Eşimin arkadaşım hakkında yorumları…

bence gayet normal bir cümle
sonucta benim bahsettigim erkek arkadas neredeyse her kadinin istedigi ozelliklere sahip
bugun burada 10 kadina soralim kac kisi su özellikte biriyle evlenmek istemez?
• iyi egitim alip yurtdisinda yüksek lisans yapmis
• uluslararasi bir sirkette ekonomi alaninda calisip dolarla yüksek maas alan
• Kendine ait deniz gören evi, büyük arabasi olan - hayatindaki insanin elini sicak sudan soguk suya gecirmeyecek sekilde yasatma gücü olan
• Durumu gayet iyi - kendi halinde koyde yasayan mutlu anne babaya sahip
• gezmeyi tozmayi seven
• boylu poslu
:)
bu ozellikler gayet de her kadinin evlenecegi adamda olmasini isteyecegi ozellikler.
sizin arkadasiniza gelirsek
• aşiri yardimsever , merhametli (ben dahil kimse kolay kolay alt tarafi arkadasinin refakatcisi olmazdi. siz de o dogururken sanmiyorum kocanizi cocugunuzu birakip bir hafta refakat edeceğinizi
• çiti piti, güzel
• kibar, sakin
• ailesi düzgün insanlar olan
• becerikli, eli iş yemek tutan
• aileye akrabaya saygida hurmette kusur etmeyecek, geleneksel, ev isi yapmaktan gocunmayacak, hayatindaki insana seve seve hizmet edecek
• anaç
sorun on erkege neredeyse hepsi bu ozelliklerde bir kiz ister evlenmek icin.
halihle esiniz "her erkegin evlenmek isteyecegi" demis.
esiniz demese de ben diyeyim:) cogu erkegin hayalindeki kadin bu saydigimiz özelikler.
ne var bunda, esin soyleyince mi rahatsiz edici oluyor?
yazik kiza, millet karisina, cocuguna, annesine, babasina refakatci olmaya eriniyor bahaneler buluyor da kac gun sizin gazinizla bebeginizle ugrasmis, gelmis evinize dört dönmüş yaninizda. siz de kizi esinizden kiskanmissiniz. sizin gibi düşünürler diye birilerine gereksiz iyilik yapmayı bıraktım valla ben. yap et - yine yaranama. bir de "ne munasebet kocama hizmet" diye düşünsünler

kızın kocamda tabi ki gözü yok.ben kocamın cümlelerinden bahsediyorum
Erkekler ince dusunmez pot kirsrlar art niyet olduğunu sanmıyorum
Benim salak kocamda evli kız kardeşim için annesi o kız kardeşimi kendisine daha çok yakistirdigini soyledigini söylemişti bı kaç kez
Üstünde durmadım bile ,o evli bekar olsaydida sana bakmazdi demiştim

Ben öyle değilim ama
18 Aralık 2024 Eşimin gözü dışarıda mı? konunuza göre, Temmuzda doğum yapmışsınız ve bebeğiniz de şu an 7 aylık. Büyük çocuğunuz da 4 yaşında.

Doğumunuzun ve olayın üzerinden 7 ay geçmişken, şu anda arkadaşınızla ilgili konu açmanızın asıl nedeni nedir ?

Kayınvalidenizin arkadaşınızı yeğeniyle tanıştırmak istemesinden hoşlanmadığınız için olabilir mi ?

29 Eylül 2024 konunuzda evinize kalmaya gelen arkadaşınız da aynı arkadaşınız mı ? Adam misafire sorulabilecek soruları sorduğu için rahatsız olmuşsunuz o zamanda.

Eşin içinden geçirmesi gereken cümleleri dışarıdan söylemiş bence abartıp aklına saçma sapan şeyler sokma adamın. Düşünüyorum bende demişimdir x(erkek) işi gücü var yakışıklıda ona birinş bulalım, yada şu olur mu neden beğenilmesin ideal bi erkek vs diye. Kendim kadınlarıda överim arkadaşım şöyledir böyledir ona mı kaldı vs gibisinden ama eşim çok kontrollüdür hayırlısı falan der geçer konuda kadın varsa yorum yapmaz pek onun açısından bakınca ben yapıyorum, bazen laf olsun diyede konuşur insan aman yani böyle didik didik hayat geçmez.
Kızcağız gelmiş işinizi görmüş en zor zamanınızda yanınızda olmuş, sizi çok yakın (kardeş) gibi görüyosa eşinizide öyle görmüş hürmet etmiştir(kendi ailesinde abi/baba/dede gibi erkek figürlere ettiği gibi)

Anlamak bu kadar zor değil benim yetişme tarzıma göre normal değil ben arkadaşlarımın kocasına bu şekilde davranmam bana ne adamın çayından çorbasından.Ama onlarda böyle değil.Yetşme tarzları farklı olduğu için içinde kötü niyet aramadım neyini anlamıyorsun.Normal gelmedi tabi ki ben öyle yetişmedim.Ama onun normali bu aileden gördüğü bu.Artık yani öyle açıklayıcı yazdım ki bunu da anlamayacaksan geçmiş olsun.Benim rahatsız olduğum eşimin cümlesi her erkek böyle ister cümlesi.Ben öyle değilim .Anlayabiliyorsındur inş

Evet Allah razı olsun o günlerimde yanımda oldu unutmam asla.Eşim de aynısın dedi hiç aklıma böyle bir şey gelmezdi o benim kardeşim olarak gördüğüm falan dedi.Ama her erkeğin isteyebileceği kız demesi hala hoşuma gitmiyor bunu arkadaşıma değil kimse için dememesi gerektiğini düşünüyorum

Arkadaşınızın yetişme tarzı buysa neden normal bulmadınız ? Arkadaşınızı yardıma çağıran, ondan hizmet talep eden siz değil misiniz ? Kız otursa bu defa da "sezaryenli halimle arkadaşımı yardıma çağırdım, faydası olmadı vb" demez miydiniz ?

