- 17 Ağustos 2011
- 23.292
- 146.142
- 798
- Konu Sahibi Aneksenamunnnn
-
bence gayet normal bir cümleÖzgüvensiz saçma bir insan değilim.Eşim benim hakkımda böyle düşünecekse de kapı orada kimse zorunda değil.Ben eşimin arkadaşı için böyle her kızın isteyebileceği bir erkek falan diye cümle kurmazdım.Hoş bulmadım.
hiç demediniz mi peki kız napıyorsun o kadar abartma :) ben olsam öyle derimBen öyle değilim ama
Erkekler ince dusunmez pot kirsrlar art niyet olduğunu sanmıyorumkızın kocamda tabi ki gözü yok.ben kocamın cümlelerinden bahsediyorum
18 Aralık 2024 Eşimin gözü dışarıda mı? konunuza göre, Temmuzda doğum yapmışsınız ve bebeğiniz de şu an 7 aylık. Büyük çocuğunuz da 4 yaşında.Ben öyle değilim ama
Dün kendi çocukluk arkadaşım geldi bizle kalmaya sonrasında mangala gittik.O kadar düşünceli davranıyor aman uzak kaldın yemeğe şöyle böyle herkese soruyor en son bana soruyor falan.Bende yine sinir oldu tabakları biraz hızlı koydum.Noldu sana dedi.Şimdi boşver dedim.Bugün yine arkadaşım bende.Gece kaç kere kalktım arkadaşıma uykunu alamadın dimi diyor.Bana bir kere böyle sormaz demek ki ince düşünceli olabiliyor.
Eşin içinden geçirmesi gereken cümleleri dışarıdan söylemiş bence abartıp aklına saçma sapan şeyler sokma adamın. Düşünüyorum bende demişimdir x(erkek) işi gücü var yakışıklıda ona birinş bulalım, yada şu olur mu neden beğenilmesin ideal bi erkek vs diye. Kendim kadınlarıda överim arkadaşım şöyledir böyledir ona mı kaldı vs gibisinden ama eşim çok kontrollüdür hayırlısı falan der geçer konuda kadın varsa yorum yapmaz pekKonuda da belirttim ben arkadaşımın eşine misafir olarak gittiğimde sürekli bir şey ister misin diye ilgi göstermem ama sonrasında da belirttim arkadaşımın aile ortamı böyle hizmet odaklı o yüzden dedim .Benim takıldığım eşimin cümleleri
Anlamak bu kadar zor değil benim yetişme tarzıma göre normal değil ben arkadaşlarımın kocasına bu şekilde davranmam bana ne adamın çayından çorbasından.Ama onlarda böyle değil.Yetşme tarzları farklı olduğu için içinde kötü niyet aramadım neyini anlamıyorsun.Normal gelmedi tabi ki ben öyle yetişmedim.Ama onun normali bu aileden gördüğü bu.Artık yani öyle açıklayıcı yazdım ki bunu da anlamayacaksan geçmiş olsun.Benim rahatsız olduğum eşimin cümlesi her erkek böyle ister cümlesi.Ben öyle değilim .Anlayabiliyorsındur inşOnlara gitseydik normal bulurdum dediğinize göre arkadaşınızın sizin evinizdeki davranışlarını normal bulmamışsınız işte niye lafı çeviriyorsunuz?
Önce kendinize karşı samimi olun. Her seferinde kötü niyetle yapmadığı belli yazsanız da yazılarınızdan rahatsız olduğunuz belli. Madem buluttan nem kapiyorsunuz kendinizi tanıyın, arkadaşlarınızı en yakınıza kadar rica minnet sokup sonra da arkalarından konuşmayın.
Keşke arkadaşınız görebilse ya şu konuyu.
