atlıyor.Gereksiz onun da o tavrı .Bir yaparsın iki yaparsın 3. de kıza dönüp sen otur ben kocama veririm derim.Yani rahatsız edici geldi bana.

Arkadaşınızın eşinize yan gözle bakacağı düşüncesi nasıl midenizi bulandırmıyor orası da ayrı konu.Ben arkadaşlarımdan öyle şey beklemem ama evliysem de eşimle aynı ortama tek başına sokmam.Fazla samimiyet sevmem.Çift halinde buluşabiliriz ya da arkadaşımla tek bulusurum.İki tarafta öyle rahat eder çünkü.

Son düzenleme:
Valla ben de kıskanç, bazen aşırı niyet okuma işine giren insanım ama böyle baş göz etme işlerinde dışardan yapılan yorumlara hiç takılmam. Geçen mesela eşim bi arkadaşı için müzmin dedi, niye nesi var adamın hiç de beğenilmeyecek biri değil dedim savundum. Eşim abim için tam evlenilecek adam dedi. Biz bunlara takılsaydık o hoo. O zaman eşim de abime aşık. Dur ben bir düşüneyim bunu.

ben bekar değilim.bebeğim ve küçük kızım var.kendime zor zaman ayırıyorum nasıl öyle olabilirim.olmak zorunda da hissetmiyorum.eşim öyle birilerini istiyorsa tabi ki gidip bulabilir.
Bizim buralarda bir laf var ama buraya yazılmaz. Ne ne bağlacıyla kurulan bir cümle.

Sizin canınız sıkılmış, huzur kaçırmak istemişsiniz olarak algılıyorum.

annemle anlaşamıyoruz,arkadaşım bana iyi geldi
Zor zamanda size destek olan güzel bir arkadaş ama
tutturamadı birileriyle tanışıyor ama ne olduysa vazgeçiyorlar arkadaşımdan dedim.
Belli ki dozu ayarlayamıyor, eşinizle olduğu gibi çok verici her şeye atılıyor herkese yardımcı olmaya çalışıyor. Bu özelliği destek alarak düzeltilmeli. Kendisi için dozu ayarlamayı öğrenmesi lazım. Verici olmanın kendisine zararı var.
Bakın sizi şüpheye düşüren, eşinizin yanlış ifade ettiği şey bu, doz aşımı var kadında.
Geyşa olmak çok iyi istenilen bir özellik değil, aşırı olmak da değil. Ne kendine ne eşine ne arkadaşına kızma. Teşekkür ederek biraz mesafe koy. Birebir görüşün ya da. Niyet okuyamam görünen tabloda kötü bir şey sezmedim sadece kendisine üzüldüm biraz. Sorgusuz sualsiz sadece yardımcı olma çabasında.

İçiniz çok kötü...
Annenizin yapmadığı fedakarlığı yapmış arkadaşınız, size ve bebeğinize bakmış, siz yorulmayın diye eşinize de hizmet etmiş.
Ve karşılığı bu mu?
Rahatsız oluyorsanız kalkıp kendiniz yapsaydınız.

Bizim yaşadığımız bölgede de erkeğin çayı bitmişse gören herhangi biri kalkar doldurur. Kalksın kendisi doldursun diye beklenmez.
Siz çok rahatsız olduysanız otur kendisi yapsın deseydiniz.

1.Baştan aşağı yanlış zaten eşinin evde olduğu zaman ne gerek vardi gelmesine

2. Başkasının hayatına dokunuş yapmaya kalkarken on kere düşünün bu kızın karşısına cıkaracağınız aile hatta damat adayı nasıl bir insan olucak tahmin edemezsiniz. En büyük örnek senin koltuğn altında mesela eşinin yeni yeni huylarını laflarını duyuyosun hadi yak burdan şimdi..

3. Bişeye vesile olmayın zırt bırt vıcık vıcık arkadaşlıkta kimseyle kurmayın ben öngörebiliyorum arkadaşlığınızın arasına kocaman bir soğukluk girecek onu eşinizden kıskanmışsınız başlamış bile yani bu durumlar.

Son olarak biz ne yapalım? Anan varken elin kızını evine sokuyosun ben şahsen evimde eşim varken kız arkadaşımı bulundurmam çünkü rahat olamayız , hiç bir zamanda yapmadım kız arkadaşlarımda öyle eşler yokken evde buluşuruz ziyaret ederiz, evdelerse dışarıda buluşuruz fakat lohusa zamanında en çokta annen sana yardımcı olabilir annendeki deneyim tecrübe onda mı var gerçekten?

Arkadaşınız ile ilgili dikiş tutturamadi sözü hiç hoş degil bu işler dikiş tutturma değil nasip işidir . Tıpkı kocanizin dediği gibi her erkeğin evet diyeceği bir kadın demekki nasibi henüz gelmedi . Arkadaşınızı alttan alta güzel b*klamişsiniz eşinizin yanında bence .

Bizim bölgede de erkekler kalkar çayını koyar kadın hizmetçi değildir.Ayrıca 1-2 çay koydu diye demedim ben abarttı koşturdu ısrarcı davrandı eşim bile ya tmm ben kendim koyarım dedi dedim.Ama onların yörede böyle normalleri böyle dedim.

Ya ben sizin geçmiş konularınıza baktım da, bence sizin sorununuz eşinizle.
Kimseye kulp takmayın hanımefendi.

Gözüme takılan başlıklar

Eşimin gözü dışarıda mı? Eşim kendisine ilgi gösteren kadınlara dönüp bakıyor.
Eşim hep önden yürüyor, neden?
Eşimle aramızdaki soğukluk geçer mi?

Madem eşinize güvenmiyorsunuz almayın eve arkadaşınızı falan. Sonra suçlu arkadaşınız oluyor.
Resmen Kemalim yapmaz'a döndü bu mevzu.

Yani şurada yorum yapanların yarısının evine gitse birisi, kocasına bu hareketleri yapsa, kıskançlıktan kudurur ama burada kadına ahkâm kesmek ne kolay. Vallahi ben önce o kocayı, sonra o sözde arkadaşı atardım evimden. zaten adam alenen herkes beğenir diyerek kendi beğenisini dile getirmiş.
Benim yakın arkadaşım konumunda birisi beni aşşağı çekecek, içime kuşku düşürecek herhangi bir pozisyonun içinde zaten olmaz. Olursa da arkadaşım olmaz. Burada bu hareketi savunan herkese aynı arkadaştan bol bol versin rabbim. Kocasıda akşam ağzının suyunu akıta akıta anlataın bu hanımlara missss..

Bu kadar kıskanç ve kudurmskta haklı ise neden lohusayken kızcagiz yardımına gitmiş madem ? Aile büyüğü bir kadın gelseymis. Kızda suç yok evet biraz işgüzar ama bu adamın şahsına yönelik bir isguzarlik değil . Belliki konu sahibi eşine güvenmiyor eski konulardan da çok belli

Arkadasinizin eşinize karşıda bu denli hizmet etmesi kısmı benim hayat gorusumce çok saçma. Bu kadar samimiyete gerek yok.
Diğer yandan sizin bunu eşinize bu şekilde yansitmanizda bence yanlış olmuş.
Ne kadar yakın ark da olsa herkes sınırını mesafesini bilmeli. Öyle bir zamandayiz ki herkesten her şey beklenir. Ne eşinizin bu derece samimi söylemleri doğru, ne arkadaşınızın bu derece samimi yaklasimk doğru ne de sizin bu düşünceleriniz. Sınırlar aşılmış sonu pek iyi gözükmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…