Eşimi kıskanmıyorum yazmış ama bu konuya da bakılırsa ağır kıskanç aslında

Aldatmalar en çok ortak tanıdıklar vesilesiyle oluyor istatistiklere göre. İnsan oğlu çiğ süt emmiş, kimseye körü körüne güvenmem ve arkadaşımı da bu kadar eşle aynı ortama sokmam hata sizde. Keşke aileden birilerini çağırsaydınız arkadaş yerine. Kız hem yardıma geldi hem suçlu çıktı. Eşinizin yorumu da zerre hoşuma gitmedi. Siz eşinizin arkadaşına yok evlenilecek erkek, yok her kadının isteyeceği erkek deseydiniz eşiniz ne derdi acaba. Arkadaşınıza o gözle bakması kesinlikle hoş değil

Gayette denebilir sizde diyebilirsiniz. Her erkeğin isteyeceği/her kadının isteyeceği diye. Sonuçta kendi istediğini seçmiş evlenmiş, bundan sonrası bekarları bağlar.
Evli biri bunu bekar insanlar için söyler, akside denir bunla kim evlenir evlenilecek insan değil diye.

Eski konularınızada bakınca bence siz özgüveni düşük bi kadınsınız. Eşinizi kıskanmak için zaten tetikte bekliyorsunuz. Eşinizi boşverin kendinize güvenin.
Arkadaşınız ışıldasa ne olcak.Kendi ışığına güvenen başkasının parlamasından korkmaz.

Ohhh kız hem gelsin hizmetinizi yapsın hem de arkasından böyle hissedin. Yazık kıza. Senin gibi kuruntulu biri öyle bir arkadaşı hak etmiyor. Hem bazı evliler bekarları ne zannediyor ya çayını doldurdu diye eşine aşık mı olmuş oluyor arkadaşın !!!

Ben geleneksel ortamlarda bulundum hatta gittigim bi yerde kadinlar ve erkekler ayri oturuyorlardi bi defa. Bir cok şeyi gordugumu dusunmustum.
Ama böyle bir şey ilk defa duyuyorum kizinin evinde kayinpedere damata hizmet eden kaynana.
Maalesef. Annem kendini çok hırpalar. Ben rahatsızdım bende toplandılar, kayınvalidem kılını kıpırdatmadı annem sürekli çay servisi yaptı.
Olur da eşim kendi çayını alırken anneminkini de doldurursa annem adeta özür diler. Çok ezilmiş bir kadın ama değiştiremiyoruz, huyu böyle deyip kabullendik.

Kusura bakmayın da çok fesatsınız...Eve size yardımcı olmak için gelmiş aklında kötü birşey olmadığı için aman eşine hizmet etmeyeyim yanlş anlaşılır dememiş safım,üstelik yetişme tarzı da bu şekildeymiş bak kendiniz diyorsunuz...Bas baya da kıskanmışsınız içten içe. İyi ki sizin gibi bir arkadaşım yok ben de en yakın arkadaşımın doğumuna gittim yardımcı oldum böyle fesat inasanları görünce kimseye iyilik edesim gelmiyor. Kızcağıza birşey belli etmeseydiniz bari size o kadar emek vermiş pes vallahi

"Onlara misafirliğe gitmiş olsak davranışını normal bulurdum" yazan sizsiniz ben değilim, kafa biraz karışmış sanki.

Arkadaşınız size gün oturmasına gelmiş de eşinize çay doldurup hizmet etmiş gibi davranamazsınız. Aradaki farkı fark edebilecek düzeydesiniz bence ha gayret.

Israrla arkadaşımın davranışlarından rahatsız olmadım diyorsanız da kendinizi yazıyla ifade etmeyi öğrenin çünkü yazdıklarınıza bakılırsa epey rahatsız olmuşsunuz.

Bu erkeklerin ne istedigi belli degil ki. Benden ala hizmetci yoktu aman birak ya sacini supurge etmeye dwgmez. O da zateb evlenmek istedigi icin oyle davraniyodur. Evlensin oda o kadarını yapmaz. Bu adamlarla bir evlenen pisman birde evlenmeyen.

kızın kocamda tabi ki gözü yok.ben kocamın cümlelerinden bahsediyorum
Bacım nerden biliyorsun kızın gözünün olmadığını ? Yani buradakiler sana laf söylemiş de kıskanmakta gayet haklısın, o arkadaşın niye eşinin önünde hizmet ediyor ki, ben normal bulmadım bence sen de bulmamalıydın, yani ben bu kadar arkadaşını eşinin yanına sokmana anlam veremedim. Burada çoğu kişi sana yüklenmiş ama bozulman çok normal.

Siz pis zihniyetli bir insansınız. O arkadaşınız umarım sizin yüzünüzü görür ve sizden uzaklaşır.
Misafirliğe gittiği evde hizmet etmesi normal değil mi? Siz yan gelip yatarsınız heralde ama insan olan kalkar çayı da doldurur bardakta getirir.
Kendini öyle iyi hissediyordur.
Eşinizi kıskanıyorsunuz evinize çağırmayın arkadaşınızı o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…