Evet Allah razı olsun o günlerimde yanımda oldu unutmam asla.Eşim de aynısın dedi hiç aklıma böyle bir şey gelmezdi o benim kardeşim olarak gördüğüm falan dedi.Ama her erkeğin isteyebileceği kız demesi hala hoşuma gitmiyor bunu arkadaşıma değil kimse için dememesi gerektiğini düşünüyorumEşin içinden geçirmesi gereken cümleleri dışarıdan söylemiş bence abartıp aklına saçma sapan şeyler sokma adamın. Düşünüyorum bende demişimdir x(erkek) işi gücü var yakışıklıda ona birinş bulalım, yada şu olur mu neden beğenilmesin ideal bi erkek vs diye. Kendim kadınlarıda överim arkadaşım şöyledir böyledir ona mı kaldı vs gibisinden ama eşim çok kontrollüdür hayırlısı falan der geçer konuda kadın varsa yorum yapmaz pekonun açısından bakınca ben yapıyorum, bazen laf olsun diyede konuşur insan aman yani böyle didik didik hayat geçmez.
Kızcağız gelmiş işinizi görmüş en zor zamanınızda yanınızda olmuş, sizi çok yakın (kardeş) gibi görüyosa eşinizide öyle görmüş hürmet etmiştir(kendi ailesinde abi/baba/dede gibi erkek figürlere ettiği gibi)
Arkadaşınızın yetişme tarzı buysa neden normal bulmadınız ? Arkadaşınızı yardıma çağıran, ondan hizmet talep eden siz değil misiniz ? Kız otursa bu defa da "sezaryenli halimle arkadaşımı yardıma çağırdım, faydası olmadı vb" demez miydiniz ?Arkadaşım hakkında böyle bir şey düşünmüyorum onların yetişme tarzı bu.Ben arkadaşımın evine gitsem eşiyle o derece ilgilenmem o yüzden normal bulamadım.Ama sonradan da onlarda böyle dedim.Bunu konuda da belirttim ama siz öyle anlamak istemişsiniz sanırım.
Yazdıklarınız arasında eşimin bu durumun hoşuna gitmiş olması evet hoşuma gitmedi.
Onun dışındakiler sizin anlayış tarzınız olabilir ben kalbimi biliyorum.Eşim biraz daha her erkek ister peşinden ayrılmaz yerine daha usturuplu cümleler kursaydı benim için sıkıntı olmayacaktı.
Eşimi kıskanmıyorum yazmış ama bu konuya da bakılırsa ağır kıskanç aslında18 Aralık 2024 Eşimin gözü dışarıda mı? konunuza göre, Temmuzda doğum yapmışsınız ve bebeğiniz de şu an 7 aylık. Büyük çocuğunuz da 4 yaşında.
Doğumunuzun ve olayın üzerinden 7 ay geçmişken, şu anda arkadaşınızla ilgili konu açmanızın asıl nedeni nedir ?
Kayınvalidenizin arkadaşınızı yeğeniyle tanıştırmak istemesinden hoşlanmadığınız için olabilir mi ?
29 Eylül 2024 konunuzda evinize kalmaya gelen arkadaşınız da aynı arkadaşınız mı ? Adam misafire sorulabilecek soruları sorduğu için rahatsız olmuşsunuz o zamanda.
Arkadaşı inşallah bir an önce durumun farkına varır ve evlerine misafir olarak gitmekten, dışarda beraber mangal vb türü etkinliklere gitmekten vazgeçer.Eşimi kıskanmıyorum yazmış ama bu konuya da bakılırsa ağır kıskanç aslında
Gayette denebilir sizde diyebilirsiniz. Her erkeğin isteyeceği/her kadının isteyeceği diye. Sonuçta kendi istediğini seçmiş evlenmiş, bundan sonrası bekarları bağlar.Evet Allah razı olsun o günlerimde yanımda oldu unutmam asla.Eşim de aynısın dedi hiç aklıma böyle bir şey gelmezdi o benim kardeşim olarak gördüğüm falan dedi.Ama her erkeğin isteyebileceği kız demesi hala hoşuma gitmiyor bunu arkadaşıma değil kimse için dememesi gerektiğini düşünüyorum
Ohhh kız hem gelsin hizmetinizi yapsın hem de arkasından böyle hissedin. Yazık kıza. Senin gibi kuruntulu biri öyle bir arkadaşı hak etmiyor. Hem bazı evliler bekarları ne zannediyor ya çayını doldurdu diye eşine aşık mı olmuş oluyor arkadaşın !!!Benim çok tatlı bir çocukluk arkadaşım var.Bekar ve evlenmek istiyor.Doğumumda benimle kaldı hastanede bana çok yardımcı oldu sonrasında eve de geldi 1-2 gün yardımcı oldu sağ olsun.Annemi istemedim çünkü annemle anlaşamıyoruz,arkadaşım bana iyi geldi.Arkadaşım evlenmek istiyor eşime de esprisine bulalım dedim birini.Öyle iş arkadaşlarından gösterdi eşim ama çok kafamıza yatan olmadı.Arkadaşım da ailesi de çok misafirperver.Yalnız bize geldiğinde eşime aşırı derecede sürekli bir şey ister misin işte istemem demesine rağmen hizmetler.İşte ayağa kalksa hemen ne oldu ben yapayımlar.Sen açsın sen de yoruldun sen yapma ben yapayım gibi.Çayı biter bitmez hemen koşup doldurma gibi.Hatta bir ara eşim ya tmm elim var ayağım var ben yaparım dedi esprisine.Bunlar bana biraz fazla geldi ama ailesini yetişme ortamını bildiğim için takılmadım ama ben olsam arkadaşımın eşine böyle bu kadar ilgili davranmazdım.Sonrasında aradan zaman geçti ben de dedim dikiş tutturamadı birileriyle tanışıyor ama ne olduysa vazgeçiyorlar arkadaşımdan dedim.Eşim de ‘Her erkeğin isteyebileceği bir kız,erkekler rahata alışmayı sever hizmeti vs’dedi.O her erkek kelimesine takıldım ben ama neyse dedim.Aradan aylar geçti kayınvalidem doğumda görmüştü arkadaşımı ben onu çok sevdim benim yeğenime olur mu dedi.Sonrasında eşim kuzenine söyledi işte takipkeştiler.Biz de dün bunun üzerine konuşurken kuzeni için arkadaşını tanısın peşinden ayrılmaz dedi.Ben de konuşmalarının abartı olduğunu daha önceden de böyle her erkek ister dediğini hoş bulmadığımı söyledim.O da üzüldü hatalı bir cümle kurmuşum evet ama ben evlenmek isteyenler için dedim Koray da arkadaşın gibi bir kız istediği için öyle dedim dedi.Kıskandın mı falan diye sarılmak istedi ama içimden gelmedi özür diledi bak içime oturdu falan dedi ama düzelemedim.Arkadaşımı kıskanma gibi bir durumum yok çocukluktan beri arkadaşız yani kendimle kıyaslamam.Ama eşimin bu tarz cümlelerini siz olsanız neye yorardınız
Maalesef. Annem kendini çok hırpalar. Ben rahatsızdım bende toplandılar, kayınvalidem kılını kıpırdatmadı annem sürekli çay servisi yaptı.Ben geleneksel ortamlarda bulundum hatta gittigim bi yerde kadinlar ve erkekler ayri oturuyorlardi bi defa. Bir cok şeyi gordugumu dusunmustum.
Ama böyle bir şey ilk defa duyuyorum kizinin evinde kayinpedere damata hizmet eden kaynana.
Kusura bakmayın da çok fesatsınız...Eve size yardımcı olmak için gelmiş aklında kötü birşey olmadığı için aman eşine hizmet etmeyeyim yanlş anlaşılır dememiş safım,üstelik yetişme tarzı da bu şekildeymiş bak kendiniz diyorsunuz...Bas baya da kıskanmışsınız içten içe. İyi ki sizin gibi bir arkadaşım yok ben de en yakın arkadaşımın doğumuna gittim yardımcı oldum böyle fesat inasanları görünce kimseye iyilik edesim gelmiyor. Kızcağıza birşey belli etmeseydiniz bari size o kadar emek vermiş pes vallahiBenim çok tatlı bir çocukluk arkadaşım var.Bekar ve evlenmek istiyor.Doğumumda benimle kaldı hastanede bana çok yardımcı oldu sonrasında eve de geldi 1-2 gün yardımcı oldu sağ olsun.Annemi istemedim çünkü annemle anlaşamıyoruz,arkadaşım bana iyi geldi.Arkadaşım evlenmek istiyor eşime de esprisine bulalım dedim birini.Öyle iş arkadaşlarından gösterdi eşim ama çok kafamıza yatan olmadı.Arkadaşım da ailesi de çok misafirperver.Yalnız bize geldiğinde eşime aşırı derecede sürekli bir şey ister misin işte istemem demesine rağmen hizmetler.İşte ayağa kalksa hemen ne oldu ben yapayımlar.Sen açsın sen de yoruldun sen yapma ben yapayım gibi.Çayı biter bitmez hemen koşup doldurma gibi.Hatta bir ara eşim ya tmm elim var ayağım var ben yaparım dedi esprisine.Bunlar bana biraz fazla geldi ama ailesini yetişme ortamını bildiğim için takılmadım ama ben olsam arkadaşımın eşine böyle bu kadar ilgili davranmazdım.Sonrasında aradan zaman geçti ben de dedim dikiş tutturamadı birileriyle tanışıyor ama ne olduysa vazgeçiyorlar arkadaşımdan dedim.Eşim de ‘Her erkeğin isteyebileceği bir kız,erkekler rahata alışmayı sever hizmeti vs’dedi.O her erkek kelimesine takıldım ben ama neyse dedim.Aradan aylar geçti kayınvalidem doğumda görmüştü arkadaşımı ben onu çok sevdim benim yeğenime olur mu dedi.Sonrasında eşim kuzenine söyledi işte takipkeştiler.Biz de dün bunun üzerine konuşurken kuzeni için arkadaşını tanısın peşinden ayrılmaz dedi.Ben de konuşmalarının abartı olduğunu daha önceden de böyle her erkek ister dediğini hoş bulmadığımı söyledim.O da üzüldü hatalı bir cümle kurmuşum evet ama ben evlenmek isteyenler için dedim Koray da arkadaşın gibi bir kız istediği için öyle dedim dedi.Kıskandın mı falan diye sarılmak istedi ama içimden gelmedi özür diledi bak içime oturdu falan dedi ama düzelemedim.Arkadaşımı kıskanma gibi bir durumum yok çocukluktan beri arkadaşız yani kendimle kıyaslamam.Ama eşimin bu tarz cümlelerini siz olsanız neye yorardınız
"Onlara misafirliğe gitmiş olsak davranışını normal bulurdum" yazan sizsiniz ben değilim, kafa biraz karışmış sanki.Anlamak bu kadar zor değil benim yetişme tarzıma göre normal değil ben arkadaşlarımın kocasına bu şekilde davranmam bana ne adamın çayından çorbasından.Ama onlarda böyle değil.Yetşme tarzları farklı olduğu için içinde kötü niyet aramadım neyini anlamıyorsun.Normal gelmedi tabi ki ben öyle yetişmedim.Ama onun normali bu aileden gördüğü bu.Artık yani öyle açıklayıcı yazdım ki bunu da anlamayacaksan geçmiş olsun.Benim rahatsız olduğum eşimin cümlesi her erkek böyle ister cümlesi.Ben öyle değilim .Anlayabiliyorsındur inş
Bu erkeklerin ne istedigi belli degil ki. Benden ala hizmetci yoktuNasıl yok arkadaşınızı eşinizden kıskanmışsınız işte. Kadının misafirperverliğine bile gözünüz takılmış ne gerek var diye.
Adam da dümdüz cümle kurmuş, yani bunun arkasında ne gibi bir niyet bekliyorsunuz ? Madem eşiniz arkadaşınıza göz koyacak kadar kötü biri gözünüzde yanınızda ne işi var ?
Bacım nerden biliyorsun kızın gözünün olmadığını ? Yani buradakiler sana laf söylemiş de kıskanmakta gayet haklısın, o arkadaşın niye eşinin önünde hizmet ediyor ki, ben normal bulmadım bence sen de bulmamalıydın, yani ben bu kadar arkadaşını eşinin yanına sokmana anlam veremedim. Burada çoğu kişi sana yüklenmiş ama bozulman çok normal.kızın kocamda tabi ki gözü yok.ben kocamın cümlelerinden bahsediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?